Horoscop săptămânal 9 - 15 noiembrie 2020. Vărsătorii au o revelație și înțeleg cum să-și schimbe viața în bine


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în  săptămâna 9 - 15 noiembrie 2020.


Săptămâna analizată este bogată în evenimente astrale: intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Scorpion în 10 noiembrie, revenirea lui Marte, planeta acțiunii, la mișcarea directă după două luni de retrogradare, în 14 noiembrie, conjuncția planetelor Jupiter, marele benefic, și Pluton, planeta transformărilor profunde și a regenerării în 12 noiembrie și Luna Nouă din zodia Scorpion din 15 noiembrie. 


Horoscop Berbec săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020


Dragoste– Dacă în cuplu ai avut unele neînțelegeri, amână deciziile importante pentru weekend, pentru că va fi un context favorabil împăcării!

Bani – Sectorul financiar este cel solicitat în această săptămână, datorită revenirii lui Mercur, astrul comunicării, prin zodia Scorpion și a Lunii Noi din 15 noiembrie, care anunță o nouă etapă în administrarea finanțelor, a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul sau cu alte persoane, banii proveniți din moșteniri, credite și împrumuturi de la apropiați. Așadar, concentrează-ți atenția pe a gestiona rațional finanțele, pentru că îi vei avea ca aliat pe Mercur!

Muncă – Două aspecte importante dinamizează sfera profesională: revenirea lui Marte, planeta ta guvernatoare, la mișcarea directă, din 14 noiembrie și conjuncția (alăturarea) planetelor Jupiter-Pluton, în sectorul asociat carierei, care anunță un succes. Fii atentă la oportunitățile care vin spre tine și nu le rata, pentru că este posibil să obții o funcție mult dorită!

 

Horoscop Taur săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020


Dragoste– Contextul astral al începutului de săptămână îți aduce preocupări pentru planul afectiv, pentru relația de cuplu, mai ales că aștepți ca acesta să facă un gest care să te impresioneze. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, de duminică, din casa relațiilor, mariajului, care deschide o nouă etapă de viață în cuplu.

Bani – Posibil vor exista momente săptămâna aceasta când nu îți vei dovedi disponibilitatea spre un acord mai vechi și vei dori să schimbi termenii contractului. Vei fi ajutată de Mercur, începând din 10 noiembrie, care revine pe acest domeniu, ajutând în negocieri.

Muncă– Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă din 14 noiembrie, prin zodia Berbec. Cum dinamizează axa muncii, vei vedea o îmbunătățire a randamentului tău, vei identifica mult mai ușor soluțiile la locul de muncă. În 12 noiembrie sau în ajunul aceste date, când se formează conjuncția între Jupiter și Pluton, vei avea o revelație, în urma căreia vei renunța la unele mentalități învechite și vei fi deschisă noului în sfera profesională.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020


Dragoste– Unul dintre evenimtele de luat în seamă din această săptămână este conjuncția (alăturarea) planetelor Jupiter și Pluton, în zodia Capricorn, în sectorul intimității și transformărilor profunde. Așadar, vei putea să-ți schimbi viața numai dacă vei accepta că trebuie să-ți schimbi principiile pe care le adoptai până acum în relații.

Bani – Aceeași conjuncție Jupiter-Pluton va activa și sectorul financiar, al banilor și avantajelor materiale provenite din moșteniri, credite, împrumuturi sau banii pe care îi deții împreună cu partenerul de cuplu. Este un moment în care vei realiza anumite greșeli financiare și ți se dă șansa să le îndrepți. 

Muncă– Trei dintre evenimentele astrale ale săptămânii au legătură cu sfera profesională. Astfel, pe 10 noiembrie, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Scorpion, prin casa muncii și va agita puțin spiritele la locul de muncă, dar rolul lui va fi ca până pe 1 decembrie să pregătească o schimbare în carieră. Din 14 noiembrie Marte, planeta acțiunii, își reia mersul direct prin casa proiectelor și a planurilor pe termen lung, semn că acum se deblochează un proiect mai vechi. Pe 15 noiembrie se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, care deschide o nouă etapă la locul de muncă, privind sarcinile, procedurile care trebuie urmate, mai ales că nu este exclus să apară surprize și evenimente neașteptate.

 

Horoscop Rac săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020


Dragoste– Trei dintre evenimentele astrale ale acestei săptămâni vizează sectorul relațiilor și sfera afectivă. Mercur revine în sectorul asociat iubirii, din 10 noiembrie și urmează o perioadă în care sentimentele vor fi răscolite, analizate și lămurite. Al doilea eveniment este conjuncția (alăturarea) planetelor Jupiter și Pluton, care se formează în 12 noiembrie în sectorul relațiilor și căsătoriei și care poate aduce o revelație, un eveniment deosebit în cuplu. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, care marchează un nou început în sfera sentimentală, în relația de iubire.

Bani – Nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani în această săptămână, doar dialoguri și negocieri de parteneriate.

Muncă– Conjuncția Jupiter-Pluton din zodia Capricorn, din sectorul parteneriatelor are efect și în sfera profesională, deoarece în ajunul zilei de 12 noiembrie se poate încheia un contract important. Un alt aspect care dinamizează această săptămână este revenirea lui Marte, planeta acțiunii, la mișcarea directă prin zodia Berbec, prin sectorul asociat carierei și relației cu șefii sau autoritatea. Așadar, se reiau anumite proiecte care au fost reanalizate, iar relația cu șefii nu mai este chiar așa de tensionată.

Horoscop Leu săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020


Dragoste– Luna nouă din zodia Scorpion, din 15 noiembrie, marchează un nou început în viața de familie sau dacă ești într-o relație mai veche neaoficializată, este posibil să-ți dorești mai mult de atât. Te va ajuta și Mercur, astrul comunicării, care ajunge în 10 noiembrie în acest sector și vei putea aborda aceste subiecte, deschis și direct cu partenerul tău de viață.

Bani – Preocupări de natură financiară ai luni după-amiază, marți și miercuri. Încasezi salariul, bani din colaborări și faci plăți.

Muncă– Conjuncția planetelor Jupiter și Pluton, care se formează în 12 noiembrie, în zodia Capricorn, pe sectorul muncii și al sănătății, ar putea să-ți aducă o revelație sau soluții privind niște probleme care trenează de mai mult timp la locul de muncă și a căror rezolvare o găsești acum. Posibil să te gândești să începi o activitate pe cont propriu, să ai afacerea ta. Astfel, Mercur revenit din 10 noiembrie prin zodia Scorpion, prin casa firmei și apoi Luna Nouă din 15 noiembrie, care se formează tot în zodia Scorpion, aduc noi începuturi privind planurile tale de a începe o afacere personală. Ți se deschid niște oportunități pe care ar fi recomandat să nu le ratezi.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020


Dragoste– Unul dintre evenimentele astrologice ale săptămânii este conjuncția (alăturarea) planetelor Jupiter și Pluton, care se formează în 12 noiembrie, în zodia Capricorn, în sectorul asociat iubirii. Este un moment astral important, pentru că vei avea o revelație sau în preajma acestei date, vei știi ce anume să faci, să spui pentru a-ți exprima sentimentele, să-ți surprinzi partenerul. Dacă ești singură, constați că persoana de la care ți-ai luat gândul, acum începe ea să vină spre tine.

Bani – Joi și vineri poți încasa o sumă de bani, poate dintr-o speculație financiară sau dintr-o activitate independentă. Pe 14 noiembrie, Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă, prin sectorul asociat avantajelor materiale, creditelor, datoriilor și banilor și resurselor deținute în comun cu partenerul de cuplu sau cu partenerii cu care lucrezi. Așadar, se deblochează sfera financiară și după o reviziuire, care a durat două luni, acum vei știi să gestionezi rațional finanțele.

Muncă – Din 10 noiembrie, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Scorpion și până pe 1 decembrie, ești sfătuită să fii atentă la toate informațiile care vin spre tine, pentru că nu toate vor fi adevărate. Poate unele vor ajunge doar ca să-ți încurce planurile și să te depărtezi de la direcția bună. Pe 15 noiembrie se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, care marchează un nou început în sectorul care reprezintă comunicarea, schimbul de opinii, informațiile venite prin toate formele de comunicare și care te vor ajuta să înțelegi mai bine o situație.

 

Horoscop Balanță săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020


Dragoste– Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă din 14 noiembrie prin casa relațiilor și a căsătoriei. După două luni, în care a reanalizat relațiile, acum este momentul să aplici ceeea ce ai învățat, prin schimbarea atitudinii față de partener și folosirea energiei planetei Marte în mod constructiv și nu pentru a intra în conflicte! 

Bani – Conjuncția planetelor Jupiter și Pluton din zodia Capricorn, din sectorul asociat căminului și vieții de familie ar putea aduce o reușită, mai ales dacă cauți să achiziționezi un imobil pentru că vei găsi exact ceea ce-ți dorești și la un preț bun. Ultimul eveniment astral al săptămânii este Luna Nouă din 15 noiembrie din zodia Scorpion, care deschide o nouă etapă în administrarea finanțelor. Ești invitată să găsești un echilibru între cheltuieli și încăsari.

Muncă– Perioada luni-miercuri este cea mai dinamică la locul de muncă, cu multe provocări, dar și cu dezamăgiri care privesc promisiunile făcute de către șefi, legate de sarcinile pe care le ai de îndeplinit, dar și procedurile care trebuie schimbate, pentru a putea să ți se ușureze munca.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020


Dragoste– Începând din 10 noiembrie Mercur va fi un aliat pentru tine, pentru că începe să-ți traverseze zodia. Dacă ai căutat să-ți dai seama ce anume a destabilizat relația cu partenerul de cuplu, acum vei începe să-ți dai seama de motivele care au dus la o răceală din partea acestuia. Luna Nouă din Scorpion, de duminică, îți dă șansa să începi o nouă etapă, să te schimbi, să vezi altfel lucrurile în cuplu. 

Bani- Conjuncția (alăturarea) planetelor Jupiter, guvernatorul banilor, și Pluton, guvernatorul tău, din 12 noiembrie, îți aduce oportunități importante în carieră și de îmbunătățire a situației financiare în perioada imediat următoare.

Muncă- Perioada cea mai activă la locul de muncă este joi-vineri, când ai parte de o serie de provocări, însă ai și ajutoare, pentru că unii colegi îți sar în ajutor să poți duce la capăt o sarcină, un proiect. Marte, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, de sâmbătă, prin casa muncii, așa că vei observa că vei avea mai multă energie și un randament mai ridicat fizic și intelectual. 

 

Horoscop Săgetător săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020


Dragoste– Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă din 14 noiembrie, prin zodia Berbec, respectiv prin sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului, flirtului. Așadar, după două luni în care ai tatonat terenul în relația cu cineva cu care dorești să începi o poveste de iubire, acum vei avea curajul să-ți declari sentimentele. Poate fi cineva din trecutul tău, mai ales că Mercur, guvernatorul casei relațiilor, iși face intrarea în zodia Scorpion, pe domeniul asociat trecutului și a relațiilor ascunse. Tot aici se va forma și Luna Nouă din 15 noiembrie, care te invită la o introspecție, la un bilanț, după care poți lua decizii de natură relațională.

Bani – Unul dintre evenimentele importante ale săptămânii este conjuncția (alăturarea) planetelor Jupiter și Pluton din Capricorn, care vor avea un impact asupra situației financiare, cu oportunități de suplimentare a veniturile. Prin urmare, fii atentă la șansele care se ivesc în ajunul zilei de 12 noiembrie!

Muncă– Axa muncii se activează la finalul săptămânii, așa că zilele de vineri și sâmbătă vor fi cele mai solicitante, însă vei avea noroc, ca unul dintre colegi îți întinde o mână de ajutor.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020


Dragoste– Configurația astrală a zilei de 12 noiembrie anunță o conjuncție, alăturare, a planetelor Jupiter și Pluton, în zodia Capricorn, în casa personalității tale. Așadar, contextul astral te va ajuta să mergi într-o direcție nouă în planul personal.

Bani – În weekend poți avea parte de o surpriză de ordin financiar. Cineva din grupul pe care îl frecventezi îți propune să preiei conducerea unui proiect mai amplu, care ți-ar aduce o sumă considerabilă în conturile tale.

Muncă– Mercur, planeta negocierilor și a comunicării, ajunge în 10 noiembrie în zodia Scorpion, în sectorul asociat planurilor și proiectelor pe termen lung, așa că, până pe 1 decembrie ai timp să pui la cale un plan de viitor legat de un proiect pe care tot îl amâni. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 15 noiembrie, care marchează un nou început privind lărgirea grupului social din care faci parte, relațiile de prieteni, dar și proiectele (o afacere) pe care vrei să le începi împreună cu un apropiat.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020


Dragoste– În urma unui bilanț al ultimelor luni, să rezolvi o chestiune relațională, în ajunul zilei de 12 noiembrie, când se formează conjuncția (alăturarea) planetelor Jupiter, marele benefic, și Pluton, planeta transformărilor profunde, vei avea o revelație, vei primi niște informații din astral, sub formă de vis sau vin spre tine informații, care să te convingă să te desprinzi de anumite obiceiuri dăunătoare și să închei o etapă dureroasă din viața ta.

Bani – Preocupări legate de veniturile pe care le încasezi, dar și gestionarea sumelor, vei avea în prima jumătate a săptămânii.

Muncă– Trei dintre evenimentele astrale din această săptămână au legătură cu sfera profesională. Astfel, Mercur, astrul comunicării, revine prin zodia Scorpion, din 10 noiembrie, prin casa carierei și a aspirațiilor profesionale. Ești invitată să speculezi acest moment, astfel încât lucrurile să meargă în favoarea ta în carieră. Apoi, Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă din 14 noiembrie și posibil să te mai domolești oarecum războiul pe care l-ai început împotriva tuturor. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, de duminică, care-ți deschide o nouă etapă în carieră.

 

Horoscop Pești săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020


Dragoste– În prima parte a săptămânii te preocupă relația cu partenerul de viață și ești atentă la nevoile lui.

Bani – În partea a doua a săptămânii vei încasa niște sume de bani, care vin dintr-o activitate extraprofesională sau partenerul este cel care primește un bonus/primă. În 14 martie, Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă, prin sectorul financiar și după două luni în care ai încercat să obții o mărire salarială, acum este posibil să obții ceea ce îți dorești.

Muncă– Conjuncția planetelor Jupiter, marele benefic și Pluton, planeta transformărilor profunde, care se formează în 12 noiembrie în zodia Capricorn, respectiv în sectorul asociat proiectelor de viitor și a prietenilor și grupurilor din care faci parte, anunță o oportunitate de a te implica într-un proiect, care ar putea să te propulseze în carieră sau să te lansezi într-o afacere personală. Implicarea ta în acest proiect depinde de principiile și convingerile celor cu care vei colabora. Un cuvânt de spus va avea Mercur, revenit în 10 noiembrie, prin zodia Scorpion, prin sectorul asociat sistemului de valori personale, unde se va forma duminică Luna Nouă, care anunță o nouă etapă privind începerea unor cursuri de perfecționare sau schimburi de experiență profesională.

 

related posts

Modifică setările cookies