Horoscop săptămâna 8 – 14 august 2022. Gemenii singuri ar putea începe o poveste de iubire, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 8 - 14 august 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 8 – 14 august 2022

 

Dragoste– Planul sentimental se activează începând din 11 august, de când Venus, planeta iubirii, începe să traverseze zodia Leu. Așadar, ai dispoziție de aventuri romantice, flirt și poți începe o nouă poveste de iubire.

Bani – În preajma fenomenului de Lună Plină din 12 august, din al cărui context astral face parte și Saturn, planeta restricțiilor, ar putea să apară răsturnări de situație în planul financiar, pentru că se formează un careu cu planetele din casa banilor.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Vărsător, din 12 august, care vine cu încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind activitățile și proiectele profesionale pe termen lung. Posibil să apară surprize sau răsturnări de situație și să fie nevoie să iei o altă direcție profesională.

 

Horoscop Taur săptămâna 8 – 14 august 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, din 11 august, în zodia Leu, în sectorul asociat familiei și căminului, vine să îmbunătățească relațiile cu familia, în special cu părinții. De asemenea, este posibil să decizi, împreună cu partenerul de cuplu, să faceți niște schimbări în spațiul de locuit, să începeți o reamenajare.

Bani – În prima parte a săptămânii este posibil să încasezi o sumă de bani, cu care-ți vei rezolva niște chestiuni administrative ale casei.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Vărsător, din 12 august, care vine cu încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale. Din contextul astral face parte și Saturn, planeta care ne aduce teste, care intră într-un careu cu planetele din zodia Taur, semn că pot avea loc schimbări bruște în carieră.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 8 – 14 august 2022

 

Dragoste– Începând din 11 august, Venus, planeta care-ți guvernează sectorul sentimental, începe să tranziteze zodia Leu, respectiv casa comunicării și deplasărilor. Așadar, dacă ești singură, ai putea să întâlnești pe cineva la un drum scurt, iar o poveste de iubire să înceapă cu o conversație.

Bani – Marți și miercuri se întrevede activitate în conturile tale. Încasezi bani, dar și achiți diverse utilități sau returnezi datorii.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Vărsător, din 12 august, care se formează în sectorul perfecționării profesionale, studiilor, schimburilor de experiență profesională și principiilor/convingerilor de viață. Este posibil ca principiile tale să sufere modificări, să fii obligată să-ți înveți niște lecții de viață. Din configurația astrală face parte și Saturn, planeta care aduce testele, care intră într-un aspect dizarmonic cu planetele din casa subconștientului și a frământărilor interioare. Posibil să faci eforturi să înțelegi o situație, să ai niște conștientizări și să iei decizii în acord cu principiile tale.

 

Horoscop Rac săptămâna 8 – 14 august 2022

 

Dragoste– Luna îți traversează casa relațiilor și căsătoriei marți și miercuri, când este posibil să te preocupe și situația financiară, pentru că intenționezi să mai pleci într-un minisejur cu partenerul.

Bani – Axa financiară este dinamizată de două aspecte astrale în această săptămână. Primul este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Leu, pe 11 august, în sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă sau din alte activități extraprofesionale, semn că se va îmbunătăți situația financiară cu mici sume de bani. Al doilea aspect astral este Luna Plină din zodia Vărsător, din 12 august, care se formează în sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane sau instituții. Din contextul astral face parte și Saturn, așa că este posibil să intervină evenimente care să schimbe cursul planurilor tale financiare pe termen lung.

Muncă– Începi săptămâna în forță la locul de muncă și încerci să programezi toate activitățile. Stai în ședinte și întâlniri, iar discuțiile cu șefii sunt constructive. Marți și miercuri se activează casa parteneriatelor și asocierilor, așa că este posibil să perfectezi termenii unui contract sau să ajungi la o înțelegere cu cei cu care lucrezi sau desfășori activități.

 

Horoscop Leu săptămâna 8 – 14 august 2022


Dragoste– Te poți considera noroacoasa zodiacului în perioada următoare, pentru că micul benefic Venus începe să-ți traverseze zodia din 11 august și-ți aduce protecție, șanse și oportunități în dragoste dacă ești singură, dar și dispoziție de flirt, cuceriri și implicarea în povești noi de iubire. Pe 12 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, care dinamizează casa relațiilor și căsătoriei. Pot avea loc încheieri de etape, să treci la următorul nivel al relației sau să se încheie o relație nefuncțională. 

Bani – Sectorul financiar te preocupă în weekend, când încasezi bani și faci plăți. Dacă te pregătești să pleci în concediu sau câteva zile într-un weekend prelungit, s-ar putea să mergi să faci mai multe cumpărături spre finalul săptămânii.

Muncă– Luna Plină din zodia Vărsător, din 12 august, are efecte și-n parteneriatele tale profesionale. Din configurația astrală face parte și Saturn, iar careul pe care îl formează cu planetele din zodia Taur, respectiv casa carierei, ar putea să aducă și o ruptură sau o schimbare de direcție profesională, dacă nu vei știi să gestionezi o criză apărută neașteptat.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 8 – 14 august 2022

 

Dragoste– Marți și miercuri se activează sectorul sentimental și s-ar putea să ai parte de niște întâlniri surpriză cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult sau pe care le vei cunoaște întâmplător. Pe 11 august Venus, planeta iubirii, ajunge în zodia Leu, pe sectorul frământărilor interioare și trecutului. Pe de-o parte, micul benefic vine să te ajute să reechilibrezi, pe de alta, s-ar putea să fi tentată să reiei o relație din trecut.

Bani – În prima parte a săptămânii este posibil să încasezi niște sume de bani pe care le aștepți de câteva zile și au întârziat să apară în conturile tale.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Vărsător, din 12 august, care se formează în casa muncii și activităților curente de la serviciu. Pot avea loc încheieri de etape, finalizarea unor contracte sau poate culegi roadele unor demersuri profesionale. Posibil careul care se formează între Saturn, planeta restricțiilor, în tranzit prin casa muncii și planetele din casa principiilor de viață, să aducă o criză, pentru că deciziile luate în planul profesional de către șefii tăi nu intră în acord cu principiile tale.

 

Horoscop Balanță săptămâna 8 – 14 august 2022


Dragoste– Pe 11 august, Venus, guvernatoarea ta, își începe tranzitul prin zodia Leu, respectiv prin casa asociată prietenilor și vieții sociale. Așadar, dacă ești singură, poți socializa mai mult și poți cunoaște persoane interesante, care să te atragă. Al doilea eveniment astral este Luna Plină din zodia Vărsător, din 12 august, care activează sectorul sentimental, al aventurilor romantice. Pot să apară încheieri de etape sau evenimente neprevăzute, surprize sau răsturnări de situație. Din contextul astral face parte și Saturn, care intră într-un aspect dizarmonic cu planetele situație în casa transformărilor profunde. Posibil să se încheie o poveste de iubire sau să-ți înveți niște lecții mai dure predate de către Saturn.

Bani – Nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani în această săptămână, ci doar discuții, negocieri, socoteli și planuri financiare pe termen lung.

Muncă– Intrarea lui Venus, micul benefic, în casa proiectelor și planurilor de viitor, din 11 august, îți aduce oportunități de a începe noi proiecte sau de a avea ajutor de la prieteni, dacă vrei să începi o activitate pe cont propriu.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 8 – 14 august 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Vărsător, din 12 august, care aduce evenimente surpriză sau răsturnări de situație în viața de familie. Posibil este momentul încheierii unei etape și decizi să te muți sau poate apare o criză în familie și conflictele pot duce la o ruptură de unii membri ai familiei. Dacă nu dai curs provocărilor, este posibil să reușești să nu strici de tot relațiile.

Bani – În prima parte a săptămânii este posibil să fii preocupată de situația financiară. Posibil nemulțumirile de la serviciu privind salarizarea să te facă să ceri părerea unui coleg apropiat legat de cum să procedezi să obții o mărire salarială.

Muncă– Intrarea lui Venus, din 11 august, în zodia Leu, pe sectorul carierei, imaginii și statutului personal, vine să-ți aducă recunoașterea meritelor. Recomandarea astrelor este să profiți de acest registru astral pentru a-ți demonstra potențialul.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 8 – 14 august 2022

 

Dragoste– Cu Luna în tranzit prin zodia ta, la începutul săptămânii, debordezi de energie și voie bună și îi molipsești și pe cei cu care interacționezi. Dacă ești singură, este posibil să atragi pe cineva cu optimismul tău.

Bani – Marți și miercuri se activează sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Posibil să încerci să-ți reorganizezi cheltuielile, astfel încât să-ți ajungă până la următorul salariu.

Muncă– Două evenimente astrale dinamizează sfera profesională în această săptămână. Primul este intrarea lui Venus, micul benefic, în 11 august, în zodia Leu, pe sectorul schimburilor de experiență profesională și perfecționării profesionale, semn că micul benefic va opera în favoarea ta în următoarea perioadă să obții o diplomă sau un atestat. Al doilea aspect este Luna Plină din zodia Vărsător, din 12 august, care se formează și dinamizează casa comunicării, gândirii, învățării, informațiilor și acumulării de cunoștințe. Din contextul astral face parte și Saturn, care intră într-un aspect dizarmonic cu planetele in casa muncii, semn că o negociere sau comunicarea sunt importante să nu pierzi un contract.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 8 – 14 august 2022

 

Dragoste– Sectorul intimității și transformărilor profunde este activat începând din 11 august de tranzitul lui Venus, micul benefic și planeta iubirii. Așadar, urmează o perioadă în care vrei să reînvii pasiunea în cuplu. De asemenea, întâlnirea cu o persoană de care te simți atrasă, ar putea să-ți trezească anumite sentimente și trăiri de care nu ai mai avut parte până acum.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Vărsător, din 12 august, care se formează în casa banilor pe care îi câștigi de la serviciu și poate aduce culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unei măriri salariale. Totodată, careul pe care îl formează Saturn cu planetele din casa distracției ar putea să aducă o schimbare de plan din cauze independente de tine, pentru că apar niște cheltuieli neprevăzute.

Muncă– Marți și miercuri, când Luna îți traversează semnul zodiacal sunt zilele cele mai active și-n care vei face impresie sau vei avea rezistența necesară să rezolvi anumite sarcini profesionale.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 8 – 14 august 2022

 

Dragoste– Cele două evenimente astrale din această săptămână vizează axa ta relațională. Primul este intrarea lui Venus, micul benefic, în 11 august, în zodia Leu, pe sectorul relațiilor și căsătoriei, unde vine cu armonie și împăcări, iar dacă ești singură îți scoate în cale partenerul. Al doilea eveniment astral este Luna Plină din 12 august, care se formează în casa identității tale. Posibil relațiile să se precipite, să ai niște nemulțumiri care vizează relația cu unii membrii ai familiei. Careul lui Saturn din casa personalității tale cu planetele din zodia Taur vin să aducă încheieri de etape și poate ruperea unor legături cu familia. Sau poate vrei să fii independentă, să iei decizia să te muți cu partenerul, în urma unor conflicte cu părinții sau cu alte persoane din familie.

Bani – Sectorul financiar se activează în weekend, când încasezi niște sume de bani și mergi la shopping.

Muncă– În prima parte de săptămână este recomandat să rezolvi doar prioritățile, pentru că nu vei avea randamentul intelectual cu care ți-ai obișnuit șefii și colegii. Partea a doua a săptămânii va fi mai dinamică, când Luna începe să-ți traverseze casa personalității și vii cu idei originale.

 

Horoscop Pești săptămâna 8 – 14 august 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe 12 august, în casa subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Ești invitată la un bilanț, să faci pace cu trecutul, să lași în urmă situațiile și persoanele care nu te lasă să evoluezi.

Bani – În weekend faci planuri financiare împreună cu partenerul de cuplu și decideți împreună să vă mai luați niște zile de concediu până se termină vara.

Muncă– Intrarea lui Venus, micul benefic, din 11 august, în zodia Leu, pe sectorul muncii, vine cu oportunități și șanse de schimbare a funcției și poate a jobului, dacă ai făcut demersuri în acest sens.

 

related posts

Modifică setările cookies