Horoscop săptămâna 7 - 13 noiembrie 2022. Taurii iau niște decizii importante în cuplu, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 7 - 13 noiembrie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 7 - 13 noiembrie 2022

 

Dragoste–În weekend îți rezervi timp pentru partener și familie și ai nevoie să petreci timp în tihnă, pentru a te reechilibra din punct de vedere psihic și fizic. 

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Taur și Eclipsa de Lună, care se formează în  8 noiembrie și aduce încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind situația financiară, a banilor pe care îi câștigi din muncă sau din alte activități extraprofesionale. Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa banilor, poate aduce surprize sau  schimbări bruște în situația financiară.

Muncă – În partea a doua a săptămânii, Saturn, planeta profesor, formează un aspect tensionat cu Mercur din zodia Scorpion, ceea ce înseamnă că pot să apară conflicte cu cei cu care lucrezi din cauza banilor, a unui buget pe care trebuie să-l administrezi cât mai eficient.  Conjuncția Lunii cu Marte, guvernatorul tău, de vineri, poate aduce multă energie și determinare în rezolvarea unor chestiuni administrative și la serviciu, dar și acasă.

 

Horoscop Taur săptămâna 7 - 13 noiembrie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină, care se formează în zodia ta și Eclipsa de Lună din 8 noiembrie, care poate aduce încheieri de etape și culegerea roadelor unor demersuri, care au legătură cu sectorul relațiilor, deoarece și acest domeniu este activat de  contextul astral. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație și evenimente bruște sau care să te ia prin surprindere. Posibil să fie nevoie să iei niște decizii importante în cuplu.

Bani –Vineri, conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, te determină să obții o sumă de bani, să semnezi un contract sau să deschizi niște discuții cu partenerul de cuplu privind administrarea unor sume  de bani comune.

Muncă– Contextul astral al săptămânii este tensionat din punct de vedere profesional din cauza aspectului dizarmonic pe care Mercur, planeta comunicării, îl formează cu Saturn din casa carierei și mai ales în raport cu șefii, cu care nu ești de acord în unele situații.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 7 - 13 noiembrie 2022

 

Dragoste– Axa relațiilor este dinamizată vineri de conjuncția pe care Luna o formează cu Marte, planeta acțiunii. Este posibil să intri în dispute cu partenerul de cuplu, însă dacă vei știi cum să pui problemele și vei evita conflictele, dialogul poate fi constructiv.

Bani – Luna ajunge în weekend în casa banilor și s-ar putea să faci niște cheltuieli mai mari sau să redirecționezi niște sume pentru returnarea unei datorii sau achitarea unor utilități și credite.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină și Eclipsa de Lună, din 8 noiembrie, care se formează pe casa frământărilor interioare. De asemenea axa muncii este activată și pot avea loc încheieri de etape, dar și schimbări bruște de credințe și mentalități pentru a putea face progrese profesionale. În urma unor introspecții și conștientizări este posibil să faci niște schimbări importante în viața ta de zi cu zi, privind rutina și activitățile zilnice.

 

Horoscop Rac săptămâna 7 - 13 noiembrie 2022

 

Dragoste– Luna Plină și Eclipsa de Lună din 8 noiembrie dinamizează axa sentimentală și se află față în față cu casa iubirii, aventurilor romantice, copiilor și creativității. Posibil să apară evenimente surpriză în planul sentimental, iar dacă ești pregătită să devii părinte, s-ar putea ca visul tău să se împlinească. 

Bani – În partea a doua a săptămânii, aspectul tensionat dintre Mercur și Saturn, din casa intereselor financiare, ar putea să aducă discuții în contradictoriu cu partenerul de cuplu privind achiziționarea sau destinația unei vacanțe.

Muncă– Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, care se formează pe 8 noiembrie și care aduce încheieri de etape și culegerea roadelor unor demersuri într-un proiect profesional sau personal. De asemenea, nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în planurile tale pe termen lung, așa că ar fi recomandat să ai și un plan de rezervă.

 

Horoscop Leu săptămâna 7 - 13 noiembrie 2022

 

Dragoste– În partea a doua a săptămânii, aspectul tensionat dintre Mercur și Saturn din casa relațiilor scoate la suprafață unele nemulțumiri pe care le ai în raport cu familia sau cu casa, cu spațiul de locuit, unde ai de gând să faci niște schimbări.

Bani – Posibil la finalul săptămânii să fie nevoie să faci rost de o sumă de bani, pe care o vei obține de la unul dintre prieteni.

Muncă– Cariera și sectorul socio-profesional este activată pe 8 noiembrie de Luna Plină și Eclipsa de Lună, care se formează în zodia Taur. Pot avea loc încheieri de etape sau obții o funcție, primești o ofertă de job și decizi brusc să schimbi direcția profesională. Evenimente neașteptate pot avea loc și-n cadrul conducerii firmei unde lucrezi. Axa carieră-familie este activată și ea și va fi nevoie să găsești un echilibru între cele două domenii.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 7 - 13 noiembrie 2022

 

Dragoste– Weekendul aduce întâlniri cu prietenii sau surprize din partea acestora. Dacă ești singură, se activează și planul sentimental și recomandarea astrelor este să cooperezi, dacă vezi că vine spre tine o persoană care-ți și place.

Bani –Vineri faci eforturi să intri în posesia unor bani sau să îi administrezi cât mai bine.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină și Eclipsa de Lună din 8 noiembrie, care aduce evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situație, încheierea unor etape și culegerea roadelor unor demersuri privind perfecționarea profesională și decizii privind direcția în viață, mai ales că este activată axa cunoașterii. Ziua de vineri se anunță mai activă în planul profesional și-n relația cu șefii sau cu persoane cu autoritate.

 

Horoscop Balanță săptămâna 7 - 13 noiembrie 2022


Dragoste– Dacă ești singură, ziua de vineri se anunță cu evenimente în planul relațional. Deși ai de rezolvat o situație birocratică sau care ține de perfecționarea profesională, te înscrii sau participi la un curs, poți cunoaște pe cineva într-o conjunctură neașteptată.

Bani – Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Plină și Eclipsa de Lună din 8 noiembrie, care se formează și aduce încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri financiare, privind banii la comun cu partenerul sau privind o moștenire, un credit, achitarea unor taxe sau impozite. Nu sunt excluse surprize neașteptate și răsturnări de situație în planul financiar. Sunt de evitat speculații financiare sau investiții riscante.

Muncă– Din punct de vedere profesional se anunță o săptămână liniștită. Pentru că ești concentrată pe alte planuri, lași activitatea profesională pe planul secund. Doar în weekend, când Luna îți traversează casa carierei, te mobilizezi să faci un plan de acțiune pentru ultima parte a anului.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 7 - 13 noiembrie 2022

 

Dragoste– Sectorul relațiilor este activat pe 8 noiembrie de Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur. Au loc încheieri de etape, dar și surprize și evenimente neașteptate privind viața de cuplu. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, care aduce schimbări și răsturnări de situație într-o chestiune familială sau locativă.

Bani – Vineri intervin chestiuni de natură financiară odată cu formarea conjuncției dintre Lună și Marte, guvernatorul tău. De asemenea, poți primi o sumă de bani sub formă de cadou.

Muncă– Deși la serviciu nu este o perioadă încărcată, nemulțumirile persistă, mai ales din punct de vedere financiar, pentru că nevoile tale s-au înmulțit și ai nevoie de mai mulți bani. Cauți soluții de suplimentare a veniturilor prin activități extraprofesionale.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 7 - 13 noiembrie 2022

 

Dragoste– Atenție la ziua de vineri în planul relațional, pentru că este posibil ca aspectul dintre Lună și Marte, planeta acțiunii, să aducă conflicte cu partenerul de cuplu, dacă nu veți știi să gestionați o situație în relație! Dacă aveți copii, motivul disputei poate fi creșterea și educarea copilului, dar și păreri diferite privind petrecerea timpului liber, care și așa se împuținează de la o zi la alta.

Bani – Din punct de vedere financiar nu este o săptămână prea bună pentru negocieri, pentru că apar prea multe surprize neașteptate și evenimente, care pot schimba cursul planurilor tale.

Muncă– Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Plină și Eclipsa de Lună din 8 noiembrie, care se formează pe casa muncii și sănătății. Au loc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesioale, schimbări importate, răsturnări de situație. Posibil să fie nevoie să iei niște decizii radicale.


Horoscop Capricorn săptămâna 7 - 13 noiembrie 2022

 

Dragoste– Sectorul sentimental este activat pe 8 noiembrie de Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, care aduce încheieri de etapă sau culegerea roadelor unor demersuri privind o relație sentimentală. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, care poate aduce schimbări neașteptate în relație. Dacă ești singură, te vei trezi brusc într-o relație sau dacă faci parte dintr-o relație care nu mai funcționează, au loc evenimente care te vor elibera.

Bani – Din punct de vedere financiar nu stai prea bine, pentru că Saturn din casa banilor îți aduce restricții și te face foarte atentă cu banii. Pe de altă parte, dacă primești sfaturi de la prieteni de a face niște investiții, analizează înainte și nu risca până nu ești convinsă ca faci bine ce faci! Posibil,  într-un final să găsești soluții de mărire a veniturilor.

Muncă–  Cea mai activă zi a săptămânii în planul  muncii este ziua de vineri, când se formează conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Gemeni.  Ai și idei bune, iar  șefii le apreciază. Și mai mult de atât, ți-e apreciată munca și acest lucru îți aduce satisfacții personale.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 7 - 13 noiembrie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, din 8 noiembrie, care aduce evenimente neașteptate în familie, în relațiile cu părinții, în relațiile cu alți membri sau  privind spațiul de locuit. Posibil să aibă loc încheieri de etape, finalizezi niște lucrări la casă sau privind o tranzacție imobiliară.

Bani – Spre finalul săptămânii încerci să programezi și să plătești un avans pentru un minisejur, însă este posibil ca programul partenerului să-ți strice surpriza pe care vrei să o faci.

Muncă– Cea mai activă zi în planul profesional este ziua de vineri, când ai inspirație într-o activitate de creație, idei originale și te implici activ în toate sarcinile. Atenție însă, că aspectul dintre Luna și Marte, planeta acțiunii, ar putea să aducă și conflicte! Deși ești bine intenționată și cuvintele o iau înainte minții, o atitudine agresivă sau foarte directă ar putea să deranjeze în relațiile cu ceilalți, care se pot simți lezați.

 

Horoscop Pești săptămâna 7 - 13 noiembrie 2022

 

Dragoste– Din punct de vedere sentimental nu ai nicio problemă, însă starea pe care o resimți, de izolare și de tensiune interioară și teama de a gestiona niște sentimente, care au legătură cu o situație din trecut, ar putea să te îndepărteze de partener. Dialogul cu o persoană apropiată ar putea să te ajute, iar sfaturile primite să-ți schimbe cumva perspectiva asupra viitorului.

Bani – Posibil la finalul săptămânii să decizi brusc să faci niște investiții în casă, fără să te consulți cu partenerul și de aici să apară tensiuni, care pot duce la certuri sau conflicte.

Muncă– Sectorul comunicării și gândirii, opiniilor și dezbaterilor, dar și axa cunoașterii, informațiilor și acumulării de cunoștințe este activată pe 8 noiembrie de Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur. Pot avea loc evenimente surpriză și informații sau vești care să-ți schimbe direcția profesională sau intențiile tale de a te perfecționa într-un domeniu.

 

related posts

Modifică setările cookies