Horoscop săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022. Scorpionii află niște secrete de la job, Peștii fac schimbări în viața amoroasă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 29 august – 4 septembrie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022

Dragoste– Conjuncția Lunii cu Mercur, planeta comunicării, care se formează la începutul săptămânii, vine să-ți aducă discuții cu partenerul de cuplu legate de sfera sentimentală, de implicarea fiecăruia în relație. Weekendul vine cu planificarea unei călătorii în străinătate.

Bani – Posibil, în partea a doua a săptămânii, să încerci să recuperezi o sumă de bani sau să cauți să administrezi cât mai bine sumele pe care le deții la comun cu partenerul de cuplu.

Muncă – Din punct de vedere profesional, la începutul săptămânii, sunt recomandate negocierile și încheierea de contracte. Sextilul care se formează între Jupiter, marele benefic, plasat în casa personalității tale, cu Marte, guvernatorul tău, vine să-ți aducă oportunități în planul profesional, pe care ar fi bine să nu le ratezi.

 

Horoscop Taur săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022


Dragoste– În partea a doua a săptămânii, au loc dialoguri cu partenerul de cuplu, legate de cum vedeți viitorul relației, dar care nu vor ajunge într-un punct comun, pentru că aveți viziuni diferite.

Bani – Sextilul care se formează între Jupiter, marele benefic, și Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa banilor pe care îi câștigi, ar putea să-ți aducă intuiție într-un context financiar.

Muncă– Începi săptămâna în forță la locul de muncă, iar conjuncția care se formează între Mercur, guvernatorul casei banilor, cu Luna vine să-ți dea impulsul să negociezi salariul sau să cauți să-ți suplimentezi veniturile, printr-o colaborare. Pe de altă parte, opoziția care se formează între Jupiter din casa frământărilor interioare cu Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa muncii, vine să scoată la suprafață o nemulțumire, o sursă de conflict, iar dacă o abordezi constructiv, ajută la crearea echilibrului de care ai nevoie.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022


Dragoste– Începi săptămâna cu dialoguri cu partenerul de cuplu legate de o călătorie sau de începerea unor cursuri. Dacă ești interesată să faci o cucerire, este posibil să-l farmeci cu cunoștințele tale pe cel cu care flirtezi. De asemenea, te ajută și sextilul care se formează între Marte, planeta acțiunii, din casa personalității, cu Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, care aduce șanse de a intra într-o relație prin intermediul prietenilor.

Bani – În weekend este posibil să încasezi niște sume de bani de la familie sau să-ți recuperezi niște bani pe care i-ai împrumutat.

Muncă– Sectorul muncii și activităților profesionale este dinamizat din partea a doua a săptămânii, când este posibil să fii nevoită să respecți niște termene limită sau să faci față unor situații, care apar neașteptat în sarcinile și programul de lucru.

 

Horoscop Rac săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022


Dragoste– Mercur, planeta comunicării, formează o opoziție cu Jupiter, marele benefic, din casa carierei și la nivel interior simți o sursă de conflict. Cele două planete se află față în față, cariera și familia, și va fi nevoie să faci o alegere sau să găsești un echilibru, pentru a nu mai primi reproșuri din partea partenerului de cuplu că-ți dedici timpul exclusiv carierei.

Bani – Trigonul (aspect armonios) care se formează, în prima parte a săptămânii, între Luna în tranzit prin zodia Balanță, respectiv sectorul familiei, și Saturn din casa intereselor financiare, vine să-ți aducă impulsul de a investi o sumă de bani în casă, pentru achiziționarea unui electrocasnic sau să-ți ajuți părinții cu o sumă de bani.

Muncă– Săptămâna aceasta apar oportunități de schimbare a jobului. Poate și datorită sextilului care se formează între Jupiter, marele benefic, din casa carierei, cu Marte, planeta acțiunii, din casa secretelor și trecutului. Așadar, decizi să ții secret aceste oferte, pentru că nu te-ai gândit încă ce faci, dacă este sau nu oportun să faci schimbarea.

 

Horoscop Leu săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022


Dragoste– În weekend primești o invitație de a merge în afara orașului cu prietenii. Distracția și voia bună sunt garantate, așa că nu-ți rămâne decât să dai curs invitației. Dacă ești singură, cunoști persoane interesante, cu care poți lega o prietenie mai apropiată sau chiar o relație.

Bani – Începi săptămâna cu vești bune din punct de vedere financiar. Este posibil să te sune un angajator, să ți se facă o ofertă pe care nu o poți refuza.

Muncă– Luni și marți sunt două zile în care este susținută comunicarea, negocierile și deplasările. Sextilul care se formează între Marte, planeta acțiunii, din casa prietenilor cu Jupiter, marele benefic, din casa schimburilor de experiență profesională, principiilor, vine să aducă oportunități de muncă prin prieteni.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022


Dragoste– Pe tot parcursul săptămânii încerci să organizezi o ieșire în afara orașului și-ți convoci prietenii și partenerul de cuplu. Posibil planurile să fie date peste cap, din motive independente de tine, așa că nu pune la suflet, pentru că vei organiza ieșirea într-un alt weekend!

Bani – Conjuncția Lunii cu Mercur, guvernatorul tău, care se formează luni în casa banilor, vine să-ți aducă propuneri de colaborare sau negocieri salariale. De asemenea, în weekend este posibil să-ți recuperezi o sumă de bani de la familie, sau de la un apropiat care-ți face un cadou în bani.

Muncă– Sextilul care se formează între Jupiter, marele benefic, din casa intereselor financiare, cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa carierei, ar putea să-ți aducă oportunități de suplimentare a veniturilor, dacă decizi să faci o schimbare de direcție profesională.

 

Horoscop Balanță săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022


Dragoste– Marți s-ar putea să ai parte de un eveniment în planul relațional, care-ți va aduce o soluție la o problemă care trenează de mai mult timp.

Bani – Sectorul financiar este dinamizat în partea a doua a săptămânii, când, împreună cu partenerul de cuplu faceți o socoteală a finanțelor pe care le câștigați.  Dacă nu reușești să te înțelegi cu superiorii și decizi să-ți dai demisia, până îți găsești altceva de făcut, vrei să știi pe ce sume te poți baza sau dacă partenerul poate susține toate cheltuielile.

Muncă– Vești bune vin din planul profesional datorită sextilului care se formează între Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa relațiilor și parteneriatelor profesionale, și Marte, planeta acțiunii. Este posibil să ai șansa încheierii unui nou contract cu ajutorul partenerului sau a unor persoane cu care ai colaborat bine în trecut și care-ți apreciază munca și dedicația.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022


Dragoste– În partea a doua a săptămânii Luna îți activează sectorul indentității. Vei fi mai sensibilă și vei avea nevoie de mai multă atenție din partea perechii de viață. Evită să fii geloasă sau posesivă cu partenerul de cuplu, pentru că s-ar putea să apară unele tensiuni!

Bani – În weekend se întrevede încasarea unei sume de bani sau activitate în conturile tale. Posibil să faci niște cumpărături sau să iei un cadou unei persoane dragi.

Muncă– Aspectul armonios, care se formează, în partea a doua a săptămânii, între Marte, guvernatorul tău, în tranzit prin casa transformărilor, și Jupiter, marele benefic, din casa muncii, vine să-ți aducă oportunități profesionale. Pe de altă parte, Mercur, astrul comunicării, formează o opoziție cu același Jupiter, semn că este posibil să afli niște secrete la locul de muncă sau lucruri, care ți-au fost ascunse de către unii colegi.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022


Dragoste– În partea a doua a săptămânii, sextilul care se formează între Jupiter, guvernatorul tău, în tranzit prin casa iubirii și Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa relațiilor și căsătoriei îți aduce șansa de a rezolva unele chestiuni relaționale. Dacă ești singură, fii atentă în jurul tău, pentru că s-ar putea să ai parte de o surpriză!

Bani – Miercuri este posibil să faci efoturi să obții niște bani, iar vineri s-ar putea să folosești o sumă de bani din conturile de economii, fără să știe partenerului de cuplu.

Muncă– Începi săptămâna cu preocupări pentru activitățile profecionale, cu idei de proiecte, de implementare a unor strategii noi pe termen lung. În prima parte a săptămânii este un moment bun pentru negocieri de orice fel.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022


Dragoste– În prima parte a săptămânii se animă viața socială, ieși la întâlniri cu prietenii și cunoști persoane noi, dacă ești singură. 

Bani – Din punct de vedere financiar luni s-ar putea să ai niște dialoguri cu șefii, însă este posibil să nu primești răspunsul pe care ți-l dorești. Ai idei de campanii sau de proiecte, dar îți lipsesc fondurile financiare și momentan faci doar planul și strategiile.

Muncă– Sextilul pe care Marte, planeta acțiunii, îl formează cu Jupiter, marele benefic, vine să-ți aducă posibilitatea încheierii unor colaborări, de care să te ocupi în timpul liber, mai ales dacă lucrezi în regim de telemuncă. Rămâne doar să aranjezi lucrurile, astfel încât să faci față tuturor sarcinilor. 

 

Horoscop Vărsător săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022


Dragoste– Mercur, guvernatorul casei sentimentale, formează o opoziție cu Jupiter, guvernatorul casei prietenilor, în tranzit prin casa comunicării. Prim urmare, este posibil să ajungă la tine unele informații despre partenerul de cuplu și să apară un conflict interior. După ce verifici informațiile, recomandarea astrelor este să ai un dialog deschis cu acesta, să rezolvi problema apărută înainte să fie prea târziu.

Bani – Săptămâna aceasta decizi, împreună cu partenerul de cuplu, să faceți niște investiții în casă.

Muncă– În partea a doua a săptămânii, vei fi convocată la o ședință, prin care ți se vor aduce la cunoștință modificările, care urmează sa intre în vigoare de la începutul lunii septembrie. Sextilul care se formează între Marte, planeta comunicării, din sectorul asociat creativității și pasiunilor, cu Jupiter, marele benefic, din casa comunicării, îți aduce posibilitatea să-ți faci cunoscute ideile și să te implici în proiecte, care-ți pot aduce beneficii financiare de pe urma unei pasiuni.

 

Horoscop Pești săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022


Dragoste– Dacă ești singură, ai șansa unei schimbări în planul afectiv, să cunoști pe cineva prin intermediul serviciului sau al unor cursuri pe care le frecventezi în perioada următoare.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară, pentru administrarea cât mai eficientă a sunelor de bani și bunurilor pe care le deții. Sextilul care se formează între Jupiter, guvernatorul tău, și Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa banilor, vine să-ți aducă oportunități de suplimentare a veniturilor.

Muncă– Posibil, în partea doua a săptămânii, să ai niște schimburi de experiență profesională, să ți se propună să începi niște cursuri de perfecționare, pentru a putea prelua, în scurt timp, conducerea unei echipe sau trecerea pe un alt post. Spre finalul săptămânii este posibil să ai niște dialoguri mai aprinse cu superiorii legate de sarcinile și activitatea profesională.

related posts

Modifică setările cookies