Horoscop săptămâna 6 - 12 iunie 2022. Taurii vor mai multă libertate în relația cu partenerul, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 6 - 12 iunie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 6 - 12 iunie 2022

 

Dragoste– Conjuncția lui Venus, guvernatoarea casei relațiilor, cu Uranus, planeta imprevizibilului, care se formează la finalul săptămânii, îți aduce gesturi neașteptate în dragoste, în relația de cuplu, evenimente pe care nu le vei putea anticipa, pentru că vin cu surpriză. 

Bani – S-ar putea să cheltui mai mult pentru a face o surpiză partenerului de cuplu sau unei persoane pe care vrei să o cucerești. Mercur a revenit la mișcarea directă prin casa banilor și vei avea tendința să faci gesturi extravagante, să fii originală atunci când faci un cadou.

Muncă – Prima parte a săptămânii se anunță activă la locul de muncă, pentru că Luna traverseaza zodia Fecioarei, și-ți imprimă multă responsabilitate, organizare, rezolvarea unor chestiuni amânate și regândirea unor strategii financiare pentru proiectele avute în derulare.

 

Horoscop Taur săptămâna 6 - 12 iunie 2022

 

Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări de natură sentimentală, iar revenirea lui Mercur la mișcarea directă, se va simți în planul amoros, pentru că nu mai ești indecisă. Totodată, conjuncția lui Venus, guvernatoarea ta, cu Uranus, planeta imprevizibilului, de la finalul săptămânii,  îți aduce vânt de libertate. Îți dorești să nu fii constrânsă și vei reacționa, în unele cazuri, nonconformist sau nu vei ține cont de nimeni și nimic.

Bani – Mercur, guvernatorul casei financiare, a revenit la mișcarea directă și acum vei începe să vezi și roadele muncii tale. Dacă ai știut să te pui în valoare, acum vei încasa sume însemnate de bani, dar la fel cum le primești, așa de repede le vei cheltui.

Muncă– De miercuri, din partea a doua a zilei, până vineri, se activează casa muncii și s-ar putea să pui în aplicare niște idei, chiar dacă nu obții acordul final al șefilor. Posibil să se iște niște discuții, dar la final vei fi felicitată pentru inițiative. Din punct de vedere profesional, ai realizări neașteptate și s-ar putea să fii și tu surprinsă de unele schimbări, care vor avea loc în perioada următoare.             .

 

Horoscop Gemeni săptămâna 6 - 12 iunie 2022

 

Dragoste– Revenirea lui Mercur, givernatorul tău, la mișcarea directă, îți va limpezi mintea, dar planeta comunicării mai rămâne o perioadă pe sectorul frământărilor interioare și a trecutului, unde, împreună cu Venus și Uranus, s-ar putea să-ți mai răscolească planul amoros. Pentru că Venus este guvernatoarea casei iubirii, lăngă imprevizibilul Uranus, te poți aștepta la surprize sau evenimente neașteptate în dragoste. Te poți îndrăgosti brusc sau decizi că vrei să ții secretă relația pentru o perioadă.

Bani – Luni și marți sunt două zile în care te preocupă casa și s-ar putea să ai nevoie să mai cumperi câteva ceva, dacă ai început o reamenajare. Contextul este favorabil, în special joi, pentru că atragi persoanele potrivite să te ajute în demersurile tale financiare. Faci ce faci și obții niște sume de bani, pe care în mod normal, nu ai fi avut de unde să le iei, dar cineva îți sare în ajutor.

Muncă– La serviciu nu ai activități prea multe sau sarcini. Doar marți este posibil să întâmpini niște blocaje și lucrurile să nu meargă, să ai probleme de comunicare cu unii dintre colegi. În weekend vei avea mai mult de lucru, dar cum ești învățată să faci mai multe lucruri deodată, vei combina chestiunile gospodărești cu activitățile extraprofesionale.

 

Horoscop Rac săptămâna 6 - 12 iunie 2022

 

Dragoste– De miercuri după-amiază până vineri se activează casa familiei și este posibil să faci planuri cu partenerul de cuplu în ce privește întemeierea unei familii sau cumpărarea unei case. Totul se desfășoară brusc și neașteptat, așa că fii pregătită să faci față surprizelor care vin spre tine!

Bani– Conjuncția lui Venus cu Uranus, planeta imprevizibilului și, totodată, guvernatorul casei intereselor financiare, are loc la finalul săptămânii și aduce surprize de natură financiară sau o răsturnare de situație.

Muncă- Luna îți traversează casa comunicării, gândirii, ideilor, în primele două zile din săptămână, iar Mercur revenit în mișcare directă, pe casa proiectelor, îți aduce multă claritate în gândire și în implementarea unor strategii. Totodată, afli informații utile și totul merge conform celor stabilite de tine, de data asta fără eforturi. 

 

Horoscop Leu săptămâna 6 - 12 iunie 2022

 

Dragoste– În weekend, Luna îți traversează casa vieții de familie și planurile tale sunt să stai acasă, să te ocupi de gospodărie, să-ți petreci timpul cu familia, cu părinții, însă, nu totul iese așa cum stabilești, pentru că vei primi o invitație să ieși cu prietenii. Dacă ești singură, sunt șanse să cunoști o persoană interesantă, nonconformistă, care să te atragă din prima.

Bani –Începi săptămâna cu cheltuieli neașteptate, cu vești venite de la șefi privind salarizarea sau primești un buget pe care trebuie să-l administrezi, în perioada următoare. În planul personal, este posibil să cauți soluții de finanțare pentru plecarea într-o călătorie în străinătate sau un proiect personal la care lucrezi.

Muncă – Conjuncția lui Venus, micul benefic, cu Uranus, planeta imprevizibilului, care are loc la finalul săptămânii, în casa carierei, poate aduce evenimente neașteptate la nivelul conducerii firmei în care lucrezi, în relația cu șefii. Totodată, îți dorești o libertate în activitățile profesionale și vin oportunități de la persoane cu funcție sau putere de decizie care îți susțin planurile, pentru a începe o activitate pe cont propriu.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 6 - 12 iunie 2022

 

Dragoste– Cu patru planete pe casa relațiilor cu străinătatea nu se poate să nu ai legături cu prietenii sau rudele plecate în afara țării. Săptămâna acesta este posibil să stabileți data concediului și să se desfășoare totul așa rapid și neașteptat, încât în câteva zile să ai totul rezervat. De acest lucru este responsabil aspectul de conjuncție dintre Venus, micul benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, care activează sectorul călătoriilor.

Bani – Dacă în ultima săptămână ai facut cheltuieli mai mari, pentru că Jupiter și Marte, plasate în casa finanțelor, ți-au dat impulsul să te repezi să faci niște achiziții mai mari, săptămâna aceasta este mai liniștită și începi să faci planuri de returnare a unor datorii sau a unui credit.

Muncă – Luna traversează zodia Fecioarei, respectiv casa personalității și face niște aspecte favorabile, în primele două zile din săptămână, cu planetele din zodia Taur, din casa ideilor, principiilor, schimburilor de experiență profesională. S-ar putea să ai niște idei sclipitoare, să rezolvi o serie de sarcini foarte repede, să știi la cine să apelezi, pentru a-ți da o mână de ajutor. Și weekendul este activ din punct de vedere al comunicării și gândirii unei strategii și chiar dacă sunt zile libere, tot te oprești din treburile tale, pentru a-ți nota niște idei.

 

Horoscop Balanță săptămâna 6 - 12 iunie 2022

 

Dragoste– Contextul astral din această săptămână îți aduce surprize de natură sentimentală, pentru că Venus, guvernatarea ta, se află în conjuncție cu Uranus, planeta schimbărilor și totodată, guvernatorul casei amoroase, așa că, este posibil să te îndrăgostești brusc și neașteptat sau să-ți dorești mai multă pasiune în cuplu.

Bani – Săptămâna aceasta scapi de presiunile financiare, pentru că Mercur plasat pe casa intereselor financiare este în mișcare directă, iar conjuncția lui Venus, guvernatoarea ta, cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa financiară, îți aduce sume de bani neașteptate, cadouri sau premii câștigate la concursuri. Așa că, dacă vrei să ai parte de niște surprize financiare, înscrie-te la concursuri, pentru că ai șanse să-ți mărești veniturile!

Muncă– La serviciu, în primele două zilei din săptămână, reușești să faci față mai greu, pentru că Luna îți traversează casa frământărilor interioare și a izolării. Ai nevoie să lucrezi fără să te deranjeze cineva, daca șefii tăi vor să ai un randament ridicat.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 6 - 12 iunie 2022

 

Dragoste– Conjuncția lui Venus, micul benefic și guvernatoarea casei relațiilor, cu Uranus, planeta imprevizibilului, plasată în casa relațiilor, unde se află și Mercur, de data aceasta în mișcare directă, îți aduce evenimente neașteptate și bruște în planul relațiilor, căsătoriei, dar și răsturnări de situație. Toată săptămâna stă sub semnul surprizelor, așa că fii pregătită!

Bani – Din punct de vedere financiar nu stai prea bine și ești nemulțumită de veniturile tale și în primele două zile din săptămână s-ar putea să încerci să-ți abordezi șefii direcți, să întrebi dacă există vreo șansă, ca în următoarea perioadă, să ți se mărească salariul, eventual să  treci pe o altă poziție în cadrul firmei.

Muncă – Contextul astral din această săptămână este favorabil activităților intelectuale, să înveți lucruri noi, să te perfecționezi, să participi la cursuri, să susții examene, să prezinți proiecte sau idei.


Horoscop Săgetător săptămâna 6 - 12 iunie 2022

 

Dragoste – De miercuri până vineri se activează sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi, viața socială și este posibil să mergi la niște întâlniri sau să participi la evenimente mondene, culturale, unde, întâmplător, poți cunoaște persoane interesante, cu care să simți din prima o atracție.

Bani – Mercur revenit la mișcarea directă, plasat în casa muncii, într-un aspect favorabil cu Pluton din casa banilor, îți aduce contracte avantajoase și o schimbare în bine a situației financiare.

Muncă – Cu Luna plasată în zodia Fecioarei, în primele două zile din săptămână, în casa carierei, ești foarte preocupată de activitatea profesională, de organizare și așezarea unor proiecte pe un făgaș normal, mai ales că Mercur a revenit la mișcarea directă și nu mai aduce blocaje. Conjuncția lui Venus, micul benefic, cu Uranus, planeta imprevizibilulul, care se formează, la finalul săptămânii, în casa muncii, aduce evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situație în planul muncii. Dacă ai planuri de mai de mult să începi o activitate pe cont propriu, s-ar putea să-ți dorești mai mult ca oricând să nu mai depinzi de șefi, de un program de lucru stabilit.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 6 - 12 iunie 2022

 

Dragoste– Conjuncția lui Venus, planeta iubirii, cu Uranus, planeta imprevizibilului, plasată în casa iubirii, la finalul săptămânii, îți poate aduce surprize în sectorul sentimental, răsturnări de situație și aventuri romantice neașteptate. 

Bani – Din punct de vedere financiar, muncești mult pentru a avea rezultate și cauți să obții niște colaborari pentru suplimentarea veniturilor. Vine perioada vacanțelor și vei avea nevoie de mai mulți bani pentru a susține planurile tale privind activitățile de relaxare.

Muncă– Sectorul creativității este bine aspectat în această perioadă, iar Mercur revenit în mișcare directă, într-un aspect favorabil cu Pluton, din casa personalității tale, nu face decât să le demonstreze tuturor că ideile tale ar trebui implementate, pentru că au succes.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 6 - 12 iunie 2022

 

Dragoste – Evenimentul astral important este conjuncția dintre Venus, micul benefic, și Uranus, guvernatorul tău și planeta imprevizibilului, care se formează la finalul săptămânii, și-ți aduce evenimente neașteptate în planul vieții de familie, privind relațiile cu părinții și luarea unor decizii care privesc casa, spațiul de locuit, patrimoniul.

Bani – Începi săptămâna cu două zile, în care faci socoteli financiare și cauți să vezi de unde poți obține, cere un împrumut, credit, pentru că ai nevoie pentru un eveniment important în familie.

Muncă – La serviciu, primești ajutor de la niște colegi în sarcinile, pe care le ai de finalizat sau îți iei niște zile de concediu, pentru că unele evenimente petrecute în familie te obligă să te reorganizezi.

 

Horoscop Pești săptămâna 6 - 12 iunie 2022

 

Dragoste – Sectorul  comunicării este bine aspectat în această perioadă, Mercur a revenit la mișcarea directă și nu mai face probleme, iar conjuncția lui Venus, micul benefic, cu Uranus, planeta imprevizibilului, îți aduce vești surpriză, informații neașteptate, care te iau prin surprindere, dar te motivează să rezolvi o situație apărută în familie.

Bani – De miercuri după-amiază până vineri se activează sectorul intereselor financiare și este posibil să încerci să găsești niște soluții de finanțare pentru tine sau pentru unul dintre prietenii tăi, care are nevoie de ajutor. Vii cu soluții și sfaturi și încercați împreună să găsiți cea mai bună varianță la o problemă, care necesită rezolvare.

Muncă – În planul profesional lucrurile s-au mai liniștit și-ți poți vedea liniștită și de treburile  personale, pentru că nu mai este în prim-plan cariera. Îți poți programa un concediu sau îți poți lua niște zile libere, fără să mai deranjezi programul altora, volumul de muncă fiind unul normal în această perioadă.

related posts

Modifică setările cookies