Horoscop săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021. Săgetătorii găsesc o cale să facă o cucerire sentimentală, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă în materie de dragoste, bani și sănătate în  săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021


Dragoste– În prima zi din săptămână ești interesată de relația cu partenerul de cuplu, căruia îi propui un weekend în afara orașului. Vei fi surprinsă, pentru că acceptă din prima, așa că săptămâna va trece mai ușor dacă îți faci planuri de distracție și relaxare.

Bani – Începând de marți, ești interesată de situația financiară, la banii pe care îi poți obține prin alte persoane, din colaborări sau activități extraprofesionale

Muncă – Relația cu șefii nu mai este așa conflictuală, așa că poți să te detașezi la serviciu și nu mai ai impresia că ți se urmăresc toate mișcările. Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, duminică, în zodia ta, semn că urmează o perioadă în care vei avea un randament intelectual ridicat. Este momentul să profiți de acest tranzit astral și să-ți pui în practică ideile.

 

Horoscop Taur săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021


Dragoste– În această săptămână vei avea ocazia să-ți faci ordine în planul relațional. Miercuri ai putea avea parte de o surpriză sau tu să fii cea care îl vei surprinde pe partener printr-o decizie bruscă și neașteptată, pe care o vei lua în planul profesional. Finalul săptămânii îți aduce o deplasare sau o întâlnire cu prietenii.

Bani – Din partea a doua a săptămânii apar oportunități să returnezi o datorie sau deschizi un dialog legat de salarizare. Rămâne în continuare dificilă relația cu prietenii, cărora le-ai cerut un ajutor financiar și te-au refuzat.

Muncă– Contextul astral al zilei de luni este favorabil încheierii unui contract de muncă sau a unui proiect în care vei avea mână liberă să decizi cursul. Evenimentul astrologic important din această săptămână este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Berbec, în 4 aprilie, în sectorul subconștientului și al universului interior. Totodată, se activează axa serviciului, se vor derula o serie de evenimente în secret sau în spatele ușilor închise, pe care le vei afla și în urma unei analize, vei lua o decizie profesională.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021


Dragoste– Joi și vineri sunt două zile favorabile deciziilor în cuplu. Posibil să-ți faci planuri pe termen scurt cu perechea ta. Dacă ești singură, primești vești de la o persoană din trecutul tău.

Bani – Situația ta financiară se poate îmbunătăți simțitor în această săptămână pentru că-ți vin niște bani din surse la care nu te-ai gândit.

Muncă– Se anunță o săptămână dinamică la locul de muncă, cu multe oportunități de schimbare, dialoguri și negocieri. Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Berbec, în 4 aprilie, respectiv în sectorul proiectelor de viitor. Așadar, odată cu activarea vieții sociale, vei avea ocazia să întâlnești persoane noi cu care te poți asocia în proiectele viitoare. Totuși, recomandarea este să nu-ți împărtășești toate ideile până în momentul în care consideri că cei cu care desfășori activități sunt de încredere.

 

Horoscop Rac săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021


Dragoste– Ai șanse în această săptămână să intri într-o nouă relație sau să reînvii pasiunea în  cuplu. Totodată, creativitatea este la cote maxime și-ți vei surprinde partenerul cu ideile tale privind petrecerea timpului într-un mod plăcut.

Bani – În sectorul financiar nu se întrevede activitate în această săptămână, doar o strategie de economisire a unei sume de bani pentru vacanță.

Muncă– Evenimentul astral important din această săptămână este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Berbec, în 4 aprilie, în sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale. Dacă până acum ți-ai consolidat poziția la locul de muncă, din această săptămână este momentul să-ți exprimi ideile sau să le faci niște propuneri șefilor, legate de noi proiecte, pe care să le implementați în perioada următoare. Zile favorabile la serviciu sunt joi și vineri.

 

Horoscop Leu săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021


Dragoste– Sfera sentimentală se activează joi și vineri, când aspectele favorabile ar putea să-ți aducă în cale o persoană cu care să începi să flirtezi.

Bani – Ești tentată ca spre finalul săptămânii să faci niște cheltuieli mai mari, neprevăzute în bugetul din această perioadă, pentru că vrei să-I faci o surpriză partenerului.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Berbec, în 4 aprilie, în sectorul asociat călătoriilor, studiilor, pregătirii profesionale, a relației cu persoane din străinătate și a convingerilor de viață. Prin urmare, în perioada imediată vei fi interesată să înveți lucruri noi, să te perfecționezi profesional sau să finalizezi niște cursuri. Totodată, propunerile care vin spre tine în carieră le vei accepta doar dacă corespund principiilor tale de viață.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021


Dragoste– În partea a doua a săptămânii se întrevăd activități gospodărești și petrecerea timpului cu partenerul, familia și cei dragi. Intrarea lui Mercur în zodia Berbec, duminică, în sectorul intimității, ar putea să te ajute să-i comunici partenerului că-ți dorești o relație mai profundă și să petreceți mai mult timp împreună, într-un cadru romantic.

Bani – Evenimentul astrologic important al săptămânii este intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în 4 aprilie, în zodia Berbec, în sectorul asociat banilor pe care îi deții în comun cu partenerul de cuplu, cu alte persoane din familie, privind administrarea unei moșteniri, achitarea unor taxe, impozite sau datorii. Posibil să vrei să investești în imaginea ta, să-ți schimbi look-ul, garderoba.

Muncă – Comunicarea și relaționarea sunt bine susținute marți și miercuri, când Luna activează aceste domenii și ai putea să-ți programezi întâlniri, ședințe sau să faci strategii pe termen lung. 

 

Horoscop Balanță săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, duminică, în zodia Berbec, în sectorul asociat relațiilor și mariajului, semn că urmează o perioadă de dialog, clarificări și negocieri în planul relațional.

Bani – Sectorul financiar se activează marți și miercuri, când poți primi niște sume de bani, un bonus de la serviciu sau niște bani de la familie. Vei fi tentată să investești surplusul de bani în achiziționarea unor obiecte pentru casă, însă te răzgândești și îi pui în conturile de economii.

Muncă– Sectorul asociat comunicării, dezbaterilor, schimburilor de opinii și a interacțiunii cu ceilalți va fi activat joi și vineri, când ai putea să negociezi favorabil un contract sau să-ți prezinți niște idei de proiect într-o ședință de lucru la serviciu. 

 

Horoscop Scorpion săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021


Dragoste– Marți și miercuri sunt zile favorabile în planul sentimental, iar o discuție cu partenerul sau cu un potential partener, ar putea să vă aducă mai aproape, să realizați că aveți nevoie unul de altul. Dacă a existat o ruptură, ați putea să vă doriți să reveniți asupra deciziei.

Bani- Joi și vineri ai oportunități de a încasa niște sume de bani. Pentru că-ți dorești câteva zile de relaxare, vei achiziționa un minisejur.

Muncă – În această săptămână vei avea oportunități însemnate de a-ți valorifica abilitățile și experiența profesională. Beneficiezi de susținere astrală și ai șanșa să te dezvolți profesional. La acestea va contribui și Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, care, de duminică, ajunge în zodia Berbec, în sectorul muncii. Ideile tale de organizare, pentru eficientizarea timpului și a muncii, îți va aduce aprecieri din partea șefilor.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021


Dragoste– Cu Luna în semnul nașterii tale, joi și vineri, beneficiezi de optimism, încredere în tine și speranță că în relație lucrurile se vor îndrepta, vor merge în direcția bună. Te va ajuta și Mercur, astrul comunicării și guvernatorul casei relațiilor, care, de duminică, ajunge în zodia Berbec, în sectorul sentimental. Așadar, ai curajul să-ți exprimi sentimentele, să lămurești o situație tensionată și să găsești căi de a ajunge la inima persoanei iubite.

Bani – De abia în weekend este posibil să-ți intre niște bani în conturi. În restul săptămânii, vei face cheltuieli, achiți facturi, rate, datorii și încerci să găsești metode noi de a-ți suplimenta veniturile sau muncești mai mult, pentru a obține un bonus.

Muncă– Dacă în prima parte a săptămânii este liniște la locul de muncă, nu se poate spune același lucru despre a doua jumătate, când apar provocări la tot pasul, evenimente bruște și neprevăzute, negocieri și încheieri de contracte în favoarea ta.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021


Dragoste– Contextul astral din această săptămână aduce intrarea lui Mercur, astrul comunicării, duminică, în zodia Berbec, în sectorul asociat vieții de familie. Așadar, urmează o perioadă în care vei căuta să te înțelegi mai bine cu cei din familie. Dacă intenționezi o renovare sau o amenajare a unei locuințe noi, acum ai toate șansele să găsești oferte și prețuri bune. Cooperezi bine și cu partenerul de cuplu, așa că veți face treabă bună împreună.

Bani – Posibil joi și vineri să ai nevoie de o sumă de bani pentru a achita ceva în avans și vei fi nevoită să depui un dosar de credit sau să faci un împrumut la prieteni sau apelezi la cineva din familie.

Muncă– Începi săptămâna în forță la locul de muncă și toate propunerile tale vor fi aprobate de către șefi, iar marți și miercuri vei lucra la implementarea unei strategii. Atenție la faptul că poți întâmpina niște dificultăți din partea unor colegi care nu rezonează cu ideile tale și este posibil să ai parte de niște surprize neașteptate, mai puțin plăcute!

 

Horoscop Vărsător săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021


Dragoste– Intrarea lui Mercur, astrul comunicării și guvernatorul casei iubirii, în zodia Berbec, duminică, în sectorul care reprezintă comunicarea și exprimarea ideilor, ar putea să te ajute în planul sentimental, pentru că vei putea deschide subiecte sensibile sau să lămurești unele chestiuni între tine și partenerul de cuplu. Dacă ești singură, vei avea curajul să-ți declari sentimentele unei persoane de care te-ai îndrăgostit.

Bani – În prima parte a săptămânii, ești tentată să faci mai multe cheltuieli, să ieși la cumpărături cu prietenele.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, duminică, în zodia Berbec, în sectorul comunicării, informării, negocierilor, gândirii și învățării de lucruri noi. Dacă ai de susținut interviuri, examene, proiecte sau dezbateri, ai susținere astrală și vei impresiona prin cunoștințele tale. 

 

Horoscop Pești săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021


Dragoste– Contextul astral al începutului de săptămână îți aduce preocupări pentru a-ți redefini principiile de viață. Vei avea dialoguri pe această temă cu perechea ta și veți încerca să faceți curat în grupul de prieteni, să-i lăsați doar pe aceia care considerați că merită să vă fie alături. Ați avut  multe dezamăgiri în ultima perioadă și este momentul să mergeți mai departe doar cu oameni de calitate.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul negocierilor, duminică, în zodia Berbec, în sectorul financiar, semn că poți începe niște negocieri salariale, o idee de proiect ar putea să-ți aducă mai mulți bani în conturi sau dacă ești în căutare de serviciu, ai toate șansele să fii chemată la un interviu.

Muncă – În partea a doua a săptămânii, se anunță o preocupare mai intensă pentru sfera profesională. Primești vești neașteptate de la șefi și decizii despre cum se va desfășura activitatea în următoarea perioadă de timp.

Share în bucate: Supă rapidă de pește

related posts

Modifică setările cookies