Horoscop săptămâna 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020. Taurii suferă de dezamăgire în dragoste, vezi ce se întâmplă cu Săgetătorii


Citește horoscopul săptămânii 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020 realizat de Laura Ianculescu pentru Perfecte.ro!


Horoscop Berbec săptămâna 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Dragoste– Dacă ești implicată într-o relație, ești invitată de către astre ca la finalul săptămânii să ai curajul și să aduci unele îmbunătățiri relației intime. Dacă ești singură, o întâlnire neașteptată sau un eveniment brusc, venit cu surpriză, ar putea să te scoată din rutina în care ai intrat.

Bani – Sâmbătă primești o sumă de bani dintr-o colaborare sau un cadou de la niște prieteni, care locuiesc în străinătate și au venit în vizită la rude.

Muncă- Săptămâna se anunță destul de lejeră la locul de muncă. Cea mai activă zi a săptămânii este ziua de vineri, când vei pune în ordine niște bugete pentru anul 2020.

 

Horoscop Taur săptămâna 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Dragoste– Ai investit mult în relația de cuplu și partenerul te-a dezamăgit. Ai investit și sentimental și financiar și ai sperat să treceți la următorul nivel al relației, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Pe viitor nu-ți mai pune sufletul pe tavă, ci așteaptă să vezi ce intenții are partenerul!

Bani – Nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani săptămâna aceasta. Cheltuie cu măsură sau amână cumpărăturile pentru săptămâna ce urmează!

Muncă– Dacă nu ești plecată în vacanță și lucrezi vineri, ar fi bine să stai departe de întâlnirea cu șefii sau să iei legătura cu ei vis-à-vis de o situație apărută la locul de muncă, pentru că nu te vei putea abține să nu-ți spui nemulțumirile. Dacă tot ești decisă să afle ce ai de spus, măcar spune-o pe un ton civilizat!

 

Horoscop Gemeni săptămâna 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Dragoste– Ar trebui să acorzi mai multă atenție sferei sentimentale dacă vrei să-ți găsești un partener. O situație neprevăzută ar putea să-ți scoată în cale un partener cu care vei avea pasiuni în comun.

Bani – Dacă ai participat la un concurs, ai toate șansele ca săptămâna aceasta să câștigi un premiu.

Muncă– Deși săptămâna se anunță ușoară la locul de muncă, tot ai preocupări pentru carieră și nu poți sta liniștită până nu iei niște decizii privind o colaborare ce ți-a fost propusă de curând și la care nu ai apucat să dai raspunsul.

 

Horoscop Rac săptămâna 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Dragoste– Gândul ți-e la o persoană care locuiește în străinătate și pe care ai cunoscut-o de curând la petrecerea unor prieteni. Posibil să te caute și să-ți facă o invitație la el. Pregătește-te să pleci în călătorie! 

Bani – Cu Venus, micul benefic, de partea ta, poziționat în sectorul avantajelor materiale, nu ai nicio problemă în administrarea finanțelor. În plus, poți să ai parte de sume neașteptate.

Muncă– În primele două zile ale săptămânii te preocupă planurile și proiectele de viitor și este posibil ca într-o discuție cu unul dintre șefi să-ți vină o idee, care să placă acestora și să fie de acord să o implementezi.

 

Horoscop Leu săptămâna 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Dragoste– Pregătește-te că urmează o perioadă incendiară în sfera sentimentală. Vei avea parte de acțiune, datorită lui Marte, care începe să traverseze planul amoros. Vei avea mai multă inițiativă în dragoste și vei fi mai deschisă aventurilor.

Bani – Săptămâna aceasta ești preocupată să-ți faci un plan de returnare a unei datorii. Totodată, ar fi indicat să faci un plan de economisire. Dacă ai primit o mărire salarială, banii care sunt în plus, ai putea să îi pui într-un cont de economii.

Muncă– Se anunță o săptămână destul de liniștită la capitolul profesional. Doar ziua de vineri ar putea să fie cea care iese în evidență, în rest, te poți bucura de zilele libere și de activitățile de relaxare în aer liber după care tânjești când ești la serviciu.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Dragoste– Viața sentimentală se anima din această săptămână și ești deshisă tuturor oportunităților care vin spre tine. Posibil să fii atrasă de parteneri care locuiesc în afara țării, cu care să ai compatibilitate spirituală și același sistem de valori și principii.

Bani – Finanțele sunt importante pentru tine săptămâna aceasta. Posibil să vrei să deschizi un dosar de succesiune sau de intrarea în posesia unor bunuri sau într-un final te hotărăști care este destinația banilor primiți.

Muncă– Climatul astral face ca planul pentru un proiect să prindă contur. Cum este o perioadă liniștită la locul de muncă, ai putut să te concentrezi mai bine și ți-au venit tot felul de idei originale, pe care abia aștepți să le pui în practică.

 

Horoscop Balanță săptămâna 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Dragoste– Ai planuri de căsătorie și aștepți cu nerăbdare cererea în căsătorie. Dorința ta de a te apropia mai mult de partener va face minuni, iar eforturile tale vor fi apreciate, pentru că îi demonstrezi în fiecare zi ce înseamnă el pentru tine.

Bani – Contextul astral a săptămânii ar putea să îți scoată în cale persoane cu care să începi o afacere și astfel să îți suplimentezi considerabil veniturile.

Muncă– Vineri se anunță cea mai dinamică zi din săptămâna la locul de muncă, când trebuie să închei niște situații financiare. Dacă ai pe mână un buget, ți se atrage atenția să mai reduci cheltuielile pentru următorul an.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Dragoste–Posibil săptămâna aceasta să iei o hotărâre într-o problemă sentimentală. Cum Luna va traversa zodia Pești marți și miercuri, ar fi bine să-ți asculți intuiția și să faci ce simți.

Bani – Îți gestionezi eficient bugetul în această săptămână în care nu mai încasezi bani. Va trebui să faci niște economii în luna ianuarie pentru că ai cheltuit prea mult pe cadouri.

Muncă– Sunt șanse să se producă evenimente neașteptate la locul de muncă, care marchează schimbări în bine în sarcinile de muncă și în programul de lucru.


Horoscop Săgetător săptămâna 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Dragoste–Cu Marte, planeta acțiunii, în Săgetător din 3 ianuarie, ți se va alimenta dorința de aventură și vei dori să experimentezi cât mai mult în planul amoros. Dacă ești singură, ești deschisă și vei avea curajul să faci tu prima pasul către o relație.

Bani – Câștigi bani fără prea mult efort din niște contracte pe care le-ai încheiat acum la final de an. Razele benefice ale lui Jupiter încep să-ți facă simțită prezența.

Muncă– Din 3 ianuarie beneficiezi de energia pe care ți-o va aduce Marte, planeta acțiunii, în zodia ta. Atenție însă să nu folosești distructiv această energie, prin faptul că te poți pripi în acțiuni. 

 

Horoscop Capricorn săptămâna 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Dragoste– În planul sentimental traversezi o perioadă frumoasă și te gândești serios să treci la următorul nivel al relației. Tu și partenerul aveți în plan să achiziționați o casă. 

Bani – În weekend primești o sumă de bani de la părinți pe care o folosești să achiziționezi ceva pentru casă.

Muncă– S-ar putea să amâni plecarea într-o delegație din cauza unor probleme de sănătate. Nu este nimic grav, însă cel mai bine este să fii prevăzătoare.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Dragoste– Profită de farmecul pe care ți-l dă Venus, planeta iubirii, poziționat în casa personalității, pentru a-ți recuceri partenerul! Dacă ești singură, săptămâna aceasta s-ar putea să fii nevoită să iei o decizie într-o chestiune sentimentală. Nu te hotărăști pe cine să alegi dintre doi pretendenți cu care flirtezi.

Bani – Ar fi bine să nu promiți unui prieten un împrumut dacă nu știi sigur că îl vei putea ajuta, pentru că nu depinde de tine să-ți intre banii în conturi. 

Muncă– Din 3 ianuarie vei avea mult curaj și initiative pentru promovarea unor proiecte pe care le vei demara împreună cu un prieten sau o persoană apropiată în care ai încredere. Atenție că există si o parte mai puțin bună a acestui tranzit al planetei Marte, acela de a te grăbi să iei decizii sau să fii mai agresivă în relațiile de prietenie sau de colaborare, lucru ce ar putea dăuna.

 

Horoscop Pești săptămâna 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Dragoste– Ar fi indicat să eviți discuțiile în contradictoriu cu partenerul vis-à-vis de treburile  gospodărești. Mai bine cooperați și faceți în așa fel încât musafirii pe care îi aveți de Revelion să se simtă bine!

Bani – Vineri vei fi foarte nemulțumită de situația financiară. Posibil să apară niște cheltuieli neprevăzute, care-ți dau bugetul peste cap.

Muncă– Din 3 ianuarie vei fi foarte activă în sectorul socio-profesional, care începe să fie traversat de către Marte, planeta acțiunii. Ai tendința să faci numai cum vrei tu și posibil să pui la punct unele detalii legate de un proiect și să nu mai ceri părerea șefilor. Vei fi ca o locomotivă pentru toți colegii tăi și vei dori să conduci toate proiectele de la serviciu.

related posts