Horoscop săptămâna 7-13 februarie. Peștii se simt atrași de cineva din anturajul lor, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 7-13 februarie 2022. 


Horoscop Berbec săptămâna 7 - 13 februarie 2022

 

Dragoste– În planul personal vei stabili unele reguli în relația cu partenerul de cuplu. Weekendul va fi cel în care te vei ocupa de casă, familie, chestiuni gospodărești. Împarți treburile, astfel încât să terminați repede ce aveți de făcut și să puteți avea timp și pentru relaxare.

Bani –În prima parte a săptămânii este posibil să ai parte de surprize în planul financiar, mai ales dacă decizi să ceri o mărire salarială.

Muncă – Datorită contextului astral și în special a trigonului format între Marte, guvernatorul tău, și Uranus, traversezi o săptămână în care-ți ceri drepturile. S-ar putea să fii vocea unui grup mai mare de colegi, care sunt nemulțumiți de o chestiune și tu vei fi cea care se va duce la șefi să transmită mesajul. Atenție că s-ar putea să intri în conflict major cu cei care nu-și fac treaba!

 

Horoscop Taur săptămâna 7 - 13 februarie 2022

 

Dragoste– În planul relațional, conjuncția lui Venus, guvernatoarea ta, cu Marte, guvernatorul casei relațiilor, nu poate decât să vină cu vești bune, relansarea unei relații sau o relație nouă. Dacă ești singură, s-ar putea să-ți întâlnești jumătatea în mediul academic, la un curs, la o conferință, într-o călătorie sau un schimb de experiență profesional.

Bani – Joi și vineri sunt zile active în planul financiar. Poate ar fi bine să nu dai curs la tentația de a face niște achiziții a unor bunuri de valoare mai mare vineri, pentru că există riscul să pierzi niște bani sau să îi recuperezi mai greu, dacă nu ești mulțumită de produsul cumpărat.

Muncă– Săptămâna aceasta ai un radament intelectual ridicat. Ai idei originale și o capacitate de a găsi rezolvare la unele probleme la serviciu. Posibil șefii să te trimită la cursuri, la o specializare, să mai înveți ceva. 

 

Horoscop Gemeni săptămâna 7 - 13 februarie 2022

 

Dragoste– Deși este o săptămână în care te preocupă situația financiară, s-ar putea să cunoști o persoană interesantă prin intermediul prietenilor sau a unui context financiar.

Bani – Se anunță o săptămână cu preocupări pentru bani, tranzacții, administrezi sume de bani, mergi la notar, faci planuri pentru returnarea unei datorii. 

Muncă– Contextul astral din această săptămână îți aduce propuneri de colaborări din partea unor persoane, care te apreciază foarte mult ca persoană și pentru munca depusă de-a lungul timpului. Situația financiară ar putea să se îmbunătățească considerabil, așa că nu rata oportunitățile și șansele care vin spre tine!

 

Horoscop Rac săptămâna 7 - 13 februarie 2022

 

Dragoste– Din punct de vedere relațional, săptămâna aceasta, cu planetele în tranzit direct prin casa relațiilor și parteneriatelor, poți răsufla ușurată, pentru că nu-ți mai pui întrebări dacă să rămâi în relația actuală sau să începi o altă relație. Mercur și Venus sunt acum în mișcare directă și ai pus capăt gândurilor de separare.

Bani– Săptămâna aceasta decizi, împreună cu partenerul, să vă opriți din cumpărături, mai ales dacă aveți de reamenajat casa, pentru că ați cheltuit prea mult în ultima perioadă.

Muncă– La serviciu îți dorești o schimbare, pentru că vrei să dispui mai mult de timpul tău. Cauți să te muți în alt departament sau să schimbi firma și mergi la interviuri. S-ar putea, în prima parte a săptămânii, dorința să ți se îndeplinească și prin intermediul unui prieten, să primești o propunere surpriză. Acum rămâne să te gândești dacă te poți despărți de echipa cu care lucrezi. Nu de alta, dar ai nevoie mereu de siguranță emoțională și o schimbare într-o altă firmă, unde nu cunoști pe nimeni, ar putea să nu-ți prea convină.

 

Horoscop Leu săptămâna 7 - 13 februarie 2022

 

Dragoste– Ai traversat câteva zile în care te-ai simțit constrânsă în relație din cauza lui Saturn plasat în sectorul căsătoriei și relațiilor, însă acesta te ajută să ai răbdare să treci peste anumite obstacole sau restricții.

Bani – Din punct de vedere financiar săptămâna îți poate aduce preocupări pentru administrarea unor bunuri ale familiei, a patrimoniului.

Muncă – Cu patru planete în mers direct prin casa muncii, simți că toate eforturile tale încep să aibă și rezultate. Te concentrezi foarte bine pe ce ai de făcut și pe obiective. Cineva din anturaj poate veni miercuri cu o propunere profesională surpriză. Conjuncția Mercur-Pluton din casa muncii ar putea să-ți clarifice anumite chestiuni, care te-au frământat și acum ai capacitatea să rezolvi o situație.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 7 - 13 februarie 2022

 

Dragoste– Sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului este traversat de nu mai puțin de patru planete și-ți vei exprima sentimentele, vei face declarații partenerului sau persoanelor dragi.

Bani – Începi săptămâna încasând bani și te preocupă situația financiară, a banilor pe care ai putea să îi primești sau ai banilor pe care ai putea să-I împrumuți. Începi să faci niște planuri pentru această primăvară, pentru că ai de gând să începi o renovare/reamenajare a spațiului de locuit.

Muncă – Săptămâna aceasta ești creativă și găsești soluții miraculoase la unele probleme de la serviciu. Poți susține o prezentare sau să înveți niște colegi noi ce au de făcut.


Horoscop Balanță săptămâna 7 - 13 februarie 2022

 

Dragoste– Se menține și-n această săptămână preocuparea ta pentru casă, familie și planurile împreună cu partenerul par să capete contur. Nu mai sunt discuții și lucrurile încep să se lege. Atmosfera în casă s-a detensionat și acum este armonie și înțelegere. Totodată, poți rezolva o serie de chestiuni birocratice, să pui în ordine niște acte ale casei sau să închei niște contracte noi pentru furnizori.

Bani – La începutul săptămânii se întrevede o instabilitate financiară, surprize neașteptate în sectorul banilor, care provin din alte surse decât salariile sau a banilor pe care îi ai de dat.

Muncă– La serviciu este un volum mare de muncă și nu mai ai timp să-ți exprimi nemulțumirile. Doar în weekend îți revin în minte situații de la serviciu și ceri părerea partenerului, cum să procedezi într-o anumită situație în relația cu șeful sau cu colegii.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 7 - 13 februarie 2022

 

Dragoste– Săptămâna aceasta este o săptămână a declarațiilor în cuplu. Simți nevoia să-i împărtășești partenerului sentimentele și trăirile tale și este posibil să-ți copleșești partenerul.

Bani – Joi și vineri ești tentantă să faci niște cheltuieli mai mari, mai ales dacă ai niște bani puși deoparte. Recomandarea astrelor este să nu faci cumpărături sub impulsuri de moment.

Muncă – Se anunță o săptămână agitată și vei fi solicitată la maximum. Cu un sectorul al comunicării și deplasărilor activat de patru planete nici nu ai cum să stai locului. Vei fi ca o locomotivă pentru ceilalți, în special pentru colegi, cărora le spui ce să facă, vii cu idei și nu ai stare până nu rezolvi sarcinile și-ți duci la îndeplinire obiectivele.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 7 - 13 februarie 2022

 

Dragoste– Dacă ești singură, este posibil să cunoști pe cineva prin intermediul serviciului sau la un drum scurt. Posibil să începi să ieși la întâlniri, însă le ții secrete față de prieteni și familie până te lămurești dacă persoana cu care te vezi este potrivită pentru tine.

Bani – Contextul astral al săptămânii îți aduce preocupări pentru situația financiară. Vei avea noroc la bani, la negocieri de contracte noi și te poți redresa financiar miraculos, după o perioadă mai agitată pe care ai traversat-o.

Muncă – Se anunță o săptămână în care te convingi că organizarea este foarte importantă pentru activitatea ta profesională și vor urma câteva zile în care faci ordine la serviciu, acasă, în documente. Încerci să-ți faci niște planuri, după care să te ții în perioada următoarea, astfel încât să eficientizezi timpul și munca.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 7 - 13 februarie 2022

 

Dragoste– Săptămâna aceasta ești vedeta perioadei analizate, mai ales că planetele personale și-au încheiat mersul indirect și acum vezi lucrurile mai clar în toate domeniile vieții. Conjuncția lui Marte, planeta acțiunii, și a lui Venus, guvernatoarea casei sentimentale, îți aduce dispoziție de flirt, cuceriri și dorință de a iubi și a fi iubită.

Bani – Urmează o săptămână în care vei știi cum să obții o sumă de bani, să recuperezi o datorie și vei face tot ce-ți stă în putere să obții ce este al tău.

Muncă– S-ar putea să faci schimbări importante în viața ta profesională. La serviciu, ai mare putere de convingere într-un proiect pe care îl prezinți șefilor, astfel încât aceștia îți dau mână liberă. Cele mai active zile la serviciu sunt joi și vineri, cu observația că vineri s-ar putea să te implici într-o dispută cu un coleg, care-ți va face niște reproșuri și toată conversația îți va lăsa un gust amar.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 7 - 13 februarie 2022

 

Dragoste– Dacă ai intrat de curând într-o relație, săptămâna aceasta poți avea niște revelații și realizezi că ai făcut niște greșeli. Acum vrei să le îndrepți și ai șansa să găsești niște soluții la o problemă apărută în cuplu. S-ar putea să iei niște decizii importante privind viața personală.

Bani – Se anunță o săptămână în care cauți resurse financiare pentru o plecare, o călătorie în interes personal. Îți faci calcule și încerci să mai reduci din bani pentru a acoperi această cheltuială.

Muncă – Se anunță o săptămână în care ești mult mai responsabilă la serviciu, poate și datorită conjuncției Soare-Saturn. Cele patru planete din sectorul subconștientului și izolării te fac mai reținută în acțiuni. Ești mai puțin vizibilă decât de obicei, stai retrasă și s-ar putea să ai parte de unele conștientizări.

 

Horoscop Pești săptămâna 7 - 13 februarie 2022

 

Dragoste– Se anunță o săptămână bogată în evenimente sociale, întâlniri cu prietenii sau lansare de proiecte. Vei fi în centrul atenției tuturor și dacă ești singură, te faci remarcată. S-ar putea să fii atrasă de o persoană cunoscută la un eveniment social sau de cineva din anturaj.

Bani- Situația financiară este bună și se îmbunătățește pe zi ce trece, poate și datorită micului benefic Venus care face conjuncție cu Marte, guvernatorul casei banilor. Nu-ți rămâne decât să administrezi cât mai bine sumele ce-ți vor intra în conturi.

Muncă – Întâlnirile cu persoane importante din această săptămână ar putea să-ți aducă informații pe care le vei folosi în activitatea ta profesională. Posibil, în partea a doua a săptămânii, la propunerea șefilor, decizi să urmezi niște cursuri de dezvoltate profesională.

related posts

Modifică setările cookies