Horoscop săptămânal 12-18 octombrie 2020. Săgetătorii încep o relație ascunsă, Peștii o iau de la început în viața intimă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și carieră în săptămâna 12-18 octombrie 2020.


Două evenimente importante au loc în această săptămână: intrarea lui Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, în mișcare aparent retrogradă prin zodiile Scorpion și Balanță, din 14 octombrie până în 4 noiembrie și Luna Nouă din zodia Balanței, din 16 octombrie, care marchează noi începuturi.

 

Horoscop Berbec săptămâna 12 - 18 octombrie 2020


Dragoste–Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanței, din 16 octombrie, care marchează o nouă etapă în sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor. Prin urmare, următoarele două săptămâni sunt importante, iar preocuparea ta principală ar trebui să fie viața de cuplu.

Bani – Mercur, astrul negocierilor și al comunicării, își începe retrogradarea din 14 octombrie prin zodia Scorpion și-ți va răscoli finanțele pe care le deții în comun cu partenerul sau cu alte persoane din familie. Așa că, ai grijă și verifică de două ori înainte să inițieizi vreo acțiune, care privește situația financiară!

Muncă – Cele mai active zile din săptămână vor fi marți și miercuri, când Luna îți traversează sectorul muncii, respectiv zodia Fecioarei. Așadar, vei fi foarte organizată la serviciu, faci ordine în sarcini și vrei să eficientizezi timpul.

 

Horoscop Taur săptămâna 12 - 18 octombrie 2020


Dragoste– Cu Mercur, astrul comunicării, care retrogradează din 14 octombrie, în zodia Scorpion, respectiv în casa relațiilor și a căsătoriei, urmează o perioadă de circa trei săptămâni în care vei fi atentă la tot ce ține de relație, la comportamentul partenerului, dialoguri și vei căuta să afli lucruri ascunse, secrete.

Bani – Cum Mercur este guvernatorul casei banilor pe care îi obții din muncă și retrogradează din această săptămână, vei fi tentată să-ți reanalizezi toate proiectele și contractele și să vezi dacă le poți face față. Te încântă și banii câștigați, dar timp pentru tine nu mai ai deloc.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 16 octombrie, care se formează în zodia Balanței și care marchează începutul unei noi etape la serviciu. Se pot schimba șefii, se reorganizează sarcinile și va trebui să faci parte din alte echipe. Dacă ești în căutare de loc de muncă, află că ai toate șansele să primești niște telefoane de la angajatori!

 

Horoscop Gemeni săptămâna 12 - 18 octombrie 2020


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanței, din 16 octombrie, care îți deschide o nouă etapă în sfera afectivă. Dacă ești singură, se ivesc oportunități de a începe o poveste de dragoste, dacă faci parte dintr-un cuplu, atunci vei dori să aprinzi din nou flacăra pasiunii.

Bani – În weekend se întrevede intrarea unor sume de bani în conturile tale sau să ceri un împrumut unui/unei coleg/e de serviciu.

Muncă– Mercur, guvernatorul tău, își începe retrogradarea din această săptămână, din 14 octombrie, prin zodia Scorpion, prin sectorul asociat muncii și activităților de natură profesională, așa că vei începe să analizezi acest domeniu, pentru că vrei să faci niște schimbări, să aduci îmbunătățiri.

 

Horoscop Rac săptămâna 12 - 18 octombrie 2020


Dragoste– Sfera afectivă intră în atenția ta din 14 octombrie de când Mercur, astrul comunicării, își începe retrogradarea prin zodia Scorpion, respectiv prin sectorul iubirii, așa că vrei, ori nu vrei, viața ta amoroasă va fi răscolită. Totul este să nu dai curs la accese de gelozie sau posesivitate, pentru că acestea se pot amplifica! Al doilea eveniment astral al săptămânii este Luna Nouă din 16 octombrie, care se formează în zodia Balanței și care aduce noi începuturi privind viața de familie și spațiul de locuit.

Bani –Începi săptămâna cu socoteli financiare și liste peste liste, calculezi și încerci să ai o situație clară asupra cheltuielilor, pentru că ai gînduri mari de a achiziționa unele bunuri de valoare mai mare și trebuie să știi pe ce te poți baza.

Muncă– Posibil săptămâna aceasta, la locul de muncă să apară unele piedici, să se schimbe datele unei probleme, să primești sarcini noi sau să înveți colegi noi și acest lucru să îți ia din timpul tău de lucru.

 

Horoscop Leu săptămâna 12 - 18 octombrie 2020


Dragoste– Relațiile de familie intră sub vizorul lui Mercur, astrul comunicării, din 14 octombrie, deoarece își începe mișcarea retrogradă și vor exista tot mai multe neînțelegeri cu membrii familiei, discuții în contradictoriu sau care privesc patrimoniul, un imobil sau spațiul de locuit. Posibil, peste trei săptămâni, când Mercur revine la mișcarea directă să știi ce decizii să iei, pentru a nu-ți mai afecta viața de cuplu.

Bani – Încasezi bani marți sau miercuri din colaborări sau faci niște comisioane. Totuși, este recomandat să nu cheltui peste buget și să te încadrezi în suma pe care ai stabilit-o pentru această săptămână!

Muncă– Sectorul comunicării, al schimbului de opinii, idei, prezentări de proiecte, activități care au legătură cu interacțiunea cu ceilalți, este dinamizat odată cu Luna Nouă din zodia Balanței, din 16 octombrie, care marchează noi începuturi. Este foarte important felul cum vei comunica, negocia, pentru că de acest lucru depinde situația ta financiară.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 12 - 18 octombrie 2020


Dragoste– Marți și miercuri sunt două zile pe care ar fi bine să le petreci în compania partenerului sau dacă ești singură, să iei initiative, să cauți persoana cu care dorești să ieși la o întâlnire.

Bani – Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Nouă din zodia Balanței, din 16 octombrie, care îți deschide noi etape în situația financiară. Ești invitată să găsești un echilibru între sumele pe care le încasezi și cele pe care le cheltui. Totodată, poți avea idei/metode noi de a-ți suplimenta veniturile, iar dacă primești propuneri, ar fi recomandat să le analizezi.

Muncă – Mercur, guvernatorul tău, intră în mișcare aparent retrogradă din 14 octombrie, prin zodia Scorpion, prin sectorul asociat comunicării, așa că ai grijă cum comunici următoarele trei săptămâni, pentru că vei fi tentată să spui lucrurilor pe nume și să strici relațiile, atunci când afli secrete și lucruri ascunse de către cei pe care îi credeai de încredere.

 

Horoscop Balanță săptămâna 12 - 18 octombrie 2020


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 16 octombrie, care se formează în semnul nașterii tale. Prin urmare, ești vedeta săptămânii și ești invitată să-ți setezi obiective personale. Este momentul tău din an, în care poți începe un capitol nou în relațiile tale.

Bani –Mercur, astrul comunicării, ajunge în sectorul banilor, în zodia Scorpion, în 14 octombrie și începi o analiză a banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă, dar și a banilor pe care îi poți obține sub formă de împrumut. În weekend ești interesată să faci niște socoteli, care privesc chestiunile gospodărești sau achiziționarea unor bunuri de valoare pentru casă.

Muncă– Nu prea ești dispusă să te alături unui proiect nou și îi vei spune șefului că motivul este echipa cu care trebuie să lucrezi. Îți dorești persoane responsabile în echipă și soliciți să alegi tu persoanele care să lucreze cu tine.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 12 - 18 octombrie 2020


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în mișcare aparent retrogradă în semnul nașterii tale, așa că trebuie să ai grijă, în următoarele trei săptămâni, la comunicarea cu partenerul de cuplu. Vei fi tentată să-ți spui cam direct nemulțumirile și acesta să nu reacționeze tocmai bine. Dacă ești singură, poate reveni în viața ta un partener.

Bani – Deși aștepți niște sume de bani, vei fi surprinsă neplăcut să vezi că ai parte de niște amănări.

Muncă- Contextul astral din această săptămână, cu Mercur retrograd în zodia ta, poate avea efecte și în sfera profesională, iar Luna Nouă din 16 octombrie, care se formează în zodia Balanței, poate deschide o nouă etapă, în care să te gândești serios ce îți dorești să faci mai departe cu cariera ta.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 12 - 18 octombrie 2020


Dragoste– Unul dintre evenimentele astrale importante din această săptămână este intrarea lui Mercur în mișcare retrogradă, din 14 octombrie, prin zodia Scorpion, respectiv prin casa trecutului, a universului interior și a frământărilor. Cum Mercur este guvernatorul casei relațiilor, nu este exclus să revină cine din trecut în viața ta, să începi o relație ascunsă sau relația ta actuală să intre într-o reevaluare.

Bani – Preocupări de natură financiară ai în weekend, când mergi la cumpărături, la un salon de cosmetică sau să-ți achiziționezi produse vestimentare.

Muncă– Marți și miercuri sunt zile dinamice în sfera profesională, în special ziua de miercuri, când vei avea o reușită în planul muncii. Al doilea eveniment astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanței, din 16 octombrie, care marchează un nou început în relațiile tale cu partenerii de afaceri și cu cei care desfășori activități în proiecte. Poți relua unele legături cu oameni, cu care ai lucrat bine în trecut și care să joace un rol important, să te ajute să te relansezi.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 12 - 18 octombrie 2020


Dragoste– Pentru că realizezi că trebuie să ai un echilibru între viața de cuplu și carieră, marți, vei avea parte de momente plăcute alături de partenerul de cuplu. Îi faci o surpriză acestuia, îi pregătești o cină romatică.

Bani – Luni, ai parte de o surpriză financiară, pentru că nu te aștepți să încasezi bani din prima parte a săptămânii.

Muncă– Cele două evenimente astrale din această săptămână au legătură cu sfera profesională și cu planurile tale de viitor. Așadar, Luna Nouă din zodia Balanței din 16 octombrie, marchează noi etape în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, cu beneficii financiare însemnate. Al doilea eveniment este retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, din 14 octombrie, prin zodia Scorpion, prin casa proiectelor și planurilor pe termen lung, semn că urmează o revizuire, reluarea unor proiecte abandonate sau asocierea cu niște prieteni, cu care vrei să începi o afacere personală.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 12 - 18 octombrie 2020


Dragoste– Luna Nouă din zodia Balanței, din 16 octombrie, marchează un nou început în relațiile tale, iar dacă ești singură, partenerul ai putea să-l cunoști într-o călătorie, un schimb de experiență profesională, în străinătate sau în mediul academic.

Bani – În prima parte a săptămânii inițiezi dialoguri care privesc salarizarea și vei fi determinată să obții ceea ce ți-ai propus. Chiar dacă ți se propun alte beneficii, le refuzi și soliciți mărirea salariului.

Muncă– Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în mișcare aparent retrogradă, din 14 octombrie, prin zodia Scorpion, respectiv prin sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale. Așadar, urmează o perioadă de trei săptămâni, în care îți vei revizui planurile tale profesionale, pentru că simți că nu mergi în direcția dorită de tine și vrei să faci o schimbare.

 

Horoscop Pești săptămâna 12 - 18 octombrie 2020


Dragoste– Ai parte, marți, de o zi fericită în cuplu și de o surpriză, pentru că partenerul îți face cadou un sejur. Pe 16 octombrie are loc Luna Nouă din zodia Balanței, care marchează noi începuturi privind viața intimă și încrederea reciprocă. Așadar, următoarele două săptămâni sunt importante, iar preocupările tale ar trebui să se îndrepte spre relația de cuplu.

Bani – Luna Nouă din 16 octombrie are efecte și în situația financiară, în special a banilor și resurselor, pe care le deții împreună cu partenerul de cuplu și anunță noi începuturi privind destinația unor sume de bani pe care le aveți la comun, o moștenire sau banii proveniți dintr-un credit.

Muncă– Al doilea eveniment astral al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 14 octombrie, în retrogradare prin zodia Scorpion. Cum Mercur este și guvernatorul sectorului partenerial, relațiile parteneriale vor intra sub lupa lui, iar deciziile pe care le vei lua în sfera profesională vor avea ca baza principiile și sistemul de valori personale, unde vei începe o reevaluare, revizuire și reanalizare a planurilor tale de viață.

 

 

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies