Horoscop săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022. Gemenii cunosc persoane care se simt atrase de ei, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 28 martie - 3 aprilie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care vine cu  noi începuturi în planul personal și relațional. Este momentul tău de afirmare din an, în care ești invitată să-ți setezi obiective și să iei decizii importante în cuplu.

Bani – Weekendul vine cu evenimente neprevăzute în planul financiar. S-ar putea să fie vorba de o propunere de a te implica într-o colaborare, care vine printr-un prieten sau din partea unei persoane cu care ai lucrat.

Muncă – La serviciu, Luna Nouă din zodia Berbec din această săptămână îți aduce șansa începerii unui nou proiect, a unui job sau a unei colaborări. Conjuncția Lunii cu Mercur îți aduce multă organizare, planificare a unor activități profesionale. Vii cu multe soluții originale și poți face o figură frumoasă în planul profesional. Ești apreciată și ai de partea ta colegii și șefii.

 

Horoscop Taur săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care te invită la un bilanț relațional. Ești încurajată de către fenomenul astral să lași în urmă trecutul, pentru că vei avea niște revelații, care-ți vor schimba perspectiva în planul personal.

Bani – La începutul săptămânii, negociezi sau intri în posesia unei sume însemnate de bani. Și partenerul este cel care poate să-ți vireze niște bani în cont pentru achiziționarea unui sejur. Așadar, vin bani și ești foarte generoasă cu cei care au nevoie, cu persoanele dragi.

Muncă– În săptămâna analizată ești foarte presată de către șefi în activitățile pe care le desfășori. Toată lumea are nevoie de ceva de la tine, să respecți termene limită, să dai situații. Ești în situația în care ceilalați se bazează pe tine în îndeplinirea unor obiective.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022

 

Dragoste– Planul relațional se activează miercuri și apar evenimente care te pot lua prin surprindere. Dacă ești singură, cunoști persoane deosebite, care se simt atrase de tine. Acum rămâne la latitudinea ta, dacă vei da curs unor invitații. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, partenerul îți pregătește o plecare într-un loc la care visezi de mult timp. 

Bani – Ai parte de surprize plăcute în planul financiar în acest weekend. Există un complex de împrejurări, care te avantajează din punct de vedere financiar.

Muncă– Prima parte a săptămânii este dinamică în sfera profesională. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care vine cu noi începuri în planurile de viitor, în asocierile pe care le faci cu un prieten, privind un proiect de colaborare. Se pare că nu știi, că în spatele unor decizii luate, legate de activitatea ta profesională, stă un protector, cineva care îți apreciază munca și care te recomandă în diverse activități. 

 

Horoscop Rac săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022

 

Dragoste– Săptămâna aceasta ai nevoie de sprijin și suport moral din partea partenerului de cuplu, pentru că ai multe trăiri profunde și simți nevoia să fie cineva permanant lângă tine. Învață să-ți controlezi emoțiile!

Bani– Din punct de vedere financiar stai bine în această săptămână. Chiar există șansa, în primele două zile, să primești o sumă de bani, pe care să o redirecționezi pentru achiziționarea unei călătorii.

Muncă- Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care-ți deschide noi etape în carieră și activitatea profesională. Ai încredere în forțele tale, ești bine văzută și-ți concentrezei atenția pe afirmarea personală. Înregistrezi un succes, ieși în evidență și faci dovada unor acțiuni profesionale, care merită apreciere. 


Horoscop Leu săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022

 

Dragoste– În săptămâna analizată, te concentrezi foarte mult pe ceea ce este important în relație, mai ales că în primele două zile este puternic activată casa relațiilor. Dialogurile cu partenerul de cuplu te vor pune pe gânduri, ca într-un final, să faci niște schimbări.

Bani – Vești bune vin în această săptămână de la șefi sau de la partenerii cu care colaborezi într-o activitate extraprofesională, pentru că veniturile ți se pot mări. Ți se fac propuneri de implicare în noi proiecte, care vin cu beneficii financiare.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care vine cu noi începuturi în principii, convingeri, idei de afaceri, privind activitatea profesională. Poți pleca într-o călătorie, un schimb de experiență, să descoperi oameni și domenii noi prin care-ți poți lărgi orizontul cunoașterii.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022

 

Dragoste– Ai parte de surprize plăcute, care vin sub formă de invitație de a pleca într-o călătorie, să-ți vizitezi niște rude sau să pleci cu un grup mai mare de prieteni. Totul se întâmplă brusc, însă cooperezi foarte bine cu aspectele astrale, pentru că aștepți de mult să pleci într-un sejur de relaxare. 

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care vine cu noi începuturi în sectorul avantajelor materiale, a datoriilor, creditelor, impozitelor și banilor proveniți din moșteniri, a resurselor comune, pe care le deții împreună cu partenerul de cuplu. Așadar, situația financiară s-ar putea îmbunătăți prin valorificarea unei proprietăți, printr-o investiție pe termen lung.

Muncă – Săptămâna începe în forță la locul de muncă, cu multe provocări, pe care vei reuși în scurt timp, să le rezolvi, prin organizarea cu care ești înzestrată. Nu ești prea încântată de unele situații la locul de muncă, însă decizi să le treci cu vederea.

 

Horoscop Balanță săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care vine cu noi începuturi în relația de cuplu/de căsătorie. Ești invitată de către astre să-ți setezi obiective pe termen lung, împreună cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, ai șanse să intri într-o nouă relație. Dacă relația sau căsătoria în care te afli nu mai este funcțională, ar putea să apară o ruptură și să te eliberezi dintr-o situație, care-ți aducea mai mult stres decât fericire. 

Bani – Weekendul vine cu surprize în planul financiar, a banilor proveniți din alte surse decât salariul. Posibil să intre în discuție și banii partenerului. Ai gânduri să faci niște investiții împreună cu partenerul de cuplu și veți lua decizii pe termen lung.

Muncă– Marți și miercuri sunt zilele cele mai aglomerate la locul de muncă, cu multe ședințe, întâlniri, dialoguri și planuri, care necesită implementare în următoarea perioadă. Nu-ți mai vezi capul de treabă, însă ești mulțumită de realizările pe care le ai și de apreciere din partea celor cu care lucrezi și îi ghidezi.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022

 

Dragoste– Chiar dacă săptămâna este aglomerată la capitolul profesional, marți și miercuri găsești timp să-ți rezervi și pentru partenerul de cuplu. Dacă ești singură, s-ar putea, în weekend, să cunoști o persoană cu care să începi o relație brusc și neașteptat.

Bani – Din contextul astral al fenomenului de Luna Nouă din zodia Berbec face parte și Mercur, guvernatorul casei avantajelor materiale, așa că s-ar putea să te trezești cu venituri mai mari în conturile tale începând de luna următoare.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care vine cu noi începuturi în planul muncii. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, vei găsi ceva potrivit abilităților tale. Totodată, dacă nu ai gânduri de schimbare, este posibil să se producă unele schimbări în programul de muncă, sarcini, protocoale la serviciu și cooperezi foarte bine cu aspectele astrale.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care vine cu noi începturi în sfera sentimentală, aventurii, romantismului. Posibil să faci declarații, să-ți exprimi sentimentele, să vrei să-ți impresionezi partenerul. Fenomenul astral îți poate aduce o nouă poveste de iubire.

Bani – La capitolul bani nu stai rău, dar nici bine. Ți-ai învățat lecțiile și nu mai cheltui peste măsură. Ești mult mai atentă atunci când vrei să achiziționezi ceva și te gândești de două ori înainte dacă ai nevoie de acel lucru.

Muncă – În această săptămână reușești să fii un exemplu pentru ceilalți la locul de muncă. Stabilești foarte bine sarcinile și le îndeplinești la fel de bine. S-ar putea să rezolvi, să găsești soluții, să faci minuni într-o situație/chestiune, care apare neașteptat spre finalul săptămânii.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care vine cu noi începuturi privind viața de familie, o mutare, o tranzacție imobiliară, relația cu părinții, bazele emoționale. Așadar, este posibil să identifici și să ai niște revelații privind unele probleme emoționale, pe care le ai din copilărie și să le vindeci.

Bani – Se anunță o săptămână în care reușești să-ți consolidezi veniturile. Ai planuri pentru a economisi niște bani și deschizi un cont de economii în acest sens.

Muncă– Dacă ai avut probleme de comunicare la serviciu cu unii colegi/colaboratori, acum ai putea să conștientizezi unele lucruri și faptul că ambele părți ați greșit. Este recomandat ca unele propuneri, care ți se prezintă, să le analizezi temeinic, deoarece acestea ar putea ascunde niște interese.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022

 

Dragoste– Planetele care-ți traversează zodia te ajută, în această săptămână, să vezi lucrurile foarte clar în relație. Ești de neclintit în principiile și convingerile tale și dacă simți că nu mai funcționează o relație, atunci decizi să pui capăt. Totuși, în weekend, s-ar putea să apară unele situații neprevăzute, care să-ți schimbe decizia luată la începutul perioadei analizate.

Bani – Marți sau miercuri poți pune bazele unor negocieri importante. S-ar putea să inițiezi niște dialoguri cu șefii pentru a-ți schimba salarizarea.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care te invită să-ți schimbi modalitatea în care comunici, iei atitudine, transmiți mai departe o informație. Ți se dă posibilitatea să-ți schimbi abordarea și interacțiunea cu ceilalți. 

 

Horoscop Pești săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022

 

Dragoste– În săptămâna aceasta, planetele din casa subconștientului și izolării te îndeamnă să te retragi, să stai departe de agitația cotidiană, să fii tu cu gândurile tale. Ai nevoie de timp să meditezi. Partenerul te înțelege și nu-ți intră în spațiul pe care l-ai delimitat.

Bani- Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care îți deschide noi etape în planul financiar, al banilor pe care îi obții de la serviciu sau din colaborări. Ești invitată să-ți faci ordine în situația financiară și să găsești un echilibru între sumele încasate și cele cheltuite. 

Muncă – Marți și miercuri Luna îți traversează zodia și la nivelul conducerii s-ar putea lua niște decizii care te privesc. Preferi să stai în umbră, însă acum pot ieși la iveală unele acțiuni ale tale din sfera profesională, iar șefii să țină cont de munca depusă în ultima perioadă și să te răsplătească.

related posts

Modifică setările cookies