Horoscop săptămâna 5 - 11 octombrie 2020. Balanțele se întorc la o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele în materie de bani, dragoste și sănătate, în săptămâna 5 - 11 octombrie 2020. 


Horoscop Berbec săptămâna 5 - 11 octombrie 2020


Dragoste– Planul sentimental rămâne destul de încordat și în această săptămână, pentru că ești din ce în ce mai nemulțumită de evoluția relației, mai ales în planul intim. Poate o comunicare deschisă ar ajuta să treci peste unele blocaje. Duminică se anunță o zi favorabilă petrecerii timpului cu persoana iubită, într-un mod plăcut, relaxant.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară și îți vin idei de suplimentare a veniturilor. Toată săptămâna stă sub semnul surprizelor în planul financiar, așa că ai grijă cum gestionezi finanțele!

Muncă – Dacă reușești să eviți tensiunile cu șefii, vei avea de câștigat, iar eforturile tale pentru a te afirma în planul profesional, vor da roade. Marți și miercuri sunt zile favorabile comunicării, întâlnirilor și prezentării de proiecte, dar și pentru a stabili bugete.

 

Horoscop Taur săptămâna 5 - 11 octombrie 2020


Dragoste– Ai parte de surprize în sfera relațională de la începutul săptămânii. Ești deschisă unei noi relații sau vrei să reaprinzi pasiunea în cuplu. Astrele te susțin, așa că nu-ți rămâne decât să cooperezi cu aspectele! 

Bani – Marți și miercuri sunt două zile, în care preocuocupările tale se îndreaptă spre partea financiară. Posibil să analizezi colaborările și parteriatele pe care le ai, pentru că unele nu mai sunt profitabile.

Muncă– Dacă știi cum să pui problemele, ziua de joi va fi o zi în care pui bazele unor noi proiecte sau parteneriate. Posibil să aibă legătură cu firme sau persoane din străinătate, din mediul academic sau cu unele instituții publice.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 5 - 11 octombrie 2020


Dragoste– Miercuri și joi sunt două zile importante în planul relațional, în care vei lua decizii și vei ține cont de ceea ce-ți dorești tu în primul rând și apoi partenerul. Cu Nodul Nord în semnul nașterii tale, preocuparea principală, din următorul an și jumătate, va fi interesul personal.

Bani – Vineri și sâmbătă intervin chestiuni financiare. Încasezi sume de bani, dar banii nu vor sta prea mult în conturile tale, pentru că returnezi datorii, achiți rate și utilități.

Muncă– Cum Mercur, guvernatorul tău, se află poziționat în casa muncii tale, săptămâna aceasta vei fi foarte activă marți și miercuri. Apar situații de acum câteva luni, pe care, de data aceasta, reușești să le rezolvi prin soluții ingenioase. Șefii vor aprecia implicarea ta proactivă.

 

Horoscop Rac săptămâna 5 - 11 octombrie 2020


Dragoste– Partenerul poate înregistra un succes la locul de muncă, iar veștile nu te vor surprinde, pentru că îi cunoști valoarea. Chiar dacă reușita profesională presupune mai multă muncă și timp mai puțin petrecut împreună, îl susții în toate planurile lui de viitor. Relația voastră merge din ce în ce mai bine și a intrat pe o direcție pe care ți-o doreai.

Bani – Preocupări de natură financiară ai duminică, când îți faci mai multe socoteli privind administrarea casei, gospodăriei. Dacă ești interesată să achiziționezi un imobil, trebuie să faci o listă cu toate cheltuielile și să vezi dacă le poți susține.

Muncă– Dacă luni începi săptămâna cu mai puțină tragere de inimă, registrul astral se schimbă de marți, când situația la locul de muncă se complică, intervin tot felul de situații dificile, pe care le vei rezolva ușor, datorită experienței și abilităților dobândite în timp.

 

Horoscop Leu săptămâna 5 - 11 octombrie 2020


Dragoste– Planul sentimental se activează marți și miercuri, când poți avea parte de surprize, dar și de dialoguri de destin împreună cu partenerul sau cineva apropiat. Posibil, dacă ești singură, discuția cu un prieten să te ajute să vezi cu alți ochi o persoană pentru care aveai sentimente platonice. 

Bani – Nu se întrevăd evenimente de natură financiară în această săptămână, așa că ai grijă cum gestionezi bugetul pe care îl ai!

Muncă– Partea a doua a săptămânii va fi mai dinamică la locul de muncă, cu multe provocări, însă și reușite din partea ta. Totodată, preiei o parte dintre sarcinile unui coleg. O atenționare se cere atunci când ai interacțiuni cu șefii, pentru că se menține tensiunea și conflictele din cauza mentalităților diferite!

 

Horoscop Fecioara săptămâna 5 - 11 octombrie 2020


Dragoste– Contextul astral din această săptămână aduce surprize în sfera sentimentală care au legătură cu străinătatea, cu cineva cu care conversezi și care îți face o invitație de a petrece câteva zile împreună.

Bani – În prima parte a săptămânii, dialogul cu șefii ar putea să-ți aducă o mărire salarială sau ești înștiințată că vei primi un bonus. Duminică faci rost de o sumă de bani de la cineva din familie. Totodată, întâlnirea cu un prieten ar putea să-ți aducă o propunere de proiect.

Muncă – Cele mai dinamice zile la locul de muncă sunt marți și miercuri, când iei decizii importante privind direcția ta în sfera profesională. Trebuie să studiezi atentă termenii unui parteneriat dacă vrei să închei un contract și ar fi de preferat să-l semnezi înainte de 14 octombrie, când intră Mercur, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă.

 

Horoscop Balanță săptămâna 5 - 11 octombrie 2020


Dragoste– Ești nehotărâtă în dragoste, nu știi ce vrei, pe ce drum să mergi. Înclini să reiei o relație din trecut cu o persoană care locuiește în străinătate, însă ar trebui să analizezi mai bine dacă este ceea ce îți dorești. 

Bani – Luni poți să primești o sumă de bani, care vine neașteptat sau poate primești vești că ți se aprobă un credit. Este recomandat, ca în următoarea perioadă, să nu faci achiziții prea mari. Așteaptă să vezi dacă veniturile tale pot susține o rată mare.

Muncă– Mentalitățile tale diferă de cele ale colegilor și de aici intervin dese conflicte de idei. Vineri se anunță o zi în care vei avea un dialog important cu superiorii, legat de activitatea ta din ultimul an și de faptul că vrei o schimbare. Dacă nu se vor face schimbări în programul de lucru, dar mai ales în sarcinile, care se înmulțesc pe zi ce trece, îți anunți superiorul că vei pleca. 

 

Horoscop Scorpion săptămâna 5 - 11 octombrie 2020


Dragoste– Luni, primești de la o prietenă niște sfaturi utilile legate de relația ta de cuplu. Vineri și sâmbătă ai parte de dialoguri tensionate cu partenerul în care vă puteți arunca vorbe grele. Dacă stați și analizați relația voastră și încercați să găsiți soluții, poate reușiți să înțelegeți mai bine fiecare ce își dorește celalalt.

Bani – Marți și miercuri sunt zile favorabile încasării unor sume de bani, așa că decizi să mergi la shopping să-ți reînprospătezi garderoba.

Muncă- Săptămâna aceasta se dinamizează axa cunoașterii, a informațiilor, studiilor, cursurilor, deplasărilor și filosofiei de viață. Așadar, prioritățile tale vor fi participarea la niște cursuri, care te vor ajuta, în viitor, în carieră și achiziționarea unor cărți de dezvoltare personală. Totodată, este posibil să intri în unele dispute cu partenerii de afaceri, dacă nu găsiți interese comune.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 5 - 11 octombrie 2020


Dragoste– Posibil ca marți sau miercuri să intervină unele tensiuni între tine și partener, pe teme mai vechi, care acum revin în actualitate. Unul dintre motive poate fi situația financiară, așa că trebuie să căutați un echilibru între cheltuieli și banii pe care îi câștigați.

Bani – Dacă vineri sau sâmbătă faci o vizită părinților, vei aduce în discuție subiecte mai sensibile care privesc patrimoniul, o moștenire, de pe urma căreia ai putea primi o sumă de bani. Dacă observi că lucrurile se precipită și nu reușiți să ajungeți la un numitor comun, ai răbdare, pentru că lucrurile se vor aranja atunci când te aștepți mai puțin!

Muncă– Săptămâna aceasta decizi să închei niște parteneriate care nu sunt profitabile și care îți consumă prea mult timp, iar beneficiile financiare sunt mici. Revoluționarul Uranus poziționat pe casa muncii și a activităților și sarcinilor de la serviciu va aduce ușor-ușor schimbări mari în firma în care activezi, așa că fii pregătită pentru schimbări!

 

Horoscop Capricorn săptămâna 5 - 11 octombrie 2020


Dragoste– Evenimentele care au loc la începutul săptămânii în sfera sentimentală au rolul să aducă unele schimbări radicale în relația ta. Vineri și sămbătă te poți confrunta cu partenerul. Posibil să vă spuneți vorbe grele, acuzații, iar partenerul să-ți reproșeze lucruri care au legătură cu încrederea reciprocă. Analizează situația și nu lua decizii la furie, dar nici nu mai lăsa de la tine!

Bani – Preocupări pentru bani și situația financiară vor fi duminică, când iei legătura cu unele rude, poate frati, și le ceri un ajutor financiar.

Muncă– Posibil evenimentele care au loc în sfera sentimentală să-ți afecteze randamentul la locul de muncă. Dacă poți, ia-ți  câteva zile libere sau roagă pe cineva să te ajute cu sarcinile pe care le ai, să nu rămâi în urmă cu treburile.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 5 - 11 octombrie 2020


Dragoste– Ești tot mai decisă să faci ceva în planul sentimental: ori închei relația în care te afli, ori încerci să o salvezi, dar situația pe care o traversezi acum nu mai poate continua în acest fel. Așadar, zile în care poți să abordezi subiectele care te frământă sunt marți, miercuri și duminică.

Bani – Nu reușești să ajungi pe linia de plutire cu cheltuielile, care se tot înmulțesc de la o săptămână la alta. Poate un plan te-ar ajuta sau o listă de cheltuieli, să poți ține evidența.

Muncă– Situația la locul de muncă se activează de joi după prânz, iar vineri va fi destul de solicitant pentru tine să reușești să faci tot ce ți-ai propus, pentru că intervin și niște probleme de sănătate. Este posibil să-ți iei de lucru si acasă, iar ziua de sâmbătă să stai mai mult pe email-uri și telefoane.

 

Horoscop Pești săptămâna 5 - 11 octombrie 2020


Dragoste– Situația conflictuală de care ai parte în sfera sentimentală ar putea să se lămurească în partea a doua a săptămânii, mai exact din a doua jumătate a zilei de joi, vineri sau sâmbătă. De tine depinde când vei alege momentul unui dialog sincer cu partenerul de cuplu.

Bani – Ai foarte multe cheltuieli în această perioadă și lucrurile nu se termină acum. Cât timp Marte îți traversează casa banilor obținuți din muncă, vei avea tendința să cheltui peste măsură sau să faci achiziții pripite. Recomandarea astrelor este să-ți faci un plan de economisire, pentru că vei avea nevoie în viitor.

Muncă– În această săptămână, lași pe locul doi sectorul profesional, pentru că evenimentele petrecute în planul personal îți ocupă mai tot timpul. La serviciu lucrurile se desfășoară normal, nu ai parte de o perioadă solicitantă, așa că, te poți ocupa de treburile tale.

 

ShARE ÎN BUCATE - Carrot cake

related posts

Modifică setările cookies