Horoscop săptămânal 4 -10 noiembrie 2019. Peștii încep o aventură sentimentală, ce se întâmplă cu Gemenii


Vezi ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul pentru săptămâna 4 - 10 noiembrie 2019. 


Horoscop realizat de Laura Ianculescu

Horoscop Berbec săptămâna 4 - 10 noiembrie 2019

Dragoste– La mijlocul săptămânii nu ești în cea mai bună formă a ta, te izolezi și încerci să obții ajutorul partenerului pentru a putea să termini treburile casei. Doar două zile vei fi mai sensibilă din punct de vedere emoțional și poți conta pe ajutorul partenerului.

Bani – Primești o sumă de bani la începutul săptămânii. Ai grijă cum îi drămuiești, deoarece ai tendința să îi cheltui pe toți.

Muncă– În primele două zile ale săptămânii te preocupă planurile și proiectele de viitor și este posibil ca într-o discuție cu unul dintre colegi să îți vină o idee, care să placă șefilor și să fie de acord să o implementați imediat.

Horoscop Taur săptămâna 4 - 10 noiembrie 2019

Dragoste– Ai parte de o surpriză neplăcută la mijlocul săptămânii din partea unei colege despre care afli că încearcă să îți pună bețe în roate într-un proiect. Partenerul te-a avertizat de acest lucru, însă nu ai vrut să ții seamă și acum este posibil să vă certați din cauza ei.

Bani – Săptămâna aceasta nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani, desi aveai speranța să primeste banii dintr-o colaborare sau dintr-un comision pe care l-ai făcut.

Muncă– Se anunță o săptămână aglomerată la locul de muncă, în care sarcinile o să te solicite la maximum, însă șefii îți vor recunoaște meritele și te vor felicita pentru performanțe. Posibil să fii propusă pentru a primi un bonus sau o primă.

Horoscop Gemeni săptămâna 4 - 10 noiembrie 2019

Dragoste – Constați că nu ai mai ieșit de mult cu iubitul într-un sejur si îi faci o surpriză în weekend. Asigură-te că nu are program și rezervă cazare într-o stațiune la munte.

Bani – Conjunctura astrală a săptămânii ar putea să îți scoată în cale persoane cu care să începi o activitate pe cont propriu și astfel să îți suplimentezi considerabil veniturile.

Muncă– Se anunță o săptămână destul de liniștită la capitolul profesional. Spre final te poți considera norocoasă, deoarece aspectele astrale care implică sectorul muncii, te vor ajuta să faci față stresului și situațiilor limită.

Horoscop Rac săptămâna 4 - 10 noiembrie 2019

Dragoste–Poate ar trebui să te întrebi încotro se îndreaptă relația cu partenerul. Ai tendința spre crize de gelozie și posesivitate, iar sfera sentimentală poate să fie răvășită, mai ales că Mercur scoate la suprafață o serie de nemulțumiri.

Bani – Conjunctura astrală din prima parte a săptămânii îți poate aduce o sumă de bani, care vine neașteptat. Cum ai stabilit cu partenerul să plecați într-un sejur la începutul lunii viitoare, banii sunt bineveniți și achiți cazarea.

Muncă– Spre mijlocul săptămânii afli că trebuie să pleci într-o delegație în interes de serviciu. Te folosești de această conjunctură să spui șefilor nemulțumirile acumulate de mai mult timp. Le pui în vedere că vrei un program mai flexibil.

Horoscop Leu săptămâna 4 - 10 noiembrie 2019

Dragoste– Configurația astrală a începutului de săptămână anunță o surpriză din partea persoanei iubite. La rugamințile tale, partenerul face o schimbare în carieră și veți avea mai mult timp să petreceți împreună.

Bani – La jumătatea săptămânii se crează o configurație astrală care îți aduce niște bani în conturi. Posibil ca partenerul să primească un bonus. Totodată, poți să demarezi o acțiune notarială pentru intrarea în posesia unor bunuri.

Muncă– Joi si vineri te ocupi de sfera profesională: întâlniri cu colaboratorii, unele în afara sediului, iei parte la tot felul de ședințe și discuți cu sefii despre proiectele în derulare.

Horoscop Fecioara săptămâna 4 - 10 noiembrie 2019

Dragoste– La mijlocul săptămânii ești invitată să petrececi clipe minunate în compania partenerului, însă atenție ca ai tendința să îl faci să sufere dacă devii posesivă si geloasă.

Bani –De abia vineri se întrevăde intrarea unor sume de bani în conturi și ești dispusă să-ți ajuți o prietena cu o suma de bani. 

Muncă– Încă de la începutul săptămânii ai parte de rasturnari de situație la locul de muncă. Reorganizezi munca pentru eficientizarea timpului și încerci să iei totul de la capăt și să ajungi la zi cu toate sarcinile.

Horoscop Balanță săptămâna 4 - 10 noiembrie 2019

Dragoste–Săptămâna aceasta nu prea ai timp să te ocupi de partener, deoarece la locul de muncă ai foarte multe sarcini și trebuie să stai peste program. Faci față situațiilor limită atunci când ai partenerul alături. 

Bani – Primele două zile din săptămână pui la cale planuri de viitor în sectorul banilor. Mercur retrograd traversează sectorul financiar și răscolește totul pentru a putea să așeze pe alte baze situația financiară. 

Muncă– Săptămâna începe în forță la locul de muncă și vei avea satisfacția faptului ca un șef care până acum avea impresia că mereu comentezi fără motiv, acum își dă seama că de fapt tu aveai dreptate și te luptai din răsputeri să îți îndeplinești sarcinile.

Horoscop Scorpion săptămâna 4 - 10 noiembrie 2019

Dragoste–Deși ai decis sa nu ieși din casă în primele doua zile ale săptămânii, deoarece te simți foarte obosita, ai toate șansele să întâlnești o persoana cu care să rezonezi, dacă accepți invitația unor prietene sa ieși în oraș.

Bani – Nu se anunță o săptămână favorabilă speculațiilor sau artificiilor financiare. Ai grijă și nu cheltui peste măsură!

Muncă– Cea mai aglomerată zi la locul de muncă se anunță vineri, când n-o să ai timp nici să respiri. Un dialog cu șefii legat de sarcinile de serviciu și dead-line-urile pe care le respecți cu greu, te îngrijorează.

Horoscop Săgetător săptămâna 4 - 10 noiembrie 2019

Dragoste– Săptămâna aceasta ești bucuroasă că vei petrece trei zile în compania partenerului. Amândoi vă luați liber vineri și plecați câteva zile în afara orașului.

Bani – Ai aspecte favorabile să încasezi bani in urma unor activitati intelectuale pe care le-ai prestat. Cu banii aceștia faci niște investitii în apartament.

Muncă– Conjunctura astrală a începutului de săptămână anunță multe deplasari pe distanțe scurte pentru rezolvarea unor chestiuni administrative și financiare ale firmei. În altă ordine de idei, la locul de muncă ți se recunosc meritele și aportul depus și există șansa să fii promovată sau să primești o mărire de salariu. 

Horoscop Capricorn săptămâna 4 - 10 noiembrie 2019

Dragoste– Ai parte de multe ieșiri în perioada aceasta cu partenerul sau cu grupurile de prieteni din care faci parte. Ești deschisă catre socializare și te implici în multe activități care vizează grupul tău de prieteni.

Bani – Deși săptămâna aceasta nu te aștepți să-ți intre în conturi alte sume în afara salariului, vei avea surpriza că dacă participi la un concurs, să caștigi ceva de care chiar ai nevoie și astfel salvezi niște bani.

Muncă– Zilele cele mai dinamice la locul de muncă din săptămâna aceasta vor fi miercuri și joi, când ești foarte sociabilă și activă în relațiile de colaborare, programezi întâlniri, ședințe și rezolvi atâtea lucruri încât si tu te miri la finalul zilei cum de ai reușit.

Horoscop Vărsător săptămâna 4 - 10 noiembrie 2019

Dragoste– La începutul săptămânii ai niște discuții mai tensionate cu partenerul legat de viața de familie. Încearcă și nu te lăsa afectată și dacă simți că nu mai puteți continua, alegeți să mergeți fiecare pe drumul lui.

Bani – Miercuri sau joi încasezi o sumă de bani, achiți utilități, rate și încerci să faci un plan de returnare a unei datorii.

Muncă– Marți si vineri sunt zile favorabile în sfera profesională, când discuțiile cu șefii pot duce la o posibila promovare. Vineri poți semna un contract.  

Horoscop Pești săptămâna 4 - 10 noiembrie 2019

Dragoste– Începi o aventură sau o relație, pe care dorești să o ții departe de ochii lumii și de pe urma căreia nu vrei decât să te distrezi.

Bani – Spre sfârșitul săptămânii ți se defectează un obiect electrocasnic și ești nevoită să investești o sumă de bani în reparația lui.

Muncă– Au loc schimbări benefice în viața ta profesională. Metodele tale de afirmare și rezolvarea unor probleme apărute scot în evidență experiența și abilitățile dobândite în timp la locul de muncă.

Vezi și: Rețetă șuncă cu căpșune

related posts