Horoscop săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie. Gemenii au parte de distracții și întâlniri interesante, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 31 octombrie - 6 noiembrie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie 2022


Dragoste– Posibil săptămâna aceasta, mai precis în partea a doua, să ai o dispoziție visătoare și să fii înclinată spre trecut, să cauți pe cineva cu care ai trăit o pasiune. Te răscolesc și planetele din zodia Scorpion, care-ți aduc trăiri și dorințe intense.

Bani – Marți și miercuri sunt zile în care îți faci planuri financiare de viitor. Cu trei planete în zodia Scorpion, în casa avantajelor financiare, nu se poate să nu te gândești cum să faci mai mulți bani. Dacă primești propuneri, care nu ți se par în regulă și care nu-ți aduc avantaje, le refuzi. Simți nevoia unei schimbări de natură financiară, dar este posibil să dai dovadă de rigiditate, atunci când trebuie să faci schimbarea.

Muncă – Cu Luna în casa carierei, în conjuncție cu Pluton, începi săptămâna în forță și tinzi să duci lucrurile la extrem. Atenție la relațiile cu șefii, care pot deveni mai încordate! Spre finalul săptămânii, când se activează zodia Berbec, vei încerca să ajungi din urmă cu treburile restante și să respecți un termen limită.

 

Horoscop Taur săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie 2022

 

Dragoste– Weekendul vine cu o stare mai puțin plăcută, cu izolare și amintiri din trecut, trăiri intense și o nevoie de a te reechilibra după niște tensiuni în cuplu. Ai nevoie să te eliberezi de emoțiile care nu-ți fac bine, să poți decide drumul pe care trebuie să o iei în planul relațional.

Bani – În primele zile ale săptămânii ai preocupări de natură financiară și pentru încheierea unor contracte.

Muncă– Începi săptămâna cu preocupări pentru relațiile profesionale și ești determinată să găsești punți comune cu cei cu care lucrezi. Dacă aveți viziuni diferite, va fi un progres să fiți de acord într-o problemă. Marți și miercuri sunt cele mai dificile zile din săptămână în planul profesional, în relațiile cu șefii sau cu diferite instituții cu care trebuie să iei legătura. Totodată, dacă îți dorești realizări însemnate, va fi nevoie să faci mai multe sacrificii în planul carierei, iar nemulțumirile să le lași deoparte.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie 2022

 

Dragoste– Spre finalul săptămânii găsești timp să te ocupi și de tine, mai ales dacă ești singură și onorezi invitația unor prieteni să ieșiți în oraș. Se anunță distracție și întâlniri cu persoane interesante.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări pentru situația financiară, a banilor pe care ai putea să îi obții din alte surse decât salariul. Poți semna un contract după data de 3 noiembrie.

Muncă– Chiar dacă există unele nemulțumiri legate de activitatea profesională, încerci să le ții pentru tine și să accepți lucrurile sau situația de la serviciu din momentul de față. În a doua jumătate de săptămână se activează casa carierei și a relațiilor cu șefii și pot avea loc discuții despre programul de lucru și sarcinile curente.


Horoscop Rac săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie 2022

 

Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări pentru planul relațional. Îți dorești să îi faci o surpriză partenerului de cuplu și vei reuși să găsești niște oferte pentru un minisejur. 

Bani – Marți și miercuri este posibil să te intereseze să obții informații despre accesarea unui credit, mai ales dacă îți dorești să cumperi ceva de valoare mai mare. Discuții pot avea loc cu partenerul de cuplu, care se poate opune intențiilor tale. Miercuri este posibil să primești o ofertă de job, dar ți se pare ceva în neregulă și amâni răspunsul până faci niște verificări.

Muncă– Deși toată săptămâna se anunță a fi aglomerată, cu multe sarcini și termene limită, s-ar putea să nu termini ce ai de făcut și să continui și-n weekend, când Luna, guvernatoarea ta, traversează casa carierei. Posibil să te frământe luarea unei decizii de natură profesională și este posibil să stai mai retrasă, să nu te lași influențată de opiniile altora.

 

Horoscop Leu săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie 2022

 

Dragoste– În weekend îți dorești să pleci la relaxare, însă este posibil să se întâmple ceva în prima parte a săptămânii, astfel încât să fii nevoită să-ți schimbi programul. Relația de cuplu poate fi tensionată din cauza serviciului, mai ales dacă nu știi să lași în afara ușii de la intrarea din casă problemele profesionale. 

Bani – La mijlocul săptămânii este posibil să te intereseze sfera financiară și chiar să ai intuiție într-un context financiar, care privește achiziționarea unor bunuri sau privind niște speculații financiare.

Muncă– Posibil luni să ai randament ridicat la serviciu și să termini tot ce ți-ai propus. Zilele de marți și miercuri vin cu sarcini mai dificile, dialoguri în contradictoriu cu cei cu care desfășori activități, dar și tensiuni sau restricții. Lucrurile se vor aranja până la finalul zilelor, dar vei depune mai multe eforturi și te vei suprasolicita la maximum.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie 2022

 

Dragoste– Luni te preocupă situația în planul sentimental și conjuncția Lunii cu Pluton îți aduce dialoguri plăcute cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, flirtezi cu cineva și programezi o întâlnire în weekend.

Bani –În parte a  doua a săptămânii intervin discuții despre bani, despre o moștenire sau accesarea unui credit, dar și de semnarea unui contract pe termen lung. Posibil în weekend să și încasezi o sumă de bani dintr-o activitate extraprofesională.

Muncă– Posibil săptămâna aceasta să te confrunți cu unele situații din trecut și să intri în conflicte cu unii dintre colegi din cauza unor viziuni și perspective diferite. Marți și miercuri ar trebui să ai grijă la sănătate, pentru că se pot reactiva afecțiuni mai vechi, așa că recomandarea astrelor este să rezolvi doar ce este urgent sau să-ți iei câteva zile libere.

 

Horoscop Balanță săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie 2022

 

Dragoste– Nu lua decizii importante în planul sentimental marți și miercuri, pentru că este posibil să apară unele nemulțumiri, chiar tensiuni și conflicte și să-ți dorești brusc o schimbare! Lasă să treacă câteva zile, după care gândește-te, în liniște, ce anume îți dorești de la relație.

Bani – Joi și vineri Luna traversează zodia Pești, respectiv casa muncii și formează un aspect armonios cu planetele din zodia Scorpion, respectiv din casa banilor. Așadar, ai putea încerca să deschizi subiectul salarizării, pentru că ai șanse să obții o mărire.

Muncă– Lucrurile par să intre în normal în sectorul profesional și nu mai sunt nemulțumiri sau tensiuni cu colegii sau cu șefii. Pot veni și propuneri noi de job sau de colaborări. Totodată, ai în plan de mai mult timp, dar nu ai putut să pui în practică, să începi o activitate pe cont propriu și începi să te gândești serios la acest lucru.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie 2022

 

Dragoste– Joi și vineri sunt zile favorabile sferei sentimentale din această săptămână. Traversezi o perioadă bună în cuplu și ați reușit să găsiți timp să petreceți mai mult împreună. Dacă ești singură, s-ar putea să primești niște declarații, care să te ia prin surprindere.

Bani – Ziua de luni este importantă pentru tine, mai ales dacă vrei să obții prelungirea unui contract sau o mărire salarială. În funcție de cum vei știi să te pui în valoare, vei obține ceea ce-ți dorești.

Muncă– Dacă ești implicată într-un proiect de creație, ai inspirație și poți impresiona prin prestație în fața unei comisii, a unui angajator sau poate chiar a șefilor. Fii pe fază, pentru că urmează o perioadă interesantă din punct de vedere al parteneriatelor profesionale!

 

Horoscop Săgetător săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie 2022

 

Dragoste– Pentru sfera sentimentală îți vei găsi timp în weekend și îi promiți partenerului, din timpul săptămânii, că plecați într-un sejur prelungit la finalul săptămânii.

Bani – Luna în conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor, care se formează luni în casa banilor, vine să aducă discuții despre bani, despre administrarea resurselor pe care le deții și găsirea unui echilibru între sumele încasate și cele cheltuite.

Muncă– Din punct de vedere profesional, zilele de marți și miercuri stau sub semnul surprizelor și a evenimentelor neașteptate, așa că ar fi recomandat să ai și un plan de rezervă, pentru că este posibil tot programul tău să se dea peste cap. Dacă ai de făcut drumuri, întâlniri, negocieri, mai bine mută-le în partea a doua a săptămânii!

 

Horoscop Capricorn săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie 2022

 

Dragoste– Weekendul vine cu preocupări pentru casă și familie. S-ar putea să faci niște vizionări, dacă intenționezi să cumperi/închiriezi un imobil. De asemenea, este posibil să organizezi o întâlnire cu familia, să sărbătoriți pe cineva drag.

Bani – Marți, Luna traversează casa banilor și formează o conjuncție cu Saturn, planeta restricțiilor, ceea ce înseamnă că vei fi responsabilă cu banii pe care îi încasezi, iar dacă mergi la shopping renunți să mai arunci banii pe lucruri care nu sunt neapărat necesare. Dacă ai în plan niște negocieri, este posibil să nu obții banii suplimentari pentru activitatea ta profesională, dar nu strică să încerci. Pe termen lung, Saturn ar putea să te răsplătească pentru toată munca depusă.

Muncă–  Începi săptămâna cu dialoguri cu șefii despre activitatea ta, mai ales că ești deschisă să încerci și alte sarcini sau proiecte. Posibil să nu aducă efecte imediate, însă șefii vor ține cont pentru viitor și te vor lua în calcul.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie 2022

 

Dragoste– Marți și miercuri, Luna îți travesează casa personalității și marți formează un aspect de conjuncție cu Saturn, planeta profesor, semn că este posibil să primești niște lecții de viață de la partener, să fii constrânsă de o situație, să te determine să fii responsabilă. În weekend au loc dialoguri cu partenerul legate de evoluția relației și de modul în care înțelegeți fiecare să vă implicați.

Bani – Joi și vineri se activează sectorul financiar, al banilor și beneficiilor pe care le câștigi din exercitarea profesiei, dar și din activități extraprofesionale. Dacă ți se propune un contract nou, s-ar putea să fii tentată să semnezi din prima, fără să te mai gândești sau să testezi piața.

Muncă– Axa Taur-Scorpion, familie versus carieră, este foarte activată în această perioadă și te poți remarca în planul profesional, însă și familia are nevoie de tine, așa că va trebui să cauți să echilibrezi situația.

 

Horoscop Pești săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie 2022

 

Dragoste– Marți și miercuri Luna traversează sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului și introspecției și este posibil să ai nevoie să te destăinui cuiva apropiat, poate unui prieten. Ai niște temeri, simți că mergi în ceață, că nu vezi drumul sau direcția corectă și ai nevoie de un sfat util, o părere sinceră.

Bani – Joi sau vineri poți semna un contract, iar în weekend încasezi niște sume de bani. Sau poate mergi la cumpărături și investești în imaginea ta.

Muncă– Începi săptămâna cu planuri profesionale de viitor, mai ales dacă intenționezi să susții un examen, să participi la schimburi de experiență profesională sau la cursuri/seminarii. Axa cunoașterii, Taur-Scorpion, este puternic dinamizată de planete și ar trebui să nu ratezi oportunitățile de dezvoltare și lărgire a orizonturilor cunoașterii.

related posts

Modifică setările cookies