Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019! Berbecii câștigă bani, ce se întâmplă cu Taurii  


Vezi ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul pentru săptămâna 11 - 17 noiembrie 2019!


Horoscop Berbec săptămâna 11 - 17 noiembrie 2019

Dragoste– În weekend ai un dialog de destin cu partenerul de cuplu, despre viața de familie, de cuplu și despre faptul că îți petreci cel mai mult timp la locul de muncă.

Bani – Luna Plină din 12 noiembrie din Taur activează sectorul banilor obținuți de la locul de muncă, semn că în această zi sunt șanse să primești o importantă sumă de bani sau să vină spre tine oportunități de a-ți suplimenta veniturile.

Muncă- În sfera profesională primești vești din străinătate de la parteneri cu care este posibil să închei o afacere. Totodată, ziua de miercuri este benefică întâlnirilor de afaceri, negocierilor și poți veni cu propuneri care să îi încânte pe șefi.

 

Horoscop Taur săptămâna 11 - 17 noiembrie 2019

Dragoste–Luna Plină din Taur din 12 noiembrie se formează în casa personalității tale și activează axa relațiilor si a parteneriatelor. Este un moment astral care îți va aduce multă energie, vei avea dispoziție de flirt, aventură, mai ales daca ești singură.

Bani – O idee pe care o vei avea în weekend ar putea să îți aducă mai mulți bani în conturi. Cu toate acestea nu este recomandat să te împrumuți în contul acelor bani pe care ai putea să îi obții.

Muncă–Fenomenul de Lună Plină din Taur va avea efecte și la locul de muncă, unde poți să fii în centrul atenției, să coordonezi un proiect sau o activitate, să te faci remarcată și să înregistrezi succes după succes.


Horoscop Gemeni săptămâna 11 - 17 noiembrie 2019

Dragoste– În prima parte a săptămânii vei fi mai melancolică, iar starea pe care o vei avea îți va aduce tot felul de frământări și neliniști cu privire la viitor. O ieșire cu persoana iubită te-ar scoate din această stare.

Bani – Deși doar la finalul săptămânii se întrevede să încasezi o sumă de bani, în toate zilele vei discuta și îți vei face socoteli financiare. În weekend te sfătuiești cu partenerul dacă să accepți o colaborare sau nu.

Muncă– Luna Plină din Taur din 12 noiembrie activează axa muncii, a sănătății si a izolarii. Vei traversa o primă jumătate a săptămânii foarte aglomerată la locul de muncă, dar cu multe satisfacții. Cum efectele fenomenului astral au legătură și cu starea sănătății, este indicat să nu te suprasoliciți.  

 

Horoscop Rac săptămâna 11 - 17 noiembrie 2019

Dragoste– În weekend petreci clipe romantice alături de partenerul și discutați despre cum va evolua relația voastră. Vă gândiți să treceți la un alt nivel, la achiziția unei case și chiar la conceperea unui copil.

Bani – Săptămâna aceasta există riscul să nu te mai oprești din cumpărături. Fii prundentă în tot ceea ce privește finanțele, pentru că nu mai este mult și vin sărbătorile și te vei sătura de cumpărături.

Muncă– Luna Plină din Taur din 12 noiembrie se formează în sectorul proiectelor, prietenilor și grupurilor din care faci parte și îndeamnă să apelezi la prieteni să te ajute într-un proiect la locul de muncă. Poți să ieși în evidentă, să socializezi mai mult, să legi noi prietenii.

 

Horoscop Leu săptămâna 11 - 17 noiembrie 2019

Dragoste–Te bucuri de atmosferă plăcută în cuplu. Ai încredere în partenerul tău, care își promite să nu lase problemele lui de la locul de muncă să vă afecteze relația.

Bani – Cântărește bine înainte să iei o decizie profesională, care implică o remunerație mai bună, deoarece s-ar putea să nu mai ai timp deloc pentru familie.

Muncă– Luna Plină din Taur din 12 noiembrie se formează în sectorul socio-profesional și în casa ambițiilor profesionale. Pot să apară niște oportunități pe care ar fi bine să nu le ratezi, mai ales ca ai dovedit că meriți să obții o funcție sau să preiei un proiect, care îți poate aduce o situație financiară mai bună.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 11 - 17 noiembrie 2019

Dragoste– Se anunță o săptămână destul de agitată și în planul relational, mai ales dacă se iscă conflicte între tine si rudele partenerului, care vă fac o vizită neanunțată. Cel mai bine ar fi să nu lași alte persoane să intervină în relația voastră.

Bani – Planul financiar este foarte agitat în această săptămână, deoarece te zbați să faci rost de bani, te împrumuți, apelezi la cardurile de credit și amâni plați.

Muncă– Luna Plină din Taur din 12 noiembrie activează relația cu persoane aflate în străinătate, poți primi vești legate de studii, de un curs de perfecționare, care să te ajute pe viitor în cariera și ce este cel mai important: în preajma fenomenului astral poți să ai o revelație și să-ți schimbi sistemul de valori și principii după care te ghidezi în viață.

 

Horoscop Balanta săptămâna 11 - 17 noiembrie 2019

Dragoste– Deși oboseala își spune cuvântul, la mijlocul săptămânii te afli într-o dispoziție de a socializa și simți că îți revii total când petreci clipe alături de partener. Plecați mai devreme de la locul de muncă și bucurați-vă de o plimbare in parc!

Bani – Luna Plină din zodia Taur din 12 noiembrie se formează în sectorul avantajelor materiale, ai banilor deținuți împreună cu partenerul, ai moștenirilor, semn că fenomenul astral ar putea să aducă în atenție finanțele în comun, gestionarea resurselor deținute de tine și de partener sau niște bunuri de valoare moștenite.

Muncă– Posibil la finalul săptămânii să simți o presiune din cauza sarcinilor de la serviciu. Ar fi bine să te deschizi și să-ți împărtășești gândurile partenerului pentru a mai elibera din stres.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 11 - 17 noiembrie 2019

Dragoste–Luna Plină din zodia Taur din 12 noiembrie se formează în casa cuplului și anunță un eveniment important in viață alături de partener. Dacă ești singură, poți să ai parte de o întâlnire, care se poate transforma într-o frumoasă poveste de dragoste.

Bani – Miercuri si joi sunt zile în care situația financiară se poate îmbunătăți și în care un aport important l-ai putea avea tu prin negocierea termenilor unei colaborari.

Muncă– Finalul de săptămână se anunță mai dificil și ești sfătuită sa reprogramezi o serie de întâlniri, ședințe sau dialoguri cu colaboratorii, deoarece pot să intervină tot felul de blocaje sau amânări. Nu rezolvi nimic dacă te încâpățânezi sa te ții de programul stabilit și să nu-ți iasă socotelile.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 11 - 17 noiembrie 2019

Dragoste–În planul sentimental nu se întrevăd evenimente deosebite săptămâna aceasta, cu excepția faptului ca tu te simți singură, izolată și preferi să nu prea relaționezi cu nimeni. Partenerul face eforturi să-ți intre în voie, dar nu prea sunt șanse.

Bani – Dacă aștepți o sumă de bani vineri, este posibil să ai o surpriză plăcută și să-ți intre acei bani în conturi. Jupiter își face treaba și-ți aduce protecție. noroc, oportunități și rezolvarea tuturor problemelor financiare.

Muncă– Luna plină din Taur din 12 noiembrie va aduce o energie pe care ești sfătuită sa o folosești toată săptămâna, să rezolvi într-un mod original toate problemele care se vor ivi, deoarece fenomenul astral se formează pe sectorul muncii. Totodată, va activa și sectorul sănătății, unde este indicat să nu abuzezi de medicamente, să nu te suprasoliciți și să iei lucrurile mai ușor.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 11 - 17 noiembrie 2019

Dragoste–Luna Plină din Taur din 12 noiembrie se formează în sectorul amoros și al distracției și va aduce o energie și o dispoziție de aventură și flirt, mai ales daca ești singură. Dacă ești deja într-o relație, este posibil să treci printr-o criză, pe care să nu știi să o gestionezi și atunci să se încheie o etapă în viața ta sentimentală.

Bani – Este posibil ca spre sfârșitul săptămânii să investești o sumă de bani într-un curs de perfecționare profesional.

Muncă– Șefii sunt mulțumiți de tine la locul de muncă pentru că ai dovedit că știi să te descurci în situații limită. Totodată, ideile pe care le vei lansa la mijlocul săptâmânii și o prezentare pe care o vei face, vor fi folosite pe viitor în analizele departamentului în care lucrezi.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 11 - 17 noiembrie 2019

Dragoste– La mijlocul săptămânii apar tensiuni în cuplu. Ar fi indicat să nu te lași influențată de aspectele astrale, responsabil cu acestea fiind Saturn, care aduce tot felul de teste in relație. Cea care trebuie să corectezi greșelile ești tu, pentru ca astrul timpului încearcă de ceva timp să te schimbe.

Bani – Faci eforturi săptămâna aceasta să te descurci cu banii pe care îi ai. Este posibil să apelezi la o prietenă să îți împrumute o sumă de bani. Există și varianta în care vei avea curajul să inițiezi un dialog cu șefii legat de salarizare.

Muncă– Ziua de vineri se anuntă dificilă, însă șefii îți apreciază eforturile. Sunt favorizate discuțiile pentru implementarea unor noi proiecte. Luna Plină din zodia Taur din 12 noiembrie se formează in sectorul familie și viată de familie și activează axa familie-carieră, care necesită un echilibru al timpului petrecut la serviciu cu cel petrecut alaturi de cei dragi.

 

Horoscop Pești săptămâna 11 - 17 noiembrie 2019

Dragoste– Duminică te hotărăști să îi faci o surpriză partenerului și să plecați în afara orașului. Ai dispoziție de relaxare și de detașare de orice lucru care îți aduce stres. Vrei sa uiți de sarcinile de la locul de muncă și de treburile casei.

Bani – În planul financiar ai parte luni de o zi norocoasă, mai ales ca șefii îți promit o mărire salarială pentru ca ai dat semne că vrei să părăsești compania și nu sunt încântați să piardă un angajat valoros.

Muncă– Luna Plină din Taur din 12 noiembrie se formează în sectorul comunicarii și activează axa cunoștințelor, semn ca la capitolul comunicare poți să excelezi și să-ți impresionezi colegii, șefii sau colaboratorii cu cunoștințele tale, acumulate de-a lungul timpului. Totodata, poți să închei cu succes un curs profesional, să impresionezi un angajator, dacă mergi la un interviu sau să ai noroc într-o deplasare.

Vezi și profilul de celebritate al actorului Joaquin Phoenix

related posts

Modifică setările cookies