Horoscop săptămâna 7 -13 iunie 2021. Scorpionii trăiesc frustrări serioase în viața intimă, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate și citește horoscopul săptămânii 7 -13 iunie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 7 -13 iunie 2021


Dragoste– Din 11 iunie, Marte, guvernatorul tău, ajunge în zodia Leu, în sectorul sentimental, al aventurii, romantismului, flirtului, cuceririlor. Așa că, urmează o perioadă, până pe 29 iulie, în care sectorul afectiv va fi intens, cu evenimente care se vor derula rapid în viața ta amoroasă. Posibil să te pripești în unele alegeri, situații sau chestiuni care au legătură cu planul iubirii.

Bani – În prima parte a săptămânii ești preocupată de situația financiară, unde pot să apară surprize și cheltuieli neașteptate.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 10 iunie, care este însoțită de o Eclipsă de Soare și care dinamizează axa cunoașterii, sectorul comunicării, informării, deplasărilor.

 

Horoscop Taur săptămâna7 -13 iunie 2021


Dragoste– Marte, planeta acțiunii, intră pe 11 iunie, în zodia Leu, în sectorul asociat familiei, rădăcinilor, părinților și vieții de familie. Până pe 29 iulie va aduce dinamism, uneori tensiuni sau conflicte în aceste domenii. Abordat constructiv, contextul astral ar putea să te ajute să rezolvi o serie de chestiuni pe care le-ai amânat.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni din 10 iunie, care este însoțită de o Eclipsă de Soare și care-ți dinamizează sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă. Fenomenul astral anunță un nou început în planul financiar și deciziile pe care le vei lua acum vor trasa direcția pentru următoarele șase luni.

Muncă– Deși primești multe propuneri de colaborare, nu toate sunt remunerate cum ți-ai dori tu și faci o selecție. În primele două zile din săptămână este posibil să te faci remarcată în planul profesional. Ideile tale primesc acordul șefilor pentru implementare, însă apar brusc niște amânări.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 7 -13 iunie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 10 iunie, care se formează în semnul nașterii tale, în casa identității. Ți se deschide o nouă etapă de viață, care va trasa direcția următoarelor șase luni, mai ales că este însoțită de o Eclipsă de Soare, care-ți poate aduce o revelație privind unele aspectele ale vieții și ce anume este mai important pentru tine.

Bani – Joi sau vineri încasezi niște sume de bani, așa că ar trebuie să ai grijă la cheltuieli, mai ales ca în prima parte a săptămânii apar niște evenimente neprevăzute cu casa.

Muncă– Începând din 11 iunie și până pe 29 iulie, Marte, planeta acțiunii, va traversa zodia Leu, respectiv sectorul asociat comunicării, gândirii, schimburilor de opinii, informațiiei și acumulării de cunoștințe. Atenție la comunicare, pentru că Marte te îndeamnă la tensiuni și conflicte! Folosește constructiv energia lui pentru a învăța cât mai multe lucruri!

 

Horoscop Rac săptămâna 7 -13 iunie 2021


Dragoste– Posibil, din această săptămână, să simți tensiuni în relația cu partenerul de viață. Au loc reevaluări, revizuiri, se reeditează niște aspecte de la începutul primăverii și îți va fi greu să găsești o cale comună de comunicare pentru că Mercur este retrograd, așa că mai bine evită și așteaptă să treacă retrogradarea acestuia.

Bani– Începând din 11 iunie și până pe 29 iulie, Marte, planeta acțiunii, va traversa zodia Leu, respectiv sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă. Ești determinată să câștigi mai mult și dacă la actualul loc de muncă nu ți se ofertă remunerația pentru munca depusă, ești decisă să-ți cauți alt job.

Muncă– Luna Nouă din 10 iunie, din zodia Gemeni este însoțită de o Eclipsă Solară care îți activează axa muncii și a activităților de la locul de muncă. Impactul fenomenului astral va trasa direcția următoarelor șase luni, iar planurile pe care le faci acum vor avea finalitate spre sfârșitul anului.

 

Horoscop Leu săptămâna 7 -13 iunie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 10 iunie, care este însoțită de o Eclipsă de Soare, fenomen astral care anunță noi începuturi în relațiile de prietenie. Se dinamizează și axa sentimentală și evenimentele care vor avea loc, posibil și răsturnări de situație, să traseze direcția următoarelor șase luni.

Bani – Posibil să aștepți un ajutor financiar de la un prieten sau trebuie să recuperezi o sumă de bani împrumutată. Evenimentele de la mijlocul săptămânii vor aduce surprize, amânări și blocaje financiare, iar partenerul va fi cel care va susține cheltuielile.

Muncă – Începând din 11 iunie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia ta, în sectorul identității și-ți imprimă până pe 29 iulie curaj, inițiative și energie în planul profesional. Ești determinată să te afirmi, să preiei conducerea unei echipe, a unui proiect. Atenție la faptul că poți intra mult mai ușor în conflicte și tensiuni din cauza mentalităților diferite!

 

Horoscop Fecioara săptămâna 7 -13 iunie 2021


Dragoste– Începând din 11 iunie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în sectorul asociat trecutului, secretelor, lucrurilor ascunse, meditației, introspecției. Până pe 29 iulie, poate reveni în viața ta cineva din trecut cu care să reiei o relație, însă momentan decizi să ții ascunsă relația.

Bani – Stai bine cu finanțele și lucrurile evoluează într-o direcție bună, prin urmare joi și vineri sunt zile în care poți cheltui o sumă mai mare de bani. 

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 10 iunie, care anunță noi începuturi în sfera profesională. Fiind însoțită de o Eclipsa de Soare, poți avea o revelație, în urma căreia să iei o decizie cu efecte pe următoarele șase luni. Surprize și răsturnări de situație pot să aibă loc, dar și dialoguri care să-ți lămurească viitorul tău profesional.

 

Horoscop Balanță săptămâna 7 -13 iunie 2021


Dragoste– Începând din 11 iunie, Marte, guvernatorul casei relațiilor, ajunge în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Până pe 29 iulie, îți va permite să cunoști persoane, care să aibă un rol important în viața ta.

Bani – În prima parte a săptămânii, o speculație financiară ar putea să-ți rotunjească conturile, iar cu banii, care vin neașteptat, să-ți achiți niște datorii.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 10 iunie, care este însoțită de o Eclipsă Solară și care îți activează sectorul cunoașterii, conștiinței, înțelepciunii, filosofiei de viați și perfecționării profesionale. Așadar, nu sunt excluse surprize, iar contextul astral îți va schimba direcția planurilor personale pentru următoarele șase luni.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 7 -13 iunie 2021


Dragoste– În prima parte de săptămână, ai parte de surprize de la partener și deși astrele favorizează relațiile de iubire, ai tot mai multe nemulțumiri legate de relația cu acesta. Lucrurile nespuse te frustrează și ar fi bine să ai o discuție serioasă.

Bani- Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 10 iunie, care se formează în sectorul avantajelor materiale, a resurselor pe care le deții în comun cu partenerul de cuplu, a creditelor, taxelor, asigurărilor și moștenirilor. Însoțită de o Eclipsă Solară, pot să apară răsturnări de situație în regimul situației tale financiare. Posibil să ai parte de o revelație sau de evenimente financiare neașteptate, care să schimbe cursul în următoarele șase luni.

Muncă – Al doilea eveniment important este intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în zodia Leu, în 11 iunie, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, a imaginii și statutului personal. Până pe 29 iulie ești determinată să te afirmi, să înregistrezi succese și să ai o ascensiune profesională, care să-ți aducă satisfacții personale.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 7 -13 iunie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important din această săptămână este Luna nouă din zodia Gemeni, din 10 iunie, care-ți deschide noi etape în sfera relațiilor personale. Fiind însoțită de o Eclipsă Solară, fenomenul astral aduce surprize și trasează direcția următoarelor șașe luni în căsătorie sau în relații.

Bani – Te poți redresa financiar în mod neașteptat. Deși lucrurile păreau să nu meargă în direcția bună, pentru că schimbările de la serviciu ți-au adus îngrijorări financiare, lucrurile iau o întorsătură în favoarea ta.

Muncă – Al doilea eveniment astral este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în 11 iunie în zodia Leu, în sectorul conștiinței, filosofiei de viață, aspirațiilor profesionale și perfecționarii profesionale. Așadar, până pe 29 iulie vei fi mai preocupată de viața socială, de proiectele personale de viață, unde se cere multă atenție, analiză și evitarea deciziilor în grabă. Posibil credințele tale să fie răscolite, iar asocierile pe care le vei face în planul relațiilor profesionale să aibă puncte comune principiile de viață.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 7 -13 iunie 2021


Dragoste– În planul sentimental ai șansa să realizezi ceea ce-ți dorești cu adevărat. S-ar putea să ai un moment, în această săptămână, în care să te întrebi dacă partenerul te apreciază la adevărata ta valoare.

Bani – Începând din 11 iunie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Leu, în sectorul asociat intereselor materiale. Astfel, până în 29 iulie, vei face tot ce-ți stă în putere să obții un bun al tău, o moștenire, să recuperezi o datorie, să achiți o datorie. Atenție la conflicte cu partenerii sau asociații, dacă ai fost parte dintr-un proces!

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 10 iunie, care se formează în sectorul muncii și al activităților profesionale. Însoțită de o Eclipsă Solară, deschide noi etape la locul de muncă și va trasa direcția următoarelor șase luni.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 7 -13 iunie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 10 iunie, care se formează în sectorul sentimental, al aventurii, romantismului, cuceririlor și flirtului. Însoțită de o Eclipsă Solară, deschide noi etape în planul amoros și va trasa direcția următoarelor șase luni. Posibil trăirile tale să fie amplificate. Și Marte, planeta acțiunii, ajunge în sectorul relațiilor din 11 iunie și va tensiona relațiile de cuplu până pe 29 iulie.

Bani – Stai bine cu finanțele și lucrurile evoluează într-o direcție bună, prin urmare, spre finalul săptămânii, mergi la shopping să cumperi un cadou pentru unul dintre prietenii, care își serbează ziua în weekend.

Muncă – Al doilea eveniment astral al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Leu, pe 11 iunie, în sectorul parteneriatelor profesionale. Cum Marte este guvernatorul casei comunicării și acumulării de cunoștinte, urmează o perioadă, până pe 29 iulie, în care vei învăța lucruri noi și vei depune eforturi pentru a te face remarcată prin cunoștințele și experiența acumulată.

 

Horoscop Pești săptămâna 7 -13 iunie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 10 iunie, care se formează în sectorul vieții de familie. Însoțită de o Eclipsă Solară poate aduce răsturnări de situație în familie și va trasa direcția următoarelor șase luni.

Bani – În săptămâna analizată ai multe cheltuieli și realizezi că trebuie să obții o mărire salarială pentru că nu-ți mai ajung banii pe care îi câștigi în momentul de față. Totodată, iei în calcul și schimbarea jobului.

Muncă – Sectorul muncii și al activităților profesionale se activează odată cu intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Leu, din 11 iunie. Astfel, până pe 29 iulie, urmează o perioadă dinamică la locul de muncă, cu posibilități de afirmare și relații mai conflictuale cu colegii, din cauza unor neînțelegeri apărute sau comunicare defectuoasă.

 

related posts

Modifică setările cookies