Horoscop săptămâna 4 - 10 iulie 2022. Fecioarele cunosc o persoană cu care încep brusc o relație, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 4 - 10 iulie 2022.

Tag-uri:

Horoscop Berbec săptămâna 4 - 10 iulie 2022

 

Dragoste– Sectorul vieții de familie primește intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 5 iulie, semn că se pot îmbunătăți relațiile cu membrii familiei. Posibil să inițiezi unele dialoguri legate de avere, patrimoniu, administrarea unor imobile sau tranzacții imobiliare.

Bani – Intrarea lui Marte, guvernatorul tău, din 5 iulie, în zodia Taur, vine cu preocupări pentru situația financiară, suplimentarea veniturilor și stabilitate financiară.

Muncă – La începutul săptămânii, Luna traversează zodia Fecioarei, respectiv casa muncii și activităților profesionale, semn că vei fi determinată să faci ordine în sarcinile de serviciu. Eficientizezi timpul de lucru, mai ales că se anunță o săptămână cu multe deplasări, întâlniri și ședințe.

 

Horoscop Taur săptămâna 4 - 10 iulie 2022


Dragoste– Cu Marte în tranzit, din 5 iulie, prin zodia ta, vei avea energie să faci față tuturor provocărilor. Ai dispoziție de flirt și cuceriri, iar începutul de săptămână vine cu preocupări pentru sfera sentimentală, aventuri romantice și petrecerea timpului în mod plăcut.

Bani – Dacă ți s-au reactivat niște afecțiuni mai vechi, în partea a doua a săptămânii, este posibil să ai niște cheltuieli pe investigații medicale sau un tratament.

Muncă– Sectorul comunicării, respectiv zodia Rac, va fi tranzit de către Mercur, astrul  comunicării și negocierilor, începând din 5 iulie. Prin urmare, Mercur va opera în avantajul tău în toate formele de comunicare și-n negocieri, acumulare de informație sau demonstrarea cunoștințelor și experienței profesionale.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 4 - 10 iulie 2022

 

Dragoste– Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Taur, respectiv prin sectorul subconștientului și frământărilor interioare, din 5 iulie, îți vei redirecționa energia spre interior și vei căuta metode să te reechilibrezi. Posibil să te caute cineva din trecut, cu care ai trăit o poveste de iubire, însă nu ești decisă dacă să continui sau să închei capitolul.

Bani – Intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, din 5 iulie, în zodia Rac, pe sectorul financiar, al banilor pe care îi obții din muncă, vine cu propuneri de proiecte și suplimentarea veniturilor.

Muncă– În partea a doua a săptămânii, se activează sectorul muncii, așa că sarcinile cele mai grele rămân pe final de săptămână.

 

Horoscop Rac săptămâna 4 - 10 iulie 2022


Dragoste– Posibil în weekend, careul dintre Mercur din zodia Rac și Jupiter să-ți aducă probleme de comunicare sau tensiuni în cuplu. Dacă simți un dezechilibru la nivel mental, nu reușești să-ți stăpânești emoțiile și ai impulsul de a avea reacții explozive, mai bine stai deoparte până te liniștești.

Bani– Contextul astral din această săptămână nu aduce bani în conturile tale, așa că va trebui să te descurci cu ce ai.

Muncă- Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 5 iulie, în zodia Rac, pe sectorul planurilor și proiectelor de viitor, dar și a activităților profesionale, îți aduce energie, curaj și inițiative, să te implici în noi proiecte, care-ți pot suplimenta veniturile. Tot pe 5 iulie și Mercur ajunge în zodia Rac, respectiv în casa personalității, și va opera în favoarea ta în negocieri, comunicare și demonstrarea cunoștințelor sau abilităților profesionale.

 

Horoscop Leu săptămâna 4 - 10 iulie 2022

 

Dragoste– Odată cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 5 iulie, în zodia Rac, pe sectorul subconștientului și izolării, trecutului și introspecției, s-ar putea să ai parte de evenimente sau situații, care să te răscolească din punct de vedere afectiv. Totodată, s-ar putea să analizezi mai mult acțiunile tale și să încerci să renunți la schemele vechi, care te țin în loc să evoluezi.

Bani – Preocupări de natură  financiară ai în prima parte a săptămânii, când încerci să administrezi cât mai eficient sumele de care dispui.

Muncă – Pe data de 5 iulie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Taur, respectiv sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Urmează o perioadă în care-ți dorești să ai stabilitate în carieră. Deasemenea, scopul tău este atingerea obiectivelor setate și să vezi și roadele muncii tale în segmentul financiar.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 4 - 10 iulie 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 5 iulie, în zodia Taur, pe sectorul studiilor, călătoriilor, perfecționării profesionale și principiilor de viață, ar putea să-ți aducă, în perioada următoare, preocupări pentru dezvoltarea ta, să ai experiențe de viață în urma unor călătorii, care să-ți lărgească orizonturile cunoașterii. Dacă ești singură, ai putea, prin intermediul acestor domenii, să cunoști persoane cu care să începi brusc o relație.

Bani – Posibil, în partea a doua a săptămânii, să te preocupe situația financiară și cheltuielile, mai ales dacă te pregătești să pleci într-o vacanță.

Muncă – Pe data de 5 iulie, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Rac, pe sectorul planurilor de viitor, a prietenilor și grupurilor pe care le frecventezi, și-ți poate aduce implicare în proiecte noi, alături de prieteni sau de persoane din anturaj. La serviciu, s-ar putea să fie niște discuții pentru preluarea conducerii unei echipe, să înveți lucruri noi, să te ocupi de lansarea unei campanii.

 

Horoscop Balanță săptămâna 4 - 10 iulie 2022

 

Dragoste– Cu Marte, guvernatorul casei relațiilor, din 5 iulie, în sectorul intimității și încrederii reciproce, vei dori să-ți relansezi relația, să investești mai mult timp în petrecerea timpului cu partenerul de cuplu. Puteți face o schimbare, care să fie benefică amândurora.

Bani – Pe data de 5 iulie, Marte ajunge în zodia Taur, respectiv în sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi deții cu partenerul sau cu alte persoane, ai banilor pe care îi poți împrumuta sau obține sub formă de credit, dar și a taxelor sau impozitelor pe care le datorezi. Îți dorești stabilitate financiară, așa că vei face ordine în acest domeniu. Deasemenea, înainte să iei o decizie financiară, analizează, pentru că este posibil să ai impulsul de a te avânta în speculații care-ți pot aduce pierderi!

Muncă– Intrarea lui Mercur, din 5 iulie, în zodia Rac, pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, a relației cu șefii sau cu persoane cu autoritate, îți aduce dialoguri legate de activitățile tale profesionale. Mercur vine cu oferte de muncă și negocieri privind salarizarea.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 4 - 10 iulie 2022

 

Dragoste– Marte, guvernatorul tău, ajunge în 5 iulie, în zodia Taur, în sectorul relațiilor și căsătoriei, așa că urmează o perioadă, în care vei investi energie și implicare în relație. Dacă ești singură, s-ar putea să ai curajul să iei inițiative dacă-ți place cineva.

Bani – Finalul săptămânii aduce cheltuieli mai mari, mai ales dacă te afli în vacanță și vrei să-ți trăiești viața la cote înalte, să încerci sporturi extreme sau să petreci cu prietenii.

Muncă – Începând din 5 iulie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Rac, pe sectorul perfecționării profesionale, schimburilor de experiență profesională și cursurilor de dezvoltare, așa că urmează o perioadă, în care vei investi în cunoștințe, perfecționare, pentru că obiectivul tau este o ascensiune profesională.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 4 - 10 iulie 2022

 

Dragoste – Marte, planeta acțiunii, părăsește sectorul sentimental din 5 iulie, și vei observa o liniștire a lucrurilor în planul amoros. Nu mai sunt tensiuni, iar lucrurile încep să intre pe un făgaș normal.

Bani – Intrarea lui Mercur, astrul comunicării și negocierilor, în zodia Rac, din 5 iulie, în sectorul intereselor financiare și a banilor pe care îi deții cu partenerul sau alte persoane, ar putea să-ți aducă discuții și negocieri privind administrarea unor fonduri pe care le dețineți sau în posesia cărora trebuie să intrați. Totodată, s-ar putea să afli despre niște greșeli sau erori, pe care reușești să le îndrepți.

Muncă – Cu Marte, planeta acțiunii, din 5 iulie, în zodia Taur, pe sectorul muncii, îți vei concentra energia pe a face față activităților și sarcinilor de serviciu. Dacă mai ai și alte colaborări, vei reuși mult mai ușor să faci față provocărilor sau termenelor limită. Atenție, însă, că relațiile cu colegii pot deveni mai conflictuale și să nu reușești să-ți păstrezi calmul și răbdarea, când cineva din echipa ta greșește. Poți face reproșuri și reacționa impulsiv.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 4 - 10 iulie 2022

 

Dragoste– Începând din 5 iulie, Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Taur, respectiv sectorul sentimental, al aventurilor romantice și distracției. Urmează o perioadă în care vei investi mai mult în petrecerea timpului liber. Consideri că ai muncit destul un an întreg și în vara aceasta vrei să te relaxezi și să ai parte de cât mai multă distracție. Cu Mercur, în tranzit, tot din 5 iulie, prin zodia Rac, prin sectorul relațiilor, vei putea să lămurești niște chestiuni în relații, să-ți îmbunătățești comunicarea și să faci, împreună cu partenerul de cuplu, planuri de viitor.

Bani – Joi s-ar putea să primești niște aprobări de la o instituție financiară sau șefii te anunță că ți-au mărit salariul.

Muncă– Activitatea la locul de muncă se intensifică în partea a doua a săptămânii, când ai de respectat niște termene limită, să ții locul unui coleg sau să preiei responsabilități noi. Finalul de săptămână îți aduce întâlniri și ședințe cu cei cu care lucrezi sau cu colaboratorii, în urma cărora vei încheia niște parteneriate profitabile.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 4 - 10 iulie 2022

 

Dragoste – Sectorul asociat vieții de familie și căminului primește tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, din 5 iulie. Așadar, urmează o perioadă activă în planul familial. Atenție însă la impulsul de a intra în certuri dese cu familia! 

Bani – Posibil, în weekend, să faci un cadou mai costisitor unui membru al familiei sau unui prieten apropiat, să mergi la o nuntă sau un botez.

Muncă – Pe 5 iulie și Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Rac, pe sectorul muncii și activităților profesionale. Prin urmare, îți îndeplinești mai ușor activitățile curente de la locul de muncă, relațiile cu colegii se îmbunătățesc, ai idei pe care le prezinți șefilor și poți primi oferte noi de job. Înainte să iei o decizie, analizezi ce este mai bine pentru tine și familia ta.

 

Horoscop Pești săptămâna 4 - 10 iulie 2022

 

Dragoste – Sectorul sentimental și al aventurilor romantice se activează, începând din 5 iulie, odată cu intrarea lui Mercur în zodia Rac. Pot avea loc dialoguri despre petrecerea timpului liber, invitații în oraș, dacă ești singură. S-ar putea să fii atrasă de cunoștințele intelectuale ale partenerului, mai ales dacă aveți pasiuni în comun.

Bani – La începutul săptămânii, Marte părăsește casa banilor și nu vor mai exista tensiuni legate de situația financiară. Cum Marte este guvernatorul casei banilor pe care îi câștigi, vei acționa prudent când negociezi. Urmează o perioadă cu eforturi susținute pentru stabilitate financiară și îmbunătățirea situației din conturi.

Muncă – Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 5 iulie, în zodia Taur, respectiv pe casa comunicării, opiniilor, cunoștințelor și informațiilor, îți aduce preocupări pentru a încheia înțelegeri, parteneriate, contracte, dar și privind acumularea unor cunoștințe noi. 

related posts

Modifică setările cookies