Horoscop săptămâna 3-9 ianuarie 2022. Scorpionii sunt curtați de un iubit din trecut, Gemenii află niște secrete în viața amoroasă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna 3-9 ianuarie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 3 - 9 ianuarie 2022


Dragoste– Împărtășești cu partenerul un succes, o realizare profesională la început de săptămână. Spre finalul perioadei analizate faci o analiză, o introspecție asupra vieții tale de până acum, mai ales a ultimilor doi ani, iar în weekend, când Luna îți traversează semnul nașterii, organizezi o ieșire cu partenerul și mai multe perechi de prieteni.

Bani – Posibil, la începutul săptămânii să se blocheze banii dintr-un proiect și să fie nevoie să te agiți mai mult să rezolvi, să obții niște aprobări. Comunicarea și negocierile sunt importante, să ajungi la căi comune cu cei care trebuie să facă plățile.

Muncă – Începi săptămâna cu aprecieri de la șefi, cu recunoașterea meritelor și propuneri de a-ți schimba funcția, jobul, de a începe o activitate pe cont propriu sau să te implici într-un proiect pe termen lung. Ajutor vei avea de unde te aștepți mai puțin, din umbră, de la persoane, care te-au apreciat mereu.

 

Horoscop Taur săptămâna 3 - 9 ianuarie 2022


Dragoste– Marți pot să apară mici tensiuni sau blocaje în cuplu din cauza unor mentalități și opinii diferite, însă reușiți foarte repede să treceți peste provocare. 

Bani – Stai bine la capitolul bani. Poate că ești tentată să cheltui mai mult, să-ți faci mici plăceri în prima parte a perioadei analizate. În partea a doua, însă, ești determinată să obții o colaborare și felul cum vei trata un contract îi va impresiona pe interlocutorii tăi. Miercuri încasezi o sumă importantă de bani.

Muncă– Săptâmâna aceasta este favorabilă călătoriilor/delegațiilor, deciziilor privind începerea unor cursuri, rezolvări a unor chestiuni birocratice și lansărea unui proiect personal. Ești foarte aproape să-ți atingi un obiectiv profesional.

  

Horoscop Gemeni săptămâna 3 - 9 ianuarie 2022


Dragoste– În planul relațional, s-ar putea să afli niște secrete sau lucruri pe care partenerul ți le-a ascuns din cauza reacțiilor tale. Cel mai rău este că afli, în weekend, de la prieteni apropiați și nu vei putea să te abții să faci reproșuri.

Bani – Luni încasezi o sumă de bani, faci niște plăți și discuți cum să administrezi fondurile financiare ale unei persoane din familie.

Muncă– Joi și vineri sunt două zile active în planul socio-profesional, mai ales că șefii vor face niște anunțuri legate de activitatea din departament, despre schimbările pe care vor să le implementeze pentru eficientizarea muncii și mai ales a timpului.

 

Horoscop Rac săptămâna 3 - 9 ianuarie 2022


Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări pentru casă, pentru viața de familie și relația de cuplu. Ești tentată să-ți iei niște zile libere, în ultimul moment, să-ți prelungești minivacanța, însă la serviciu începi anul în forță și nu-ți permiți să lipsești. Partenerul va înțelege și nu vor exista discuții între voi.

Bani– S-ar putea, marți sau miercuri, să ai surprize în ce privește un credit pe care vrei să-l accesezi. Cauți soluții de finanțare pentru un credit de nevoi personale și te lovești de niște blocaje. Totodată, îți faci socoteli, pe termen lung, privind ce bani ai nevoie pentru o renovare. Dacă te afli într-un proces de partaj, de împărțire a unor bunuri sau intrarea în posesia unei moșteniri, este posibil să ai parte de niște amânări.

Muncă– Din punct de vedere profesional, lucrurile încep să intre pe un făgaș normal, dacă ai făcut o schimbare curând. Chiar dacă la început te-ai speriat puțin din cauză că nu te simțeai confortabil în noua echipă, ușor-ușor începi să te integrezi și să nu mai ai senzația că nu poți face parte din echipă.

 

Horoscop Leu săptămâna 3 - 9 ianuarie 2022


Dragoste– Faci ce faci și gândul îți este la distracție și vacanță, iar partenerul îți propune să plecați în weekend. Așa că, nu mai stați pe gânduri și căutați repede o ofertă.

Bani – În partea a doua a săptămânii, te preocupă situația financiară, banii dintr-o moștenire, un credit sau resursele pe care le deții împreună cu partenerul de cuplu sau cu alți membrii ai familiei. Nu sunt indicate speculații financiare, pentru că este posibil să ai pierderi.

Muncă – Se anunță o săptămână și un început de an în forță. Ai multe de făcut și ai și resursele necesare să faci față tuturor provocărilor. Cu un stelium de planete pe casa muncii și a parteneriatelor, trebuie să fii atentă să nu ratezi niște oportunități.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 3 - 9 ianuarie 2022


Dragoste– Segmentul vieții afective este dinamizat de multe planete, iar Venus retrograd ar putea să-ți aducă în cale o fostă iubire. Nu este cea mai bună decizie de a relua relația acum. Așteaptă măcar până la finalul lunii, să revină micul benefic la mișcarea directă, după care poți lua decizii. Până atunci este posibil să te tot răzgândești cu ce-ți dorești în dragoste.

Bani – Ai grijă cum îți administrezi finanțele în această săptămână, pentru că de abia în weekend se întrevede intrarea unor sume de bani dintr-o colaborare sau primești niște bani de la familie.

Muncă – Chiar dacă ziua de marți se anunță mai dificilă la locul de muncă, s-ar putea să vii cu niște idei, care să rezolve o situație și astfel să aplanezi un conflict între colegi și șefi.

 

Horoscop Balanță săptămâna 3 - 9 ianuarie 2022


Dragoste– Posibil, în această săptămână să te preocupe mai mult viața de familie, chestiunile administrative ale locuinței, pentru că vrei să pui în ordine niște acte, privind regimul unei moșteniri, intrarea în posesia unor bunuri. De abia în weekend îți rezervi timp pentru partener, să faceți niște deplasări în scop de agrement.

Bani – Partenerul vine săptămâna aceasta cu niște propuneri de reamenajare a locuinței, mai ales că a încasat un bonus și a-ți putea să aranjați spațiul de locuit așa cum visați de ceva vreme.

Muncă– Joi și vineri sunt cele mai active zile la locul de muncă. S-ar putea să primești niște vești care să te ia prin surprindere, de schimbări care au loc, să aibă loc o reorganizare a departamentului. Nu trebuie să-ți faci griji, pentru că ai protecția lui Jupiter tot anul.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 3 - 9 ianuarie 2022


Dragoste– În planul sentimental, în urma unei introspecții, decizi să faci pace cu trecutul și să nu mai privești în urmă. Chiar dacă încearcă să revină în viața ta o persoană cu care ai trăit o poveste de dragoste, dar care te-a făcut să suferi, rămâi fermă pe poziție și nu vrei să te mai întorci la ce a fost. Joi și vineri sunt două zile favorabile sferei sentimentale, așa că ai putea să fii atentă în jurul tău, dacă ești singură, pentru că nu știi ce-ți scoate în cale marele benefic, proaspăt intrat în casa iubirii.

Bani – Săptămâna aceasta intenționezi să iei niște decizii financiare. Poate te gândești să faci niște investiții.

Muncă – Se anunță o săptămână foarte activă la capitolul comunicare, opinii, dezbateri, învățarea unor lucruri noi și deplasări. Dacă lucrezi de acasă, marți sau miercuri s-ar putea să întâmpini niște probleme tehnice și o bună bucată de vreme să nu poți lucra. Fii pregătită cu un plan de rezervă!

 

Horoscop Săgetător săptămâna 3 - 9 ianuarie 2022


Dragoste– Planul sentimental se activează în weekend, când Luna traversează zodia Berbec și te îndeamnă să iei inițiative pentru a petrece timpul cu persoanele dragi. Dacă ești singură, ai dispoziție de flirt și aventură.

Bani –Începi săptămâna cu plăți urgente pe utilități sau rate, te achiți de datorii și încerci să cauți surse noi de venit. Folosește-te de planetele din casa financiară și casa comunicării pentru negocieri și a încheia contracte profitabile!

Muncă – Marți și miercuri sunt cele mai active zile din săptămână în planul profesional, mai ales că se activează sectorul comunicării, dialogului și deplasărilor. Marți s-ar putea să nu iasă lucrurile așa cum vrei. Atenție și în deplasări, nu intra în conflicte, iar dacă conduci, ai grijă, că s-ar putea să fii sancționată! Miercuri ste recomandat să-ți programezi întâlniri, pentru că sunt șanse să obții ce ți-ai propus. 

 

Horoscop Capricorn săptămâna 3 - 9 ianuarie 2022


Dragoste– S-ar putea, joi și vineri să reflectezi la viața ta, să discuți cu cineva apropiat despre trecutul tău și despre concluzia la care ai ajuns. Traversezi o perioadă, în care cea mai mare parte din energie o investești în interior, pentru a te vindeca de o suferință sentimentală.

Bani – Marți s-ar putea să ai parte de niște blocaje financiare, însă miercuri reușești să rezolvi ce nu ai putut în prima parte a săptămânii. Ai multe idei de afaceri, însă trebuie să le analizezi, să vezi care dintre ele merge pe termen lung.

Muncă– Începi săptămâna cu aprecieri din partea șefilor pentru munca depusă, pentru implicare și organizare. S-ar putea să ți se propună să începi niște cursuri, să te perfecționezi, pentru că șefii au planuri mari cu tine în perioada următoare. 

 

Horoscop Vărsător săptămâna 3 - 9 ianuarie 2022


Dragoste– Dacă ai început o poveste nouă de iubire, vrei să o ții secretă pentru o perioadă, până te lămurești tu că este ce ai nevoie sau că lucrurile merg în direcția dorită de tine.

Bani – Joi și vineri se activează casa banilor obținuți din muncă. Încasezi bani și faci cheltuieli, poate unele peste măsură și-ți dai seama de abia când ajungi acasă și-ți faci socotelile pe ce ai cheltuit.

Muncă – La serviciu îți oferi ajutorul unor colegi care au nevoie, așa că preiei niște sarcini. Pentru că vei fi nevoită să lucrezi direct și cu alți colegi, este posibil să afli niște lucruri ascunse sau jocuri de culise.

 

Horoscop Pești săptămâna 3 - 9 ianuarie 2022


Dragoste– Sectorul vieții sociale este activat de planete, așa că, dacă ești singură, este o perioadă bună pentru a socializa mai mult, să ieși cu prietenii, să cunoști persoane noi cu care poți lega prietenii apropiate, poate chiar să te îndrăgostești din nou.

Bani- În prima parte din săptămână, partenerul este cel care susține cheltuielile, iar la finalul săptămânii vine rândul tău. Atenție, însă, că s-ar putea să faci niște achiziții neinspirate din dorința de a face cumpărături!

Muncă – Marți și miercuri se anunță două zile dificile la locul de muncă, când va trebui să faci față unor provocări, să schimbi o strategie într-un proiect, să vii cu idei noi, originale, pe care să le implementezi. Joi și vineri, Luna îți traversează semnul zodiacal și vei avea o dispoziție bună, mai ales joi, când inițiezi niște dialoguri cu șefii și ești optimistă că lucrurile vor merge bine în proiectul nou la care lucrezi.

related posts

Modifică setările cookies