Horoscop săptămânal 10-16 mai 2021. Balanțele cad în ispită și încep o relație extraconjugală, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 10-16 mai 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 10-16 mai 2021


Dragoste– Unul dintre evenimentele astrale importante din această săptămână este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, în 14 mai, în sectorul asociat subconștientului, trecutului și vindecării. Marele benefic va aduce revelații, o împăcare cu tine, dar și cu persoane din trecutul tău sentimental.

Bani – Al doilea eveniment astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, de marți, care activează sectorul asociat banilor obținuți de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale. Fenomenul astral deschide o nouă etapă în situația ta financiară și ești invitată, în următoarele două săptămâni, să-ți concentrezi atenția pe a obține venituri suplimentare.

Muncă – Activitatea la locul de muncă se dinamizează din a doua parte a săptămânii, când afli informații utile pentru activitatea ta profesională. Totodată, sunt favorizate comunicarea, negocierile, întâlnirile, ședințele și deplasările în scop administrativ sau financiar.

 

Horoscop Taur săptămâna 10-16 mai 2021


Dragoste– Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii este Luna Nouă de marți care se formează în semnul nașterii tale. Așadar, ți se deschide o nouă etapă în viața personală, este momentul tău de afirmare din an, în care îți poți seta obiective pe termen lung. În viața de cuplu poți lua decizii importante, iar dacă ești singură, poți avea șansa să intri într-o nouă relație.

Bani – Sectorul financiar este activ în partea a doua a săptămânii, când vei avea parte de intrarea unor sume importante de bani. Posibil să mai negociezi un contract profitabil pentru tine, dar care va implica multă muncă.

Muncă– Cele două evenimente astrale importante din această săptămână au legătură cu sfera profesională. Luna Nouă din zodia ta, din 11 mai, îți deschide noi porți de afirmare în planul carierei și aspirațiilor profesionale, iar următoarele două săptămâni sunt importante să-ți concentrezi atenția pe a-ți seta obiective. Al doilea eveniment este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, în 14 mai, în sectorul prietenilor și planurilor de viitor. Așadar, urmează o perioadă în care vei cunoaște persoane noi, îți lărgești cercul de cunoștințe și primești ajutor de la prieteni în proiectele pe care le ai în derulare. 

 

Horoscop Gemeni săptămâna 10-16 mai 2021


Dragoste– Primul eveniment astral al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, de marți, care se formează în sectorul asociat universului interior, trecutului și vindecării. Ești invitată la introspecție, la eliminarea schemelor vechi care te țin în loc să evoluezi și la pregătirea unui plan de acțiune pe care să-l lansezi la Luna Nouă din zodia Gemeni. Al doilea eveniment important este intrarea lui Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei relațiilor, în zodia Pești, respectiv în sectorul carierei, superiorilor și străinătății. Este posibil să reiei legătura cu cineva din trecutul tău, cineva cu funcție, posibil un șef, o persoană din străinătate sau cineva cu statut social.

Bani – Sectorul financiar se activează spre finalul săptămânii, când încasezi sume importante de bani și discuți despre administrarea unui fond comun cu cineva din familie. Posibil să faci și niște cheltuieli pripite, așa că ar trebuie să te gândești de două ori înainte să achiziționezi ceva de valoare mai mare. În unele situații pot să apară și dispute pe tema banilor.

Muncă– Al doilea eveniment astral important din această săptămână este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, în 14 mai, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, se prefigurează evenimente importante și benefice în sfera profesională. Jupiter va opera ca un adevărat protector și-ți va scoate în cale oportunități, de care ar trebui să te folosești.

 

Horoscop Rac săptămâna 10-16 mai 2021


Dragoste– Primul eveniment astral din această săptămână este Luna Nouă din zodia Taur, de marți, care îți activează axa sentimentală, așa că este posibil să apară unele evenimente în acest domeniu de viață. Posibil să fii tentată să te apropii mai mult de cineva din anturajul tău sau poate să închei o etapă.

Bani– Weekendul se anunță dinamic în sfera financiară, cu cheltuieli neprevăzute și suprasolicitare. Posibil să ceri părerea unui apropiat vis-à-vis de intențiile tale de a-ți schimba jobul cu o salarizare mult mai bună.

Muncă– Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în 11 mai în sectorul proiectelor și planurilor de viitor, îți deschide o nouă etapă, iar următoarele două săptămâni ar trebui să-ți concentrezi atenția pe lărgirea cercului de cunoștințe, pe relații, care ar putea să te ajute în viitor. Al doilea eveniment este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, în 14 mai, în sectorul asociat studiilor, perfecționării profesionale, relației cu străinătatea, principiilor și convingerilor, dar și filosofiei de viață. Cum Jupiter este guvernatorul casei muncii, este posibil ca evenimentele care vor avea loc în cele două luni cât tranzitează aceste domenii să te facă să-ți schimbi perspectiva asupra vieții și să faci niște schimbări în carieră.

 

Horoscop Leu săptămâna 10-16 mai 2021


Dragoste– Sectorul intimității, al încrederii reciproce, al transformărilor profunde va fi activat, începând de vineri, de intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești. Așadar, până pe 28 iulie, va fi un fel de previzionare a ceea ce va urma începând din 29 decembrie, când Jupiter va traversa zodia Pești pentru un an de zile.

Bani – Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, în 14 mai, în sectorul beneficiilor materiale și a banilor obținuți cu ajutorul sau prin alte persoane sau instituții. Marele benefic va opera în favoarea ta atunci când este vorba de o moștenire, datorii, impozite, taxe sau resurse comune pe care le deții împreună cu partenerul sau alți terți.

Muncă – Al doilea eveniment astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, de marți, care se formează în sectorul profesional, al imaginii și statutului personal și deschide noi etape în acest domeniu de viață. Așadar, ești invitată să-ți concentrezi atenția, în următoarele două săptămâni pe activitatea de la locul de muncă. Atenție, dacă ți se propune o funcție, conducerea unui nou proiect, să fii atentă pentru că nu totul se va desfășura conform planului stabilit. Pe parcurs pot să apară și surprize. Ai putea să te consulți cu prietenii înainte să iei o decizie.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 10-16 mai 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, vineri, în zodia Pești, în sectorul asociat căsniciei, relațiilor și parteneriatelor. Până pe 28 iulie când Jupiter va traversa aceste domenii, va opera în favoarea ta din punct de vedere relațional. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, acum te poți gândi la oficializarea relației, iar dacă ești singură, s-ar putea să ai parte de o surpriză și cineva din trecut să revină, să reluați o legătură. În cele două luni și jumătate, Jupiter va aduce un fel de previzionare a ceea ce va urma de la finalul lui decembrie, timp de un an cât Jupiter va străbate zodia Pești.

Bani – În weekend vei avea întâlniri cu prietenii sau ceri opinia unui apropiat legat de intențiile tale privind administrarea unor fonduri, obținerea unui credit, a unei finanțări sau a unei moșteniri.

Muncă – Intrarea lui Jupiter, vineri, în zodia Pești, pe sectorul parteneriatelor va aduce negocieri și încheieri de parteneriate profitabile. Luna Nouă din zodia Taur, care se formează marți în sectorul studiilor, perfecționării profesionale, relației cu străinătatea, va aduce noi începturi privind sarcinile și anturajul de la locul de muncă. Posibil să apară unele surprize și răsturnări de situație și să ți se propună un alt post în cadrul companiei. În partea a doua a săptămânii, șefii vor face un anunț important.

 

Horoscop Balanță săptămâna 10-16 mai 2021


Dragoste– Luna Nouă din 11 mai din zodia Taur, activează sectorul intimității și încrederii reciproce și te invită la o nouă etapă privind viața de cuplu. Așadar, următoarele două săptămâni ar trebui să-ți concentrezi atenția pe apropierea de partener. Posibil să apară și surprize neașteptate, dar și ispita de a începe o relație extraconjugală.

Bani – Unul dintre evenimentele astrale ale săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, de marți, care se formează în sectorul intereselor materiale, a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul sau alte persoane, a moștenirilor, creditelor, taxelor și impozitelor. Așadar, se deschide o nouă etapă financiară, în care ești invitată să iei decizii privind administrarea bunurilor și banilor pe care le deții.

Muncă– Al doilea eveniment astral al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, vineri, în sectorul asociat muncii și activităților profesionale. Până pe 28 iulie cât va traversa casa muncii, va aduce oportunități în sfera profesională și anunță progrese și evenimente care vor urma în anul 2022, când Jupiter va traversa intreg anul zodia Pești.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 10-16 mai 2021


Dragoste– Unul dintre evenimentele astrale ale săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, care se formează marți în sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor și deschide o nouă etapă. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în cuplu, unele pe fondul unor nemulțumiri privind un bun de valoare, regimul unei locuințe sau patrimoniul. Al doilea eveniment astral este intrarea lui Jupiter, marele benefic, vineri, în zodia Pești, în sectorul sentimental. Până pe 28 iulie cât va traversa sectorul iubirii, Jupiter va opera în favoarea ta și-ți va aduce o previzionare a ceea ce urmează să se întâmple anul viitor, când marele benefic va traversa casa iubirii și fericirii, timp de un an.

Bani- Sectorul financiar se activează în partea a doua a săptămânii, când au loc discuții privind un context financiar, administrarea unor bunuri.

Muncă – Luna Nouă din zodia Taur va activa și parteneriatele profesionale și va deschide o nouă etapă de negocieri și semnare de contracte. Intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, în sectorul creativității, talentelor personale, va opera în favoarea ta privind o promovare personală sau decizia de a începe o afacere pe cont propriu. Astfel, ești invitată de către astre să-ți valorifici un talent, iar cele două luni și jumătate în care Jupiter va traversa zodia Pești, te va ajuta să-ți dai seama cum poți să monetizezi o activitate care-ți face plăcere , o pasiune, începând de la finalul lunii decembrie și tot anul 2022.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 10-16 mai 2021


Dragoste– Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, vineri, în sectorul vieții de familie, a căminului și patrimoniului. Tranzitul marelui benefic va fi scurt, până pe 28 iulie, urmând ca din 29 decembrie să tranziteze zodia Pești, timp de un an, si va opera ca un protector, va proteja familia. Posibil să-ți dorești întemeierea unei familii, să te muți cu partenerul de cuplu sau să achiziționați un imobil.

Bani – În weekend se întrevede activitate în sfera financiară, mai ales că ai intenția să achiziționezi un sejur sau o vacanță.

Muncă– Al doilea eveniment astral al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, de marți, care se formează pe sectorul muncii. Fenomenul astral deschide o nouă etapă, în care ești invitată să-ți setezi obiective profesionale, iar următoarele două săptămâni sunt importante să-ți concentrezi atenția pe o colaborare, relațiile cu colegii și activitățile curente. Atenție la deciziile pe care le vei lua referitor la asocieri, pentru că în viitor poți ajunge la concluzia că ai făcut niște greșeli!

 

Horoscop Capricorn săptămâna 10-16 mai 2021


Dragoste–Primul eveniment astral al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, de marți, care se formează în sectorul sentimental, al aventurii, flirtului, romantismului. Fenomenul astral deschide o nouă etapă în planul sentimental, însă este recomandat să fii atentă la decizii, pentru că este posibil să fii ispitită să mergi într-o direcție greșită!

Bani –În prima parte a săptămânii poți fi tentată să faci niște inveștiții financiare păguboase, așa că mai bine amână pentru moment, până vei simți că nu mai există niciun risc.

Muncă– Al doilea eveniment astral important este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, pe 14 mai, în sectorul comunicării, informațiilor, învățării și deplasărilor. Marele benefic va opera ca un protector până pe 28 iulie, urmând ca din 29 decembrie să parcurgă un an de zile zodia Pești. Jupiter va aduce oportunități, șanse pentru o recalificare profesională, poți învăța lucruri noi, iar negocierilor vor avea succes. În partea a doua a săptămânii, este posibil să pregătești un schimb de experiență, să participi la niște cursuri sau să mergi la niște interviuri.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 10-16 mai 2021


Dragoste– Primul eveniment astral al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, de marți, care se formează în sectorul vieții de familie, locuinței și relației cu părinții. Așadar, se deschide o nouă etapă în relațiile de familie, însă atenție la propunerile tale privind spațiul de locuit, posibilitatea unui schimb de locuință sau achiziționarea unui imobil, pentru că pot interveni unele probleme în relațiile de familie din cauza neînțelegerii corecte a situației.

Bani – Al doilea eveniment astral este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, în 14 mai, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă proprie. Așadar, până pe 28 iulie, cât marele benefic tranzitează zodia Pești, vei avea surse noi de venit. Recomandarea este să faci o reevaluare financiară și să-ți stabilești prioritățile. Din 29 decembrie, Jupiter va intra din nou în zodia Pești, de data aceasta pentru un an de zile și va opera în chip favorabil pentru tine, va aduce protecție financiară.

Muncă – Contextul astral al săptămânii îți va aduce oportunități de valorificare a unui talent sau este posibil să ți se recunoască meritele, să găsești un job mai bun, în care să fii mulțumită de salarizare. Acest lucru se poate întâmpla prin intermediul prietenilor, care te pot recomanda într-o funcție sau un job nou.

 

Horoscop Pești săptămâna 10-16 mai 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia ta, pe 14 mai. Așadar, până pe 28 iulie, cât va tranzita anul acesta casa personalității, îți va aduce șanse și oportunități de a începe o relație. Din 29 decembrie, Jupiter va traversa, pentru un an de zile, semnul nașterii tale, și vei avea din nou șanse să-ți relansezi relația sau să începi o etapă nouă.

Bani –În weekend vei cheltui o sumă mai mare de bani. Posibil să fii tentată să achiziționezi un sejur sau pleci pentru două zile într-o stațiune la relaxare.

Muncă – Tranzitul lui Jupiter, guvernatorul tău, prin casa personalității va avea efecte benefice și în sfera profesională, pentru că acesta guvernează sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale și-ți va scoate în cale oportunități de afirmare și de progres profesional. Al doilea eveniment astral din această săptămână este Luna Nouă din zodia Taur, care se formează, marți, în sectorul comunicării, informațiilor, negocierilor și cunoștințelor. Astfel, se deschide o nouă etapă, în care ești invitată să-ți schimbi modul de abordare și atitudinea atunci când comunici. Atenție, săptămâna aceasta la conflicte, pentru că vei riposta pe măsură la provocări!

Will Smith cu burtica la vedere! - Trending Review - episodul 66
 

related posts

Modifică setările cookies