Horoscop săptămânal  13 - 19 aprilie 2020. Scorpionii primesc o sumă neașteptată de bani, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate pentru săptămâna 13 - 19 aprilie 2020.


Horoscop Berbec săptămâna 13 - 19 aprilie 2020

Dragoste– În sfera sentimentală te poți aștepta la transformări interioare, care te pot ajuta să fii deschisă noului. Dacă ești singură, vrei să te bucuri de libertate și încă nu vrei să intri într-o relație. 

Bani – În ultima zi a săptămânii, Soarele ajunge în casa banilor munciți, așa că timp de o lună de zile, preocuparea ta principală va fi cum să-ți mărești veniturile.

Muncă – Pregătește-te de o săptămână în care multe dintre situații să se dea peste cap și să fii nevoită să o iei de la capăt. Blocajele și amânările care au loc în sfera profesională ar trebui să le abordezi cu calm, fără să te suprasoliciți prea tare, pentru că oricum se vor rezolva într-un fel sau altul.

Horoscop Taur săptămâna 13 - 19 aprilie 2020

Dragoste– Tensiuni la tot pasul apar în această săptămână în relațiile cu cei din jur, dar mai ales cu partenerul de la care, se pare, ai așteptări prea mari. Redirecționează-ți energia spre lucruri care îți fac plăcere și evită disputele!

Bani – Ai în gând de câteva săptămâni ideea că ar trebui să mai faci niște cursuri, mai ales dacă lucrezi de acasă și ai mai mult timp liber. Așa că, îți faci un cadou de Paști un curs de dezvoltare personală sau profesională.

Muncă– Urmează o săptămână în care trebuie sa faci față provocărilor fără să ai energie. De duminică, însă, când Soarele ajunge în zodia ta, se schimbă registrul astral și vei reuși cu mai multă ușurință să te ocupi de sarcinile de la locul de muncă, dar și de treburile casnice.

Horoscop Gemeni săptămâna 13 - 19 aprilie 2020

Dragoste– Viața în doi a scos la iveală unele lucruri de la care nu vă așteptați să fie atât de complicate, așa că nu aveți de făcut decât să comunicați deschis despre ce nu merge în relație. Spre finalul săptămânii, îi faci o surpriză partenerului de viață, ceva la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

Bani –Ai grijă la serviciu ce contracte semnezi sau închei în această săptămână, pentru că nu toate persoanele au intenții bune! Dacă deții o sumă de bani cu partenerul sau intenționezi să deschideți un cont de economii, ar fi bine să ajungeți la un compromis legat de destinația sumei.

Muncă– Soarele ajunge duminică în zodia Taur, în sectorul astral care reprezintă subconștientul, meditația și izolarea și vei observa că urmează o perioadă de o lună în care vei fi cu energia scăzuta, iar sarcinile de muncă le vei îndeplini cu greu. Ascultă-ți organismul, odihnește-te mai mult și pregătește-te de multă acțiune în luna mai!

Horoscop Rac săptămâna 13 - 19 aprilie 2020

Dragoste–Contextul astral de la începutul săptămânii te îndeamnă să-ți faci timp, împreună cu perechea de viață, să puneți la punct planul cheltuielilor cu ocazia sărbătorilor.

Bani – Urmează o săptămână în care poți semna niște contracte profitabile pentru firma pentru care lucrezi. Comunicarea și negocierea sunt favorizate, așa că ar fi bine să nu-ți faci probleme!

Muncă– Te gândești la planurile de viitor, la ce va fi cu locul de muncă, dacă să treci pe un alt post. Vei fi ajutată duminică și de intrarea Soarelui în zodia Taur, în sectorul astral care reprezintă viitorul și planurile pe termen lung. Poate ar fi indicat să nu-ți mai faci atâtea probleme și să privești spre viitor cu încredere!

Horoscop Leu săptămâna 13 - 19 aprilie 2020

Dragoste– Te ocupi de relația de cuplu, la mijlocul săptămânii, când se activează acest domeniu. Se cere o atenție deosebită la faptul că ai tendința să reacționezi destul de agresiv față de partener din orice motiv minor. Încearcă și controlează-ți atitudinea, pentru că poți strica relațiile!

Bani – În weekend primești niște bani sub formă de cadou de la unul dintre părinți, iar de la persoana iubită un card de cumpărături.

Muncă– Prima parte a săptămânii este suprasolicitată de sarcini la locul de muncă, cu provocări, blocaje, amânări și surprize neașteptate în relația cu partenerii de afaceri și colaboratorii. Casa carierei și a ambițiilor profesionale începe să se dinamizeze de duminică, odată cu intrarea Soarelui în zodia Taur, în acest domeniu. Urmează o lună de zile în care cariera va fi pe primul loc.

Horoscop Fecioara săptămâna 13 - 19 aprilie 2020

Dragoste– După o săptămână încărcată, weekendul ți-l rezervi partenerului de viață și familiei. Deși ai fi vrut să plecați într-o călătorie și planurile au fost date peste cap, nu vă rămâne decât să vă uitați pe fotografii și filmulețe din vacanță și să vă aduceți aminte de momentele plăcute.

Bani – Săptămâna aceasta partenerul este cel care susține toate cheltuielile, așa că nu trebuie să-ți faci griji dacă nu îți intră niciun ban în conturi.

Muncă– Duminică, Soarele ajunge în zodia Taur, în sectorul astral care reprezintă filosofia de viață, înțelepciunea, studiile și sistemul de valori personale. Așadar, este o perioadă bună să-ți analizezi viața personală sau cea profesională sau să te mai specializezi într-un domeniu și să-ți iei un atestat sau o diplomă.

Horoscop Balanță săptămâna 13 - 19 aprilie 2020

Dragoste– Ai parte de o surpriză în planul amoros. Ai tendința să cauți răspunsuri la tot ce se întâmplă și vei descoperi lucruri interesante legate de partenerul tău.

Bani – Din punt de vedere financiar este o săptămână liniștită. De duminică, însă, Soarele ajunge în zodia Taur, în sectorul financiar și cu cât se apropie de Uranus, prezent și el aici, va aduce o instabilitate financiară.

Muncă– Ar fi indicat să faci o strategie și să profiți de aspectele astrale din această spătămână să-ți concentrezi atenția pe încheierea unui contract sau parteneriat. În funcție de cum vei negocia, câștigurile tale vor fi pe măsură.

Horoscop Scorpion săptămâna 13 - 19 aprilie 2020

Dragoste– Este o săptămână în care ar trebui să te concentrezi pe familie și pe relația cu partenerul, mai ales că duminică, Soarele ajunge în zodia Taur, în sectorul care reprezintă mariajul, relațiile și parteneriatele. Profită de următoarea lună, petrece timp cu partenerul, pentru că vei avea rezultate bune pe termen lung!

Bani – Marți primești o sumă mai mare de bani de la o persoană mai în vârstă din familie, bani cu care îți vei împrospăta garderoba.

Muncă– Primele două zile din săptămână sunt active în sfera comunicării. Munca în echipă îți va aduce satisfacții și cu cât te vei apropia mai mult de colegi și vă veți acorda ajutorul unul altuia, cu atât lucrurile vor merge din ce în ce mai bine.

Horoscop Săgetător săptămâna 13 - 19 aprilie 2020

Dragoste– Folosește-ți energia într-o direcție mai bună decât ai folosit-o în ultimele săptămâni! Așadar, finalul de săptămână anunță o zi intensă în planul amoros, fie că faci parte dintr-un cuplu, fie că flirtezi cu cineva și se înfiripă o poveste de iubire.

Bani – În primele două zile din săptămână te gândești ce ai de câștigat din acțiunile tale pe termen lung. Încerci să devii eficientă și resursele de care dispui să fie cheltuite rațional.

Muncă– La mijlocul săptămânii pot să aibă loc surprize și răsturnări de situație în regimul unor sarcini. Posibil să apară sarcini noi, iar provocarea va fi să reușești să rezolvi tot ce vine spre tine într-un timp destul de scurt.

Horoscop Capricorn săptămâna 13 - 19 aprilie 2020

Dragoste– În prima parte a săptămânii ai dialoguri cu partenerul de viață, legate de viața profesională a acestuia. Ar trebui să înțelegi să îl lasi să meargă pe propria cale, chiar dacă asta înseamnă să intre în contradicție cu sistemul tău de valori. Duminică, Soarele ajunge în zodia Taur și va dinamiza pentru o lună de zile viața amoroasă.

Bani – Miercuri și joi apar oportunități de suplimentare a veniturilor venite într-un mod neașteptat. Totuși, sfatul astrelor este să analizezi aceste șanse financiare, fără să te expui riscurilor.

Muncă– Cu Luna prin casa personalității în prima parte a săptămânii, nu duci lipsă de energie, putere de muncă, determinare și randament intelectual ridicat. 

Horoscop Vărsător săptămâna 13 - 19 aprilie 2020

Dragoste– Cum Luna îți traversează casa subconștientului, la începutul săptămânii, este posibil să te simți pierdută în gândurile tale, iar universul interior să-ți fie dat peste cap. Că te afli într-o relație sau nu, ai impresia că ești singură, însă este doar o impresie de-a ta. Lucrurile se îndreaptă în partea a doua a săptămânii, când îți revine pofta de viață. Duminică, Soarele ajunge în sectorul care indică viața de familie, așa că următoarea lună, preocuparea ta principală va fi familia.

Bani – Doar spre finalul săptămânii se întrevede acțiune în sectorul financiar, cu intrarea unor sume importante de bani. În rest, doar cheltui și este posibil să depășești cu mult bugetul.

Muncă– Miercuri și joi este posibil să-ți iei liber de la serviciu și să te ocupi de de un proiect personal pe care îl desfăsori în afara serviciului.

Horoscop Pești săptămâna 13 - 19 aprilie 2020

Dragoste– Spre finalul săptămânii cauți să te relaxezi mai mult alături de cei dragi și să ai grijă de aceștia, mai ales că sunt două zile în care calitățile materne sunt mai dezvoltate.

Bani – Nu este o săptămână bună în care să faci investiții, speculații financiare sau să închei contracte, pentru că este posibil să apară tot felul de evenimente și situații neprevăzute, care să schimbe mersul lucrurilor.

Muncă– În partea a doua a săptămânii este posibil să apară schimbări neașteptate la locul de muncă. Duminică, Soarele ajunge în zodia Taur, așa că se activează casa comunicării, a schimbului de opinii și te provoacă să fii la current cu tot ce se întâmplă, să acumulezi informație și să înveți lucruri noi.

Un cântareț anonim, pe primul loc în Trending - Trending Review cu Daragiu - Episodul 24

related posts