Horoscop săptămânal 11 – 17 ianuarie 2021. Scorpionii sunt ajutați să-și găsească sufletul-pereche, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021


Dragoste– Toată săptămâna vei fi activă în sfera profesională și numai în weekend te liniștești și încerci să-ți faci un bilanț sentimental. Posibil să realizezi că poți da mai multă atenție partenerului de cuplu și încerci să-ți aranjezi programul în așa fel încât să te ții de cuvânt.

Bani – Contextul astral al zilelor de joi și vineri este favorabil unor negocieri sau încasării unor sume de bani în conturile tale.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 13 ianuarie, care se formează în zodia Capricorn și care deschide o nouă etapă în viața ta profesională. Poți prelua conducerea unui departament sau a unui proiect, dar și schimbarea serviciului, să începi o activitate pe cont propriu, să lansezi un proiect personal online sau umanitar.

 

Horoscop Taur săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021


Dragoste– Sfera sentimentală intră în atenția ta spre finalul săptămânii, când afli niște secrete pe care partenerul tău le ascunde. Ești dezamăgită și vei cere părerea cuiva apropiat vis-à-vis de cele aflate. Posibil să realizezi că satisfacțiile vin momentan doar din sfera profesională și să te concentrezi o perioadă doar pe acest domeniu.

Bani – Săptămâna aceasta, mai spre final, îți faci un bilanț financiar și ești mulțumită de rezultate.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 13 ianuarie, care se formează în zodia Capricorn și care deschide o nouă etapă în planurile tale de viață, privind activitatea profesională, relația cu instituții, cu persoane din străinătate, privind studiile sau lărgirea orizonturilor cunoașterii. Ești determinată să începi o activitate care să-ți aducă satisfacție profesională, apelezi la metode noi de promovare, care se vor dovedi eficiente pe termen lung.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021


Dragoste– Luna Nouă din 13 ianuarie din zodia Capricorn va activa sectorul intimității și al încrederii reciproce, așa că ai șansa să deschizi o nouă etapă în viața de cuplu, prin reînvierea pasiunii sau dacă ești la începutul unei relații, prin încrederea pe care i-o vei acorda partenerului.

Bani – Sectorul cel mai activat în această săptămână este cel financiar, al banilor proveniți din alte surse decât salariul, mai ales pentru că aici se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, care marchează deschiderea unei noi etape în planul financiar. Venus, micul benefic, va ajuta și el, prin intrarea unor sume semnificative, care-ți vor rezolva o serie de probleme.

Muncă– Joi și vineri ai gânduri de schimbare, vrei să faci ceva ce nu ai mai făcut la serviciu, să începi un proiect care să te provoace. Cauți să închei contracte, parteneriate și ai dialoguri îndelungi cu asociații, colegii sau cei cu care desfășori activități. Și partenerul te-ar putea ajuta cu sfaturi utile sau poate chiar să demarați un proiect împreună.

 

Horoscop Rac săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 13 ianuarie, din zodia Capricorn, care se formează în sectorul asociat relațiilor, mariajului, parteneriatelor. Fenomenul astral marchează un nou început și te face să realizezi că este nevoie să colaborezi cu partenerul de cuplu, dacă vrei ca lucrurile să reintre în normal. Ți se dă ocazia să schimbi ceva în cuplu, să fii deschisă noului și să reînvii pasiunea.

Bani – Vei fi surprinsă să constați joi și vineri că toate planurile tale financiare se dau peste cap. Mai mult de atât, apare o situație neprevăzută, pe care nu ai luat-o în calcul și pe care nu știi cum să o rezolvi. Poate fi vorba de un impozit sau de o taxă pe care trebuie să o plătești. 

Muncă– Contextul astral al săptămânii activează relațiile de muncă și în special parteneriatele și încheierea unor contracte profitabile pe fondul Lunii Noi, care se formează pe 13 ianuarie, în zona parteneriatelor. Așadar, urmează o perioadă de două săptămâni, în care ești invitată să-ți concentrezi atenția pe lămurirea unor situații care puteau duce la o ruptură, situații care ar putea evitate prin comunicare și înțelegere a principiilor celor cu care desfășori activități.

 

Horoscop Leu săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021


Dragoste– Joi și vineri sunt două zile în care îți vei surprinde partenerul prin reacțiile și acțiunile tale privind un plan de viață sau planurile voastre de viitor. Ar trebui să încerci să ai un dialog cu acesta, în care să îi explici de ce ai acționat într-un anume fel într-o situație, pentru a evita un conflict.

Bani – Sectorul financiar se activează la finalul săptămânii, în weekend, când Luna începe să traverseze zodia Pești, respectiv casa avantajelor materiale, a banilor deținuți împreună cu partenerul sau a banilor proveniți din alte surse decât salariile.

Muncă – Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Nouă din 13 ianuarie, care se formează în zodia Capricorn și activează casa muncii. Așadar, se deschide o nouă etapă în sfera profesională, iar următoarele două săptămâni ar trebui să-ți concentrezi atenția pe a reorganiza activitățile de la locul de muncă sau dacă schimbi jobul, să înveți lucruri noi.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 13 ianuarie, din zodia Capricorn, care se formează în sectorul sentimental, al aventurii, romantismului, flirtului. Așadar, se deschide o nouă etapă în planul iubirii și ești invitată să fii deschisă oportunităților, care vin în dragoste.

Bani – Posibil în primele zile ale săptămânii să recuperezi o sumă de bani de la cineva din familie.

Muncă – Sectorul activităților profesionale se dinamizează joi și vineri, când Luna traversează imprevizibila zodie Vărsător, așa că așteaptă-te la surprize și răsturnări de situație la serviciu, în sarcini, în ce privește procedurile, programul de lucru sau relația cu unii colegi!

 

Horoscop Balanță săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 13 ianuarie, care se formează în sectorul vieții de familie, al căminului și spațiului de locuit. Așadar, fenomenul astral marchează un nou început în familie, privind o mutare sau administrarea unui bun de valoare mai mare. În ce privește sectorul sentimental, acesta se va activa joi și vineri, când este posibil să ai parte de surprize în relații.

Bani – Atenție joi și vineri pentru că ești tentată să faci niște investiții financiare care nu-ți vor aduce decât pierderi! Analizează înainte să iei vreo decizie financiară, pentru că poți risca, dacă nu ești atentă!

Muncă– Dacă în prima parte a săptămânii te preocupă viața de familie, nu se poate spune același lucru despre zilele de joi și vineri, când se activează sectorul muncii, unde pot să apară surprize și evenimente neprevăzute. Posibil să afli un secret sau lucruri ascunse de către superiori, care să schimbe cu totul programul sau sarcinile tale la muncă.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021


Dragoste– Sâmbătă și duminică Luna ajunge în zodia Pești și-ți va activa sectorul sentimental, așa că nu-ți rămâne decât să cooperezi cu tranzitele astrale și să fii deschisă unei întâlniri romantice!

Bani- În partea a doua a săptămânii, joi sau vineri poți primi o sumă de bani sau negociezi un contract în favoarea ta. Totul vine neașteptat și cooperezi cu aspectele astrale, pentru că ai nevoie să-ți suplimentezi veniturile.

Muncă- Sectorul comunicării, gândirii și al exprimării ideilor este activat la începulul săptămânii și sunt favorabile acumularea de cunoștințe și învățarea de lucruri noi. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 13 ianuarie, din zodia Capricorn, care deschide o nouă etapă în procesul de învățare și pregătire profesională, mai ales dacă trebuie să susții un examen, o testare, un interviu.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021


Dragoste– În planul relațional încerci să faci ca totul să decurgă normal. Cele mai active zile ale săptămânii sunt joi și vineri. Ai realizat la timp că planul profesional ți-a acaparat tot timpul și că ți-ai neglijat partenerul, iar acest lucru poate crea incoveniențe în relațiile dintre voi. În weekend se dinamizează sectorul asociat vieții de familie, așa că te dedici întru totul familiei.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 13 ianuarie, care se formează în zodia Capricorn și care marchează un nou început în situația financiară. Așadar, următoarele două săptămâni este recomandat să-ți concentrezi atenția pe a-ți mări veniturile, a încheia contracte noi și a-ți deschide un cont de economii.

Muncă– Zilele de joi și vineri sunt cele mai active la locul de muncă, cu provocări și surprize neașteptate, răsturnări de situație și schimbarea planurilor. Posibil dialogul cu un partener de afaceri, un colaborator, un coleg de serviciu sau chiar superiorii, să te ajute să găsești niște soluții de suplimentare a veniturilor prin încheierea unui contract important.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 13 ianuarie, care se formează în semnul nașterii tale și care-ți deschide o nouă etapă în planul relațional. Este momentul tău din an, în care îți poți seta obiective în relație sau poți începe o nouă poveste de dragoste.

Bani – Sfera financiară se activează spre finalul săptămânii, mai exact joi și vineri, când este posibil să te aștepți la răsturnări de situație în planurile tale care privesc încasarea unor sume de bani.

Muncă– Profesional este un moment favorabil să pui în aplicare planurile pe care le încropești de ceva vreme, mai ales că Luna Nouă din 13 ianuarie se formează în zodia ta și-ți dă ocazia să-ți setezi obictive pe termen lung, să te remarci și să începi proiecte noi.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 13 ianuarie, care se formează în zodia Capricorn și care marchează noi începuturi. Este un moment prielnic să-ți faci un bilanț, să te rupi de trecut și să elimini din viața ta ce nu mai merge sau te ține în loc. 

Bani – Finanțele te preocupă în weekend, când rămâi fără bani și ești nevoită să apelezi la cardurile de credit sau la un împrumut.

Muncă– Profesional ai parte de resposabilități noi, însă ar fi bine să te ferești de riscuri. Cu Luna prin zodia ta, joi și vineri, traversezi o perioadă care-ți insuflă curaj, energie și optimism, așa că ai un randament bun la locul de muncă și ești fericită că te poți implica în proiecte noi.

 

Horoscop Pești săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021


Dragoste– În weekend Luna ajunge în semnul nașterii tale și cum se dinamizează axa relațiilor, te vei preocupa mai mult de relația de cuplu. Te sfătuiești cu partenerul ce să faci în legătură cu relația cu o prietenă, care te-a dezamăgit, nu ți-a acordat respect și s-a dovedit nerecunoscătoare față de grija pe care i-ai dat-o atunci când a avut nevoie.

Bani – Nu se întrevede nicio modificare în conturile tale în această săptămână. Partenerul va susține toate cheltuielile.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 13 ianuarie, care are loc în zodia Capricorn și care dinamizează sectorul asociat proiectelor și planurilor de viitor. Așadar, se deschide o nouă etapă, în care ești invitată să-ți setezi obiective pentru proiectele de anul acesta, să faci un plan, pe care să începi să-l implementezi în perioada următoare.

 

BEST OF Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu

related posts

Modifică setările cookies