Horoscop săptămâna 9 - 15 martie 2020. Gemenii au parte de surprize mari, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Aflați ce vă rezervă astrele în materie de dragoste, bani și carieră în săptămâna 9 - 15 martie 2020.


Horoscop Berbec săptămâna 9 - 15 martie 2020

Dragoste– Pe 10 martie, Mercur revine în mers direct și activează axa sentimentală. Poți cunoaște prin intermediul unui prieten sau unui grup pe care îl frecventezi, o persoană de care să te simți atrasă din prima clipă.

Bani – Rezolvi o chestiune financiară de abia la finalul săptămânii, când vei cere sfatului unui apropiat. Posibil să primești o ofertă de job mai bine remunerat, însă nu știi dacă să dai curs propunerii sau să rămâi la actualul loc de muncă, unde lucrezi bine în echipa în care ești.

Muncă – Luna Plină din 9 martie, din zodia Fecioarei, care se formează în sectorul sănătății și al muncii, anunță o săptămână aglomerată la serviciu. Poți să închei o etapă profesională, poți primi o veste legată de un job, care ți se propune sau poți încheia cu succes un proiect. La serviciu, dacă ești provocată, încearcă să eviți disputele cu colegii!

 

Horoscop Taur săptămâna 9 - 15 martie 2020

Dragoste–Luna Plină din 9 martie, din zodia Fecioarei, activează sectorul sentimental. Vei avea parte de momente inedite în cuplu, vei simți că ai vrea să treci la nivelul următor în relație. Dacă ești singură, realizezi că sentimentele pe care le nutrești față de o persoană, îți vor da curajul să îi spui ce simți.

Bani – În weekend anulezi o călătorie și încerci să recuperezi banii, pe care vrei să îi investești în altceva.

Muncă– Cum Mercur revine la mersul direct din 10 martie în sectorul carierei și al ambițiilor profesionale, este momentul să-ți faci cunoscute ideile originale pentru proiectele din perioada următoare.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 9 - 15 martie 2020

Dragoste– Luna Plină din 9 martie se perfectează în casa familiei, a vieții de familie și anunță un eveniment fericit alături de partenerul de cuplu. Posibil să găsiți casa pe care vreți să o achiziționați, care întrunește toate cerințele voastre. Ești tot mai aproape de dorința ta de a avea o familie sau de a te muta cu partenerul.

Bani – Posibil spre finalul săptămânii să negociezi un contract de colaborare sau să ai un dialog cu șefii legat de o mărire salarială.

Muncă– Pe 10 martie Mercur, guvernatorul tău, revine la mersul direct, prin casa pregătirii tale profesionale, așa că, dacă ai planuri să începi un curs, este perioada cea mai bună de a acumula cunoștințe și de a învăța lucruri noi.

 

Horoscop Rac săptămâna 9 - 15 martie 2020

Dragoste– Spre finalul săptămânii îi faci o surpriză partenerului de cuplu, prin programarea unor activități de relaxare, participarea la o petrecere sau o ieșire în afara orașului.

Bani – Pe 10 martie Mercur revine la mersul direct prin casa avantajelor materiale, a moștenirilor, a creditelor și a banilor deținuți cu partenerul de cuplu. Așadar, toată săptămâna te vor preocupa chestiunile bănești, analizezi, faci calcule și vezi dacă îți permiți să investești într-un bun de valoare mai mare.

Muncă– Luna Plină din 9 martie se formează în casa comunicării, al schimbului de opinii, al acumulării de cunoștințe și a negocierilor, semn că poți să ai parte de un succes în aceste domenii. Posibil să negociezi profitabil un contract sau să înregistrezi un succes la un examen important pentru carieră.

 

Horoscop Leu săptămâna 9 - 15 martie 2020

Dragoste– Cum Mercur revine la mersul direct din 10 martie, prin sectorul care indică relațiile, dacă au existat tot felul de neînțelegeri, acum le poți rezolva prin comunicare. Vei observa că de data aceasta vă veți înțelege și lucrurile intră pe un făgaș normal.

Bani – Luna Plină din zodia Fecioarei din 9 martie îți activează casa financiară, a banilor pe care îi obții de la locul de muncă, așa că așteaptă-te la o mărire salarială sau la primirea unui bonus sau o primă. Totodată, poți să închei un contract pentru o colaborare, iar conturile tale să se rotunjească.

Muncă– În a doua parte a săptămânii se activeză mai mult sectorul profesional, unde poate să apară o surpriză din partea unui șef sau din partea conducerii firmei în care lucrezi, prin deciziile care se vor lua.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 9 - 15 martie 2020

Dragoste– Pe fondul Lunii Pline de luni, care se formează în zodia ta, vei avea parte de o împlinire personală în cuplu. Și tu vei fi luată prin surprindere de turnura evenimentelor, dar vei fi fericită.

Bani – Ai tendința să cheltui mai mult decât ai. Vei merge la shopping la mijlocul săptămânii și-ți achiziționezi tot felul de produse vestimentare pentru evenimentele la care vei participa în viitor.

Muncă– Din 10 martie Mercur revine la mersul direct prin casa muncii și se lămurește o situație de incertitudine privind unele sarcini de muncă, care nu te priveau pe tine, dar pe care trebuia să le rezolvi.

 

Horoscop Balanță săptămâna 9 - 15 martie 2020

Dragoste– Pe 10 martie Mercur revine la mersul direct prin casa dragostei și a aventurii și te poți aștepta la tot felul de surprize din partea partenerului, din partea copiilor dacă ești părinte sau chiar tu să le pregătești acestora o serie de activități de relaxare și să petreci timp de calitate cu ei. 

Bani – Ai grijă cum cheltui săptămâna aceasta, deoarece doar vineri ai șanse să încasezi o sumă de bani, dar nu din munca proprie, ci de la părinți sau familie.

Muncă– Posibil Luna Plină de luni din zodia Fecioarei, care va activa axa serviciului, să scoată la suprafață o serie de lucruri, care necesitau rezolvare și pe care șefii le tot amânau. Acum însă nu mai au cum să pună piedici și vor fi obligați să ia niște măsuri împotriva unor colegi, care nu-și fac treaba, iar tu vei fi degrevată de niște sarcini sau ți se va ușura munca.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 9 - 15 martie 2020

Dragoste– Luna Plină de luni se formează în zodia Fecioarei, în sectorul care indică prietenii și grupurile din care faci parte, dar totodată dinamizează și axa sentimentală, așa că așteaptă-te la tot felul de surprize în dragoste. Posibil să fii prezentată unei persoane pe care o placi și vrei să o cunoști de mult.

Bani – Sâmbătă sau duminică vei primi o sumă de bani. Posibil un vecin/ă sau un prieten/ă îți returnează o datorie, așa că poți merge liniștită la shopping sau la un salon de înfrumusețare.

Muncă– Cum Luna ajunge în zodia ta spre finalul săptămânii, mai exact în ultima zi lucrătoare și-ți imprimă determinare în chestiuni care țin de negocierea unor contracte sau o negociere, ar fi bine să profiți de aceste aspecte astrale pentru că îți sunt favorabile.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 9 - 15 martie 2020

Dragoste– Nu prea ești în apele tale de o vreme, pentru că te-ai îndrăgostit de cineva de la serviciu și nu știi cum să faci să îi spui sau să îi dai de înțeles. Te va ajuta din 10 martie Mercur, care revine la mersul direct prin casa comunicării și vei găsi cuvintele potrivite pentru a-i împărtăși ce simți.

Bani –Faci planuri de vacanță și ceri sfatul unor prieteni, care au vizitat niște zone pe care dorești și tu să le vizitezi. Te interesezi de prețuri pentru a-ți face un buget.

Muncă– Evenimentul important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioarei, care se formează luni în sectorul socio-profesional și anunță un succes sau investirea într-o funcție, pe care o aștepți de mult. Poate fi vorba și de un raspuns favorabil primit de la un angajator unde ai aplicat.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 9 - 15 martie 2020

Dragoste– Partenerul îți este alături și se bucură de performanța pe care ati obținut-o în domeniul profesional. În weekend, deși nu te simți bine, alegi să-i faci pe plac și ieșiți în oraș să sărbătoriți.

Bani – Din 10 martie Mercur revine la mersul direct prin sectorul financiar și va ajuta la toate negocierile sau recuperarea unor sume de bani. Vei avea idei originale de a face bani în următoarea perioadă.

Muncă– Cariera va fi în atenția ta în a doua parte a săptămânii, când te poți pune în valoare, prin experiența acumulată. Totodată, Luna Plină din 9 martie din zodia Fecioarei, care dinamizează axa studiilor, poate anunța un succes în încheierea unor cursuri de pregătire profesională, care te vor ajuta în carieră.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 9 - 15 martie 2020

Dragoste– Cum Luna Plină din 9 martie dinamizează și sectorul intim, vei petrece clipe pasionale alături de partener în această perioadă sau vei fi deschisă unor experiențe noi în dragoste.

Bani – Îți începi săptămâna cu socoteli financiare, mai ales că Luna Plină din 9 martie din zodia Fecioarei se formează în sectorul avantajelor materiale și a banilor deținuți împreună cu partenerul. Posibil să primești o veste bună de la partener, care a obținut o mărire salarială.

Muncă– Din 10 martie Mercur revine la mersul direct prin  zodia ta, iar acest lucru va avea efect și asupra sarcinilor de la locul de muncă, unde vei avea tot felul de idei originale și soluții pentru rezolvarea unor probleme pe care le poți întâmpina. Astrul comunicării va fi de partea ta în toate procesele de comunicare, prezentare de proiecte, idei, opinii, acumulare de cunoștințe și în rezolvarea chestiunilor administrative ale firmei.

 

Horoscop Pești săptămâna 9 - 15 martie 2020

Dragoste– Luna Plină de luni din zodia Fecioarei activează axa relațională, respectiv sectorul care indică mariajul sau relația cu partenerul. Posibil să petreci în această perioadă niște zile împlinite alături de partener. Dacă ești singură, ai toate șansele să ai parte de o surpriză de la o persoană din anturajul tău, care-ți face o declarație de dragoste.

Bani – În a doua parte a săptămânii începi niște demersuri financiare de care partenerul nu știe. Ar fi bine să îi spui din timp, să nu afle întâmplător și să se iște discuții.

Muncă– Luna Plină din 9 martie din zona parteneriatelor ar putea să-ți aducă și încheierea unui parteneriat și implicarea într-un proiect nou, în care comunicarea va fi foarte importantă. Poate începi un proiect online, iar promovarea va fi esențială.

related posts