Horoscop săptămânal 3 - 9 mai 2021. Scorpionii trăiesc clipe de pasiune intense, Capricornii primesc o sumă mare de bani


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 3 - 9 mai 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 3 - 9 mai 2021


Dragoste– Sectorul comunicării primește tranzitul lui Mercur din 4 mai și a lui Venus, micul benefic, din 9 mai, prin zodia Gemeni. Așadar, urmează o perioadă propice pentru a discuta cu partenerul tău despre planurile voastre de viitor, iar dacă au fost neînțelegeri, ai posibilitatea să îndrepți lucrurile. De vineri până duminică ai parte de prezența Lunii în zodia ta, așa că vei traversa o perioadă dinamică.

Bani – Relațiile cu prietenii sau cu persoane de la care aștepți niște sume de bani, se pot strica în prima parte a săptămânii, din cauza unor promisiuni pe care aceștia le fac și nu se țin de cuvânt. Posibil blocaje și amânări de bani să fie și din cauze independente de ei, așa că ai răbdare să vezi care este situația!

Muncă – Intrarea lui Mercur, din 4 mai, și a lui Venus, din 9 mai în zodia Gemeni, pe sectorul comunicării, negocierilor, informării, cunoștințelor, deplasărilor, îți va aduce noroc la informații utile, ajutor de la persoane pe care le întâlnești în drumurile tale, o mai bună comunicare cu interlocutorii tăi. Totodată, vei învăța lucruri noi mai ușor și vei fi deschisă noului.

 

Horoscop Taur săptămâna 3 - 9 mai 2021


Dragoste– Comunicarea cu partenerul de cuplu este tensionată, conflictuală și găsești motive de ceartă din orice lucru mărunt. Cele mai sensibile zile vor fi vineri și weekendul, așa că ar fi bine să nu depui prea mult efort, să te relaxezi mai mult și să stai departe de tensiuni.

Bani – Sectorul financiar primește tranzitul lui Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, din 4 mai și al lui Venus, guvernatorul tău, din 9 mai. Așa că, urmează o perioadă favorabilă negocierilor financiare. Ve avea parte de oportunități să ți se rotunjească veniturile.

Muncă– Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, s-ar putea să primești vești de la un angajator în prima parte a săptămânii sau poate ți se propune o colaborare pe termen scurt. Ești tentată să accepți și să preiei mai mult decât poți duce. Ai grijă șa sănătate și nu te suprasolicita prea mult!

 

Horoscop Gemeni săptămâna 3 - 9 mai 2021


Dragoste– Două evenimente astrale importante au loc în această săptămână în semnul nașterii tale: intrarea lui Mercur, din 4 mai și a lui Venus, micul benefic, din 9 mai, în zodia Gemeni, așa că te poți considera norocoasa zodiacului. Venus va opera ca un protector, aducător de șanse și oportunități în sfera sentimentală. Dacă ești singură, nu rămâne decât să cooperezi cu aspectele astrale.

Bani – Se menține și-n această săptămână aspectele astrale privind obținerea de venituri suplimentare. Marte te ajută să obții sume importante, pe care trebuie să ai grijă cum le administrezi. Există tendința să cheltui peste buget.

Muncă– Cele două tranzite, ale lui Mercur și Venus, prin zodia ta, vor avea efect pozitiv și în planul profesional, în sensul că vei avea ocazia să-ți pui în valoare experiența și abilitățile, te vei face remarcată de către șefi și poți primi o funcție, conducerea unui proiect sau a unei echipe.

 

Horoscop Rac săptămâna 3 - 9 mai 2021


Dragoste– Intrarea lui Mercur, din 4 mai și a lui Venus, din 9 mai, în zodia Gemeni, va activa sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului și introspecției. Așadar, vei traversa o perioadă în care vei fi mai retrasă, cu gândurile și amintirile tale despre trecut. Abordează constructiv aceste tranzite astrale, meditează, analizează și nu mai repeta aceleași greșeli în relații!

Bani – Contextul astral al acestei săptămâni îți aduce preocupări pentru investiții de bunuri de o valoare mai mare, pe care, momentan, nu ai cum să le faci și te gândești să-ți deschizi un card de credit.

Muncă– Săptămâna se anunță liniștită în prima parte, doar cu eforturile tale de a obține o mărire salarială sau un bonus trimestrial. Acțiunea va începe de vineri, când Luna, guvernatorul tău, ajunge în războinicul Berbec și preiei frâiele, ai curaj și inițiativă într-o situație pe care nimeni nu reușeste să o rezolve. Și-n weekend vei fi preocupată de cum să rezolvi niște situații de la locul de muncă.

 

Horoscop Leu săptămâna 3 - 9 mai 2021


Dragoste– Dacă ești singură, partenerul ar putea veni prin intermediul grupului tău de prieteni, dacă socializezi mai mult și onorezi invitațiile acestora de a ieși în oraș. De acest lucru sunt responsabili Mercur, din 4 mai și Venus, micul benefic și planeta iubirii, din 9 mai, care vor tranzita zodia Gemeni, respectiv sectorul vieții tale sociale.

Bani – În partea a doua a săptămânii, se activează sectorul banilor pe care îi deții în comun cu partenerul sau cu alte persoane, banii pe care îi primești sub formă de cadou, din moșteniri sau împrumuturi. Este posibil să fii confuză și să nu știi cum să administrezi niște sume de bani, care-ți parvin. Totodată, trebuie să faci o listă de priorități cu datoriile care ajung la scadență.

Muncă – Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau vrei să-l schimbi pe cel actual, pentru că nu te mai mulțumește salarizarea sau relația cu coletivul, vei avea șanse din această săptămână, prin intermediul prietenilor sau a grupurilor pe care le frecventezi. Mercur, astrul comunicării, va intra în Gemeni, din 4 mai și Venus, micul benefic, din 9 mai, ambele prin sectorul prietenilor și planurilor pe termen lung și vor aduce oportunități. Trebuie doar să ceri ajutorul, să pui o întrebare și vei vedea că lucrurile se rezolvă.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 3 - 9 mai 2021


Dragoste– Joi și vineri ești preocupată să rezolvi niște chestiuni relaționale. Te ocupi mai mult de nevoile partenerului, îi acorzi mai multă atenție. Este posibil să vă pregătiți pentru o călătorie spre finalul săptămânii. Dacă ești singură, intrarea lui Venus, planeta iubirii, în sectorul profesional, îți poate aduce oportunități sentimentale prin serviciu, prin intermediul colegilor, chiar a șefilor.

Bani – Posibil în această săptămână să închei un contract de colaborare, odată cu intrarea lui Venus, micul benefic și guvernatorul banilor, din 9 mai, în sfera profesională, care îți va aduce noi contracte și surse de venit.

Muncă – Cele două evenimente astrale ale săptămânii se formează în sectorul carierei tale. Este vorba despre intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în 4 mai și a lui Venus, micul benefic, din 9 mai, ambele în zodia Gemeni. Așadar, te poți face remarcată, vei avea o relație bună cu șefii, poți obține aprobări de la instituții publice. Totodată relațiile cu străinătatea se intensifică.

 

Horoscop Balanță săptămâna 3 - 9 mai 2021


Dragoste– Două dintre evenimentele astrale ale acestei săptămâni se formează în sectorul studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor și principiilor de viață. Este vorba despre intrarea lui Mercur, din 4 mai și a lui Venus, guvernatorul tău, din 9 mai, în zodia Gemeni. Din punct de vedere sentimental, ai șanse să-ți găsești perechea într-o călătorie, participând la un curs, workshop sau delegație în interes de serviciu.

Bani – În partea a doua a săptămânii, vei avea niște dialoguri cu șefii legate de salarizare, despre noile proiecte la care vei lucra. Se reorganizează toată activitatea la locul de muncă și vor apărea schimbări și în salarizare.

Muncă– Dacă în primele zile din săptămână asisti la o reorganizare a sarcinilor de lucru, vineri se anunță o zi destul de dinamică și conflicte cu superiorii. Ar trebui să dai dovadă de calm și răbdare în dialogurile cu aceștia, pentru că nu faci decât să agravezi situația. În weekend te sfătuiești cu partenerul despre schimbările pe care este necesar să le faci în sfera profesională. Intrarea lui Mercur și a lui Venus în sectorul studiilor, îți poate aduce gânduri pentru o recalificare profesională.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 3 - 9 mai 2021


Dragoste– Odată cu intrarea lui Mercur și a lui Venus, în 4 mai, respectiv 9 mai, în zodia Gemeni, pe sectorul asociat transformărilor profunde și a intimității, ai ocazia să-ți relansezi relația, să discuți despre nevoile tale și mai ales să îi împărtășești partenerului că îți dorești ca relația să fie mai profundă. Dacă ești la începutul relației, vei trăi clipe de pasiune intense.

Bani- Sectorul financiar, al banilor pe care îi deții în comun cu partenerul sau ai banilor obținuți cu ajutorul altor persoane sau instituții se dinamizează în această săptămână, odată cu intrarea lui Mercur, din 4 mai și a lui Venus, din 5 mai, în zodia Gemeni. Așadar, vei avea parte de mici sume de bani, avantaje materiale, partenerul poate obține o mărire salarială sau ți se aprobă un dosar de credit.

Muncă – Contextul astral al acestei săptămâni îți aduce dinamism în partea a doua. Vei avea inițiative și curaj să le ceri șefilor socoteală privind deciziile privind o reorganizare a muncii și a activităților. Și-n weekend vei continua să te frămânți să găsești soluții. 

 

Horoscop Săgetător săptămâna 3 - 9 mai 2021


Dragoste– Vestea bună pentru tine vine din sfera relațională, unde Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Gemeni, în 4 mai, urmat de către Venus, micul benefic, în 9 mai. Așadar, cele două planete vin să lămurească unele chestiuni relaționale, să aducă împăcare și o mai bună colaborare în cuplu. Dacă ești singură, Venus, îți aduce jumătatea prin intermediul prietenilor sau al grupurilor pe care le frecventezi.

Bani – Săptămâna aceasta trebuie să-ți reorganizezi cheltuielile pentru că schimbările de la locul de muncă au adus instabilitate și nu știi pe ce proiecte te mai poți baza în viitor. Pentru moment, ar fi recomandat să renunți la cheltuieli inutile.

Muncă– Configurația astrală a începutului de săptămână îți aduce deplasări și întâlniri cu asociații, colaboratorii, partenerii din sfera profesională. Nu toate lucrurile vor merge așa cum le-ai anticipat, însă dai dovadă de flexibilititate și te vei adapta situațiilor.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 3 - 9 mai 2021


Dragoste– Începând de duminică, intrarea lui Venus, micul benefic și guvernatorul casei iubirii, în zodia Gemeni, în sectorul profesional, ar putea să-ți aducă un partener prin intermediul serviciului, așa că fii deschisă și cooperează cu aspectele astrale!

Bani –Marți primești o sumă mai mare de bani, pe care vrei să o investești într-un proiect personal, iar miercuri ai șanse la negocieri în favoarea ta.

Muncă– Două dintre evenimentele astrale ale acestei săptămâni se formează în sectorul muncii și al activităților profesionale. Este vorba despre intrarea lui Mercur, din 4 mai și a lui Venus, micul benefic, din 9 mai, în zodia Gemeni. Din punct de vedere profesional, este reocmandat să-ți reorganizezi activitățile și să eficientizeze timpul. Totodată, relațiile cu colegii se pot îmbunătăți, poți primi oferte de job sau de colaborări.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 3 - 9 mai 2021


Dragoste– Sfera sentimentală primește tranzitului lui Mercur, astrul comunicării, din 4 mai și a lui Venus, din 9 mai, prin zodia Gemeni. Relația cu persoana iubită se îmbunătățește în urma unor dialoguri și lămurirea unor situații tensionate, au loc împăcări sau dacă ești singură, ești deschisă unei noi relații.

Bani – Marți primești o sumă de bani mai mare și ești tentată să cheltui peste buget. Miercuri, fii atentă unde-ți pui portofelul sau ce tranzacții online faci pentru că este posibil să pierzi niște bani!

Muncă – Planul profesional se dinamizează în partea a doua a săptămânii, când au loc dialoguri importante, întâlniri, ședințe despre reorganizarea activităților. Este favorabilă comunicarea și schimbul de opinii, interviurile, prezentarea unor lucrări și învățarea unor lucruri noi.

 

Horoscop Pești săptămâna 3 - 9 mai 2021


Dragoste– Două dintre evenimentele astrale importante al săptămânii vor activa sectorul vieții de familie. Astfel, pe 4 mai, Mercur, astrul comunicării va intra în zodia Gemeni, urmat de către Venus, din 9 mai, prin același domeniu de viață. Este un moment bun să abordezi deschis unele chestiuni care privesc spațiul de locuit, privind o posibilă mutare sau valorificarea unui bun imobiliar. Vei avea susținerea partenerului în toate demersurile tale, așa că nu-ți rămâne decât să-ți pui planurile în aplicare.

Bani – Preocupări pentru bani apar de vineri până duminică, când este posibil să încasezi o sumă de bani de la familie sau din administrarea unui imobil.

Muncă – În prima parte a săptămânii vei avea parte de un moment de conștientizare a faptului că trebuie să ai mai multe surse de venit și decizi să cauți să închei o colaborare sau mai multe, pentru a putea să te desprinzi de statutul de angajat. Îți dorești să ai mai multă libertate de mișcare și vei începe să lucrezi la acest aspect.

 

 

Întrebarea Mesei cu Adina Buzatu - "Daca o zic pe asta, chiar iese scandal de presa"

related posts

Modifică setările cookies