Horoscop săptămâna 7 - 13 decembrie 2020. Săgetătorii au șansa de a cuceri persoana iubită, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 7 - 13 decembrie 2020.


Horoscop Berbec săptămâna 7 - 13 decembrie 2020


Dragoste– În partea a doua a săptămânii, te preocupă sfera relațiilor, însă mare atenție să nu transformi timpul petrecut cu partenerul în dialoguri incomode, pentru că se întrevăd dificultăți în abordarea unor subiecte importante.

Bani – Spre finalul săptămânii te preocupă banii proveniți din alte surse decât salariul sau din activități pe care le desfășori pe cont propriu.

Muncă – Luni și marți ai parte de zile aglomerate la locul de muncă. Ai initiative și ești inventivă în rezolvarea situațiilor apărute. Posibil să te pregătești pentru un schimb de experiență, delegație sau participarea la niște seminarii, cursuri.

 

Horoscop Taur săptămâna 7 - 13 decembrie 2020


Dragoste– Acțiunile tale de la începutul săptămânii duc spre o preocupare îndeosebi pentru sectorul sentimental, unde vei avea parte de emoții puternice și trăiri intense. Dacă reușești să ai aceleași viziuni cu ale partenerului, vei traversa o săptămână în care vei cunoaște pasiunea și te vei simți împlinită.

Bani – Și banii sunt importanți în perioada analizată, mai ales cei care provin dintr-o moștenire, un credit, plata unor taxe sau impozite. Totodată, în weekend primești o sumă de la bani de la locul de muncă sau de la familie.

Muncă– Chiar dacă la locul de muncă ai traversat o perioadă dificilă, cu volum mare de muncă, satisfacțiile profesionale vin cât de curând și ești mulțumită de ce ai realizat. Uiți chiar și de neplăcerile create de unii colaboratori sau persoane cu care ai în desfășurare proiecte. Atenție la comunicare, pentru că nu te vei preocupa să-ți ascunzi antipatia față de unii colegi!

 

Horoscop Gemeni săptămâna 7 - 13 decembrie 2020


Dragoste– Activitățile casnice sunt prioritate pentru tine la începutul săptămânii, dar și dialogurile cu partenerul de cuplu, cu care te sfătuiești în unele treburi gospodărești și achiziționarea de ce aveți nevoie în casă sau pentru cumpărarea de cadouri. Timpul trece și vrei să fii pregătită cu toate.

Bani – În planul financiar trebuie să ai mare grijă să nu cheltui tot ce ai și chiar dacă partenerul este cel care susține cheltuielile, evită totuși niște discuții! Fii cumpătată!

Muncă– Spre finalul săptămânii afli de niște modificări, care pot să aibă loc la serviciu și te îngrijorează unele informații care-ți parvin. 

 

Horoscop Rac săptămâna 7 - 13 decembrie 2020


Dragoste– Sectorul vieții de familie se activează din partea a doua a săptămânii, dar și sfera sentimentală, așa că urmează câteva zile în care îți vei încărca bateriile acasă, alături de partener, cu care simți nevoia unei conexiuni mai profunde.

Bani – Singura zi în care ai putea primi o sumă de bani sau vești privind intrarea salariului mai devreme, este ziua de vineri, așa că restul zilelor ar fi indicat să fii cumpătată atunci când faci cumpărături.

Muncă– Contextul astral de la începutul săptămânii susține comunicarea, întâlnirile, ședințele și dezbaterile la locul de muncă. Vei fi preocupată să acționezi în vederea atingerii obiectivelor, iar curajul și inițiativele îți vor fi răsplătite.

 

Horoscop Leu săptămâna 7 - 13 decembrie 2020


Dragoste– Spre finalul săptămânii vei avea preocupări pentru sfera sentimentală, unde ai semnale că se vor întâmpla evenimente surpriză sau care îți vor da peste cap planul afectiv.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară și poți încasa bani dintr-o speculație financiară sau un premiu, dacă ai participat la un concurs. Oricare ar fi situația, ești fericită. În altă ordine de idei, este o lună cu multe cheltuieli, așa că te asiguri că vei achita toate ratele și utilitățile la timp.

Muncă– În partea a doua a săptămânii, vrei să menții relații bune cu colegii și cu cei cu care desfășori activități. Eviți abordarea unor subiecte ce țin de principii sau convingeri personale, pentru că vrei să închei neapărat niște parteneriate înainte de terminarea anului. Lași din orgoliu și cauți armonia în toate relațiile tale profesionale.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 7 - 13 decembrie 2020


Dragoste– Începi săptămâna cu dialoguri cu persoana iubită, care privesc viața de familie și relația voastră, în general. Ai vrea să-ți îmbunătățești relația și decizi să renunți la a mai fi critică și a găsi cusur în orice lucru mărunt. Ai obosit să ai mereu ceva de comentat și încerci să te bucuri mai mult de clipele cu partenerul de cuplu. 

Bani – În partea a doua a săptămânii, încasezi niște sume de bani, care vin de la familie, posibil sub formă de cadou, primit de la o rudă sau un prieten aflat în străinătate.

Muncă – În ce privește activitatea la locul de muncă, nu sunt probleme, deoarece concentrarea ta este pe familie și pe administrarea unor bunuri de valoare mai mare, pe care ai vrea să le valorifici. Dacă vei avea succes într-o tranzacție, decizi să-ți continui activitatea profesională pe cont propriu.

 

Horoscop Balanță săptămâna 7 - 13 decembrie 2020


Dragoste– Pe măsură ce timpul trece, îți dai seama că-ți dorești stabilitate în relațiile sentimentale și nu vrei să mai ai parte de surprize sau de pasiuni, care așa cum apar, așa dispar. Dorințele tale vor fi curând îndeplinite de către Saturn, care va ajunge în sfera sentimentală în a doua jumătate a lunii decembrie.

Bani – Vineri și chiar sâmbătă, poți încasa niște sume de bani, provenite din salariu. În paralel, cauți surse suplimentare de venit și iei în considerare și faptul că ai putea să-ți urmezi intuiția și să faci ceva ce-ți place, ce-ți aduce satisfacție profesională.

Muncă– Săptămâna începe în forță la locul de muncă și ai o revelație: găsești o soluție la una dintre problemele, care te tot frământă de luni buni și o aduci la cunoștință șefilor. Totodată, luni și marți sunt zile în care îți poți folosi abilitățile de comunicare, pentru că vei avea șanse de reușită într-o negociere. 

 

Horoscop Scorpion săptămâna 7 - 13 decembrie 2020


Dragoste– În planul sentimental ai nevoie de profunzime, de pasiune și de trăiri la cote maxime cu partenerul de cuplu, pentru a face față provocărilor, care vin spre tine, în următoarea perioadă, din sfera profesională. Susținerea partenerului este importantă pentru a putea să funcționezi la cote înalte.

Bani- Preocupări pentru bani ai încă de la începutul săptămânii, când dialogul cu unul dintre prieteni ar putea să-ți aducă o idee de afacere, de proiect, în care vrei să investești. Încă nu ai un plan bine pus la punct, dar vei începe să lucrezi la acest lucru, imediat ce se conturează ideea.

Muncă- Ai niste întâlniri spre sfarșitul săptămânii, pentru a lega noi parteneriate sau proiecte, care urmează să le lansezi în viitorul apropiat. Poți semna niște contracte importante cu firmele partenere.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 7 - 13 decembrie 2020


Dragoste– În planul sentimental, aspectele favorabile dintre Soare, Mercur, aflate în zodia ta și Marte, poziționat în casa iubirii, nu fac decât să-ți canalizezi energia către persoana iubită. Dacă ești singură, eforturile tale de a cuceri o persoană, pot da roade și să intri într-o relație de iubire.

Bani – Deși nu sunt aspecte astrale, precum ar intra sume de bani în conturile tale, totuși vei fi preocupată de sfera financiară, de socoteli, cum să administrezi mai bine finanțele în această lună, în care cheltuielile sunt mai mari.

Muncă– Joi și vineri se anunță zile favorabile în sfera profesională. Analizezi toate propunerile și implementezi un plan numai în momentul în care ești sigură că treaba merge, altfel poți avea de pierdut. Totodată, poți prezenta niște idei șefilor și-ți poți, astfel, demonstra valoarea, abilitățile și experiența acumulate de-a lungul timpului.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 7 - 13 decembrie 2020


Dragoste– La începutul săptămânii, dialogul cu cineva din anturaj ar putea să te ajute să realizezi că unele dintre principiile după care te ghidezi în viață și care au legătură cu relațiile tale, ar trebui schimbate și să lași noul să intre în viața ta. Numai așa vei putea să lași pe cineva să ajungă la inima ta.

Bani – Poate ai impresia că veniturile tale nu cresc așa cum ți-ai dori, motivul fiind retrogradarea lui Uranus, guvernatorul casei banilor. Câștigurile vor veni, doar că mai încet, deci nu trebuie să-ți faci probleme.

Muncă– Săptămâna aceasta va trebui să te încadrezi în niște termene limită, așa că înarmează-te cu răbdare și fă un ultim efort pe acest an. Intuiția te va salva din niște situații, care păreau fără ieșire, iar echipa cu care lucrezi va avea rezultate bune. Totodată, pregătește-te de niște schimbări de natură profesională și fii deschisă oportunităților!

 

Horoscop Vărsător săptămâna 7 - 13 decembrie 2020


Dragoste– În planul sentimental, revine cineva din trecutul tău. Posibil să treceți rapid de la dialog la o aventură, ca apoi să te gândești dacă este ceea ce-ți dorești într-o relație. 

Bani – În primele zile ale săptămânii vei fi preocupată de situația financiară, însă este recomandat să nu iei decizii importante privind o investiție. Ar trebui să te axezi pe returnarea unei datorii și pe administrarea rațională a banilor ce îi deții împreună cu partenerul sau a banilor care provin din alte surse decât salariul.

Muncă– Posibil să nu mai rezonezi cu principiile șefilor și acest lucru să-ți dea de gândire, să te îndrepți spre o schimbare în carieră. Fii atentă la toate propunerile, care vin spre tine, în următoarea perioadă, pentru că surpriza poate veni de la unul dintre partenerii cu care desfășori activități!

 

Horoscop Pești săptămâna 7 - 13 decembrie 2020


Dragoste– Dacă ești singură, posibil să realizezi că ești atrasă de o persoană care a apărut brusc în viața ta, în grupul de prieteni din care faci parte. Posibil să te încânte și posibilitățile materiale ale acestuia.

Bani – Ai o listă lungă de cumpărături pentru acestă săptămână. Deții și banii necesari, așa că poți începe liniștită shopping-ul.

Muncă– La serviciu este posibil să aibă loc schimbări în companie sau chiar în domeniul tău de activitate. Eclipsa de Soare care va avea loc săptămâna viitoare începe să aibă efecte de acum și nu sunt excluse surprize, să ți se deschidă niște uși în sfera profesională.

related posts

Modifică setările cookies