Horoscop săptămâna 7 - 13 martie 2022.  Balanțele au dispoziție de flirt și cuceriri, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 7 – 13 martie 2022. 


Horoscop Berbec săptămâna 7 - 13 martie 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Mercur, planeta comunicării, din 10 martie, în zodia Pești, pe sectorul subconștientului, frământărilor interioare și trecutului, îți accentuează unele trăiri, aduceri aminte, regrete. Posibil să fii răscolită din punct de vedere sentimental, să-ți fie dor de cineva, să îți dorești să iei legătura, dar ceva să te oprească, pentru că nu vrei să mai ajungi în situația, în care trecutul să se întoarcă în viața ta.

Bani – În primele două zile din săptămână apar preocupări de natură financiară și chiar evenimente neașteptate. Așadar, ai grijă la cum administrezi sumele pe care le ai, să nu te trezești în situația în care să faci niște investiții neinspirate!

Muncă – Se anunță o săptămână activă în toate domeniile, pentru că vei reuși să strângi în jurul tău oameni, care pot contribui la o cauză, la bunul mers al unui proiect sau a unei activități profesionale. Chiar dacă spre finalul săptămânii pot să apară unele informații, vești, comentarii din partea unor persoane, care să-ți umbrească munca, ai putea trece cu vederea și să cauți să aduci argumente, să cauți punți comune de comunicare cu acele persoane.

 

Horoscop Taur săptămâna 7 - 13 martie 2022


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Pești, în 10 martie, în sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi și vieții sociale. Dacă ești singură și socializezi mai mult, ieși la întâlniri cu prietenii și cunoști persoane noi, ai toate șansele să-ți iasă cineva în cale, cu care să legi o prietenie mai apropiată.

Bani – În partea a doua a săptămânii, scoți bani din conturi pentru a susține planurile unui apropiat. Recomandarea astrelor este să discuți clar cand ți se va returna suma de bani, pentru că este posibil acest lucru să nu se mai întâmple. Totodată, s-ar putea să cauți soluții pentru a returna o datorie mai veche.

Muncă– Săptămâna analizată vine cu vești bune dinspre carieră, pentru că ai toate șansele să obții o funcție, să fii apreciată la adevărata valoare, să faci o impresie frumoasă, iar meritele să-ți fie răsplătite. Surprinzi prin acțiuni și decizii la începutul săptămânii și riști făcând o schimbare de direcție profesională. Intrarea lui Mercur în zodia Pești, din 10 martie, în casa proiectelor și planurilor de viitor, vine să întărească deciziile tale.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 7 - 13 martie 2022


Dragoste–Posibil, în primele două zile ale săptămânii, să ai niște surprize în planul sentimental/relațional și să te caute persoane cu care ai avut o relație sau cu care doar ai flirtat. Nu știi dacă să te bucuri, să cooperezi sau să fii puțin mai distantă, pentru că nu se poate să nu-ți aduci aminte de situațiile, care te-au deranjat în relația voastră.

Bani – Săptămâna aceasta te gândești tot mai mult cum să pui niște bani deoparte, să-ți mărești contul de economii, pentru că te sperii de o instabilitate, de vești și informații care-ți parvin pe mai multe căi și atunci iei decizii să nu mai cheltui, ci doar să acumulezi.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în zodia Pești, în 10 martie, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, urmează o perioadă, până pe 27 martie, în care s-ar putea să faci impresie bună prin acțiunile tale, mai ales că situațiile care intervin la serviciu impun o adaptare rapidă la un context profesional.

 

Horoscop Rac săptămâna 7 - 13 martie 2022

 

Dragoste– Din punct de vedere relațional, ai motive de bucurie, pentru că dispar o serie de probleme, care au adus tensiuni și conflicte în cuplu. Viața sentimentală reintră în normal și simți o apropiere mai profundă de partenerul tău. S-ar putea să te ajute și intrarea lui Mercur în zodia Pești, din 10 martie, pentru că viziunile voastre încep să fie aceleași, să vă îndepliniți un vis.

Bani– Se menține și-n această săptămână susținerea financiară a planurilor tale. Chiar dacă nu ai bani, astrele aranjează cumva situația, încât îți vin bani prin alții, prieteni, rude, familie. Parcă toată lumea sare în ajutorul tău, așa că din punctul acesta de vedere poți sta liniștită. Dacă nu primești bani de la cei apropiați, există niște surse alternative: faci un credit, care ți se aprobă imediat și astfel planurile tale se rezolvă.

Muncă- Sectorul pregătirii profesionale, a studiilor și principiilor primește intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Pești, din 10 martie, așa că planurile tale profesionale prind contur. Totodată, te angajezi într-o direcție de viață care-ți poate aduce succese notabile.

 

Horoscop Leu săptămâna 7 - 13 martie 2022

 

Dragoste– Casa relațiilor este activată și s-ar putea să iei decizii importante în cuplu la începutul săptămânii. Dacă lucrurile escaladează și devine mai conflictuală situația, s-ar putea să apelezi la un intermediar pentru a putea să ajungeți la un punct comun.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Pești, în sectorul intereselor  financiare, a banilor pe care îi deții cu partenerul sau cu alți terți, ai banilor care provin dintr-un credit, o moștenire sau un împrumut. Așadar, discuții pe teme financiar vor fi până pe 27 martie cât Mercur traversează aceste domenii.

Muncă – Din punct de vedere profesional se anunță o săptămână bună pentru tine, mai ales dacă decizi să te asociezi cu un prieten sau un grup cu care ai aceleași planuri. Găsești și finanțare și nu mai stai pe gânduri, demarezi acțiunea, pentru că vor veni și rezultatele în scurt timp.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 7 - 13 martie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în 10 martie, în zodia Pești, în sectorul relațiilor, căsătoriei și asocierilor. Din punct de vedere relațional ai șansa să începi dialoguri pentru o împăcare, reconciliere, să-ți reabilitezi relația de cuplu. Ești mai deschisă dialogului, iar dacă ești singură și până acum ai refuzat invitații, acum accepți o invitație, fără să mai critici sau să găsești scuze. 

Bani – Din punct de vedere financiar se întrevede o săptămână în care mai mult dai bani decât iei, așa că ai grijă și nu depăși bugetul! Dacă apar cheltuieli neprevăzute nu ai ce face, dar în rest, ai grijă și socotește bine pe ce bani te poți baza.

Muncă – Dacă erai nemulțumită de locul de muncă, în această săptămână lucrurile încep să se îndrepte, să-ți reorganizezi altfel treaba și sarcinile. Dispui de mai multă energie și ai un randament intelectual ridicat. Totodată, beneficiezi de mult mai multă organizare și de capacitate mare de concentrare.

 

 

Horoscop Balanță săptămâna 7 - 13 martie 2022

 

Dragoste– Se anunță o săptămână bogată în planul sentimental. Ai dispoziție de flirt, cuceriri, cu o deschidere către relații noi. Dacă nu ai niciun gând de a începe o relație serioasă, spune de la început acest lucru, pentru că vrei doar să te distrezi, fără să te legi de un angajament!

Bani – Contextul astral din acest început de săptămână vine cu preocupări pentru finanțe. Posibil să-ți faci niște socoteli, pentru că vrei să faci un cadou unui membru al familiei sau chiar partenerului vrei să-i faci o surpriză.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Pești, în sectorul muncii. Așadar, până pe 27 martie se intensifică dialogurile la serviciu, reorganizezi activitatea sau poate ai planuri să începi o activitate pe cont propriu. Oricare ar fi situația, ceva se întamplă la serviciu sau iei decizii profesionale importante. 

 

Horoscop Scorpion săptămâna 7 - 13 martie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Pești, pe 10 martie. Așadar, urmează o perioadă favorabilă relațiilor de iubire, declarațiilor, reînvierii pasiunii, dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi. Dacă ești singură și nu crezi că te mai poți îndrăgosti, află că astrele ți-au pregătit o surpriză.

Bani – În partea a doua a săptămânii, când Luna ajunge în zodia Gemeni, în sectorul intereselor financiare și a banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile, s-ar putea să apară unele surprize și să fii atrasă într-o activitate sau o colaborare, care-ți poate aduce mai mult riscuri decât beneficii. Ai grijă și nu te lăsa păcălită de aparențe!

Muncă –S-ar putea în săptămâna analizată să ai parte de informații sau vești care să-ți destabilizeze activitatea, să fie lipsă de comunicare și lucrurile să se desfășoare mai greu decât de obicei. Surprize pot să apară la începutul săptămânii din partea celor cu care lucrezi, așă că fii pregătită să faci față provocărilor și evenimentelor neprevăzute!

 

Horoscop Săgetător săptămâna 7 - 13 martie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, guvernatorul casei relațiilor, în zodia Pești, în 10 martie. Așadar, până pe 27 martie, centrul de interes pentru tine va fi căminul, familia și părinții și împreună cu partenerul de cuplu vei ajuta pe cineva din familie.

Bani – În weekend faci un cadou sub formă de bani sau cumperi un bun de o valoare mai mare in rate, să nu dai deodată o sumă mare.

Muncă – Contextul astral de la începutul săptămânii ar putea să-ți aducă unele oferte noi de muncă de la persoane de la care nu te aștepți. Sau poate se fac niște schimbări la serviciu, pe care, de prim moment, nu le vezi cu ochi buni, dar pe termen lung sunt de bun augur. Dacă ai de încheiat un parteneriat, o asociere, amână întâlnirea spre finalul săptămânii, pentru că este posibil să nu fii informată corect cu privire la termenii contractului.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 7 – 13 martie 2022

 

Dragoste– Sfera sentimentală este activată la începutul săptămânii, când se formează conjuncția dintre Luna și Uranus, planeta imprevizibilului. Așadar, surprize, răsturnări de situație și evenimente/situații bruște ar putea să te scoată din liniștea pe care o traversezi de ceva vreme în cuplu. 

Bani – Te poți reabilita financiar în săptămâna analizată, să câștigi bani dintr-o activitate extraprofesională.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Pești, în 10 martie. Așadar, până pe 27 martie, Mercur este de un real ajutor în toate formele de comunicare, acumulare de informație, planuri și strategii, în relațiile de serviciu și în transmiterea de informații. Din 8 până în 10 martie sunt zile mai dificile la locul de muncă, pentru că segmentul muncii și al activităților profesionale este activat. Cunoști oameni noi, faci deplasări pe distanțe scurte în scop personal și te preocupi de regimul unor acte oficiale.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 7 – 13 martie 2022

 

Dragoste– În perioada 8-10 martie se activează sectorul sentimental, capeți forță de acțiune și faci declarații partenerului. Nu te mai simți constrânsă și te poți exprima liber și nonconformist, așa cum îți place și ești obișnuită. În cuplu, îți dorești un suflu nou, așa că nu mai stai pe gânduri și treci la treabă.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Pești, în 10 martie. Așadar, sectorul financiar se dinamizează până pe 27 martie, iar avantajele materiale sunt de partea ta. S-ar putea să primești o ofertă de muncă pe care să n-o poți refuza.

Muncă – La serviciu se anunță o săptămână cu o mare capacitate de a lua decizii, cu dialoguri directe, cu lucruri spuse fără ocolișuri. În situația în care nu ești convinsă că cei cu care relaționezi nu sunt în acord cu principiile tale, atunci renunți să-ți spui gândurile și intențiile.

 

Horoscop Pești săptămâna 7 – 13 martie 2022

 

Dragoste– Viața afectivă și sectorul sentimental intră în atenția ta de vineri până duminică. Ai nevoie de siguranță emoțională, de susținerea partenerului în tot ce faci.

Bani- Preocupări pentru cele necesare casei ai în partea a doua a săptămânii și vei cheltui o sumă de bani mai mare. Dacă îți sărbătorești ziua de naștere, este posibil să pregătești o petrecere în weekend.

Muncă – Odată cu intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Pești, din 10 martie, vei avea acces la informație și depinde de tine cum vei folosi această energie. Totodată, Mercur este un aliat în toate formele de comunicare, ești convingătoare în dialogurile cu colegii, dar mai ales atunci când îți susții un punct de vedere.

related posts

Modifică setările cookies