Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2020. Gemenii se aruncă într-o poveste pasională, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna 6-12 iulie 2020.


Horoscop Berbec săptămâna 6 - 12 iulie 2020

Dragoste– Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă de duminică, așa că relațiile cu partenerul de cuplu și cu membrii familiei revin la normal. Dacă ai în plan să faci tranzacții cu locuința, în perioada următoare vei avea șanse și oportunități.

Bani – La mijlocul săptămânii apar surprize de ordin financiar, pentru că șefii îți dau un bonus sau o primă.

Muncă – Deși săptămâna începe cu stres la locul de muncă și multe conflicte, care trebuie aplanate, reușești să aplanezi furtunile care se declanșează. Le propui colegilor un plan nou sau îl îmbunătățești pe cel vechi și cauți să identifici ce a dus la toate aceste neînțelegeri. Mercur, astrul negocierilor și al comunicării, dar și guvernatorul sectorului muncii revine la mersul direct. Prin urmare, unele proiecte amânate se reiau, iar comunicarea cu colegii se îmbunătățește.

 

Horoscop Taur săptămâna 6 - 12 iulie 2020

Dragoste– Mercur, astrul comunicării și guvernatorul sferei sentimentalale, revine la mersul direct, de duminică. Prin urmare, comunicarea cu persoana iubită revine la normal și nu vor mai exista tensiuni din orice lucru mărunt.

Bani – Dacă ți se propune să investești într-o afacere, ar fi bine să verifici bine înainte dacă merită, pentru că este posibil să pierzi mai mult decât să câștigi.

Muncă– Primești o propunere de job de la unul dintre foștii colegi, însă amâni răspunsul. Deși salariul ți se pare atractiv, știi foarte clar că volumul de muncă va fi unul mare și dacă schimbi locul de muncă actual, ai vrea să ai mai mult timp la dispoziție pentru tine. 

 

Horoscop Gemeni săptămâna 6 - 12 iulie 2020

Dragoste– Dacă ești singură și primești în weekend o invitație de a ieși cu un grup mai mare de prieteni sau la o petrecere, unul dintre invitați flirtează cu tine și ești deschisă avansurilor. Urmează un weekend plin de pasiune și de distracție.

Bani – Vei simți efectele lui Mercur, guvernatorul tău, în mers direct, de duminică, în planul financiar. Apar oportunități de câștig pe care ar trebui să nu le ratezi.

Muncă– Joi și vineri sunt zile în care sfera profesională devine activă. Primești noi responsabilități, trebuie să înveți lucruri noi și încerci să faci o listă cu toate sarcinile, pentru a găsi o modalitate să le rezolvi pe toate în timp util.

 

Horoscop Rac săptămâna 6 - 12 iulie 2020

Dragoste– Mercur, guvernatorul casei comunicării, revine la mersul direct de duminică, așa că vei observa efectele în relațiile cu ceilalți, în special cu partenerul, care va fi fericit să comunice deschis cu tine.

Bani – Situația financiară te preocupă la începutul săptămânii, mai ales că ai primit niște propuneri de a face comisioane cuiva și a-ți suplimenta veniturile.

Muncă – Din punct de vedere al volumului muncii, săptămâna se anunță destul de liniștită. Posibil să se discute să pleci într-o delegație, un schimb de experiență sau la niște cursuri de perfecționare.

 

Horoscop Leu săptămâna 6 - 12 iulie 2020

Dragoste– În weekend pleci în afara orașului împreună cu partenerul de cuplu și un grup de prieteni. Ți-ar fi dorit să petreci timpul numai în compania partenerului, nu într-o atmosferă agitată. Faci în așa fel încât partenerul să nu-și dea seama că nu ești în apele tale și decizi să organizezi tu o plecare în doi.

Bani – Sectorul financiar este activat joi și vineri, când vei avea intuiție într-o chestiune financiară.

Muncă– Începi săptămâna în forță la locul de muncă și ești pusă pe fapte mari, pe eficientizarea timpului și sarcinilor curente. Marți și miercuri ai întâlniri cu diverși colaboratori sau parteneri de afaceri cu care vrei să închei contracte. Dialogurile vor decurge în favoarea ambelor părți, așa că nu vă rămâne decât să bateți palma.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 6 - 12 iulie 2020

Dragoste– Mercur, guvernatorul tău, revine la mersul direct, de duminică, prin casa prietenilor, prin urmare, dacă ești singură și mergi la evenimente cu prietenii, poți cunoaște pe cineva cu care să începi o prietenie frumoasă, care se poate îndrepta spre o poveste de dragoste.

Bani – Cea mai activă perioadă din punct de vedere financiar este weekendul, când poți primi o sumă de bani, cadouri sau faci planuri de returnare a unor datorii.

Muncă– Săptămâna aceasta te gândești să începi niște cursuri de pregătire profesională, care te vor ajuta pe viitor să avansezi în carieră. Ești într-o formă bună și colaborezi bine cu colegii și faceți progrese în proiectele pe care le aveți în derulare. Totodată, pot să apară evenimente neprevăzute și să fii nevoită să preiei sarcinile unui coleg care are o problemă personală. 

 

Horoscop Balanță săptămâna 6 - 12 iulie 2020

Dragoste– Sectorul asociat iubirii, aventurii și a romantismului stă sub semnul surprizelor la mijlocul săptămânii. Îți lărgești cercul de cunoștințe mai ales dacă participi la evenimente culturale, artistice sau o petrecere cu prietenii.

Bani – În prima parte a săptămânii apar cheltuieli neprevăzute pentru că vrei să îi faci o surpriză partenerului sau dacă ești părinte, copiilor, cărora le achiziționezi niște cursuri de vară sau o tabără.

Muncă– Săptămâna aceasta traversezi încă o perioadă dificilă și cu tensiuni la care ești supusă din partea șefilor. Posibil spre finalul săptămânii să reacționezi și tu și pe ultimele grade ale retrogradării lui Mercur, care revine duminică la tranzitul direct, să spui lucrurilor pe nume și să iei o decizie radicală în carieră.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 6 - 12 iulie 2020

Dragoste– Posibil să te lași acaparată de planurile tale de viitor și să-ți neglijezi partenerul de viață. Poate ar trebui să-ți reconfigurezi și viața de cuplu. O vacanță în doi este tot ce vă trebuie pentru a reînvia pasiunea.

Bani – În primele două zile din săptămână este posibil să primești o sumă de bani de la unul dintre părinți pe care îl ajuți cu niște chestiuni gospodărești.

Muncă– Profesional, te lupți să fii recunoscută la propria valoare. Ai multă energie și reușești să îi cooptezi într-un proiect nou și pe ceilalți din echipa cu care lucrezi. Mercur, astrul comunicării, revine la tranzitul direct din 12 iulie, prin zodia Rac, în casa asociată convingerilor și principiilor de viață, așa că toate deciziile pe care le vei lua în următoarea perioadă vor trebui să intre în acord  cu filosofia ta de viață.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 6 - 12 iulie 2020

Dragoste– În weekend ai parte de un eveniment cu impact emotional puternic în sfera sentimentală. Tot în weekend, mai exact duminică, Mercur, guvernatorul casei relațiilor, revine la mișcarea directă, așa că relația cu partenerul de cuplu se îmbunătățește.

Bani – Și în sfera financiară vor avea loc modificări odată cu trecerea lui Mercur în mers direct. Urmează o perioadă în care vei primi bani, cadouri sau se rezolvă ca prin minune unele încurcături cu plățile sau datoriile.

Muncă– În primele zile din săptămână este posibil să faci niște deplasări în scop administrativ sau financiar pentru firma pentru care lucrezi și nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație, însă totul decurge conform planului până la final.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 6 - 12 iulie 2020

Dragoste– Mercur, astrul comunicării, revine la mersul direct din 12 iulie, așa că poți răsufla ușurată. De acum încolo relația cu partenerul de cuplu reintră în normal. V-ați spus tot ce ați avut de spus, toate nemulțumirile și acum rămâne să continuați relația pe alte baze. Ai realizat cât de importantă este comunicarea în rezolvarea problemelor de cuplu.

Bani – Fii prevăzătoate dacă vrei să faci tranzacții financiare, pentru că prima parte a săptămânii stă sub semnul surprizelor!

Muncă– Se anunță o săptămână cu surprize și bogată în evenimente de natură profesională. Spre finalul săptămânii te caută parteneri de afaceri sau colaboratori, pentru a relua un proiect care a primit de curând finanțare.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 6 - 12 iulie 2020

Dragoste– Săptămâna aceasta nu sunt evenimente marcante în sfera relațiilor, așa că te vei concentra pe sfera profesională. O singură atenționare: ai grijă în weekend la felul cum comunici și la atitudinea care va fi destul de agresivă în raport cu partenerul de viață!

Bani – Joi și vineri sunt zile în care astrele îți pregătesc activitate în sfera financiară. Dacă mergi la cumpărături, ai grijă și încadrează-te în buget, pentru că ai tendința să iei și lucruri care nu sunt neapărat necesare! Posibil să faci și o vizita la un salon de înfrumusețare.

Muncă– Nivelul tău de energie este scăzut în primele zile ale săptămânii, așa că astrele îți recomandă să lași volumul de muncă mai mare în partea a doua a perioadei analizate. Pot să apară evenimente neașteptate la serviciu, să fii nevoită să preiei sarcinile unui coleg. Mercur, astrul comunicării, revine la mersul direct de duminică prin casa muncii, așa că relațiile cu colegii se îmbunătățesc, iar dacă ai lucrat de acasă, simți nevoia să vorbești mai mult cu aceștia sau să vă întâlniți.

 

Horoscop Pești săptămâna 6 - 12 iulie 2020

Dragoste– Mercur, guvernatorul casei relațiilor, revine la mersul direct, de duminică, prin sectorul asociat iubirii, sferei sentimentale, romantismului și aventurii, așa că lucrurile reintră în normal, dupa trei săptămâni, în care ți-ai analizat și reevaluat sentimentele față de partener.

Bani –Sectorul financiar se activează în weekend, când este posibil să intri în dispute cu partenerul din cauza banilor și a cheltuirii acestora. Se apropie vacanța și cauți să faci un plan de suplimentare a veniturilor sau de economisire. Posibil partenerul să decidă să-și schimbe serviciul și consideri că nu e momentul pentru a rămâne o perioadă fără bani.

Muncă– Dacă îți cauți de lucru, este posibil să semnezi un contract de angajare sau de colaborare. Ești determinată să câștigi mai mult pentru că ai planuri să schimbi casa.

 

How to Tik Tok, ep 7 - Cele mai cool efecte de pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies