Horoscop săptămâna 8 - 14 februarie 2021. Leii au parte de o minune în viața sentimentală, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 8 - 14 februarie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 8 -14 februarie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Vărsător, care se formează joi și care deschide o nouă etapă în viața ta socială. Din contextul astral fac parte Jupiter și Venus, cei doi benefici, iar dacă ești singură, ai șanse să-ți lărgești cercul de cunoștințe și să întâlnești pe cineva care să-ți devină partener.

Bani – Deși miercuri dialogurile sau negocierile de contracte noi sau de pregătirea unei strategii pe termen lung sunt tensionate și nu sunt excluse conflicte cu cei cu care vrei să închei un parteneriat, totuși dialogul va da roade, pentru că vei găsi un punct comun, un principiu, de care să te folosești să obții ce-ți dorești.

Muncă –Evenimentul de Luna Nouă din 11 februarie ar putea să-ți deschidă o nouă etapă în legarea unor prietenii cu persoane care ar putea să te ajute în evoluția ta profesională.

 

Horoscop Taur săptămâna 8 -14 februarie 2021


Dragoste– În preajma fenomenului de Lună Nouă, care are loc pe 11 februarie, ai putea relua dialogul cu partenerul de cuplu și chiar dacă apar tot felul de situații neprevăzute care vor duce într-o altă direcție față de ce-ți dorești, important este să nu iei decizii cât este Mercur retrograd, până pe 21 februarie.

Bani – Săptămâna se anunță dinamică și în sfera financiară, mai ales că cei doi benefici, Jupiter și Venus se află în conjuncție, iar Mercur se apropie de ei prin retrogradare. Posibil să ți se propună oferte mai vechi, pe care le-ai refuzat, iar acum ești deshisă să le iei în calcul.

Muncă– Sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale este cel mai important în această săptămână, pentru că aici se formează Luna Nouă din Vărsător, din 11 februarie, care îți deschide o nouă etapă în planurile tale de viitor. Cei doi benefici, Jupiter și Venus vor opera în chip favorabil și vor întoarce o situație în beneficiul tău.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 8 -14 februarie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Vărsător, de joi, care marchează o etapă nouă privind sistemul de valori și principii, iar cei doi benefici, Jupiter și Venus, care fac parte din contextul astral, alături de Mercur, ar putea să-ți aducă vești din străinătate de la o persoană cu care rezonezi și care începe să vină spre tine. Nu lua încă decizii, cât Mercur, guvernatorul tău, este retrograd, pentru că există posibilitatea să te răzgândești, după 21 februarie când vei vedea lucrurile mai clar.

Bani – Situația financiară ar putea să se îmbunătățească cu ajutorul partenerului sau a unor persoane care reprezintă autoritatea profesională.

Muncă– Luna Nouă din 11 februarie din zodia Vărsător va activa și sectorul profesional, mai exact șefii îți propun să participi la niște cursuri de perfecționare. Vei accepta pentru că vrei să evoluezi și simți că-ți poți consolida poziția la locul de muncă.

 

Horoscop Rac săptămâna 8 -14 februarie 2021


Dragoste– Sectorul intim este activat de șase planete la mijlocul săptămânii când are loc Luna Nouă din zodia Vărsător și se deschide o nouă etapă. Posibil unele probleme apărute de-a lungul timpului în relație, să se rezolve în această perioadă, pentru că ți se dă șansa să abordezi deschis ceea ce te frământă.

Bani – În ultima perioadă ai învățat ce înseamnă responsabilitatea în planul financiar, iar joi, când se formează Luna Nouă din zodia Vărsător, din sectorul asociat avantajelor materiale, moștenirilor, creditelor, impozitelor, taxelor, vei începe o nouă etapă în ce privește administrarea resurselor pe care le deții cu partenerul de viață sau cu alți terți. Posibil să ai o surpriză de la locul de muncă, iar cei doi benefici, Jupiter și Venus, să-ți aducă o sumă de bani în plus, printr-o mărire salarială.

Muncă– La locul de muncă este posibil să te deranjeze unele decizii ale șefilor sau cineva nou să vină în echipa ta, cu care nu reușești să rezonezi. Deși șefii îți recunosc meritele și te simți apreciată, ai grijă la relația cu superiorii care îți pot impune niște sarcini cu care nu ești de acord și de aici pot începe unele tensiuni.

 

Horoscop Leu săptămâna 8 -14 februarie 2021


Dragoste– Dacă ai decis împreună cu partenerul de viață să încheiați relația, pe fondul aspectelor astrale care te îndeamnă să îmbărțișezi schimbarea și noul în planul relațional, Luna Nouă din 11 februarie, din zodia Vărstăror, marchează un nou început în relațiile tale, fie că închei o etapă, fie că treci la următorul nivel al relației. Posibil Jupiter și Venus, cei doi benefici, să facă o minune și să schimbe la 180 de grade o situație conflictuală.

Bani – Finalul de săptămână îți aduce oportunități financiare, un context bun pentru a rezolva un partaj, litigiu, negocierea unui credit sau obținerea de bunuri materiale care ți se cuvin dintr-o moștenire.

Muncă – Luna Nouă de joi din zodia Vărsător dinamizează și axa parteneriatelor și a contractelor profesionale, prin urmare contextul astral este susținut de cele două planete benefice, Jupiter și Venus, prin intermediul cărora pot veni oportunități de la cei cu care lucrezi sau desfășori activități.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 8 -14 februarie 2021


Dragoste– Dacă ești singură, nu-ți pierde speranța și fii pe fază, pentru că în această săptămână poți cunoaște pe cineva, prin intermediul serviciului sau al sănătății. Posibil o deplasare la medic pentru tine sau pentru cineva apropiat ție să-ți scoată în cale jumătatea.

Bani – Posibil în partea a doua a săptămânii să primești o sumă de bani mai mare, care vine de la cineva de la care nu te aștepți, sub formă de împrumut sau chiar cadou, pentru a-ți rezolva unele chestiuni apărute neprevăzut.

Muncă – Este important ca în această săptămână să-ți dozezi energia, pentru că te vei suprasolicita foarte ușor. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 11 februarie, din zodia Vărsător, care deschide o etapă nouă la locul de muncă, în relația cu colegii. Posibil schimbările care vor avea loc la serviciu să-ți dea peste cap planurile, însă cei doi benefici: Jupiter și Venus, care fac parte din acest context astral, alături de celelalte patru planete, să opereze în favoarea ta, iar schimbarea care va avea loc să fie de bun augur. Ai șansa să intri într-o nouă etapă profesională.

 

Horoscop Balanță săptămâna 8 -14 februarie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă de joi, din zodia Vărsător, care-ți va activa sectorul sentimental, așa că vei putea avea parte de noi începuturi în planul iubirii. Totodată, nu sunt excluse și vești despre apariția unui copil sau dacă au fost neînțelegeri în cuplu, acum poți lucra la îmbunătățirea relației.

Bani –Posibil săptămâna aceasta să-ți poți valorifica un talent, pentru că este o perioadă de creștere în ce privește creativitatea și activitățile artistice.

Muncă– În relațiile cu cei cu care lucrezi ar putea apărea schimbări, iar dacă nu mai rezonezi cu unii colegi, asociați, colaboratori sau chiar superiori care îți dau atribuții care nu intră în fișa postului tău, este posibil să te gândești serios să rupi o colaborare și să te îndrepți spre ceva care-ți aduce satisfacție.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 8 -14 februarie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă de joi, din zodia Vărsător, care-ți deschide o nouă etapă în sectorul asociat vieții de familie, a căminului, spațiului de locuit relației cu părinții și a copilăriei. Cele șase planete care fac parte din contextul astral, dintre care și cei doi benefici, Jupiter și Venus, te vor ajuta să înțelegi niște traume din trecut, să treci peste ele, să te vindeci și să-ți salvezi relația cu persoana iubită.

Bani- Deși nu se concretizează nimic în această săptămână legat de casă sau de accesarea unui credit sau a unui împrumut, preocupări pentru a obține niște sume de bani vor fi, iar partenerul este posibil să fie cel care să poată rezolva această chestiune.

Muncă- Contextul astral al săptămânii nu aduce preocupări pentru locul de muncă, unde lucrurile par să meargă normal. Atenția ta este îndreptată spre alte domenii de interes, unde este necesar să le rezolvi. La serviciu, lucrurile sunt liniștite, cel puțin în această săptămână.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 8 -14 februarie 2021


Dragoste– Luna Nouă din zodia Vărsător din 11 februarie ar putea să-ți deschidă căi noi de comunicare cu partenerul de cuplu, așa că fii deschisă și rezolvă unele neînțelegeri, fără să iei decizii importante până pe 21 februarie, când revine Mercur la mișcarea directă.

Bani – În funcție de cum vei știi să duci niște negocieri, vei avea parte de sume importante de bani, însă până pe 21 februarie nu este recomandat să semnezi niciun contract.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 11 februarie, din zodia Vărsător, care îți activează sectorul asociat comunicării, dezbaterilor, schimbului de opinii, acumulării de cunoștințe și poate începerii unor cursuri. Este un moment bun să înveți ceva nou, măcar să te informezi în domeniul care te pasionează, să vrei să-ți perfecționezi cunoștințele. Dacă activezi în PR, marketing, vânzări, comerț, publicistică, este o perioadă în care poți înregistra succese sau pot veni oportunități spre tine.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 8 -14 februarie 2021


Dragoste– Deși săptămâna începe puțin tensionat în ce privește relația de cuplu, pe măsură ce trec zilele, situația se detensionează în planul relațional. Doar în planul familial sau privind regimul unei locuințe, este posibil să apară unele nemulțumiri și să fii nevoită să le rezolvi.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă de joi, care se formează în zodia Vărsător și care-ți deschide o nouă etapă privind apariția unor oportunități de a-ți crește veniturile pe termen lung. Cei doi benefici, Jupiter și Venus, își vor da mâna și vor opera în chip favorabil.

Muncă– Luna Nouă din Vărsător din 11 februarie are legătură și cu activitățile de la locul de muncă și cu faptul că o idee de proiect ar putea să te propulseze în carieră. După o perioadă grea, în care ai muncit mult, acum este momentul să culegi și roadele.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 8 -14 februarie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 11 februarie, care se formează în semnul nașterii tale și-ți deschide o nouă etapă în viață. Este un moment bun spre a-ți îndrepta atenția spre propria persoană, să-ți analizezi modul cum te raportezi la ceilalți și să-ți setezi obiective pe termen lung. 

Bani – Preocupări financiare vei avea începând de vineri și în weekend. Încasezi niște sume de bani, mergi la cumpărături și este posibil să depășești bugetul pentru că vrei să-ți achiziționezi niște produse de vestimentație.

Muncă– În prima parte a săptămânii poți avea dificultăți de comunicare și există riscul de a fi înțeleasă greșit. Ar fi bine să eviți activitățile intelectuale care te solicită mai mult. Luna Nouă de joi, care se formează în semnul nașterii tale are efecte și în planul profesional, unde poți începe o nouă etapă. Poți să-ți trasezi în mare un plan, însă fără a-l definitiva până pe 21 februarie, cât mai este Mercur retrograd.

 

Horoscop Pești săptămâna 8 -14 februarie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă de joi, care se formează în zodia Vărsător și-ți va aduce un nou început, o revelație, o conștientizare a unor lucruri care te frământă de mai multe luni în sfera relațională.

Bani –Dacă ai în plan inițierea unor dialoguri privind salarizarea, ar fi indicat să amăni discuțiile, pentru că toată săptămână stă sub impulsul conflictelor cu cei din jur și ar fi de preferat să eviți discuții în contradictoriu sau pentru care nu ai argumente.

Muncă- Fenomenul de Lună nouă se formează pe axa muncii, așa că efectele celor șase planete din configurația astrală, vor avea legătură și cu sfera profesională, unde este posibil să primești niște răspunsuri.

related posts

Modifică setările cookies