Horoscop săptămâna 6-12 septembrie 2021. Scorpionii au dispoziție de flirt și cuceriri, întâlniri misterioase, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna 6-12 septembrie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 6-12 septembrie 2021


Dragoste– Sectorul intim și al încrederii reciproce se activează din 10 septembrie de când Venus, guvernatorul casei relațiilor, ajunge în casa intimității. Așadar, urmează o perioadă mai activă în relațiile intime și o apropiere profundă față de partener.

Bani – Planul financiar, zodia Scorpion, respectiv sectorul asociat intereselor financiare, a resurselor deținute în comun cu partenerul de cuplu sau cu alți terți, este activat de intrarea lui Venus, micul benefic, în 10 septembrie. Așadar, se va observa o îmbunătățire a situației financiare, a banilor pe care partenerul îi câștigă sau primești o moștenire, finalizezi un credit și-ți rămân mai mulți bani de cheltuit.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Fecioarei, din 7 septembrie, care activează sectorul muncii și al activităților profesionale. Din contextul astral face parte și Marte, guvernatorul tău, așa că de tine depinde cum vor evolua lucrurile în următoarea perioadă în sfera profesională. Se deschid noi etape și ești invitată să-ți concentrezi atenția pe a lua decizii pe termen lung.

 

Horoscop Taur săptămâna 6-12 septembrie 2021


Dragoste– Primul eveniment astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în 7 septembrie în sectorul iubirii, fericirii, aventurii și cuceririlor. Așadar, se deschide o etapă nouă în planul amoros, poți începe o nouă poveste de dragoste sau reînvia pasiunea în cuplu. Al doilea eveniment astral este intrarea lui Venus, micul benefic și guvernatorul tău, în zodia Scorpion, pe sectorul relațiilor și mariajului. Vei observa o îmbunătățire a relației cu perechea de viață, poți ajunge la o înțelegere și armonie, dacă au existat unele tensiuni și conflicte. Atenție, totuși, să nu devii prea posesivă sau să-ți acuzi partenerul de infidelitate, fără să aibă vreo vină!

Bani – În weekend ești interesată să faci ordine în situația financiară. Poate să-ți recuperezi niște  sume de bani împrumutate.

Muncă– Atenție la serviciu, pentru că în partea a doua a săptămânii se pot complica relațiile cu cei cu care lucrezi! Se anunță o săptămână dificilă sub toate aspectele. Ar trebui să fii puțin în gardă și să te ferești de dispute, conflicte, bârfe și asocieri cu persoane care-ți pot face probleme sau strica imaginea!

 

Horoscop Gemeni săptămâna 6-12 septembrie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Fecioarei din 7 septembrie, care îți activează sectorul vieții de familie, al spațiului de locuit, al patrimoniul și relația cu părinții. Astfel, se deschid noi etape în familie, te preocupă regimul unei locuințe pe care o administrezi, spațiul de locuit, pe care vrei să-l reamenajezi și relațiile cu părinții, care pot deveni conflictuale din cauza faptului că aceștia nu rezonează cu planurile tale de viitor. În weekend Luna îți traversează sectorul relațiilor și decizi să lași toate treburile casnice sau alte treburi care pot fi amânate, pentru a-ți petrece timpul cu partenerul.

Bani – S-ar putea spre mijlocul săptămânii să ieși la o întâlnire cu prietenii și să ți se propună o colaborare.

Muncă– Sectorul asociat muncii și activităților profesionale primește tranzitul lui Venus, micul benefic, care va traversa, până pe 7 octombrie, zodia Scorpion. Prin urmare, se îmbunătățesc condițiile de lucru, programul și scapi de unele sarcini sau primești ajutor de la unii colegi. O singură atenționare se cere: dă stai departe de bârfe pentru că-ți poți strica imaginea, dacă te asociezi cu cine nu trebuie!

 

Horoscop Rac săptămâna 6-12 septembrie 2021


Dragoste– Sectorul sentimental se activează din 10 septembrie, când își începe tranzitul Venus, micul benefic. Așadar, urmează o perioadă mai intensă în planul amoros, cu șanse de îmbunătățire a relației de cuplu. Din această săptămână simți o mai mare nevoie de afecțiune și s-ar putea să ai momente în care să-ți sufoci partenerul.

Bani– Săptămâna aceasta primești vești de la o instituție financiară, unde ai aplicat pentru un credit/ finanțare sau decizi să folosești o sumă de bani din conturile de economii pentru a cumpăra ceva pentru casă.

Muncă– Sectorul comunicării, cunoștințelor, informației, deplasărilor este activat de Luna Nouă din zodia Fecioarei, din 7 septembrie. Prin urmare, se deschide o nouă etapă în care ești invitată să ai o nouă abordare privind comunicarea în relațiile cu ceilalți. Totodată, învățarea unor lucruri noi ar putea să te ajute profesional, să fii deschisă, să-ți exprimi opiniile în ședințe, întâlniri și prezentări.

 

Horoscop Leu săptămâna 6-12 septembrie 2021


Dragoste– Venus, micul benefic, ajunge în zodia Scorpion, în 10 septembrie, unde va activa sectorul asociat vieții de familie și spațiului de locuit. Așadar, urmează o perioadă în care se îmbunătășesc relațiile de familie, iei decizii privind întemeierea unei familii, renovezi sau reamenajezi casa. Dacă ești la începutul unei relații, ai gânduri de mutare împreună cu partenerul.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Fecioarei, din 7 septembrie, care deschide noi etape în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din activități extraprofesionale. Ai șanse să obții venituri mai mari, dacă în următoarele două săptămâni știi să te pui în valoare și închei un contract.

Muncă – Dacă în prima parte a săptămânii ești interesată de aspectele financiare, joi și vineri se activează sectorul comunicării și este recomandat să-ți programezi întâlnirile, prezentările sau negocierile, în partea a doua a săptămânii, pentru că ai șanse mari să obții ce îți dorești.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 6-12 septembrie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în 7 septembrie. Prin urmare, vei fi vedeta săptămânii, pentru că ți se oferă șansa să începi o etapă nouă în planul personal. Faci schimbări importante în viața ta și reușești să-ți dai seama ce-ți dorești de la o relație sau cât ești dispusă să investești.

Bani – În partea a doua a săptămânii primești bani sau inițiezi niște dialoguri pentru a începe o nouă activitate. Și de la serviciu vei afla informații despre un contract, o prelungire sau ți se dau noi responsabilități. Accepți sarcinile în plus pentru că vei fi plătită suplimentar.

Muncă – Sectorul comunicării primește tranzitul lui Venus, prin zodia Scorpion, din 10 septembrie. Micul benefic aduce mici noroace și șanse de a rezolva o serie de chestiuni personale sau administrative la drum scurt sau în relația cu unele instituții.

 

Horoscop Balanță săptămâna 6-12 septembrie 2021


Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări de natură relațională și încerci să rezolvi unele aspecte ale relației. Vei fi ajutată și de Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în 7 septembrie și va elimina din viața ta relațiile toxice sau toate situațiile și persoanele, care nu te mai ajută în evoluție. 

Bani – Segmentul financiar primește tranzitul lui Venus, micul benefic și guvernatorul tău, prin zodia Scorpion, din 10 septembrie. Prin urmare, vei observa o îmbunătățire a situației financiare. Totodată, vei face și mai multe cheltuieli în perioara următoare.

Muncă– Începi săptămâna cu o stare mai puțin bună din cauza aspectelor astrale care activează axa muncii și a sănătății. S-ar putea să vrei să rupi un contract, pe fondul unor nemulțumiri, peste care ai tot trecut cu vederea, ai sesizat nereguli, însă șefii nu au luat nicio măsură. De abia în weekend îți vin niște idei despre cum ar trebui să procedezi într-o situație tensionată și conflictuală la locul de muncă.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 6-12 septembrie 2021


Dragoste– Prezența micului benefic Venus în zodia ta, din 10 septembrie, îți va aduce dispoziție de flirt și cuceriri, întâlniri misterioase, secrete și disponibilitatea către relații în care să trăiești experiențele la nivel profund.

Bani- În weekend încasezi bani de la familie sau dintr-o activitate de colaborare pentru care ai muncit în afara serviciului.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în 7 septembrie în sectorul proiectelor și planurilor de viitor. Se deschide o nouă etapă și este foarte important pentru tine să te regăsești într-un grup cu aceleași coordonate, viziuni și țeluri și să rezonezi privind valorile și principiile de viață. Începi proiecte noi, ai idei și depui eforturi pentru a te face remarcată și obține aprobarea șefilor pentru implementare.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 6-12 septembrie 2021


Dragoste– Intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Scorpion, din 10 septembrie, pe sectorul frământărilor interioare, a trecutului și secretelor, ar putea să-ți scoată în cale persoane din trecut cu care ești tentată să începi o relație ascunsă. Totodată, este posibil să încerci să identifici ce anume nu merge în relația actuală și în urma unui proces de meditație și introspecție să-ți dai seama ce trebuie să schimbi.

Bani – Nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani în această săptămână în conturile tale, doar cheltuieli și plăți curente.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Fecioarei din 7 septembrie, care vizează sectorul carierei și ambițiilor profesionale. Așadar, se deschid noi etape, în care ești invitată să-ți concentrezi toată atenția, în următoarele două săptămâni, pentru a te remarca și a obține sau începe proiecte noi profesionale. Cu Venus în tranzit prin zodia Scorpion, din 10 septembrie, vei face planuri secrete, legate de un proiect de viitor, pe care vrei să-l începi sau te asociezi cu unul dintre prieteni sau o persoană apropiată.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 6-12 septembrie 2021


Dragoste– Venus, micul benefic, ajunge în 10 septembrie în zodia Scorpion, în sectorul prietenilor. Cum Venus guvernează casa iubirii, ai toate șansele să cunoști prin intermediul prietenilor pe cineva cu care să începi o relație.

Bani – Momentan ești multumită de finanțele pe care le ai, mai ales că se întrevede implicarea în mai multe activități, care îți vor aduce bani suplimentari în conturile tale.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în 7 septembrie și deschide noi începuturi în sectorul asociat perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, studiilor, relației cu străinătatea sau cu diferite instituții publice. Ești deschisă să înveți lucruri noi, să te perfecționezi într-un domeniu de interes pentru tine și să-ți lărgești orizontul cunoașterii. Vei lua în calcul propunerile care ți s-au făcut din perspectiva profesională.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 6-12 septembrie 2021


Dragoste– Contextul astral al începutului de săptămână îți aduce dorința de a face niște schimbări în planul relațional, chiar dacă simți că nu ești pregătită. 

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în 7 septembrie, în sectorul financiar, al moștenirilor, taxelor, resurselor deținute în comun cu partenerul, al banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane sau instituții. Așadar, ești invitată să-ți faci ordine în finanțe, să achiți datorii sau să faci un plan, o strategie pentru returnare a unui împrumut sau a unui credit.

Muncă – Începând din 10 septembrie, Venus, micul benefic, ajunge în sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale și până pe 7 octombrie vei avea parte de șanse și oportunități în carieră, va opera în chip benefic, ca un protector. Posibil să obții unele proiectele datorită perfecționării tale într-un domeniu, obținerii unei diplome sau a unui atestat, care te recomandă pentru o funcție sau preluarea unui proiect.

 

Horoscop Pești săptămâna 6-12 septembrie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Fecioarei din 7 septembrie, care deschide noi începuturi în planul relațional. 

Bani- Segmentul financiar se activează în partea a doua a săptămânii, când încep negocieri sau te sfătuiești cu partenerul privind administrarea banilor pe care îi dețineți. Totodată, hotărâți destinația unei sume pe care aveți în plan să o investiți.

Muncă – Luna Nouă din 7 septembrie din zodia Fecioarei, din a cărei configurație face parte și Marte, guvernatorul sectorului financiar, aduce noi începuturi și-n încheierea unor parteneriate profesionale. Venus, micul benefic, ajunge în zodia Scorpion, în 10 septembrie, pe casa studiilor, perfecționării profesionale și schimburilor de experiență. Așadar, ești tentată să mai începi niște cursuri, să participi la seminarii, workshopuri și să fii la curent cu ultimele noutăți din domeniul în care activezi. Ai o mare deschidere către acumulare de informații noi și vei avea șansa să cunoști persoane care te pot îndruma în carieră.

 

related posts

Modifică setările cookies