Horoscop săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022. Gemenii ar putea pierde niște sume de bani, Taurii își doresc relansarea relației


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 30 mai – 5 iunie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

 

Dragoste– Luna traversează în weekend sectorul sentimental, al relaxării, așa că ai putea să-ți programezi de la începutul săptămânii activitățile, pentru că este rost de distracție și aventuri romantice.

Bani – În primele două zile ale săptămânii este posibil să încerci să negociezi niște contracte, o  colaborare sau să-ți renegociezi salariul. Recomandarea astrelor este să semnezi contracte după 3 iunie.

Muncă – Unul dintre evenimentele astrale ale săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 30 iunie, care aduce noi etape în planul comunicării, interacționării cu alte persoane, privind acumularea de informații și cunoștințe noi, începerea unor cursuri de pregătire profesională. Comunicarea este importantă în următoarele două săptămâni, așa că ai grijă cum interacționezi cu ceilalți! Vestea bună este că Mercur revine la mișcarea directă, din 3 iunie, și toate problemele de comunicare, neînțelegerile sau lucrurile înțelese greșit dispar și vei putea lua decizii mult mai ușor, fără să fii în dubiu că nu faci bine. Ultimul aspect astral al săptămânii este intrarea lui Saturn în mișcare retrogradă, din 5 iunie până pe 23 octombrie, prin sectorul proiectelor și planurilor de viitor. Așadar, următoarele cinci luni va fi nevoie să-ți reevaluezi proiectele profesionale și să decizi cu ce rămâi sau ce închei.

 

Horoscop Taur săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

 

Dragoste– Din punct de vedere sentimental, îți dorești relansarea relației. Dacă ești singură, intrarea lui Venus, de curând, în zodia ta, îți aduce dispoziție de flirt. Și dacă faci parte dintr-un cuplu, ai tendința de a flirta mai mult cu cei cu care intri în contact, iar partenerul, dacă observă, s-ar putea să nu fie foarte fericit.

Bani – Unul dintre evenimentele astrale importante este Luna Nouă din zodia Gemeni, care se formează pe 30 mai, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu. Ești interesată să-ți mărești veniturile, vei iniția dialoguri cu șefii, însă, s-ar putea, ca momentan să fie doar promisiuni. Vestea bună din 3 iunie este că Mercur, guvernatorul casei banilor, revine la mișcarea directă și banii vor intra mai ușor în conturile tale.

Muncă– În prima parte a săptămânii, s-ar putea să rezolvi anumite chestiuni organizatorice la serviciu. La finalul săptămânii, pe 5 iunie, Saturn își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător, pe sectorul activităților profesionale. Așadar, până pe 23 octombrie urmează o perioadă în care-ți vei reevalua activitatea profesională și vei lua decizii importante, în urma unor blocaje sau amânări, care vor avea loc mai des decât de obicei. 

 

Horoscop Gemeni săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

 

Dragoste– Luna Nouă din 30 mai se formează în casa personalității tale și te invită la noi etape în viața personală. Ai nevoie să iei niște decizii în raport cu partenerul de cuplu, însă ceva te oprește sau nu ești hotărâtă cum să procedezi. Începând cu 3 iunie, Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcare directă, și lucrurile încep să se mai limpezească, comunicarea revine la normal și poți rezolva mai ușor chestiunile care trenează de o perioadă mai mare de timp în cuplu.

Bani – Miercuri și joi este posibil să intervină chestiuni financiare, cheltuieli neprevăzute. Atenție să nu pierzi niște sume de bani! Nu te grăbi să achiziționezi ceva de valoare la mijlocul săptămânii, pentru că poți găsi niște oferte bune în weekend! Din 5 iunie, Saturn, guvernatorul casei intereselor financiare, își începe retrogradarea și până pe 23 octombrie va aduce blocaje și amânări, așa că este nevoie să-ți reevaluezi cheltuielile, să returnezi datoriile și să încerci să nu mai faci cheltuieli suplimentare.

Muncă– La serviciu se anunță o săptămână mai ușoară, pentru că mai scapi de sarcini și termenele limită. Ai putea să-ți prelungești și weekendul, să te odihnești și să te ocupi și de chestiunile personale.

 

Horoscop Rac săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 30 mai, care se formează în sectorul subconștientului, frământărilor interioare, trecutului și introspecției. Recomandarea astrelor este să-ți faci un bilanț personal, să te trezești la realitate și să închei niște etape, care nu te mai reprezintă, să lași urmă trecutul, pentru a putea începe ceva nou. Din 3 iunie, te va ajuta și Mercur, care revine la mișcarea directă, pe aceleași sectoare enumerate anterior.

Bani– Din 5 iunie, Saturn își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător, prin sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi deții împreună cu partenerul sau alte persoane, a banilor care provind de la alte persoane sau instituții, moștenirile, creditele, taxele și impozitele. Așadar, până pe 23 octombrie urmează o perioadă în care vor exista blocaje și amânări în aceste domenii.

Muncă- Sectorul proiectelor pe termen lung, a activităților profesionale este activat de planete și concentrarea ta va fi pe a începe ceva nou în carieră sau a continua un proiect abandonat. Totodată, pot ieși la suprafață unele secrete sau lucruri ascunse de către unii dintre colegi.

 

Horoscop Leu săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

 

Dragoste– În weekend Luna ajunge în semnul nașterii tale și-ți dorești să stai departe de toată agitația cotidiană, să te relaxezi, să mergi la petreceri cu partenerul de cuplu sau să participați împreună cu un grup de prieteni la un eveniment important în viața unei persoane din anturaj. Tot în weekend, pe 5 iunie, Saturn își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător, prin sectorul relațiilor și până pe 23 octombrie va aduce blocaje, amânări sau restricții. Relațiile și căsătoria vor fi testate, așa că pregătește-te să faci față provocărilor!

Bani – Din 3 iunie, Mercur, guvernatorul casei financiare, revine la mișcarea directă, semn că acum poți negocia sau semna contracte. Se deblochează o situație și șefii ar putea să-ți aprobe niște beneficii financiare.

Muncă – Luna Nouă din zodia Gemeni, din 30 mai, se formează pe sectorul prietenilor și al proiectelor de viitor. Cum Mercur este retrograd până pe 3 iunie, prin casa carierei și aspirațiilor profesionale, s-ar putea, în prima parte a săptămânii, pe ultima sută de metri, să rezolvi niște chestiuni profesionale, să ai niște discuții importante cu șefii. Totodată, poți primi oferte sau propuneri de colaborări de la prieteni sau de la persoanele din grupul din care faci parte.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

 

Dragoste– Miercuri și joi s-ar putea să ai parte de evenimente neașteptate din partea prietenilor, partenerului sau a copiilor, dacă ești părinte. 

Bani – Se anunță o săptămână favorabilă încasării unor sume de bani sau cadouri de la rude, membrii apropiați ai familiei sau prieteni.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 30 mai, care anunță noi etape în planul profesional, iar următoarele două săptămâni ești invitată să-ți concentrezi atenția pe carieră. Din 3 iunie, și Mercur, guvernatorul tău și al casei carierei, revine la mișcare directă, așa că lucrurile încep să se îndrepte spre o direcție bună pentru tine. Din 5 iunie, Saturn își începe mișcare retrogradă prin casa muncii și până pe 23 octombrie va aduce blocaje și amănări, restricții și provocări în sarcinile curente, dar și-n relațiile cu colegii.

 

Horoscop Balanță săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

 

Dragoste– În sfera sentimentală și a relației cu copiii, veștile nu sunt prea plăcute, pentru că intrarea în mișcare retrogradă a lui Saturn, prin sectorul asociat planului amoros, a aventurilor romantice și a copiilor, vine să aducă restricții, amânări și blocaje, al căror rost este să testeze relația de iubire, să aducă maturitate și totodată, asumare de responsabilități.

Bani – Revenirea lui Mercur la mișcare directă, din 3 iunie, prin casa intereselor financiare și a banilor proveniți prin intermediul altor persoane sau instituții, va aduce o clarificare a situației financiare. Posibil să-ți intre în conturi o sumă importantă de bani.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 30 mai, care se formează pe sectorul perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, educației superioare, principiilor și credințelor după care te ghidezi. Următoarele două săptămâni sunt importante să-ți concentrezi atenția pe a începe sau relua niște cursuri. Comunicarea este și ea importantă și odată cu revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 3 iunie, începi să vezi mai clar niște situații apărute în domeniile enumerate.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 30 mai, care deschide noi etape în planul transformărilor profunde, a relației intime cu partenerul de cuplu. Fenomenul astral este asociat cu inițierea unor acțiuni și cu setarea unor obiective. Și Mercur revine, din 3 iunie, la mișcarea directă prin sectorul relației, așa că se pot debloca unele situații sau lămuri unele aspecte ale vieții în cuplu. 

Bani – Luna Nouă din zodia Gemeni din 30 mai aduce noi începuturi și-n sectorul asociat intereselor financiare, a banilor și bunurilor deținute cu partenerul de cuplu, dar și a banilor proveniți de la alte persoane sau instituții financiare. Prin urmare, poate este momentul să faci ceva și-n acest domeniu, pentru că nu prea mai ești mulțumită de situația financiară.

Muncă – Începând din 5 iunie, Saturn, guvernatorul casei comunicării, învățării și acumulării de cunoștințe, își începe mișcarea retrogradă, așa că urmează, până pe 23 octombrie, o perioadă în care vei avea multe de învățat, va trebui să dai dovadă de responsabilitate și să-ți reorganizezi activitățile, astfel încât să lași loc și pentru niște cursuri de perfecționare profesională.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

 

Dragoste – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 30 mai, care se formează în sectorul relațiilor și căsătoriei. Fenomenul astral marchează noi etape și ești invitată să acționezi, să inițiezi dialoguri și să-I împărtășești partenerului intențiile tale. Vestea bună este că din 3 iunie și Mercur, guvernatorul casei relațiilor, revine la mișcare directă și lucrurile se mai îndreaptă sau se duce tensiunea acumulată în ultimele trei săptămâni, dispar neînțelegerile și gândirea devine mai clară.

Bani – Miercuri și joi sunt două zile cu preocupări pentru situația financiară, pentru a face rost de sume de bani, de care ai nevoie pentru rezolvarea unor chestiuni familiale. Începând din 5 iunie, Saturn, guvernatorul casei financiare, intră în mișcare retrogradă și până pe 23 octombrie, lucrurile se vor desfășura mai greu din punct de vedere al negocierilor.

Muncă – Luna Nouă din zodia Gemeni, care se formează la începutul săptămânii are efecte și-n planul muncii, privind parteneriatele și relațiile cu colegii, pentru că Mercur se află pe ultimele grade de retrogradare în casa muncii. Dacă simți că lucrurile nu merg în direcția dorită de tine, că nu te simți apreciată sau că muncești în zadar, iar sefii îți aduc mai mereu reproșuri, vei găsi curajul să spui stop și să faci o schimbare.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

 

Dragoste– Mercur, astrul comunicării, revine din 3 iunie, la mișcarea directă, prin sectorul sentimental, așa că lucrurile încep să intre pe un făgaș normal în planul amoros. Nu mai sunt neînțelegeri sau blocaje și poți gândi clar. După o reevaluare a sentimentelor și a sectorului iubirii, care a durat trei săptămâni, încep să se vadă și rezultatele.

Bani – Sectorul financiar se activează în weekend, când decizi să faci niște achiziții, să plătești niște rate, impozite sau să te consulți cu partenerul de cuplu privind o schimbare pe care vrei să o faci în carieră. Saturn, guvernatorul tău, intră în mișcare retrogradă din 5 iunie, pe sectorul financiar, așa că vei observa, că în următoarele cinci luni, vor exista blocaje sau nu vei putea să-ți mărești veniturile așa ușor.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 30 mai, care se formează în sectorul muncii și activităților profesionale, cu Mercur retrograd, care revine la mișcarea directă din 3 iunie. Vei lua decizii importante și vei avea o gândire mai clară. Creativitatea este la cote înalte și ai un randament intelectual ridicat. Posibil unele evenimente din planul personal să te motiveze să-ți demonstrezi experiența și abilitățile.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

 

Dragoste – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 30 mai, care se formează pe sectorul sentimental, al aventurilor romantice, creativității, copiilor și valorificării unui talent. Următoarele două săptămâni sunt importante să-ți concentrezi atenția pe aceste domenii și să iei inițiative. Mercur, guvernatorul casei iubirii, revine și el la mișcarea directă, din 3 iunie, semn că se încheie procesul de revizuire a planurilor pe care le ai în relația cu partenerul.

Bani – Săptămâna aceasta este nevoie să faci economie, pentru că nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani în conturile tale.

Muncă – Saturn, guvernatorul tău, intră în mișcare retrogradă, din 5 iunie, prin casa personalității. Cum marele malefic dinamizează axa muncii, este posibil ca următoarele cinci luni să fie mai dificile pentru tine la locul de muncă, cu provocări în relațiile cu ceilalți. Va fi nevoie să dai dovadă de mai multă responsabilitate, iar ceilalți să se poată baza pe tine în momente critice.

 

Horoscop Pești săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

 

Dragoste – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 30 mai, care se formează și anunță noi începuturi în sectorul vieții de familie, patrimoniului, spațiului de locuit, relațiilor cu familia. Posibil să inițiezi niște dialoguri cu familia, legat de unele avantajele materiale pe care ați putea să le obțineți din valorificarea patrimoniului sau dintr-o acțiune imobiliară.

Bani – Din punct de vedere financiar stai bine, banii vin și Luna Nouă din zodia Gemeni face un aspect astral favorabil cu conjuncția (alăturarea) planetelor Jupiter, guvernatorul tău, și Marte, guvernatorul casei banilor, așa că nu-ți faci probleme din acest punct de vedere. Atenție, însă, că vei avea o tendință să faci cheltuieli mai mari!

Muncă – Vestea bună este că Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, din 3 iunie, prin casa comunicării și după o perioadă de trei săptămâni, în care ai spus tot ce te-a deranjat și ai lămurit lucrurile, acum poți trece la acțiune, să iei decizii, pentru că vei avea mintea clară și rațională. Saturn, guvernatorul casei proiectelor pe termen lung, își începe retrogradarea, în 5 iunie, prin zodia Vărsător. Până pe 23 octombrie, urmează o perioadă, în care va fi nevoie să-ți reevaluezi proiectele.  Vei observa că vor apărea blocaje, restricții, amânări. Totodată, s-ar putea să afli secrete sau lucruri ascunse de către cei cu care lucrezi. 

Vezi și VIDEO: Bill Gates a prezis variola maimuței

related posts

Modifică setările cookies