Horoscop săptămâna 3 - 9 octombrie 2022. Taurii ar putea încasa niște sume de bani la sfârșitul săptămânii, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna 3 - 9 octombrie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 3 - 9 octombrie 2022


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 9 octombrie, care se formează în casa personalității și dinamizează totodată și axa relațiilor. Posibil să aibă loc încheierea unei etape, să culegi roadele unor demersuri relaționale sau să închei o relație. Acum depinde de tine ce vrei și cum vei gestiona situația.

Bani – Din punct de vedere financiar, săptămâna aceasta, ești preocupată de situația financiară, mai ales că se activează careul între Saturn din casa proiectelor și Uranus din casa banilor. Instabilitatea pe care o aduce Uranus te determină să o iei înaintea evenimentelor și să-ți cauți un job, înainte să afli că-ți este ameninșată funcția sau poziția în companie.

Muncă – Trigonul pe care Mercur, planeta comunicării, în mișcare directă, îl formează cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa carierei, te mobilizează să găsești soluții la unele probleme apărute la serviciu.

 

Horoscop Taur săptămâna 3 - 9 octombrie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 9 octombrie, care se formează pe casa frământărilor interioare, introspecției și trecutului. Ești invitată la introspecție, la conștientizarea unor evenimente și situații din trecut, care ți-au adus anumite suferințe, iar acum te poți vindeca. Este nevoie să lași în spate trecutul, oamenii și situații, care te țin în loc să evoluezi, să progresezi.

Bani – Vineri este posibil să încasezi niște sume de bani, iar dacă ai dat un împrumut și persoana respectivă nu se ține de promisiune să-ți returneze datoria atunci când a spus, este posibil să reacționezi mai agresiv din punct de vedere verbal. 

Muncă– Se anunță o săptămână mai dificilă, pentru că se reactivează careul dintre Saturn din casa carierei și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa personalității tale. Trebuie să ai grijă la imaginea ta, să nu surprinzi prin atitudine și reacții și să intri în conflicte cu superiorii sau cu vreo instituție, unde ai de rezolvat niște chestiuni, în numele firmei la care lucrezi.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 3 - 9 octombrie 2022

 

Dragoste– Luna Plină din zodia Berbec din 9 octombrie dinamizează axa sentimentală și este posibil să înțelegi greșit atitudinea și acțiunile unui apropiat, iar acest lucru să te dezamăgească profund, mai ales dacă ești singură. 

Bani – Miercuri este o zi în care este posibil să se reia niște dialoguri despre bani, mai ales dacă ai muncit peste programul de lucru sau pentru un proiect de colaborare.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 9 octombrie, care se formează în casa proiectelor și planurilor de viitor, semn că poți culege roadele unui proiect sau se poate finaliza cu succes. Contextul astral din care face parte Marte, în tranzit prin casa personalității, și Saturn din casa filosofiei de viață, îți aduce decizii înțelepte într-un context profesional.

 

Horoscop Rac săptămâna 3 - 9 octombrie 2022

 

Dragoste– Din punct de vedere sentimental și al relațiilor traversezi o perioadă bună, în care te bucuri de petrecerea timpului împreună cu partenerul de cuplu, sunteți pe aceeași lungime de undă și faceți planuri pentru următoarea vacanță.

Bani – Miercuri este posibil să fii nevoită să faci niște cheltuieli neprevăzute, să cumperi un cadou sau să ajuți pe unul dintre prieteni cu o sumă de bani.

Muncă– Careul care se formează între Saturn din casa transformărilor profunde și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa proiectelor pe termen lung, te va ambiționa să lucrezi ca un vis să devină realitate. Se întrevăd oportunități de a semna un contract. Pe fondul acesta astral are loc Luna Plină din 9 octombrie, care aduce o realizare în planul profesional și încheierea unei etape.

 

Horoscop Leu săptămâna 3 - 9 octombrie 2022

 

Dragoste– Din punct de vedere relațional, careul pe care Saturn din casa relațiilor îl formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa imaginii și statutului personal, ar putea să-ți aducă schimbarea statutului, dacă intervine o ruptură între tine și partener.

Bani – Vineri și sâmbătă este posibil să apară activitate în conturile tale de economii, pentru că vrei să faci niște reparații sau încerci să ajuți pe cineva cu o sumă de bani. S-ar putea să faci un drum la notar sau la o instituție financiară, să depui un dosar, să accesezi un credit.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 9 octombrie, care dinamizează axa cunoașterii, comunicării și informațiilor. Posibil cineva din grupul de prieteni să încerce să-ți schimbe viziunea și de aici să intervină o criză de comunicare. Pe de altă parte, fenomenul astral poate aduce încheierea cu succes al unei etape de școlarizare, educațională, privind un schimb de experiență profesional și obținerea unui atestat.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 3 - 9 octombrie 2022

 

Dragoste– Trigonul pe care Mercur, guvernatorul tău, îl formează cu Pluton, planeta transformărilor, din casa iubirii, aduce vești bune în planul iubirii. Ai capacitatea de a-ți reveni după o decepție în dragoste. Prin atitudine pozivită vei atrage persoane, care vor încerca să te cucerească.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 9 octombrie, care se formează în sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau cu alți terți. Au loc încheieri de etape, finalizarea unor proiecte profesionale.

Muncă– Aspectul dizarmonic care se formează între Uranus din casa filosofiei de viață și Saturn din casa muncii îți aduce nemulțumiri și tensiuni cu colegii, viziuni diferite. A doua jumătate a zilei de miercuri se anunță mai dificilă, cu evenimente neprevăzute, dar și cu susținere din partea șefilor într-un context profesional.

 

Horoscop Balanță săptămâna 3 - 9 octombrie 2022


Dragoste– Careul care se formează în această săptămână între Saturn din casa iubirii și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa transformărilor profunde, vine să aducă tensiuni și evenimente neașteptate în planul sentimental. Atenție la a doua parte a zilei de miercuri, când este posibil să apară o situație, care să ducă la o ruptură sau la evenimente care să-ți schimbe planurile! Evenimentul astral important este Luna Plină din zodia Berbec, din 9 octombrie, care se formează în casa relațiilor și căsătoriei și care anunță încheieri de etape sau finalizarea unor demersuri relaționale. 

Bani – Planul financiar este activat la începutul săptămânii, când încasezi bani, faci plăți și cauți să administrezi bugetul, astfel încât să poți achiziționa câteva ceva și pentru casă.

Muncă– Sectorul profesional este activat spre finalul săptămânii, când Luna îți traversează casa muncii și au loc tot felul de discuții, afli informații ascunse de către unii colegi, care te pun în fața unor situații din care nu știi cum să ieși.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 3 - 9 octombrie 2022

 

Dragoste– Careul care se activează în această săptămână între Uranus, planeta imprevizibilului, din casa relațiilor, cu Saturn, planeta restricțiilor, din casa familiei și spațiului de locuit, îți aduce blocaje în relația cu partenerul de cuplu din cauza familiei. Posibil să apară niște probleme și cu locuința, să fie nevoie să faci o schimbare, o mutare. S-ar putea să te opui unor decizii pe care le ia familia sau partenerul.

Bani – Vineri și sâmbătă s-ar putea să faci niște achiziții mai mari, mai ales dacă ai în plan să cumperi ceva pentru casă, pentru reorganizarea spațiului de locuit.

Muncă– Evenimetul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 9 octombrie, care se formează în casa muncii și aduce obținerea unui job nou, încheieri de etape sau finalizarea unor proiecte. Schimbarea pe care urmează să o faci are legătură cu situația financiară și nu mai ești dispusă să faci compromisuri dacă nu vei fi multumită din punct de vedere financiar.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 3 - 9 octombrie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 9 octombrie, care se formează în casa iubirii, aventurilor romantice, flirtului și cuceririlor. Așadar, au loc încheieri de etape sau poate demersurile tale de a cuceri o persoană se încheie și începi o poveste de dragoste. Pe de altă parte, este posibil să apară și rupturi de relație, dacă nu vei știi să gestionezi la timp o criză apărută.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară și este posibil să reușești să ieși dintr-un impas. Evită să duci negocieri, miercuri, pentru că este posibil să nu obții ce-ți dorești și să apară evenimente neprevăzute, care să schimbe cursul unei situații!

Muncă– În această săptămână se reactivează careul dintre Saturn din zodia Vărsător, din casa comunicării, și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa muncii, care vine la pachet cu surprize neașteptate în planurile tale profesionale. Va fi nevoie să regândești o strategie și să schimbi ceva în rutina și activitățile zilnice.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 3 - 9 octombrie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 9 octombrie, care activează casa familiei și căminului. Posibil să apară o criză de comunicare în raport cu membrii familiei, în special cu părinții. Așadar, decizi o schimbare de abordare în relația cu aceștia sau cu persoane cu care deții la comun un patrimoniu.

Bani – Miercuri și joi sunt zile cu activitate în conturile tale, cu intrări de bani, dar și cheltuieli. Dacă ai amânat să achiziționezi un bun de valoare mai mare, acum este posibil să te răzgândești și să nu-l mai vrei, pentru că ți-ai făcut niște socoteli și realizezi că nu-ți mai permiți, având alte priorități. Pe de altă parte, este posibil să se discute despre o mărire salarială, așa că mai bine mai aștepți până vei fi sigură de banii care-ți vor veni în plus.

Muncă– Marte, planeta acțiunii, încă se află în casa muncii și aduce multă energie și implicare în sarcinile zilnice. Partea a doua a săptămânii este mai agitată, poate dificilă, în rezolvarea unor sarcini, care par să-ți dea bătăi de cap, însă vei reuși în cele din urmă, cu ajutorul colegilor, să te încadrezi într-un termen limită.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 3 - 9 octombrie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Plină din zodia Berbec, din 9 octombrie, care se formează în casa comunicării și interacționării cu ceilalți. Posibil să apară  o criză de comunicare, în urma unor informații și să intri în dispute cu partenerul de cuplu, să-I aduci reproșuri, înainte să verifici informațiile. S-ar putea să înveți din greșeli, să nu te mai repezi să acuzi până nu ești sigură de ceva. De tine depinde cum vei gestiona o situație apărută.

Bani – Finalul de săptămână îți aduce preocupări pentru bani. S-ar putea să-ți faci iluzii cu privire la o mărire salarială, care nu mai vine. Sau poate discuți despre încheierea unei colaborări și deja faci planuri pe banii pe care nici nu i-ai încasat.

Muncă– Săptămâna aceasta se reactivează aspectul dizarmonic între Saturn, planeta restricțiilor, în tranzit prin casa personalității, cu Uranus, guvernatotul tău, plasat în casa familiei. Ai nevoie de o schimbare și îți dorești să clarifici niște aspecte legate de locul de muncă, mai ales dacă apar evenimente neprevăzute. Luna Plină din 9 octombrie, care dinamizează casa comunicării, atrage atenția asupra faptului că este nevoie să înveți lucruri noi, să te perfecționezi, dacă vrei să-ți suplimentezi veniturile cu o colaborare, pe care să o desfășori acasă, în timpul liber.

 

Horoscop Pești săptămâna 3 - 9 octombrie 2022

 

Dragoste– Săptămâna aceasta ai susținerea partenerului de cuplu în schimbarea pe care vrei să o iei în planul socio-profesional, iar dialogul cu acesta te va liniști și vei reuși să-ți dai seama, că direcția spre care vrei să mergi este cea mai bună pentru tine, dar și pentru voi, să aveți mai mult timp împreună.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 9 octombrie, care activează sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă. Pot avea loc încheieri de etape, finalizarea unor negocieri și obținerea unei sume de bani, a unei măriri salariale. Pe de altă parte, dacă nu ai știut să administrezi niște sume de bani, acum poate să apară o criză.

Muncă– Săptămâna aceasta este posibil să schimbi direcția profesională, să iei niște decizii importante, în urma unor informații, care-ți parvin sau de care te vei folosi, pentru a obține niște avantaje. Cineva din grupul tău de prieteni îți face o propunere de nerefuzat, așa că nici nu stai pe gânduri și vrei să faci schimbarea profesională.

related posts

Modifică setările cookies