Horoscop săptămânal 11 - 17 mai 2020. Fecioarele rămân fără bani, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate și citește horoscopul săptămânii 11 - 17 mai 2020. 


Horoscop Berbec săptămâna 11 - 17 mai 2020

Dragoste– Din 12 mai Mercur ajunge în zodia Gemeni pe casa comunicării și tot aici retrogradează și Venus, din 13 mai. Prin urmare relația intră sub vizorul tău și vei fi nevoită să acorzi mai multă atenție partenerului și să încerci să îndrepți unele greșeli din trecut.

Bani – Joi si vineri sunt zile favorabile tranzacțiilor financiare, pentru plăți sau pentru a obține o sumă de bani dintr-o colaborarea sau o speculație financiară.

Muncă – Cu Saturn retrograd din 11 mai, urmat de retrogradarea lui Jupiter din 14 mai, este o săptămână importantă, pentru că vei începe să-ți reevaluezi strategiile și planurile de viitor, care privesc cariera. Fă-ți un bilaț și analizează care îți sunt prioritășile în carieră!

Horoscop Taur săptămâna 11 - 17 mai 2020

Dragoste– Din 13 mai până pe 25 iunie, Venus, guvernatorul tău, își începe retrogradarea prin zodia Gemeni, și vei fi nevoită să-ți schimbi atitudinea în relație, să-i acorzi mai multă atenție partenerului, iar dacă ești singură să-ți schimbi modul de abordare.

Bani – Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, ajunge în zodia Gemeni pe data de 12 mai, în sectorul banilor, așa că vei avea oportunități de a câștiga bani, iar conturile tale se vor rotunji. Și Venus va retrograda aici din 13 mai, așa că fii atentă la felul în care vei administra resuersele și nu cheltui tot ce câștigi!

Muncă– Din 11 mai, Saturn își începe mersul retrograd prin casa carierei, apoi îl urmează Jupiter, marele benefic, din 14 mai. Așadar, vor apărea blocaje și amânări în desfășurarea activităților în sfera socio-profesională, lucru care va duce la un moment dat la schimbarea direcției.

Horoscop Gemeni săptămâna 11 - 17 mai 2020

Dragoste– Mercur, patronul tău, ajunge în Gemeni în 12 mai, iar Venus, planeta iubirii, își începe retrogradarea din 13 mai, semn că vei comunica mult mai ușor, te vei face plăcută și vei lăsa o impresie bună, mai ales dacă vrei să cucerești pe cineva. Dacă te afli într-o relație, urmează o perioadă de reevaluare, în care vei încerca să-ți lămurești sentimentele față de partener.

Bani – Mercur, guvernatorul tău, va ajuta din 12 mai în toate negocierile. Vei știi să te pui în valoarea și vei profita de oportunități.

Muncă– Saturn intră în retrogradare începând cu 11 mai, urmat de Jupiter, în data de 14 mai. Ambele planete vor aduce restricții, blocaje și amânări în contractele și parteneriatele pe care vrei să le închei. Vei realiza că vrei să schimbi direcția în carieră, că ce faci acum nu te mai reprezintă și că îți dorești o schimbare. La toate aceste schimbări te va ajuta și Marte, planeta acțiunii, care își face intrarea în casa carierei din 13 mai.

Horoscop Rac săptămâna 11 - 17 mai 2020

Dragoste– Din 13 mai este posibil să te simți singură în relație sau să ai nevoie de mai multă afecțiune. Toate se întâmplă din cauza lui Venus, planeta iubirii, care ajunge pe casa izolării și-ți aduce tot felul de frământări și amintiri.

Bani –Din 11 mai, Saturn își începe retrogradarea prin Vărsător, prin sectorul care îți guvernează resursele financiare în comun cu partenerul, așa că, te va obliga să economisești și să rezolvi cu unele plăți restante sau care au scadență în curând. 

Muncă– Evenimentul important al săptămânii, care vizează casa muncii, este retrogradarea lui Jupiter, din 14 mai, care invită la reevaluarea relațiilor cu colegii și a contractelor cu partenerii și asociații din sfera profesională.

Horoscop Leu săptămâna 11 - 17 mai 2020

Dragoste– Începând din 11 mai, Saturn retrogradează prin sectorul cuplului și al relațiilor. Așadar, mariajul intră sub vizorul lui Saturn și va testa relația. Vor ieși la suprafață lucrurile care nu funcționează și ești invitată de către seniorul zodiacului să îi acorzi mai mult timp partenerului.

Bani – Din 12 mai Mercur ajunge în casa proiectelor, așa că urmează o perioadă bună pentru a pune bazele unui proiect, pentru negocieri și pentru a face rost de finanțele necesare lansării într-o afacere personală, activitate umanitară și pentru a-ți lărgi cercul de persoane care ar putea contribui financiar.

Muncă– Cu Venus retrograd din 13 mai pe sectorul proiectelor și planurilor de viitor, cu Saturn retrograd din 11 mai prin casa parteneriatelor și cu Jupiter retrograd, din 14 mai, prin casa muncii,

lucrurile se vor complica puțin în sfera profesională, vor interveni blocaje sau întârzieri și va trebui să acorzi o mai mare atenție sarcinilor de serviciu și să depui mai mult efort pentru a face ca lucrurile să meargă.

Horoscop Fecioara săptămâna 11 - 17 mai 2020

Dragoste– Jupiter, guvernatorul casei relațiilor își începe retrogradarea din 14 mai, prin sectorul sentimental. Va aduce blocaje și restricții pentru a nu sări peste etape și a face lucrurile cu pași mici, dacă începi o relație. Dacă faci parte deja dintr-un cuplu, începi o reevaluare, elimini lucrurile care nu funcționează și acorzi o mai mare atenție partenerului.

Bani – Venus, guvernatoarea casei banilor, retrogradează din 13 mai, așa că te poți aștepta la unele întârzieri în intrarea sumelor de bani. Ai grijă cum gestionezi resursele de care dispui!

Muncă– Saturn își începe retrogradarea din 11 mai prin casa muncii și a activităților curente de la locul de muncă și va aduce blocaje, restricții și amânări. În ajutor vine Mercur, planeta ta guvernatoare, care își începe tranzitul, din 12 mai, prin casa carierei și a ambițiilor profesionale. Tot aici retrogradează și Venus, micul benefic. Prin urmare, vei reevalua posibilitățile de a câștiga bani.

Horoscop Balanță săptămâna 11 - 17 mai 2020

Dragoste–Venus, guvernatorul tău, își începe retrogradarea din 13 mai și te invită la o autoevaluare, să înveți să-ți exprimi sentimentele și să acorzi mai mult timp relației de cuplu. Tot în sfera sentimentală își începe retrogradarea și Saturn, din 11 mai, așa că trebuie să dai dovadă de maturitate și responsabilitate în relație, iar dacă ești singură, îți vei dori o relație serioasă, stabilă.

Bani – Primești bani săptămâna aceasta în prima jumătate a perioadei analizate și o parte îi investești în cheltuieli pentru locuința. Ai foarte multe lucruri de cumpărat, ai găsit niște oferte bune și nu vrei să ratezi ocazia.

Muncă– În 13 mai, Marte, planeta acțiunii, ajunge în casa muncii, semn că urmează o perioadă dinamică în toate activitățile curente de la serviciu. Ai grijă și folosește constructiv energia acestuia și nu da curs disputelor, așa cum vei avea tendința!

Horoscop Scorpion săptămâna 11 - 17 mai 2020

Dragoste– Din 13 mai, Marte, guvernatorul tău, ajunge în sectorul sentimental, al aventurii și flirtului, așa că vei dori să-ți recucerești partenerul. Tot în aceeași zi retrogradează și Venus, planeta iubirii, prin casa intimității, moment bun pentru a discuta deschis ceea ce anume îți dorești de la partener și de la relație.

Bani – Jupiter, guvernatorul casei banilor, retrogradează din 14 mai, prin casa comunicării, așa că vei observa blocaje în schimbul de opinii, în negocieri sau în încheierea unor contracte sau parteneriate. Mercur începe să traverseze din 12 mai sectorul banilor pe care îi deții în comun cu partenerul, semn că încep dialogurile care vor avea ca temă banii, creditele, datoriile, impozitele și valorificarea unor bunuri de valoare provenite dintr-o moștenire sau primite de la părinți.

Muncă– Cele mai dificile zile la serviciu vor fi joi și vineri, așa că pregătește-te să faci față provocărilor și răsturnărilor de situație, care vor avea loc!

Horoscop Săgetător săptămâna 11 - 17 mai 2020

Dragoste– Din 14 mai, Jupiter, guvernatorul tău, își începe retrogradarea, iar Venus, planeta iubirii, începe să retrogradeze din 13 mai, așa că axa relațiilor intră într-o reevaluare majoră. Dialogul deschis și sincer va fi ajutat de prezența lui Mercur, planeta comunicării, din 12 mai și vei avea ocazia să îndrepți unele lucruri, care nu mai funcționează de ceva timp în relație.

Bani – Saturn își începe retrogradarea din prima zi a săptămânii, prin casa comunicării și a negocierilor. Cum este guvernatorul resurselor financiare, dacă dorești o renegociere salarială, lucrurile se vor mișca mai greu, pentru că întâi va trebui să înveți lucruri noi sau să primești sarcini în plus pentru o mărire.

Muncă– Miercuri și joi sunt zile în care pot să apară tot felul de surprize sau răsturnări de situație la locul de muncă, modificări a programului de lucru sau în activitățile curente.

Horoscop Capricorn săptămâna 11 - 17 mai 2020

Dragoste– Începând din 14 mai, Jupiter, marele benefic, își începe traseul retrograd prin casa personalității tale, va dinamiza axa relațiilor și vei începe o autoevaluare a relației în care te afli, dar și a drumul tău în viață.

Bani – Începând din 11 mai, Saturn, guvernatorul tău, își începe mersul retrograd prin casa banilor obținuți de la locul de muncă și te ajuta să devii mai responsabilă în gestionarea banilor în următoarea perioadă.

Muncă– Mercur, planeta comunicării, își începe din 12 mai traseul prin casa muncii și a activităților profesionale, iar Venus retrogradează din 13 mai prin același sector profesional. Marte, planeta acțiunii, ajunge tot în 13 mai în casa comunicării și a activităților curente de la locul de muncă. Așadar, urmează o reorganizare a activităților la locul de muncă și mai multă acțiune. Posibil în departamentul în care lucrezi să fii tu cea care vei spune șefilor nemulțumirile colegilor acumulate de-a lungul timpului.

Horoscop Vărsător săptămâna 11 - 17 mai 2020

Dragoste– Din 11 mai, Saturn își începe tranzitul retrograd prin zodia ta, prin casa personalității. Așadar, urmează o perioadă importantă pentru tine, în care vei începe o restructurare personală, vei deveni mai responsabilă și vei cere și partenerului să te urmeze în planurile tale de viitor, care privesc viața de familie. Cum Mercur, astrul comunicării, ajunge în sfera sentimentală în 12 mai, vei știi cum să abordezi unele subiecte în relație.

Bani – Începând din 13 mai, Marte, planeta acțiunii, ajunge în sectorul financiar, așa că vei munci mai mult pentru bani.

Muncă– Primele două zile din săptămână se anunță mai dificile la locul de muncă, cu tot felul de blocaje și piedici în îndeplinirea sarcinilor. Miercuri și joi, însă, când Luna ajunge în zodia ta, devii mai optimistă, relaxată și faci față mult mai ușor presiunilor care vin de la șefi.

Horoscop Pești săptămâna 11 - 17 mai 2020

Dragoste – Venus, micul benefic, își începe retrogradarea din 13 mai prin sectorul vieții de familie, iar Marte, planeta acțiunii, ajunge tot în aceeași zi în zodia ta, dinamizând axa relațiilor. Așadar, te vei consulta împreună cu partenerul în ceea ce privesc modificări necesare în spațiul de locuit. Sau poate, dacă sunteți la începutul relației, decideți să vă mutați împreună.

Bani – Partenerul este cel care va susține toate cheltuielile în această săptămână, pentru că la tine nu se vede intrarea niciunei sume de bani.

Muncă– Din 14 mai, Jupiter, patronul tău și guvernatorul casei carierei, își începe mersul retrograd, așa că vei reanaliza proiectele profesionale și după ce vei face o analiză serioasă, colaborările cu persoane care te-au dezamăgit, se vor închei.

Hârtia igienica, noua moneda internationala - Trending Review cu Daragiu - Episodul 28

related posts

Modifică setările cookies