Horoscop săptămâna 8-14 martie 2021. Balanțele au parte de o întânire amoroasă intensă și profundă, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 8-14 martie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 8-14 martie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Pești, care se formează sămbătă în sectorul subconștientului, al meditației și introspecției, trecutului și vindecării, semn că ești invitată să începi o nouă etapă, dar nu înainte să te vindeci, să lași în urmă trecutul și să-ți faci ordine în viață, să te debarasezi de schemele învechite și să privești cu încredere spre viitor.

Bani – În partea a doua a săptămânii ai parte de evenimente neprevăzute în relațiile de prietenie, mai ales dacă trebuie să recuperezi niște sume de bani. Posibil unele vești să nu-ți fie pe plac, însă nu ai ce să faci. Trebuie să fii mai atentă atunci cand ajuți financiar pe cineva.

Muncă – Începi săptămâna în forță la locul de muncă pentru că Luna îți traversează sectorul carierei și prioritățile tale vor fi legate de administrarea unui buget, un bilanț sau cauți finanțare pentru un proiect nou.

 

Horoscop Taur săptămâna 8-14 martie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Pești, care se formează sâmbătă în sectorul prietenilor și al proiectelor profesionale de viitor. Posibil să începi o frumoasă prietenie cu cineva pe care ai cunoscut prin intermediul serviciului. Vineri este o zi favorabilă întâlnirilor romantice.

Bani – Joi încasezi o sumă de bani mai mare sau un bonus, o sumă de bani dintr-o colaborare sau primești o ofertă de colaborare care ți-ar aduce mai mulți bani în conturi. Posibil să fi pierdut o colaborare, însă nu dispera, pentru că banii vor veni din alte surse!

Muncă– De marți se activează sfera profesională, cu evenimente neprevăzute, schimbări de planuri, de revizuire a programului sau a sarcinilor. Posibil o propunere, o ofertă să vină pe neașteptate de la un fost șef care-ți face o ofertă tentantă.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 8-14 martie 2021


Dragoste– Posibil vineri și în weekend să te preocupe relația de cuplu sau dacă ești singură, te gândești să dai un mesaj unei persoane cu care îți dorești să ieși la o întâlnire.

Bani – Luni ești preocupată de situația financiară, să faci plăți și socoteli financiare, să vezi dacă te încadrazi luna aceasta în bugetul stabilit. Vineri încasezi o sumă de bani și mergi la shopping. Atenție să nu depășești bugetul, pentru că ai tendința în ultimul timp să fii mai cheltuitoare!

Muncă– Vineri se anunță o zi bună în planul carierei, mai ales că vei avea niște idei bune de schimbare a unor lucruri în cadrul departamentului în care lucrezi, care vor fi îmbrățișate cu succes de către șefi. Posibil să primești și o ofertă de schimbare de job sau să te muți în alt departament. Dacă îți dorești să ai afacerea ta, acum este momentul să pui niște semințe și să faci planuri și strategii. Pe fondul acesta astral are loc Luna nouă din zodia Pești de sâmbătă, care deschide noi etape în planul profesional.

 

Horoscop Rac săptămâna 8-14 martie 2021


Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări pentru relația de cuplu, însă pot să apară niște blocaje de comunicare, care să dureze mai multe zile. Posibil să nu știi să gestionezi o criză în cuplu, să faci acuzații sau afirmații nefondate și când vei realiza că ai greșit, să dureze mai mult să îndrepți lucrurile.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Pești de sâmbătă, care-ți aduce o nouă etapă privind perfecționarea profesională. Ești determinată să investești în tine, să mai faci niște cursuri, eventual să te recalifici pentru a putea să obții o funcție cu mai multe beneficii financiare.  

Muncă– Sectorul profesional este dinamic pe întreg parcursul săptămânii. Fii pregătită și pentru evenimente neprevăzute, care pot să-ți dea peste cap planurile! 

 

Horoscop Leu săptămâna 8-14 martie 2021


Dragoste– De marți se activează sectorul relațiilor, unde pot să apară surprize. Posibil să fii surprinsă de cum va reacționa partenerul sau un potential partener într-o împrejurare. Unele situații nu le vei accepta sau nu vei știi cum să reacționezi, să gestionezi o criză.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii are loc sâmbătă, în zodia Pești, în sectorul financiar. Așadar, este un moment propice pentru a-ți schimba obiceiurile financiare. Ai ocazia să administrezi mai bine banii pe care îi deții.

Muncă – Contextul astral îți poate aduce un nivel crescut de vitalitate și multă energie, care te vor ajute în sarcinile curente de la serviciu. Dacă ai nevoie de o finanțare pentru un proiect, acum este un moment potrivit pentru a bate la anumite uși să-ți prezinți ideile. 

 

Horoscop Fecioara săptămâna 8-14 martie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Pești, care se formează sâmbâtă în sectorul relațiilor și al partenerilor din sfera profesională. Este momentul unei noi etape, în care poți schimba modul în care relaționezi cu persoanele din jurul tău. Dacă ești singură, ai ocazia de a cunoaște persoane noi. Dacă faci parte dintr-o relație mai veche, este un moment propice pentru a aduce ceva nou în cadrul relației.

Bani – În ce privește sectorul financiar, este o perioadă în care trebuie să fii atentă la cheltuieli și la gestionarea resurselor pentru că pot să apară blocaje și limitări.

Muncă – La locul de muncă ar putea să apară unele schimbări, mai ales în volumul de muncă. Posibil să primești și niște oferte de job, pe care începi să le iei în considerare, din cauza nemulțumirilor tale legate de actualul loc de muncă.

 

Horoscop Balanță săptămâna 8-14 martie 2021


Dragoste– Contextul astral al începutului de săptămână îți aduce surprize în sfera sentimentală. Dorești să ieși din monotonie și dorința ți se va îndeplini, pentru că partenerul de cuplu îți pregătește o ieșire în afara orașului. Dacă ești singură, ai parte de o întâlnire intensă, profundă și neașteptată.

Bani –Vineri încasezi o sumă de bani, ai parte de niște avantaje materiale sau dacă administrezi un cont, încasezi o dobândă. Posibil și partenerul să te anunțe că a primit un bonus, cu care dorește să achiziționeze un sejur.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Pești, care se formează sâmbătă în sectorul muncii. Este momentul unui nou început, pentru a face planuri, strategii și a te implica în activitățile profesionale. Dacă ai avut neînțelegeri cu colegii, acum ai putea să-ți schimbi modul în care relaționezi cu aceștia și vei vedea pe viitor că vei avea rezultate.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 8-14 martie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Pești, care se formează sâmbătă în sectorul sentimental, semn că vei începe o etapă nouă în planul iubirii. Este un moment propice să-ți concentrezi atenția și să-ți regândești acțiunile, să vezi dacă mergi în direcția potrivită. Dacă ești singură, ai putea să începi o nouă relație.

Bani- Sectorul financiar se dinamizează începând cu a doua parte a săptămânii, când ai parte de niște evenimente surpriză în ce privesc banii și încasarea acestora. 

Muncă – La serviciu ești preocupată de spațiu, faci ordine și încerci să îți așezi totul, astfel încât să te simți bine. Faci niște schimbări, eventual achiziționezi niște mobilier de interior și cauți să ai mai multă sursă de lumina.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 8-14 martie 2021

 

Dragoste– Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Pești, care se formează sâmbătă în sectorul familiei și locuinței. Așadar, se deschide o nouă etapă și este un moment propice să găsești niște soluții la unele chestiuni locative. Posibil să vrei să faci un pas înainte în relație și te muți împreună cu partenerul sau vă gândiți să achiziționați un imobil.

Bani – Marți ar fi indicat să-ți concentrezi atenția pe aspectele financiare și să-ți gestionezi corect resursele de care dispui. Dacă ești implicată în mai multe activități, unele care poate nu-ți aduc beneficii însemnate, ai putea să reununți, să închei colaborările.

Muncă– La serviciu apar evenimente neprevăzute, deplasări pe distanțe scurte. Este recomandat să-ți conservi energia și să eviți acele activități care te solicită prea mult sau care presupun un efort prea mare.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 8-14 martie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 13 martie, din zodia Pești, care îți deschide o nouă etapă în relația cu partenerul de cuplu, cu care trebuie să cauți punți noi de comunicare, pentru a putea rezolva unele probleme apărute în cuplu.

Bani – Începând de marți până joi ai parte de surprize de ordin financiar. Posibil să ai unele dialoguri pe tema renegocierii unui contract, a unei colaborări.

Muncă–Luna Nouă din zodia Pești de sâmbătă, îți deschide o nouă etapă în ce privește interacțiunea cu ceilalți, privind comunicarea, schimbul de opinii, dezbaterile și felul cum gândești sau ai acces la informații utile, care te pot ajuta în procesul de acumulare a cunoștințelor. Dacă-ți vei schimba abordarea și modul de a gândi, vei avea rezultate mult mai bune la locul de muncă.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 8-14 martie 2021


Dragoste– În planul sentimental nu este o perioadă tocmai favorabilă aventurilor sau începerii unor povești noi de iubire, pentru că este greu să-ți dai seama ce-ți dorești cu adevărat.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Pești de sâmbătă, care-ți deschide o nouă etapă în sectorul financiar. Trebuie să gestionezi mai bine resursele și ți se dă ocazia să faci acest lucru, să reduci cheltuieli, să regândești strategiile. 

Muncă – Contextul astral al săptămânii îți aduce multă energie, optimism, idei originale pentru că Luna îți traversează semnul zodiacal. Vrei să faci niște schimbări, ești susținută de către șefi în proiectele și în activitățile tale. Aspectele astrale sunt constructive, dinamice, îți susțin voința, ambiția și eforturile.

 

Horoscop Pești săptămâna 8-14 martie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Pești, care se formează sâmbătă și care-ți aduce noi începuturi, o nouă etapă de dezvoltare personală. Totodată, se dinamizează axa relațiilor și poți începe o nouă poveste de iubire sau încerci să-ți dai seama ce-ți dorești de la partenerul tău.

Bani – Posibil Luna Nouă din zodia ta, care se formează în această săptămână să-ți aducă și beneficii financiare însemnate, pentru că vei știi să te pui în valoare, să începi să te apreciezi mai bine și să te valorifici corect.

Muncă- În partea a doua a săptămânii, superiorii îți propun să te înscrii la niște cursuri pentru a obține o calificare. Nici nu stai pe gânduri, pentru  că știi că dacă vei obține acel atestat, vei putea să treci pe un alt post, mult mai bine plătit.

Selly arunca vina amenzii pe Tzanca Uraganu!

related posts

Modifică setările cookies