Horoscop săptămâna 9 -15 decembrie 2019. Gemenii sunt plini de energie și voie bună, vezi ce se întâmplă cu Racii


Citește horoscopul săptămânii 9-15 decembrie 2019!


Horoscop Berbec săptămâna 9 – 15 decembrie 2019

Dragoste– Posibil în ajunul zilei de Lună Plină din 12 decembrie gândul să-ți fie departe, la o persoană care locuiește în străinătate sau în alt oraș, cu care speri să începi o relație.

Bani – Marți ai toate șansele să încasezi o sumă de bani, posibil un bonus sau o primă de final de an.

Muncă- Începi săptămâna în forță, mai ales că Luna Plină din 12 decembrie din zodia Gemeni are loc în sectorul care indică comunicarea, acumularea de informații, schimbul de idei și deplasările. Se pot încinge spiritele în ședințe, în întâlniri sau în relația cu colegii. În a doua parte a săptămânii faci niște deplasări pentru a rezolva o serie de chestiuni cu o instituție bancară.

 

Horoscop Taur săptămâna 9 – 15 decembrie 2019

Dragoste– Ești cam irascibilă în preajma zilei de Lună Plină din 12 decembrie, iar partenerul nu vrea să mai accepte ca toate oalele să se spargă în capul lui. Găsești motive de ceartă din orice, în special din cauza banilor pe care îi aveți în comun.

Bani – Luna Plină din 12 decembrie se formează în zodia Gemeni și ar putea aduce în atenție o problemă financiară pe care încerci să o rezolvi. Deciziile privind administrarea banilor trebuie luate cu măsură.

Muncă– La serviciu ți se cere să faci planul pe anul următor. Îți faci un bilanț și analizezi finanțele pe care le deții. Încerci să gestionezi totul, în așa fel încât să poți demara o afacere personală în paralel cu actualul loc de muncă.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 9 – 15 decembrie 2019

Dragoste– Luna Plină din 12 decembrie, care se formează în zodia ta, respectiv în casa personalității, îți aduce multă energie. Acum depinde și de tine cum folosești această energie, pentru că dacă intri în dispute cu partenerul, poți să ajungeți la conflicte, care nu-și au sensul. Alege să comunici clar, spune deschis nemulțumirile, cu calm, pentru a putea rezolva situațiile apărute. 

Bani – Nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani până în weekend. Posibil sâmbătă să primești o sumă de bani de la unul dintre membrii familiei, care contribuie la achitarea utilităților.

Muncă– Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau o colaborare și nu s-a legat nimic până acum, de săptămâna aceasta ai toate șansele să închei un contract, în urma unor negocieri profitabile.

 

Horoscop Rac săptămâna 9 – 15 decembrie 2019

Dragoste– După o săptămână agitată la locul de muncă, partenerul îți propune în weekend să mergeți la un concert, spectacol, piesă de teatru sau o plimbare în oraș. Puțină relaxare este tot ce îți trebuie.

Bani – Finalul săptămânii îți poate aduce bani în conturi de la locul de muncă sau dintr-o colaborare. Faci tot ce-ți stă în puteri să obtii venituri suplimentare.

Muncă– Deoarece Luna Plina din 12 decembrie se formează în zodia Gemeni, în sectorul care indică izolarea și starea sănătății, toată săptămâna se anunță agitată, stresantă și obositoare la locul de muncă. Încearcă și ia lucrurile mai ușor, comunică calm nemulțumirile și rezolvă-le pe loc. Nu te mira dacă te trezești în mijlocul unei furtuni, pe care tot tu o declanșezi.

 

Horoscop Leu săptămâna 9 – 15 decembrie 2019

Dragoste– Luna Plină din 12 decembrie din zodia Gemeni se formează în sectorul care indică prietenii. Vei fi față în față cu o situație, prin care te vei lămuri de intențiile “bune” ale unui prieten, care ți-a sabotat relația sentimentală.

Bani – Săptămâna aceasta nu sunt indicate tranzacții financiare importante. 

Muncă– Dacă ai chestiuni importante de rezolvat la serviciu, ar fi bine să le rezolvi în prima parte a săptămânii, când ești activă și în formă. Apelează la diplomația cu care ești înzestrată pentru a rezolva cu calm orice situație apărută.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 9 – 15 decembrie 2019

Dragoste– În săptămâna analizată ești mai mult preocupată de carieră, însă vineri onorezi o invitație în oraș a unor prieteni și ai șansa să-ți iasă în cale o persoană cu care să ai pasiuni în comun. Ești pe care să te îndrăgostești brusc și să fii deschisă unei relații.

Bani – Din a doua parte a săptămânii pot avea loc negocieri și semnări de contracte. Discuțiile în ceea ce priveste salarizarea nu mai suportă amânare.

Muncă– Luna Plină din 12 decembrie se formează în zodia Gemeni, în sectorul care indică cariera și ambițiile profesionale. Dacă pănă acum ai muncit din greu,  poți primi o recunoaștere a meritelor sau investirea într-o funcție. Abilitățile tale au fost apreciate și acum poți primi oferte tentante de job și de la alte firme.

 

Horoscop Balanță săptămâna 9 – 15 decembrie 2019

Dragoste– Luna Plină din 12 decembrie din Gemeni ar putea să-ți aducă unele tensiuni în cuplu din cauza implicării familiei partenerului. Așadar, stai departe de ei și rezolvă-ți singură problemele!

Bani – Luni dimineață găsești soluții la o problema financiară pe care o ai. Posibil să fii nevoită să faci rost de o sumă de bani să achiți impozitul sau asigurarea la casă. 

Muncă–  Luna Plină din 12 decembrie se formează în zodia Gemeni în sectorul care indică studiile, călătoriile, relația cu persoane aflate în străinătate, semn că vei putea primi o bursă de studiu sau poate avea loc încheierea cu succes a unui curs de perfecționare profesională, care să te ajute în carieră.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 9 – 15 decembrie 2019

Dragoste– Ai parte de un început de săptămână în care partenerul te poate dezamăgi. Nu pune la suflet și lasă timpul să rezolve. Poate un sejur la munte în weekend n-ar strica să vă reinventați relația, mai ales că Luna Plină din Gemeni din 12 decembrie activează și sectorul intim.

Bani – Luna Plină din 12 decembrie din zodia Gemeni dinamizează axa financiară, așa că mare atenție la cum gestionezi finanțele săptămâna aceasta!

Muncă– Te preocupă un proiect care începe în ianuarie și ca totul să iasă conform planului, ai nevoie de aprobarea șefilor și de sfatul unui coleg cu experiență.


Horoscop Săgetător săptămâna 9 – 15 decembrie 2019

Dragoste– Luna Plină din 12 decembrie din zodia Gemeni activează casa cuplului și a relațiilor din sfera afacerilor. Pot să apară tensiuni în relația cu toți interlocutorii. Ține cont și de părerea celorlalți, fii cooperantă și dă dovadă de mai multă adaptabilitate!

Bani – Luni s-ar putea să ai o surpriză și să afli că în urma unui artificiu financiar ai câstigat o sumă de bani, care vine pe neașteptate. Cumpără bilete la un concert de Crăciun!

Muncă– Cele mai dinamice zile la serviciu vor fi luni și marți, când Luna îți traversează sectorul muncii. Ești apreciată pentru eforturile tale și astepți să fii și răsplătită cu o mărire salarială.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 9 – 15 decembrie 2019

Dragoste– La mijlocul săptămânii ar putea să apară probleme de comunicare cu partenerul, posibil și din cauza Lunii Pline din Gemeni, din 12 decembrie, când totul se poate precipita. Ar fi indicat să nu inițiezi nicio acțiune la care partenerul să te ajute, pentru că nu vei fi mulțumită și de aici să se ajungă la dispute.

Bani – Nu lăsa chestiunile financiare să intervină între tine și partener! Administrați împreună sumele de bani de care dispuneți pentru sărbători și evitați să fiți la polii opuși cu părerile.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din 12 decembrie din zodia Gemeni, care se formează în sectorul muncii. Încheierea unei etape profesionale sau culegerea roadelor unor demersuri pentru investirea într-o funcție ar putea avea loc în această săptămână.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 9 – 15 decembrie 2019

Dragoste– Luna Plină din 12 decembrie din Gemeni se formează în sectorul care indică dragostea și aventura. Este un moment favorabil să te lași cucerită de partener, iar dacă ești singură, îți poți întâlni marea iubire, acolo unde nici nu te aștepți.

Bani – Nu ai o situație financiară tocmai bună, însă nu dispera, deoarece ai șanse să primești cadou o sumă de bani de la o rudă aflată în străinătate.

Muncă– Evenimentul important al săptâmânii este Luna Plină din 12 decembrie din zodia Gemeni, care este în strânsă legătură cu sectorul care indică proiectele de viitor. Dacă lucrezi într-un domeniu care are legătură cu comunicarea, creativitatea, creația, sportul, muzica, copiii, PR sau presă, săptămâna aceasta poți excela și să primești laudele șefilor.

 

Horoscop Pești săptămâna 9 – 15 decembrie 2019

Dragoste– Luna Plină din 12 decembrie se formează în zodia Gemeni, respectiv în sectorul care indică viața de familie, unde apariția unui eveniment neașteptat poate să aducă o schimbare în familie sau care are legătură cu spațiul de locuit. În cele mai fericite cazuri este vorba despre încheierea unui contract pentru cumpărarea/vinderea/închirierea unui imobil.

Bani – Se apropie sărbătorile și trebuie să mergi la shopping pentru a-ți cumpăra o ținută. Economisește niște bani pentru a-ți lua un lucru de calitate.

Muncă– Deși Luna Plină din 12 decembrie activează sectorul familiei, axa pe care se formează fenomenul astral implică și sectorul socio-profesional. Așadar, vei simți efectele și în sectorul muncii. Pregătește-te să faci față tuturor provocărilor și să gestionezi situațiile de criză prin comunicare!

related posts