Horoscop săptămâna 5 - 11 iulie 2021. Peștii activează sectorul iubirii, fericirii, flirtului și cuceririlor, Berbecii pierd bani


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul săptămânii 5 - 11 iulie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 5 - 11 iulie 2021


Dragoste– Luna Nouă din 10 iulie, care se formează în zodia Rac deschide noi începuturi în ce privește viața de familie și te invită să iei decizii, care implică familia și spațiul de locuit. A doua zi, pe 11 iulie, Mercur ajunge și el în zodia Rac și ajută la o mai bună înțelegere cu membrii familiei.

Bani – În prima zi din săptămână pot să apară niște surprize de ordin financiar. Atenție să nu pierzi o sumă de bani, să faci o achiziție neinspirată!

Muncă – Începând de marți se activează sectorul comunicării, dezbaterilor și deplasărilor și vei avea programul plin de ședințe, întâlniri, susținere de proiecte, prezentări, deplasări, negocieri importante sau dialoguri, care să-ți schimbe o direcție profesională. Atenție la informațiile care vin spre tine, în partea a doua a săptămânii, pentru că este posibil ca unele dintre acestea să nu fie adevărate sau să-ți fie transmite intenționat greșit!   

 

Horoscop Taur săptămâna 5 - 11 iulie 2021


Dragoste– În partea a doua a săptămânii s-ar putea să intervină niște nemulțumiri în planul amoros legate de planurile tale împreună cu partenerul.

Bani – Perioada 6-8 iulie este dinamică în sectorul financiar. Te consulți, ai dialoguri și negocieri pe teme financiare. Atenție la ziua de joi pentru că este posibil să ai unele confruntări cu unul dintre prieteni sau colegi privind investiția pe care doriți să o faceți într-un proiect!

Muncă– Luna Nouă din 10 iulie, care se formează în zodia Rac, respectiv în sectorul comunicării, gândirii, dezbaterilor, deplasărilor, îți deshide noi etape privind comunicarea cu cei cu care lucrezi. Simți nevoia să-ți împărtășești experiența sau să înveți de la persoane cu experiență. A doua zi, pe 11 iulie, Mercur, astrul comunicării, ajunge și el în același sector al comunicării, ajutând în toate procesele de învățare, acumulare de cunoștințe, susținere de proiecte, interviuri și negocieri.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 5 - 11 iulie 2021


Dragoste– De marți până joi Luna îți traversează zodia și-ți aduce preocupări pentru propria persoană, dar și pentru relația cu partenerul de cuplu. Pe tot parcursul săptămânii poți avea conflicte interioare, deoarece îți revin în minte acțiuni, situații sau persoane din trecut.

Bani – Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în 10 iulie, în sectorul financiar, îți deschide noi etape în suplimentarea veniturilor și administrarea finanțelor pe care le deții. A doua zi, pe 11 iulie, Mercur, guvernatorul tău, ajunge și el în sectorul financiar și va opera în favoarea ta în toate negocierile salariale sau privind încheierea unui contract de colaborare.

Muncă– În prima parte a săptămânii, când Luna îți traversează casa personalității, ești deschisă să înveți lucruri noi, să te afirmi. Atenție la ziua de 8 iulie să nu te lansezi în declarații și afirmații pe care nu le verifici, pentru  că exista neșansa să-ți strici imaginea, să intri în conflict cu șefii!

 

Horoscop Rac săptămâna 5 - 11 iulie 2021


Dragoste– Luna Nouă din 10 iulie se formează în semnul identității tale și-ți deschide noi etape în viața personală și de cuplu. Îți poți seta obiective pentru următorul an și ești invitată să-ți rezolvi o serie de chestiuni personale. 

Bani– A doua zi, pe 11 iulie, Mercur, astrul comunicării ajunge în zodia ta, oferindu-ți capacitate de comunicare eficientă, negocieri profitabile și încheierea unor contracte de colaborare. Cu Venus și Marte în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, vei avea parte de sume importante de bani, pe care, dacă vei știi să le administrezi corect, vei avea multe realizări privind achiziționarea unor bunuri de valoare mai mare în casă.

Muncă– Luna Nouă din 10 iulie îți deschide noi etape și în planul profesional. Ai ocazia să te remarci și să-ți setezi obiective privind planurile de viitor. Este un moment bun pentru a lua decizii în carieră.

 

Horoscop Leu săptămâna 5 - 11 iulie 2021


Dragoste– Luna Nouă din 10 iulie se formează în zodia Rac și-ți activează sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației, trecutului și introspecției. Este momentul să cauți cauza frământărilor tale și să elimini din viața ta relațiile toxice. Pregătește-te să te reechilibrezi, pentru că urmează o perioadă favorabilă relațiilor sentimentale!

Bani – Mercur, astrul comunicării și guvernatorul casei financiare, ajunge în zodia Rac pe 11 iulie, în sectorul subconștientului. S-ar putea să ai unele revelații și să găsești niște soluții la unele probleme financiare.

Muncă – Săptămâna aceasta primești semnale că ceva nu este în regulă la nivelul conducerii firmei în care lucrezi și că este posibil, în perioada următoarea, să apară niște schimbări în structuri. Responsabil de acest lucru este Uranus, planeta imprevizibilului, care se află în sectorul carierei și aduce instabilitate.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 5 - 11 iulie 2021


Dragoste– Contextul astral din această săptămână nu este favorabil începerii unei noi povești de iubire, pentru că este o perioadă cu restricții și lecții pe care le mai ai de învățat. S-ar putea să apară cineva din trecutul tău, în partea a doua a săptămânii, însă ai grijă și nu crede tot ce-ți spune!

Bani – Venus, planeta care îți guvernează sectorul financiar face o opoziție cu Saturn, planeta restricțiilor. Asta nu înseamnă că nu vei avea bani sau nu vei câștiga suficient, ci doar că Saturn nu te va lăsa să cheltui. Așadar, este recomandat să faci niște economii, pentru că vor fi destule cheltuieli vara aceasta și-ți vor prinde bine.

Muncă – Luna Nouă din 10 iulie se formează în zodia Rac și-ți deshide o etapă privind noi proiecte profesionale. Îți faci planuri pe termen lung, te implici mai mult în proiectele de grup. Totodată, poți avea idei de a începe o afacere personală împreună cu un membru al familiei. A doua zi, pe 11 iulie, Mercur, astrul comunicării ajunge și el în același sector al proiectelor și planurilor de viitor, aducând oportunități de lărgire a cercului de cunoscuți și negocieri profitabile.

 

Horoscop Balanță săptămâna 5 - 11 iulie 2021


Dragoste– Dacă ești singură și îți dorești o schimbare în planul sentimental, nu este o perioadă favorabilă poveștilor de iubire, pentru că Venus, guvernatoarea ta, se află față în față cu Saturn, poziționat în casa iubirii și aduce restricții. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, este posibil ca Saturn să aducă blocaje privind petrecerea timpului împreună, pentru că tu te concentrezi pe activitățile de la locul de muncă și pe consolidarea statutului profesional.

Bani – Se întrevede o săptămână cu multe cheltuieli, mai ales dacă ai început o renovare a casei. Noroc că partenerul va susține marea majoritate a cheltuielilor.

Muncă– Luna Nouă din 10 iulie se formează în zodia Rac, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale și-ți deschide noi etape. Următoarele două săptămâni sunt importante să-ți concentrezi atenția pe a-ți valorifica abilitățile și experiența profesională. A doua zi, pe 11 iulie ajunge și Mercur, astrul comunicării, în același sector al sferei profesionale și aduce oferte de job mai bine plătite. Și din partea șefilor actuali ai putea primi niște propuneri de a prelua un proiect nou, conducerea unei echipe. 

 

Horoscop Scorpion săptămâna 5 - 11 iulie 2021


Dragoste– Săptămâna aceasta nu este un moment bun să faci o schimbare majoră în cuplu, pentru că este posibil să nu iasă lucrurile așa cum îți propui.

Bani- De marți până joi ești preocupată de situația financiară, de banii pe care dorești să îi investești împreună cu partenerul de cuplu. Posibil un demers juridic sau notarial să fie amânat.

Muncă – Luna Nouă din 10 iulie se formează în zodia Rac, respectiv în sectorul perfecționarii profesionale și principiilor de viață și deschide o nouă etapă privind pregătirea sau o recalificare profesională. A doua zi, pe 11 iulie, Mercur ajunge și el în zodia Rac, ajutând în toate procesele de învățare, dar și la o strategie pe termen lung privind un plan de viață. 

 

Horoscop Săgetător săptămâna 5 - 11 iulie 2021


Dragoste– De marți până joi se activează sectorul relațiilor și vor avea loc niște dialoguri despre viitorul relației tale cu partenerul de cuplu.

Bani – Luna Nouă din 10 iulie se formează în zodia Rac, în sectorul asociat finanțelor pe care le deții împreună cu partenerul sau alte persoane, banii și bunurile provenite dintr-o moștenire, taxele, impozitele și deschide o nouă etapă în administrarea finanțelor. Și Mercur, astrul comunicării, vine în ajutorul tău din 11 iulie. Va traversa zodia Rac până pe 28 iulie, așa că ai timp să faci ordine în situația financiară și să lămurești niște aspecte cu partenerii de afaceri, colaboratorii sau cei cu care deții resurse în comun.

Muncă – Se pare că la locul de muncă începi să vezi și rezultatele și sarcinile restante să fie din ce în ce mai puține. Pot să mai apară blocaje în relațiile cu colegii sau schimbări neașteptate, însă lucrurile stau mult mai bine decât în ultimele luni. Atenție la negocieri, pentru că este posibil să apară unele blocaje din cauza celor cu care interacționezi sau cu care trebuie să lucrezi!

 

Horoscop Capricorn săptămâna 5 - 11 iulie 2021


Dragoste– Luna Nouă din 10 iulie din zodia Rac se formează în sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor. Așadar, se deschide o nouă etapă în relație și poți trece la un alt nivel. Dacă ești singură, fenomenul astral ar putea să-ți aducă noi persoane în viața ta. A doua zi, pe 11 iulie, Mercur, astrul comunicării, ajunge și el în casa relațiilor și va ajuta la lămurirea unor aspecte în cuplurile mai vechi. 

Bani – Este recomandat să nu faci investiții financiare riscante și să ai grijă cum îți administrezi banii pe care îi ai. Fenomenul astral de Lună Nouă ar putea să-ți aducă un contract nou.

Muncă– Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Rac, pe sectorul parteneriatelor, te ajută să negociezi un contract. Totodată, te ajută să accepți mai ușor niște condiții și termeni, cu care nu ai fost de acord la începutul negocierilor.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 5 - 11 iulie 2021


Dragoste– Sectorul sentimental, al aventurii și distracției se activează de marți până joi, așa că ești deschisă oricărei invitații la o petrecere, ieșire sau aventură. Ai nevoie mai mult ca oricând să socializezi, să relaționezi și să cunoști oameni noi, să te integrezi într-un grup.

Bani – S-ar putea să nu poți să faci tot ce ți-ai propus săptămâna aceasta, din cauza lipsei banilor, însă tot vei găsi soluții să faci ce-ți dorești cu costuri minime.

Muncă – Luna Nouă din 10 iulie se formează în zodia Rac, în sectorul asociat muncii și activităților profesionale. Așadar, se deschid noi etape în planul profesional, în relația cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități sau privind începerea unui loc de muncă. Ești invitată, în următoarele două săptămâni, să depui eforturi să te remarci, să-ți faci ordine în activitățile curente, să înveți lucruri noi. A doua zi, pe 11 iulie, Mercur ajunge și el în zodia Rac și va opera favorabil în toate negocierile și încheierile de contracte.

 

Horoscop Pești săptămâna 5 - 11 iulie 2021


Dragoste– Luna Nouă din 10 iulie se formează în zodia Rac și-ți activează sectorul iubirii, fericirii, aventurii, romantismului, flirtului și cuceririlor. Așadar, ți se deschid noi etape în aceste domenii și ești invitată, în următoarele două săptămâni, să depui eforturi pentru a-ți îndeplini visele privind planul amoros. A doua zi, pe 11 iulie și Mercur, astrul comunicării, ajunge în sectorul sentimental și va ajuta în exprimarea sentimentelor sau a declarațiilor de dragoste.

Bani – Dacă te afli în vacanță este posibil să faci niște cheltuieli mai mari și va trebui să apelezi la un împrumut sau la cardurile de credit. 

Muncă –Deși Venus și Marte, poziționate în casa muncii, ar trebui să-ți aducă energie și o îmbunătățire a condițiilor/programului de lucru, s-ar putea să mai apară și niște blocaje, amânări sau relații tensionate cu unii dintre colegi. Atenție și la starea de sănătate, unde pot să apară disfuncții din cauza suprasolicitării! 

related posts

Modifică setările cookies