Horoscop săptămâna 4 – 10 aprilie 2022. Berbecii ar putea începe o relație ascunsă, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 4 – 10 aprilie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 4 - 10 aprilie 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Venus, guvernatoarea casei relațiilor, din 5 aprilie, în zodia Pești, pe domeniul casei subconștientului, izolării, frământărilor interioare și introspeției, îți răscolește trăirile, emoțiile, amintirile despre persoane, cu care ai trăit, în trecut, o poveste de iubire, o pasiune. Cineva poate să revină în viața ta, poți începe o relație ascunsă sau în primă fază, să analizezi contextul relațional, să-ți dai seama ce-ți dorești mai departe, dacă ești  fericită.

Bani – În prima parte din săptămână, duci negocieri și încerci să-ți suplimentezi veniturile. Te afli într-un moment de schimbare și vrei să căștigi mai mult, să obții niște beneficii.

Muncă – Se anunță o săptămână dinamică pentru tine și mobilizezi pe toată lumea cu energia ta nestăvilită. Nu accepți să lipsească nimeni sau să stea. Toată lumea trebuie să se implice, pentru a duce la bun sfâșit un plan, un proiect, un termen limită. Contextul astral din această săptămână te îndeamnă să faci și curat în proiectele tale, în echipa cu care lucrezi.

 

Horoscop Taur săptămâna 4 - 10 aprilie 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, din 5 aprilie, în zodia Pești, pe sectorul prietenilor, grupurilor de apartenență, vieții sociale, planurilor și proiectelor pe termen lung, îți poate aduce ajutor de la oamenii de lângă tine, cu care lucrezi sau în relațiile de prietenie. Acorzi o mai mare importantă lărgirii cercului de cunoștințe, iar dacă ești singură, participarea la diverse evenimente, îți poate scoate în cale o persoană deosebită, cu care să începi o relație.

Bani – Registrul astral din partea a doua a săptămânii îți aduce bani în conturi, negocieri. S-ar putea o parte din bani să îi redirecționezi spre conturile de economii, să faci un depozit, de care să știi doar tu.

Muncă– Contextul astral al perioadei analizate vine cu unele blocaje sau amânări în proiectele profesionale și s-ar putea să fii foarte tensionată câteva zile în care nu vei reuși să mergi pe direcția stabilită. Nu te panica, nu dispera, pentru că lucrurile se întâmplă așa cu un scop: acela de a-ți ieși în cale oamenii de care ai nevoie, de a veni o propunere mai bună decât aveai până acum, de a lua decizii, care stau la baza unor informații noi!

 

Horoscop Gemeni săptămâna 4 - 10 aprilie 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Venus, guvernatoarea casei iubirii, în zodia Pești, din 5 aprilie, în sfera profesională, a șefilor, instituțiilor și străinătății, îți poate aduce simpatie din partea unor persoane, care-ți pot deveni foarte apropiate în perioada următoare. Dacă ești singură, nu este exclusă situația în care să intri într-o relație cu cineva care te poate ajuta în carieră.

Bani – Bani nu încasezi în această săptămână. Doar faci planuri financiare, socotești și cauți surse noi de venituri. Posibil să începi o nouă colaborare, în timpul liber, care-ți permite să mai returnezi unele datorii sau să pui la loc în cardurile de credit.

Muncă– Se anunță o săptămână benefică pentru tine în sfera profesională, pentru că Venus, micul benefic, ajunge, din 5 aprilie, în sectorul carierei și va opera favorabil în toate planurile tale profesionale. Ai susținere de la șefi, de la persoane cu autoritate, cu putere de decizie. Faci planuri pe termen lung, însă contextul astral nu-ți permite să le și pui în aplicare, doar să le stabilești în detaliu. Ai vrea ca totul să se deruleze rapid, de la Mercur, guvernatorul tău, în zodia Berbec. Ai vrea ca totul să se fi întâmplat ieri, însă nu e posibil și va trebui să te mulțumești cu ce reușești să rezolvi.

 

Horoscop Rac săptămâna 4 - 10 aprilie 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, din 5 aprilie, prin casa călătoriilor, îți aduce impulsul de a pleca în vacanțe cu partenerul de cuplu sau cu familia. Posibil să organizezi o ieșire, un minisejur sau poate chiar o minivacanță, de Paști, cu familia, cu cei dragi. Anul acesta doriți să petreceți, să vă relaxați mai mult. Cum toată lumea cooperează, nu-ți rămâne decât să te ocupi de rezervări.

Bani– Se anunță o săptămână favorabilă la capitolul bani, pentru că primești bani sau găsești niște soluții salvatoare. Ai noroc de sprijin financiar de la cine nu te aștepți.

Muncă – Intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, din 5 aprilie, prin casa schimburilor de experiență profesională, studiilor, proiectelor personale, îți aduce șansa să înveți lucruri noi, de la persoane cu mai multă experiență și ești deschisă unor proiecte noi, unele dintre ele având legătură cu persoane sau instituții din străinătate. Prima parte a săptămânii se anunță dinamică la capitolul proiecte de viitor și nu sunt excluse unele răsturnări de situație și schimbări din cauze financiare.

 

Horoscop Leu săptămâna 4 - 10 aprilie 2022

 

Dragoste– Contextul astral din această săptămână îți aduce preocupări pentru relația de cuplu, unde simți și dorești să faci mai mult. Ai unele regrete cu privire la unele acțiuni din trecut și a faptului că ai luat niște decizii greșite în sectorul relațional. Mai există și varianta în care ești nemulțumită de acțiunile și atitudinea partenerului, iar conjuncția lui Marte cu Saturn s-ar putea să-ți pună la încercare răbdarea și calmul. Pot ieși la iveală diferențele de principii și mentatitate și o discuție sinceră ar putea lămuri chestiuni mai vechi.

Bani – Intrarea lui Venus, din 5 aprilie, în zodia Pești, în sectorul intereselor financiare, vine cu îmbunătățirea situației financiare, cu sume din alte surse decât salariile. Poate partenerul este cel care vine cu mai mulți bani, primește un bonus, o primă sau vin vești în acest sens, care se vor concretiza înainte de sărbători.

Muncă – Registrul astral din această săptămână vine cu succese în sfera profesională, apreciere din partea șefilor, recunoaștere a meritelor și propuneri interesante de a schimba funcția, de a prelua conducerea unei echipe, pe fondul unor evenimente neașteptate, care se întâmplă la nivelul conducerii.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 4 - 10 aprilie 2022

 

Dragoste– Odată cu intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, din 5 aprilie, în sectorul relațiilor, parteneriatelor și căsătoriei, vei simți o îmbunătățire a relațiilor personale, a relației de cuplu, mai ales că în zodia Pești se află și Jupiter, marele benefic, care vine cu oportunități, șanse și beneficii. Dacă ești singură, ai posibilitatea să intri într-o relație cu o persoană, care să-ți înțeleagă nevoile. S-ar putea să primești o propunere de căsătorie sau treci la următorul nivel al relației.

Bani – În partea a doua a săptămânii, intervin chestiuni financiare, faci socoteli, cauți să achiți niște plăți, pe care nu le mai poți amâna și faci un plan pe termen lung. Vezi pe ce sume te poți baza în perioada următoare, mai ales dacă te gândești să începi o renovare, să faci niște investiții într-un imobil sau să valorifici un imobil.

Muncă – Contextul astral din această săptămână vine cu multă muncă la serviciu, dar și dacă ai niște colaborări. Ești organizată și toată lumea se poate baza pe tine, pentru că termini la timp un proiect sau sarcinile de muncă. Marți sau miercuri ai putea avea niște dialoguri cu șefii, legate de salarizare sau te interesezi de unele beneficii, pe care ai putea să le primești în ultima parte a lunii.

 

Horoscop Balanță săptămâna 4 - 10 aprilie 2022


Dragoste– În relația cu partenerul de cuplu, în această săptămână, ai mereu ceva de criticat, comentat, iar partenerul nu știe cum să abordeze situațiile, pentru a nu pune paie pe foc. S-ar putea să te pierzi în amănunte și să nu vezi imaginea întreagă într-un context relațional, așa că mai bine abține-te de la impulsul de a intra în conflicte!

Bani – Surprize în planul financiar apar în prima parte a săptămânii, când s-ar putea să vină vești de la locul de muncă, privind niște bani de care vei beneficia în următoarea perioadă.

Muncă– Intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, din 5 aprilie, în zodia Pești, respectiv în sectorul muncii, vine cu oportunități de angajare, dacă îți cauți un loc de muncă. Ești foarte receptivă la propunerile, care vin spre tine și ai mari șanse să-ți îndeplinești un vis profesional.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 4 - 10 aprilie 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Venus, micul benefic, din 5 aprilie în zodia Pești, pe sectorul sentimental, al iubirii, aventurii, romantismului, vine cu oportunități în dragoste, cu evenimente, care ar putea să te scoată din rutina zilnică, să trăiești viața la cote înalte, să ai parte de pasiune în viața ta și dacă ești singură și dacă faci parte dintr-un cuplu.

Bani – Din punct de vedere financiar nu se poate spune nici că stai bine, dar nici prost. Trebuie doar să fii atentă cum gestionezi niște sume de bani.

Muncă – Se anunță o săptămână destul de dificilă pentru tine, pentru că te vei confrunta cu o serie de amânări și blocaje. Responsabil de acest lucru este conjuncția lui Marte, guvernatorul tău, cu Saturn, care vine și-ți pune piedici, să nu greșești și să te avânți în ceva ce nu poți duce. Ia lucrurile așa cum sunt, dă dovadă de înțelepciune și nu grăbi lucrurile!

 

 Horoscop Săgetător săptămâna 4 - 10 aprilie 2022


Dragoste– Intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, în 5 aprilie, vine, alături de Jupiter, marele benefic și guvernatorul tău, cu oportunități de a rezolva niște situații în familie, care au legătură cu spațiul de locuit, cu părinții. Ai posibilitatea să îndrepți niște lucruri din trecut. Au loc împăcări și astfel se ameliorează o relație cu cineva din familie.

Bani – Atenție la cum gestionezi resursele financiare în această săptămână, pentru că este posibil să faci niște imprudențe financiare!

Muncă – Comunicarea este foarte importantă în această săptămână și felul cum vei știi să negociezi, să tratezi lucrurile, îți va aduce beneficii sau pierderi. Totodată, este important să te ții de cuvânt și să respecți niște promisiuni, un termen limită, pentru bunul mers al unei relații profesionale.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 4 - 10 aprilie 2022


Dragoste– În prima parte a săptămânii ești intererată de segmentul iubirii, aventurii, romantismului și ai parte de o surpriză din partea unei persoane, care apare brusc în viața ta.

Bani – Contextul astral al săptămânii îți aduce preocupări pentru situația financiară. Faci cheltuieli pentru casă mai mult decât este nevoie și este posibil să te trezești că nu mai ai bani în conturi.

Muncă– Cele mai active zile din săptămână, la locul de muncă, sunt marți și miercuri, când volumul de muncă este mare, sunt multe sarcini de îndeplinit, șefii vor totul foarte repede și pun presiune pe tine. Intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, în 5 aprilie, în sectorul comunicării, vine cu șanse utile la informații. Rezolvi multe lucruri prin felul cum știi să pui problemele. Micul benefic te poate scoate din multe încurcături. Spre finalul săptămânii, îți dai seama de calitatea persoanelor cu care lucrezi în echipă.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 4 - 10 aprilie 2022


Dragoste– În planul personal poți lua niște decizii importante în relație, să-ți consolidezi relația în care te afli, să lași în urmă trecutul și să privești cu încredere spre viitor.

Bani – Intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, din 5 aprilie, vine cu suplimentarea veniturilor, cu mai mulți bani în conturi, dar și cu cheltuieli mai mari. În prima parte a săptămânii ai putea să pui bazele unei colaborări sau să obții o mărire salarială.

Muncă – S-ar putea, din această săptămână, să fii interesată să te perfecționezi profesional, să investești într-un curs sau să-ți propui să continui niște studii. Realizezi că în acest fel vei putea obține beneficii profesionale.

 

Horoscop Pești săptămâna 4 - 10 aprilie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important din această săptămână este intrarea lui Venus, micul benefic, în semnul nașterii tale, care vine cu preocupări pentru felul cum arăți, îți împrospătezi garderoba și ai mari șanse să te îndrăgostești și să cucerești pe cineva, dacă ești singură.

Bani- S-ar putea să cheltui mai mulți bani decât ți-ai propus în această săptămână, să-ți faci mici plăceri sau să sărbătorești un eveniment important în familie sau profesional, să dai o petrecere.

Muncă – Intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia ta, din 5 aprilie, vine cu beneficii, cu protecție și va opera în favoarea ta, în toate acțiunile pe care le întreprinzi în sfera profesională. Și Jupiter, marele benefic, îți traversează zodia și aduce oportunități, de care ești sfătuită să te folosești, pentru că aceste șanse vin o dată la doispreze ani. În această săptămână nu trebuie să faci nimic, pentru că lucrurile se aranjează sau le aranjează alții pentru tine. Ție îți revine misiunea doar să culegi roadele.

related posts

Modifică setările cookies