Horoscop săptămânal 1 – 7 martie 2021. Berbecii sunt foarte tentați de o relație extraconjugală, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 1 – 7 martie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 1 – 7 martie 2021


Dragoste– În primele două zile din săptămână ești preocupată de relațiile de cuplu. Ești tentată să cauți pe cineva din trecutul tău și chiar să începi o relație extraconjugală. Atenție, pentru că este posibil să intri în niște încurcături din care să nu mai poți ieși!

Bani – Sectorul financiar se dinamizează de la jumătatea săptămânii, când este posibil să ai niște temeri că nu vei putea rezolva o chestiune financiară. Dacă vrei să achiziționezi un bun de valoare mai mare, este de preferat să negociezi până ajungi la prețul pe care ți l-ai propus.

Muncă – Marte, guvernatorul tău, ajunge în zodia Gemeni, în 4 martie, pe sectorul comunicării, gândirii, schimburilor de opinii, dezbaterilor și deplasărilor. Așadar, dorința ta de cunoaștere va fi mare, încerci să acumulezi cât mai multă informație și nu de puține ori vei simți că nu ai atâtea cuvinte pe câte îți trebuie să-ți exprimi părerile. Atenție, că poți deveni destul de agresivă în relațiile cu ceilalți și poți strica relațiile profesionale!

 

Horoscop Taur săptămâna 1 – 7 martie 2021


Dragoste– Partea a doua a săptămânii se anunță dinamică în sfera relațională. Posibil să apară și unele tensiuni din cauza banilor, a administrării unor sume pe care le deții împreună cu partenerul. Îți dorești să achiziționezi o vacanță, însă partenerul nu este de acord momentan și propune să mai așteptați, să nu faceți o achiziție acum.

Bani –Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, în 4 martie, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă proprie. Așadar, urmează o perioadă, până pe 23 aprilie, în care ai posibilitatea să-ți îmbunătățești situația financiară, să-ți cauți alt job, dacă nu mai ești mulțumită de cel actual, să închei colaborări profitabile și chiar să faci și niște economii.

Muncă– Primele două zile din săptămână sunt dinamice la locul de muncă. Posibil să primești și niște oferte noi de serviciu, de colaborări, care vin prin intermediul prietenilor.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 1 – 7 martie 2021


Dragoste– Contextul astral al săptămânii îți aduce preocupări pentru relația de cuplu de abia în weekend, pentru că în restul timpului vei fi foarte ocupată la locul de muncă, cu noile proiecte. Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia ta, în 4 martie și va dinamiza și axa relațională, așa că mare atenție la cum interacționezi cu partenerul de cuplu, iar dacă ești singură, cu potențialii parteneri, care ar putea să se retragă dacă ești prea războinică.

Bani – În sfera financiară, nu se întrevăd intrari ale unor sume de bani decât în weekend, cel mai probabil duminică.

Muncă– În primele două zile din săptămână vei reuși să te faci remarcată prin ideile tale, prin abilitățile și experiența acumulată de-a lungul timpului. În partea a doua a săptămânii, Luna va traversa sectorul muncii și activitățile se aglomerează. Există posibilitatea să intri în conflicte cu șefii, cu unii colegi care nu își fac treaba sau cu unii dintre colaboratorii cu care desfășori activități. De acest lucru este responsabil Marte, planeta acțiunii, care intră în zodia ta, în sectorul identității, din 4 martie. Până pe 23 aprilie, ar trebui să ai grijă cum comunici și relaționezi, deoarece energia, inițiativa, curajul și acțiunile pe care le vei derula rapid, pot fi interpretate greșit dacă ești directă și spui lucrurilor pe nume.

 

Horoscop Rac săptămâna 1 – 7 martie 2021


Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări pentru casă, familie, viața de familie, relațiile cu părinții. Posibil să primești vești de la rudele partenerului care își anunță vizita în weekend. Înainte să începi o dispută cu partenerul pentru că ți-au stricat programul, așteaptă să vezi, pentru că veți primi un ajutor important pentru casă. 

Bani – Posibil în partea a doua a săptămânii să primești o sumă de bani sau să faci niște speculații financiare. Ai putea să negociezi și un contract în favoarea ta sau să te uiți pe niște oferte de electrocasnice, pentru că vrei să faci niște schimbări în casă.

Muncă– Evenimentul astral al săptămânii este intrarea lui Marte, guvernatorul casei carierei, în zodia Gemeni, în 4 martie, în sectorul asociat subconștientului, izolării, frământărilor, trecutului  și meditației. Așadar, introspecția ar putea să te ajute, până pe 23 aprilie, să identifici ce anume îți lipsește în carieră și cum ai putea să faci să fii pe deplin satisfăcută profesional.

 

Horoscop Leu săptămâna 1 – 7 martie 2021


Dragoste– Începând din 4 martie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Gemeni, în sectorul relațiilor de prietenie. Totodată, va dinamiza și axa sentimentală și dacă ești singură, este posibil să cunoști pe cineva prin intermediul prietenilor sau poate chiar unul dintre prieteni să devină mai apropiat. Vineri și sâmbătă sunt zile favorabile planului amoros.

Bani – În partea a doua a săptămânii există tendința să intri în tensiuni cu șefii din cauza nemulțumirilor tale salariale. Dacă vrei să obții ce ți-ai propus, apelează la diplomația cu care ești înzestrată!

Muncă – Tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin sectorul planurilor și proiectelor de viitor, din 4 martie, ar putea să te ajute să lansezi un proiect sau să reiei un proiect care a tot fost amânat. Recomandarea pentru acest tranzit este să ai grijă cum  comunici cu interlocutorii tăi pentru că este posibil să ai tendința să fii agresivă, grăbită, directă, să spui ce nu trebuie și de aici să se iște dispute aprinse.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 1 – 7 martie 2021


Dragoste– În partea a doua a săptămânii este susținut dialogul în sfera sentimentală și s-ar putea să iei inițiativa să rezolvi niște chestiuni care trebuiesc lămurite. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, vei putea să treci peste unele obstacole cu ajutorul comunicării. Dacă ești singură, ești deschisă unor noi relații și lași deoparte criticile și atitudinea serioasă pe care le afișezi în relațiile cu ceilalți.

Bani – Contextul astral al primelor două zile din săptămână este favorabil pentru încasarea unor sume de bani venite brusc sau cu surpriză dintr-o colaborare sau un parteneriat.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, în 4 martie, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, până pe 23 aprilie, vei avea parte de provocări în sfera profesională și te vei mobiliza exemplar atunci când va trebui să-ți demonstrezi experiența. 

 

Horoscop Balanță săptămâna 1 – 7 martie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Marte, guvernatorul casei relațiilor, în 4 martie, în zodia Gemeni, în sectorul asociat principiilor și sistemului de valori, semn că-ți vei dori să rezonezi cu partenerul de cuplu în privința mentalităților și convingerilor. Dacă ești singură, cauți un partener cu care să ai preocupări intelectuale comune.

Bani –În partea a doua a săptămânii se activează sectorul financiar. Este recomandată atenție pentru că există riscul să se complice unele situații și să nu mai poți intra în posesia unor sume de bani.

Muncă– Deși nu simți că totul se desfășoară cum ar trebui la locul de muncă, în primele două zile din săptămână, când Luna îți traversează semnul zodiacal, ai șanse să fii recomandată într-un nou proiect, într-o poziție mai bună, într-un alt departament al firmei sau poate la un nou job. Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în 4 martie în zodia Gemeni, respectiv în sectorul studiilor, principiilor, conștiinței, dezvoltării personale, va introduce dorința de a te informa într-un domeniu în care activezi, să fii la curent cu tot ce este nou.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 1 – 7 martie 2021


Dragoste– În primele două zile din săptămână nu te afli într-o formă tocmai bună și vei căuta să stai departe de stresul și de agitația cotidiană pentru a-ți aduna gândurile și a putea lua o decizie care privește sfera sentimentală. Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în 4 martie, în zodia Gemeni, în sectorul intimității, încrederii reciproce și a transformărilor profunde. Ești determinată să începi un nou capitol în cuplu.

Bani- Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, în casa asociată avantajelor materiale, a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul, cu alți terți, ai banilor pe care îi poți obține dintr-un credit sau a taxelor și impozitelor, te va ajuta să lămurești niște chestiuni financiare. Vineri și sâmbătă sunt șanse să încasezi niște bani de la familie.

Muncă –La locul de muncă totul se desfășoară normal, nu este o perioadă aglomerată, deci poți să mai respiri și să te gândești la următorii pași în carieră.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 1 – 7 martie 2021

 

Dragoste– Evenimentul astrologic important al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în 4 martie, în zodia Gemeni, în sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și asocierilor, semn că până pe 23 aprilie, este posibil să apară dispute, tensiuni și conflicte. Dacă vei știi să folosești constructiv energia lui Marte, vei putea să treci cu bine peste această perioadă, în care vei fi tentată să te pripești în acțiuni.

Bani – În partea a doua a săptămânii, îți vine o idee legată de administrarea banilor și despre schimbarea atitudinii față de cheltuirea acestora.

Muncă– Cele mai active zile din săptămână, în care vei avea cel mai mare randament intelectual vor fi vineri, sâmbătă și duminică, când Luna îți traversează semnul zodiacal, așa că încearcă și rezolvă doar prioritățile în restul zilelor! Marte, planeta acțiunii, intră din 4 martie în zona relațiilor parteneriale și îți poate aduce neînțelegeri cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii. Atenție că poți rupe niște contracte din cauza comunicării agresive!

 

Horoscop Capricorn săptămâna 1 – 7 martie 2021


Dragoste– Începând din 4 martie, Marte, planeta acțiunii, părăsește sfera sentimentală și lucrurile încep să se mai așeze. Din a doua parte a săptămânii, comunicarea ar putea ajuta în rezolvarea unor chestiuni amânate de mai mult timp.

Bani – Săptămâna aceasta sunt posibile tensiuni cu partenerul sau cu cei cu care deții bunuri sau sume în comun. Poți întra în conflict cu părinții, cărora le administrezi conturile, deoarece aceștia nu sunt de acord cu propunerile tale.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 4 martie, în zodia Gemeni, în sectorul asociat muncii și sănătății. Prin urmare, până pe 23 aprilie, îți vei folosi toată energia pe sarcinile de muncă, pe noi proiecte sau pe schimbarea locului de muncă, dacă cel actual nu te mai mulțumește. Este recomandat să folosești constructiv energia lui Marte, pentru că vei tinde să intri foarte ușor în conflicte, dispute și comunicare agresivă! Chiar dacă de cele mai multe ori vei avea dreptate, trebuie să ai grijă la ton și la intonație atunci când comunici ceva!

 

Horoscop Vărsător săptămâna 1 – 7 martie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 4 martie, în zodia Gemeni, în sectorul asociat iubirii, aventurii, copiilor, creativității, activităților artistice, sporturilor și distracției. Așadar, până pe 23 aprilie urmează o perioadă dinamică în aceste domenii, cu o dorință de a trăi intens toate plăcerile și bucuriile vieții. Atenție că există tendința de a lua decizii pripite în sfera amoroasă!

Bani – În primele două zile din săptămână vei merge la cumpărături și-ți vei reîmprospăta garderoba. Posibil să-ți faci programări și la un salon de înfrumusețare.

Muncă – Contextul astral al săptămânii îți aduce câteva momente în care vei intra în dispute cu unii colegi care nu își fac treaba cum trebuie. Posibil să sesizezi șefilor aceste lucruri, de teama să nu ai tu probleme mai târziu.

 

Horoscop Pești săptămâna 1 – 7 martie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii și guvernatorul sectorului financiar, în zodia Gemeni, din 4 martie, în sectorul asociat vieții de familie, a spațiului de locuit, semn că urmează o perioadă, până pe 23 aprilie, în care vei dori să faci niște  schimbări în casă. Totodată, este posibil să fii mai irascibilă și să apară tensiuni atunci când dezbați unele probleme cu membrii familie.

Bani – În primele două zile din săptămână partenerul este cel care va susține cheltuielile, Mai mult de atât, vei primi un card de cumpărături sub formă de cadou.

Muncă- Săptămâna se anunță aglomerată în sfera profesională, însă cele mai active zile vor fi vineri și sâmbătă, când este posibil să prezinți un proiect, o lucrare, în fața unui public, angajator sau comisie.

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Rodica Mandache, despre aventura departe de ochii lumii

 

related posts

Modifică setările cookies