Horoscop săptămâna  5-11 septembrie 2022. Vărsătorii sunt pregătiți să intre într-o relație sentimentală, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna  5 - 11 septembrie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 5 - 11 septembrie 2022


Dragoste– Sectorul relațiilor și căsătoriei intră în vizorul tău de la finalul acestei săptămâni, odată cu mișcarea retrogradă a lui Mercur, astrul comunicării, din 10 septembrie, prin zodia Balanță. Așadar, vei relua niște dialoguri cu partenerul, îți vei spune nemulțumirile și frustrările acumulate și vei încerca să salvezi relația. De asemenea, pe 10 septembrie are loc și Luna Plină din zodia Pești, care aduce încheieri de etape. Pentru că fenomenul astral se formează pe casa subconștientului și trecutului, este posibil să-ți faci un bilanț și pentru că cele două planete, Soarele și Luna formează aspecte favorabile cu Uranus, planeta imprevizibilului, este posibil să apară surprize plăcute, neașteptate.

Bani – Luna Plină din 10 septembrie formează aspecte și cu casa banilor, unde s-ar putea să apară evenimente neprevăzute, surprize într-un context financiar.

Muncă – Intrarea lui Venus, micul benefic, din 5 septembrie, în casa muncii, vine să-ți îmbunătățească situația la locul de muncă, să aducă mici noroace, oportunități de găsire a unui job mai bun, dacă intenționezi să faci o schimbare. De asemenea, vei fi mult mai organizată și atentă la detalii în proiectele pe care le ai în derulare, dar și-n activitatea zilnică.

 

Horoscop Taur săptămâna 5 - 11 septembrie 2022


Dragoste– Intrarea lui Venus, guvernatorul tău, din 5 septembrie, în sectorul iubirii și aventurilor romantice  vine să aducă, până pe 29 septembrie, evenimente favorabile în planul sentimental. 

Bani – Pentru că Mercur, astrul care-ți guvernează sectorul financiar, își începe retrogradarea din această săptămână, din 10 septembrie, vei începe o reevaluare a sumelor pe care le deții, dar mai ales a modalității de cheltuire a acestora.

Muncă– Sectorul muncii este activat de mișcarea retrogradă a lui Mercur, astrul comunicării, din 10 septembrie. Așadar, urmează o perioadă în care activitățile de la serviciu intră într-un proces de reevaluare. Totodată și relațiile cu colegii vor intra într-o revizuire și vei încerca să lămurești acele neînțelegeri, pe care până acum le-ai tot amânat. Tot pe 10 septembrie are loc și Luna Plină din zodia Pești, respectiv din sectorul proiectelor și planurilor de viitor. Pentru că Soarele și Luna formează aspecte favorabile cu Uranus, planeta imprevizivilului, din casa personalității tale, este posibil să ai parte de evenimente surpriză, care să-ți aducă contracte sau parteneriate profitabile.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 5 - 11 septembrie 2022


Dragoste– Intrarea lui Venus, micul benefic, din 5 septembrie, în casa vieții de familie, îți aduce preocupări pentru relațiile de familie și înfrumusețarea spațiului de locuit. Pe 10 septembrie, Mercur, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă prin casa iubirii și aventurilor romantice, unde vine să aducă revizuiri a sfere sentimentale.

Bani – În prima parte a săptămânii este posibil să te preocupe intrarea în posesia unei sume de bani, pe care să o obții în urma unor demersuri la o instituție financiară.

Muncă– Unul dintre evenimentele astral importante ale săptămânii este Luna Plină din zodia Pești, din 10 septembrie, care aduce încheieri de etape și finalizarea unor proiecte la serviciu, înregistrarea unui succes sau obținerea unor beneficii. Pentru că Luna și Soarele se află în aspecte favorabile cu Uranus, planeta evenimentelor neașteptate, nu sunt excluse surprize, care să rezolve o problemă la serviciu, în favoarea ta, în mod neașteptat.

 

Horoscop Rac săptămâna 5 - 11 septembrie 2022


Dragoste– Retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, începând din 10 septembrie, prin zodia Balanță, respectiv prin sectorul vieții de familie, căminului și relațiilor cu rudele, vine să-ți atragă atenția că este nevoie de o reevaluare a relațiilor de familie și a deciziilor care privesc viața de familie, o mutare sau o tranzacție imobiliară.

Bani – Miercuri și joi sunt zile active în planul financiar și este posibil, împreună cu partenerul, să iei niște decizii pe termen lung, legate de administrarea sumelor pe care le dețineți împreună.

Muncă– Intrarea lui Venus, micul benefic, din 5 septembrie, în casa comunicării, informării și acumulării de cunoștințe, îți aduce, până pe 29 septembrie, ocazia să-ți îmbunătățești relațiile cu cei cu care interacționezi, să rezolvi o serie de chestiuni amânate printr-o comunicare eficientă. Luna Plină din 10 septembrie din zodia Pești vine să activeze sectorul perfecționării profesionale și schimburilor de experiență și aduce încheieri de etape, obținerea unor diplome/atestate. Pentru că Soarele și Luna formează aspecte favorabile cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa proiectelor de viitor, este posibil să ai parte de surprize plăcute într-un proiect profesional, să ți se recunoască meritele.

 

Horoscop Leu săptămâna 5 - 11 septembrie 2022


Dragoste– Luna Plină din zodia Pești din 10 septembrie activează sectorul transformărilor profunde, a intimității și încrederii reciproce și aduce încheieri de etape sau evenimente, care-ți vor schimba viziunea și percepția vis-à-vis de  cum să te comporți într-o relație. Pentru că Luna și Soarele, guvernatorul tău, formează aspecte favorabile cu Uranus, planeta imprevizivilului, te poți aștepta la evenimente surpriză în viața ta. Poate chiar o schimbare de statut.

Bani – Intrarea lui Venus, micul benefic, din 5 septembrie, în sectorul financiar, vine, până pe 29 septembrie, să îmbunătățească situația financiară. Dacă ai în plan să-ți renegociezi salariul, acum este momentul. 

Muncă– Sectorul comunicării și acumulării de cunoștințe întră în vizorul tău din 10 septembrie, de când Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze zodia Balanței în mișcare retrogradă. Așadar, îți vei reevalua modul în care comunici și interacționezi cu ceilalți, vei relua niște cursuri abandonate sau vei învăța lucruri noi.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 5 - 11 septembrie 2022


Dragoste– Începând din 5 septembrie, Venus, micul benefic, începe să-ți tranziteze casa personalității și te face plăcută, îți aduce șarm, dispoziție de flirt și cuceriri.  Va opera în favoarea ta și nu trebuie să ratezi oportunitățile relaționale care  vin spre tine. Luna Plină din zodia Pești din 10 septembrie activează setorul relațiilor și este posibil să ai parte de surprize de la un partener de la drum, din străinătate, din mediul educațional sau cunoscut prin intermediul serviciului, pentru că Soarele și Luna formează aspecte favorabile cu Uranus, planeta imprevizibilului.

Bani – Mercur, guvernatorul tău, începe să retrogradeze, din 10 septembrie, prin sectorul financiar, unde urmează să aducă în atenție o renegociere salarială. Dacă lucrurile nu se schimbă în favoarea ta, decizi să-ți reevaluezi proiectele în care ești implicată și să le lași doar pe cele care merită. Atenție, însă, decizii importante ar trebui să iei după ce Mercur revine la mișcarea directă, din 2 octombrie!

Muncă– Luna Plină din zodia Pești, care se formează la finalul săptămânii ar putea să aducă o criză, să scoată la suprafață unele nemulțumiri ale tale la serviciu, să intenționezi să rupi un contract. Surpriza o va aduce Uranus, planeta imprevizibilului, care-ți guvernează casa muncii și care va răsturna o situație în favoarea ta.

 

Horoscop Balanță săptămâna 5 - 11 septembrie 2022


Dragoste– Intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, din 5 septembrie, în casa izolării, frământărilor interioare și trecutului, ar putea să-ți aducă, până pe 29 septembrie, redirecționarea energiei spre interior. De asemenea, s-ar putea să revină persoane din trecut în viața ta sau să-ți analizezi viața sentimentală. Retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, din 10 septembrie, prin casa personalității tale, vine cu o autoevaluare și cu revizuirea unor decizii, care privesc relația de cuplu sau un proiect personal.

Bani – Discuții despre bani și cheltuielile casei pot avea loc în prima parte a săptămânii, când, împreună cu partenerul, schimbați destinația unei sume de bani.

Muncă– Luna Plină din zodia Pești, care se formează pe 10 septembrie, în sectorul muncii, vine să scoată la suprafață unele nemulțumiri alea tale adunate pe o perioadă mai lungă de timp. Pentru că Soarele și Luna formează aspecte favorabile cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa transformărilor profunde, este posibil să apară surprize plăcute și schimbări în favoarea ta în planul profesional.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 5 - 11 septembrie 2022


Dragoste– Intrarea lui Venus, guvernatoarea casei relațiilor, în 5 septembrie, în casa relațiilor de prietenie și vieții sociale, ar putea să-ți aducă, dacă ești singură, un partener prin intermediul prietenilor sau dacă ieși mai mult la evenimente. Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 10 septembrie, prin casa subconștientului, frământărilor interioare și s-ar putea să-ți răscolească trecutul, să-ți amintești de persoane sau situații, care să te tulbere din punct de vedere sentimental și emoțional. Rolul acestei retrogradări este să obții o vindecare sau să faci o schimbare în felul cum privești lucrurile în planul relațiilor. Sectorul sentimental este activat de Luna Plină din zodia Pești, tot din 10 septembrie, când poate avea loc culegerea roadelor unor demersuri relaționale. Pentru că Luna și Soarele formează aspecte favorabile cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa relațiilor, ai putea să te aștepți la o surpriză plăcută în planul relațional.

Bani – Posibil, în prima parte a săptămânii, să ai niște negocieri, însă s-ar putea să intervină niște blocaje și dialogurile să se oprească, să se amâne o conversație cu șefii sau cu alți agajatori, legată de salarizare.

Muncă– Săptămâna se anunță aglomerată la locul de muncă, dar vei reuși să faci față tuturor provocărilor, pentru că faci parte dintr-o echipă, care sare în ajutor atunci când unul dintre colegi nu face față unei sarcini.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 5 - 11 septembrie 2022


Dragoste– Luna Plină care se formează în zodia Pești, pe 10 septembrie, vine să aducă decizii importante în ce privește viața de familie. Pentru că Luna și Soarele formează aspecte favorabile cu Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia Taur, este posibil să apară niște surprize, care să schimbe situația actuală în cuplu, respectiv în familie.

Bani – În prima parte a săptămânii te preocupă situația financiară. S-ar putea să redirecționezi o parte din sumele pe care le încasezi într-un cont de economii.

Muncă– Sectorul socio-profesional este activat din 5 septembrie de intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Fecioară. Este un moment favorabil afirmării și inițierii unor acțiuni în acest domeniu, pentru că vei avea succes și vei primi aprobare de la superiori. Din 10 septembrie, Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă, prin zodia Balanță, respectiv prin sectorul planurilor și proiectelor de viitor. Așadar, urmează o perioadă de reevaluare și revizuire a proiectelor în care ești implicată.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 5 - 11 septembrie 2022


Dragoste– Venus, guvernatoarea casei sentimentale, își începe traseul, din 5 septembrie, prin casa călătoriilor, educației superioare și schimburilor de experiență profesională. Dacă ești singură, este posibil să cunoști pe cineva prin intermdiul acestor domenii.

Bani – Miercuri și joi se activează casa banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă. Faci plăți și încerci să ajuți pe cineva din familie cu o sumă de bani.

Muncă– Setorul carierei și aspirațiilor profesionale va fi dinamizat odată cu intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în mișcare retrogradă, din 10 septembrie. Așadar, urmează o perioadă de revizuire a planurilor profesionale. Tot pe 10 septembrie se formează și Luna Plină din zodia Pești, din sectorul comunicării, informațiilor, acumulării de cunoștințe, negocierilor și dezbaterilor. Pot avea loc încheieri de etape, se obține o diplomă, un atestat, o bursă. Pentru că Luna și Soarele formează aspecte favorabile cu Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia Taur, este posibil să-ți poți valorifica o pasiune, să ai parte de surprize, iar lucrurile să ducă într-o direcție pe care nu ai anticipat-o.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 5 - 11 septembrie 2022


Dragoste– Miercuri și joi Luna îți traversează zodia și dinamizează axa relațională. Ești deschisă unei noi relații pe termen lung, dacă ești singură, iar dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, s-ar putea să luați decizii care implică o mutare sau achiziționare a unui imobil.

Bani – Intrarea lui Venus, micul benefic, din 5 septembrie, în casa avantajelor financiare, vine să-ți aducă bani prin intermediul familiei sau al partenerului de cuplu. De asemenea, Luna Plină din 10 septembrie, care se formează în zodia Pești, vine să-ți activeze sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Pentru că Luna și Soarele formează aspecte favorabile cu Uranus, planeta imprevizibilului, s-ar putea să ai parte de surprize plăcute sau de o situație care să fie în favoarea ta din punct de vedere financiar.

Muncă– Mercur, astrul comunicării, începe să retrogradeze din 10 septembrie, prin zodia Balanță, respectiv prin sectorul perfecționării profesionale și schimburilor de experiență, semn că urmează o perioadă de revizuire a planurilor și direcției profesionale. Decizii importante sunt recomandate după 2 octombrie, când Mercur revine la mișcarea directă.

 

Horoscop Pești săptămâna 5 - 11 septembrie 2022


Dragoste– Intrarea lui Venus, micul benefic, din 5 septembrie, în casa relațiilor, îți aduce, până pe 29 septembrie, ocazia să-ți îmbunătățești relația de cuplu. De asemenea, te preocupă mai mult timpul petrecut cu partenerul și să încerci să rezolvi niște neînțelegeri. Luna Plină din 10 septembrie, care se formează în sectorul personalității, îți aduce o realizare, mai ales că Soarele și Luna formează aspecte favorabile cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa comunicării și informațiilor.

Bani – Mercur, astrul comunicării, începe să retrogradeze, din 10 septembrie, prin zodia Balanță, prin sectorul intereselor financiare, semn că vei începe o reorganizare a banilor pe care îi deții cu partenerul de cuplu sau ai banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane sau instituții.

Muncă– Luna Plină din zodia Pești, din 10 septembrie, aduce încheierea unei etape, finalizarea unor proiecte și poți înregistra un succes profesional. Pentru că Luna și Soarele, guvernatorul casei muncii, formează aspecte benefice cu Uranus, planeta surprizelor, din casa comunicării, pot veni spre tine informații surpriză, care să schimbe deciziile tale din sfera profesională.

 

related posts

Modifică setările cookies