Horoscop săptămâna 8 – 14 noiembrie 2021. Capricornii cunosc mai mulți bărbați, care îi curtează, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de sănătate, dragoste și bani și citește horoscopul săptămânii 8 – 14 noiembrie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 8 – 14 noiembrie 2021

Dragoste– La mijlocul săptămânii este posibil să realizezi că ți-e dor de o persoană cu care ai avut în trecut o relație și nu știi cum să o abordezi. Dacă ești singură, ai nevoie de o persoană care să-ți aducă pasiune și profunzime în viața sentimentală. În weekend stai izolată, cu gândurile și frământările tale și încerci să-ți faci un plan pe termen lung.
Bani -Ziua de marți este activă în planul financiar, mai ales dacă ai de recuperat niște bani, să obții un act oficial, de la o instituție financiară sau notar. Totodată, inițiezi niște dialoguri cu perechea de viață, legate de banii și bunurile pe care le aveți în comun.
Muncă – Miercuri și joi se formează un aspect cu Saturn, cel care dă probele și aduce restricții și s-ar putea să ai parte de niște zile mai tensionate în planul profesional sau în relațiile cu prietenii. Nu te baza pe ajutorul altora, pentru că până la urmă tot singură te vei descurca și nu mai riști să ai dezamăgiri.

Horoscop Taur săptămâna 8 – 14 noiembrie 2021

Dragoste– Mercur, astrul comunicării, poziționat pe casa relațiilor, încurajează comunicarea cu partenerul de cuplu, însă ziua de miercuri se anunță dificilă, așa că mai bine renunți la orice fel de pretenție,  critică sau dispută cu perechea de viață. Nu de alta, dar s-ar putea să intri într-un conflict, care să nu se termine așa ușor.
Bani – Joi se anunță o zi în care primești o sumă importantă de bani. Atenție la cheltuieli, pentru că este posibil să fii tentată să arunci cu banii, să depășești bugetul pe lucruri, care nu-ți sunt neapărat de folos!
Muncă– Toată săptămâna se anunță aglomerată la capitolul profesional. Este recomandat să fii foarte atentă la ce au de spus ceilalți, pentru că vei obține niște informații prețioase. Atenție miercuri și nu intra în dispute cu șefii sau cu cineva cu autoritate, pentru că nu vei reuși să rezolvi lucrurile cu agresivitate verbală!

Horoscop Gemeni săptămâna 8 – 14 noiembrie 2021

Dragoste– În partea a doua a săptămânii, principiile tale pot fi date peste cap, să descoperi niște lucruri pe care nu le știai despre partener și să-ți pui întrebări despre viitorul relației voastre.
Bani – Încasezi bani de la începutul săptămânii și faci socoteli pentru returnarea sau stingerea unui credit ori a unei datorii. Ai în plan să faci niște economii pentru achiziționarea unei excursii în afara țării.
Muncă– Registrul astral din a doua parte a săptămânii îți aduce tensiuni și blocaje în activitățile pe care le întreprinzi la serviciu, iar dacă ai de obținut un document oficial, s-ar putea să nu-l primești așa curând, să trebuiască să mai aștepți. La serviciu sau în acivitățile profesionale, ai grijă și nu face promisiuni, dacă știi că nu le poți onora!

Horoscop Rac săptămâna 8 – 14 noiembrie 2021

Dragoste– În planul sentimental tânjești să pleci undeva numai cu partenerul de cuplu, în afara orașului, într-un weekend romantic. Dacă-ți ies socotelile financiare, s-ar putea să dai o fugă până la munte în weekend.
Bani– În partea a doua a săptămânii intervin chestiuni financiare și preocupări pentru rezolvarea unui context financiar. Dacă miercuri s-ar putea să fii tensioanată din cauza unui blocaj sau întârzierea unei sume de bani, joi, lucrurile se rezolvă fără să faci prea mult.
Muncă– Începi săptămâna în forță. Luni și marți s-ar putea să ai niște întâlniri importante sau să stabilești direcția profesională viitoare. Joi se activează din nou sectorul muncii și al activităților curente și unele măsuri luate de către șefi s-ar putea să te nemulțumească.

Horoscop Leu săptămâna 8 – 14 noiembrie 2021

Dragoste– În planul relațional, sentimental, s-ar putea să traversezi miercuri o zi mai dificilă. Dacă ai răbdare și dai dovadă de calm și diplomație, poți trece ușor peste această zi, care nu este despre relația în cuplu, ci de frustrările tale acumulate de la serviciu și proiectate pe partener.
Bani – Contextul general al săptămânii nu-ți aduce evenimente importante în sectorul financiar. De abia în weekend se va activa acest sector: încasezi bani și faci mai multe cumpărături sau achiți rate și utilități.
Muncă – Luni și marți sunt zile active la locul de muncă, cu multă reorganizare. Ai o listă lungă de sarcini, pe care trebuie să le execuți în această săptămână și încerci să le redistribui pe zile, pentru a-ți ușura munca. Relațiile cu colegii sunt bune, așa că, din acest punct de vedere poți sta linișită că fiecare știe ce are de făcut.

Horoscop Fecioara săptămâna 8 – 14 noiembrie 2021

Dragoste– Planul sentimental este activat în prima parte a săptămânii și în weekend, așa că vezi cum îți aranjezi treaba, astfel încât să-ți petreci timpul și cu partenerul de cuplu, căruia, mai degrabă, îi rezervi finalul de săptămână.
Bani – Doar luni se întrevede activitate în conturile tale. Încasezi bani, dar faci și multe cheltuieli. Restul săptămânii, partenerul este cel care susține cheltuielile sau cineva din familie care-ți sare în ajutor cu o sumă de bani.
Muncă – Urmează o săptămână activă la locul de muncă, privind comunicarea sau învățarea unor lucruri noi. Ești foarte organizată și ai de rezolvat o multitudine de activități. Totodată, ai multe idei, pe care vrei să le implementezi în perioada următoare. Atenție miercuri și joi la starea de sănătate și nu te suprasolicita, pentru că este posibil să se acutizeze niște afecțiuni! Dacă ai posibilitatea, ia-ți o zi liberă, pentru că randamentul intelectual și puterea de  concentrare vor fi la minim și mai bine te odihnești.

Horoscop Balanță săptămâna 8 – 14 noiembrie 2021

Dragoste– Dacă miercuri ai parte de un blocaj în planul sentimental sau amâni o ieșire din cauza situației financiare, lucrurile ar putea să se îndrepte joi și în weekend, când nu mai ești așa strictă când vine vorba de cheltuit.
Bani – Marți încasezi niște bani și faci cadou o sumă de bani unui membru al familiei care își sărbătorește ziua sau un eveniment important în viața sa.
Muncă– La locul de muncă este destul de liniște pentru că nu sunt planete care să traverseze sectorul profesional. Și chiar dacă nu se întâmplă nimic important la serviciu, Mercur plasat în  casa banilor te îndeamnă să-ți mărești veniturile, să faci ceva în plus. Ți-ai putea spori veniturile dintr-o activitate pe cont propriu. Nu-ți rămâne decât să te gândești la eforturile pe care trebuie să le depui în acest sens.

Horoscop Scorpion săptămâna 8 – 14 noiembrie 2021

Dragoste– Dacă toată săptămâna ești interesată să te faci remarcată, în weekend, când Luna îți traversează sectorul sentimental și face aspecte favorabile cu planetele din casa personalității, poți avea parte de momente plăcute alături de partener. Dacă ești singură, apare cineva cu care rezonezi, ai niște dialoguri și te decizi să continui să vorbiți pentru că simți că vă înțelegeți.
Bani – Luni și marți sunt două zile în care încasezi bani din alte surse decât salariul.
Muncă – Registrul astral din prima parte a săptămânii îți aduce șanse de afirmare prin idei, opinii, planuri și strategii. Te faci remarcată și datorită lui Mercur plansat în zodia ta, însă ai grijă să nu cazi într-o capcană și să vorbești despre tine mai mult decât trebuie. Miercuri se anunță o zi cu vești mai puțin plăcute, care-ți pot schimba starea.

Horoscop Săgetător săptămâna 8 – 14 noiembrie 2021

Dragoste– Mercur, guvernatorul casei relațiilor, alături de Marte, guvernatorul casei sentimentale, traversează o casă ascunsă, a secretelor, așa că s-ar putea să-ți faci un bilanț personal sau ești tentată să începi o relație ascunsă.
Bani – Începi săptămâna cu rezolvarea unor situații în sfera financiară. Este momentul să te decizi ce proiecte profesionale rămân și ce pleacă, dacă cauți altceva de lucru sau ceri o mărire salarială.
Muncă – Sectorul comunicării, ideilor, gândirii și deplasărilor este aspectat în continuare de prezența a trei planete, așa că ai putea învăța lucruri noi. Saturn te ajută să te responsabilizezi, să-ți faci ordine în sarcini și-n viață și dacă depui eforturi, la finalul perioadei de testare, te va răsplăti.

Horoscop Capricorn săptămâna 8 – 14 noiembrie 2021

Dragoste– Odată cu intrarea lui Mercur în casa prietenilor și a vieții sociale, devii mai activă și socializezi mai mult, iar dacă ești singură, sigur vei cunoaște mai multe persoane care te curtează. Rămâne acum să-ți dai seama dacă rezonezi cu cineva. Îți dorești o persoană cu care să ai același sistem de valori ca tine, să eviți confruntări de opinii.
Bani – Miercuri apare un blocaj financiar, care se rezolvă joi cu mari eforturi. S-ar putea să recuperezi o sumă de bani de la prieteni sau faci eforturi să obții niște fonduri pentru un proiect personal.
Muncă– În prima parte a săptămânii ești mai activă la serviciu. Poate și pentru că Luna îți traversează semnul zodiacal și-ți imprimă multă organizare și determinare în atingerea obictivelor.

Horoscop Vărsător săptămâna 8 – 14 noiembrie 2021

Dragoste– În planul sentimental, joi ar putea avea loc evenimente, deși preocupările tale principale implică sfera profesională și cum să obții avantaje dintr-o activitate extraprofesională. Atenție că poți intra ușor în conflict cu partenerul de cuplu din cauza petrecerii timpului mai mult la serviciu decât cu el!
Bani – Sectorul financiar se dinamizează în weekend, când Luna ajunge în zodia Pești, respectiv în sectorul financiar. Ești tentată să mergi la cumpărături și să cheltui mai mult decât îți permiți.
Muncă – Cu trei planete în casa carierei ești foarte activă la locul de muncă și toate resursele tale se îndreaptă spre a-ți consolida statutul profesional. Ziua de miercuri este mai dificilă și s-ar putea să intri în dispute cu șefii, cu cineva cu autoritate sau cu persoane dintr-o instituție publică, așa că ai grijă, dacă ai nevoie să obții niște documente!

Horoscop Pești săptămâna 8 – 14 noiembrie 2021

Dragoste– Cu trei planete pe casa călătoriilor, gândul îți zboară la vacanță, la relaxare și la petrecerea timpului în mod plăcut cu partenerul. În weekend, când Luna ajunge în Pești, ai putea să îi propui partenerului să aveți o seară romantică sau să plecați două zile.
Bani- Săptămâna aceasta nu se întrevede nicio intrare de bani în conturile tale. Poate doar dialoguri, oferte și negocieri, însă totul rămâne la stadiul de discuție.
Muncă – Dacă decizi să urmezi niște cursuri sau să susții un examen pentru obținerea unei diplome, este posibil să faci o schimbare pe un alt post, însă ai nevoie de acea calificare. Apucă-te de învățat și nu aștepta prea mult dacă vrei o schimbare și-n planul financiar! Joi și vineri sunt două zile dificile la locul de muncă, așa că organizează-ți treburile, astfel încât să ai mai puține de făcut spre finalul săptămânii.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Lavinia Pirva - Secretul unei casnicii fericite

related posts

Modifică setările cookies