Horoscop săptămâna 4 - 10 octombrie 2021. Săgetătorii au mai mulți admiratori, care fac propuneri indecente, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 4 - 10 octombrie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 4 - 10 octombrie 2021


Dragoste–  Luna Nouă din zodia Balanței, din 6 octombrie, îți deshide o nouă etapă în relație și ești invitată să-ți îmbunătățești relația de cuplu, să-ți setezi obiective pe termen lung, iar următoarele două săptămâni sunt importante să-ți concentrezi atenția pe acest lucru.

Bani – Venus, guvernatorul casei financiare, ajunge din 7 octombrie, în sectorul asociat studiilor, călătoriilor, perfecționării profesionale, străinătății și vei avea șanse să-ți îmbunătățești situația financiară prin intermediul acestor domenii.

Muncă – Ești foarte activă la începutul săptămânii, organizezi sarcinile și încerci să eficientizezi timpul. Este mult de muncă dar reușești să te descurci. Revenirea lui Pluton la mișcarea directă din 6 octombrie o sa-ți deblocheze proiectele profesionale sau o să le poți relua pe cele abandonate.

 

Horoscop Taur săptămâna 4 - 10 octombrie 2021


Dragoste– Luna traversează zodia Fecioarei la începutul săptămânii, respectiv sectorul sentimental, unde este posibil să ai parte de o surpriză de la partener sau tu să fii cea care îl surprinde cu un cadou sau cu achiziționarea unui sejur.

Bani – Intrarea lui Venus, guvernatorul tău, din 7 octombrie în zodia Săgetător, în sectorul financiar, îți va îmbunătăți situația financiară cu sume de bani, cadouri sau partenerul este cel care primește un bonus și decideți împreună destinația acestuia.

Muncă– Luna Nouă din 6 octombrie se formează în zodia Balanței, respectiv în casa muncii și a activităților profesionale. Așadar, poți începe o nouă etapă la actualul loc de muncă sau primești niște oferte și ești tentată să bați palma pentru un nou job, fără să te gândești dacă este bine sau nu, doar bazându-te pe intuiție. Revenirea lui Pluton la mișcarea directă din 6 octombrie, prin zodia Capricorn, deblochează un proiect personal, relațiile cu străinătatea sau cu o instituție de la care ai de obținut niște aprobări.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 4 - 10 octombrie 2021


Dragoste– Două dintre evenimentele astrale ale acestei săptămâni se formează în sectorul sentimental și al relațiilor: pe 6 octombrie se formează Luna Nouă în zodia Balanței în sectorul asociat iubirii și fericirii și anunță noi începuturi și intrarea lui Venus, micul benefic, din 7 octombrie, în zodia Săgetător, unde aduce armonie, înțelegere și împăcări dacă au existat neînțelegeri. Totodată, dacă ești singură, ai toate șansele să-ți găsești jumătatea.

Bani – Pluton revine la mișcarea directă prin zodia Capricorn din 6 octombrie, prin sectorul asociat intereselor materiale și vei observa că începi să-ți recuperezi din sumele care ți se cuvin, se deblochează acest segment astral și lucrurile intră în normal.

Muncă– Dacă în prima parte a săptămânii faci planuri și strategii pe termen lung, spre finalul săptămânii se aglomerează sarcinile și pot să apară dispute cu unii colegi care nu-și fac treaba la timp. Este posibil să-ți iei și acasă de lucru.

 

Horoscop Rac săptămâna 4 - 10 octombrie 2021


Dragoste– Unul dintre evenimentele astrale ale săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanței, din 6 octombrie, care se formează în sectorul familiei și locuinței și deschide noi etape în viața de familie. Al doilea eveniment este revenirea lui Pluton la mișcarea directă prin zodia Capricorn, respectiv prin sectorul asociat relațiilor și căsătoriei. Dacă ai avut blocaje în relații, acum lucrurile reintră în normal, după câteva luni, în care ai învățat să relaționezi și să acorzi atenție și partenerului.

Bani– În weekend ai niște dialoguri legate de banii pe care îi câștigi de la locul de muncă. Îți faci niște socoteli și ești tentată să începi și un proiect extraprofesional, care să-ți suplimenteze veniturile.

Muncă– Venus, micul benefic, ajunge în 7 octombrie în zodia Săgetător, pe sectorul muncii și activităților profesionale și vei observa o îmbunătățire a relațiilor cu colegii, cu cei cu care desfășori activități, vei munci mai ușor. Totodată și starea de sănătate se îmbunătățește și vei avea un randament mai ridicat la serviciu.

 

Horoscop Leu săptămâna 4 - 10 octombrie 2021


Dragoste– Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător pe 7 octombrie, respectiv în sectorul iubirii, aventurilor romantice, cuceririlor, flirtului, așa că ești pregătită să te aventurezi într-o poveste de dragoste dacă ești singură. Dacă faci parte dintr-un cuplu, îi propui partenerului să petreceți mai mult timp împreună, în natură, să aveți activități de relaxare comune.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări financiare. Îți faci socoteli, strategii și încerci să administrezi cât mai bine sumele pe care le deții, astfel încât să nu te mai prindă finalul de lună fără bani.

Muncă – Luna Nouă din zodia Balanței, din 6 octombrie se formează în sectorul comunicării, gândirii, dezbaterilor, opiniilor și anunță o nouă etapă, privind schimbarea, abordarea și interacționarea cu cei cu care intri în contact. Poți începe niște cursuri sau un studiu personal într-un domeniu de interes pentru tine. 

 

Horoscop Fecioara săptămâna 4 - 10 octombrie 2021


Dragoste– Începând din 6 octombrie Pluton revine la mișcarea directă prin zodia Capricorn, prin sectorul sentimental, așa că lucrurile vor intra în normal în planul iubirii, după mai multe luni în care ai avut numai blocaje. Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător, în 7 octombrie, pe segmentul vieții de familie, aducând armonie acasă, în familie, în relațiile cu ceilalți membri.

Bani – Luna Nouă din 6 octombrie din zodia Balanței îți aduce noi începuturi privind administrarea finanțelor, a contractelor și proiectele extraprofesionale pe care le ai în derulare. 

Muncă – Încă ți-e greu la locul de muncă, cu sarcinile, cu toate treburile, în relațiile cu ceilalți, însă ai ajutor astral, care este cel mai important, pentru că lucrurile se vor îndrepta curând și nu vei mai simți presiune. Crește și randamentul ușor-ușor, pentru că retrogradarea lui Saturn nu a făcut decât să te responsabilizeze și mai mult atunci când este vorba de serviciu sau sarcini.

 

Horoscop Balanță săptămâna 4 - 10 octombrie 2021


Dragoste– Luna Nouă din 6 octombrie se formează în zodia Balanței, activează sectorul personalității, dar și axa relațională și deshide o nouă etapă, în care ești invitată să-ți setezi obiective pe termen lung în planul personal. Al doilea eveniment astral care are loc pe 6 octombrie este revenirea lui Pluton la mișcarea directă, prin zodia Capricorn, prin sectorul asociat vieții de familie, unde se deblochează niște situații care au legătură cu familia, relațiile cu părinții, privind patrimoniul sau administrarea unor bunuri de o valoare mai mare.

Bani – Vineri și sâmbătă poți primi de la familie o sumă de bani sub formă de cadou sau te preocupi să faci niște achiziții pentru locuință.

Muncă– Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător pe 7 octombrie, pe sectorul asociat comunicării și dezbaterilor, negocierilor și încheierilor de contracte. Cum Venus este guvernatorul tău și micul benefic, nu poate decât să aducă lucruri bune, șanse și oportunități prin felul în care comunici sau te exprimi în fața unui public, comisie, angajator.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 4 - 10 octombrie 2021


Dragoste– Luna Nouă din 6 octombrie, care se formează în zodia Balanței, în sectorul subconștientului, izolării, meditației, introspecției și trecutului, te ajută să-ți faci un bilanț personal. Începând de joi după-amiază, când Luna începe să-ți traverseze semnul nașterii, vei avea puterea și tăria de caracter să închei o etapă din viața ta personală, o relație toxică, care te ținea în loc să evoluezi. Realizezi că nu trebuie să te mai uiți în urmă, ci doar să mergi înainte.

Bani- Dacă pâna săptămâna aceasta ai facut planuri și strategii financiare, ai negociat și ai cautat să-ți faci ordine în situația financiară, din 7 octombrie, când Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător, vei începe să vezi și rezultatele eforturilor tale: bani în conturi.

Muncă – Pluton, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, din 6 octombrie, prin zodia Capricorn, prin sectorul comunicării, găndirii și vor începe să se miște și lucrurile în sfera profesională. Dacă ai avut momente în care te-ai simțit copleșită, acum începi să vezi și soluțiile, te mobilizezi și faci planuri și strategii pentru a avea un randament maxim la serviciu și în toate activitățile pe care le întreprinzi.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 4 - 10 octombrie 2021


Dragoste– Venus, micul benefic, ajunge în zodia ta pe 7 octombrie și-ți imprimă dispoziție de flirt, cuceriri, aventură, schimbare de look și de garderobă. Totodată, nu ești tentată să intri în relații de  durată, ci vrei doar să te distrezi și să trăiești viața la cote înalte. Dacă ești singură, să nu te miri dacă, dintr-o dată, apar mai mulți admiratori, care îți faci propuneri de ieșiri la întâlniri.

Bani – Pluton revine la mișcarea directă din 6 octombrie prin zodia Capricorn, prin sectorul financiar, așa că vei observa că se deblochează situația financiară. Încep să vină și banii și reușești mult mai bine să administrezi finanțele, pentru că vei găsi soluții mai repede.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanței, din 6 octombrie, care activează sectorul planurilor și proiectelor pe termen lung. Se deschid etape, setezi obiective și ești tentată să începi o afacere, un proiect sau o campanie cu unul dintre prieteni sau apropiați, posibil și un membru al familiei.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 4 - 10 octombrie 2021


Dragoste– Venus, guvernatoarea casei iubirii, ajunge în zodia Săgetător, în 7 octombrie, pe sectorul frământărilor interioare și introspecției, așa că începi să analizezi sfera amoroasă, să-ți analizezi sentimentele și să înlături din viața ta ce anume te ține în loc să evoluezi. Dacă ai trecut printr-o suferință în iubire, este momentul să te vindeci.

Bani – Posibil miecuri sau joi să încasezi niște sume de bani, care vin dintr-un proiect, un bonus sau un avantaj material.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanței, din 6 octombrie, care deschide noi începuturi în planul carierei și aspirațiilor profesionale. Din punct de vedere financiar se întrevede o perioadă foarte bună dacă vei știi să prinzi oportunitățile. Și cu Pluton, care revine la mișcarea directă, tot în 6 octombrie, prin zodia Capricorn, prin casa personalității, vei avea, din nou, după o perioadă de câteva luni, energie, putere și determinare să duci la capăt un plan personal de viață. Și Venus, micul benefic, ajunge în 7 octombrie în zodia Săgetător, pe sectorul lucrurilor ascunse, secrete și introspecției și vei avea noroc la informații ascunse sau pe care nu ai putut să le afli până acum din diverse cauze. 

 

Horoscop Vărsător săptămâna 4 - 10 octombrie 2021


Dragoste– Dacă ești singură, începând din 7 octombrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul prietenilor, grupurilor sociale pe care le frecventezi și îți poate aduce un partener pe care să-l  cunoști prin intermediul prietenilor sau implicându-te într-o campanie, proiect, într-un context profesional.

Bani – Preocupări pentru finanțe ai în primele două zile ale săptămânii. Ești receptivă la unele propuneri care vin spre tine să-ți îmbunătățești situația financiară.

Muncă – Luna Nouă din 6 octombrie, care se formează în sectorul asociat studiilor, perfeționării profesionale, schimburilor de experiență, idealurilor și sistemului de valori aduce noi începuturi privind un proiect personal de viață, o direcție profesională în acord cu principiile tale de viață. Pluton, guvernatorul casei carierei revine la mișcarea directă din 6 octombrie, prin zodia Capricorn și vei observa că lucrurile încep să se lumineze și ușor-ușor se deblochează anumite contexte profesionale care te-au ținut în umbră.

 

Horoscop Pești săptămâna 4 - 10 octombrie 2021


Dragoste– Registrul astral al începutului de săptămână îți aduce preocupări pentru relațiile de cuplu sau pentru a găsi unele soluții la o problemă personală a partenerului sau a uneia dintre rudele acestuia.

Bani- Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanței, care se formează pe 6 octombrie și anunță noi etape privind administrarea banilor, resurselor și bunurilor pe care le deții în comun cu partenerul, privind o moștenire, un credit sau un avantaj pe care îl poți obține într-un context profesional.

Muncă – Începând din 7 octombrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul asociat carierei, aspirațiilor profesionale, relației cu șefii sau cu instituții din țară sau din străinătate. Așadar, Venus va opera în favoarea ta și depinde numai de tine cum vei știi să negociezi, astfel încât să obții niște venituri suplimentare. Și Pluton revine la mișcarea directă din 6 octombrie, prin zodia Capricorn, prin sectorul proiectelor și planurilor pe termen lung, așa că vei observa că se deblochează activitatea.

related posts

Modifică setările cookies