Horoscop săptămânal 14-20 decembrie 2020. Berbecii își întâlnesc iubirea când se așteaptă mai puțin, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 14 - 20 decembrie 2020. 


Horoscop Berbec săptămâna 14 - 20 decembrie 2020


Dragoste– Din 15 decembrie se schimbă vibrația astrală, deoarece Venus, planeta iubirii, ajunge în zodia Săgetător. Îți dorești mai multă libertate în sfera sentimentală și îți poți întâlni partenerul atunci când te aștepți mai puțin. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, vrei să experimentezi mai mult împreună cu partenerul.

Bani – Miercuri sau joi se întrevede activitate în sectorul financiar. Vei încasa o sumă de bani și vei împrumuta un prieten.

Muncă – Marea majoritate a evenimentelor din această săptămână au legătură cu sectorul profesional și al proiectelor de viitor. Așadar, Luna Nouă și Eclipsa de Soare din zodia Săgetător deschide o nouă etapă în abordarea și implementarea unei idei, care ar putea să revoluționeze, dar așteaptă-te și la surprize și răsturnări de situație în planurile tale. Intrarea lui Saturn în 17 decembrie și a lui Jupiter în 19 decembrie, ambele în zodia Vărsător, te va face să devii mai responsabilă și te vei implica în mult mai multe proiecte și cauze umanitare. Totodată, îți vei oferi ajutorul necondiționat celor care au nevoie de tine și poți relua un proiect mai vechi, care îți aduce satisfacție profesională. 

 

Horoscop Taur săptămâna 14 - 20 decembrie 2020


Dragoste–Începând din 15 decembrie, Venus, guvernatorul tău, traversează zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat intimității și transformărilor, așa că vei fi mult mai deschisă să experimentezi în iubire tot ce simți. Totodată, îți dorești ca și partenerul să fie pe aceeași lungime de undă cu tine.

Bani – Luna Nouă și Eclipsa de Soare din 14 decembrie ar putea să-ți aducă o răsturnare de situație în planul financiar, al banilor proveniți din alte surse decât salariul. Se deschide o nouă etapă și vei fi nevoită să refaci socotelile financiare.  Venus, odată intrat în 15 decembrie, în Săgetător, pe sectorul financiar, va aduce sume de bani, cadouri și tot felul de avantaje materiale.

Muncă– Sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale va fi dinamizat, începând din această săptămână, de intrarea lui Saturn, în 17 decembrie, și a lui Jupiter, în 19 decembrie, ambele în zodia Vărsător. Vei avea oportunități mari în carieră, poți obține funcții sau poziții importante și-ți vei consolida cariera.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 14 - 20 decembrie 2020


Dragoste– Luna Nouă și Eclipsa de Soare din zodia Săgetător din 14 decembrie aduce noi începuturi și evenimente neașteptate în planul relațional și al mariajului. Tot aici va intra și Venus, micul benefic și planeta iubirii, care îți aduce șanse de a începe o nouă relație sau împăcări și armonie, dacă ești într-o relație mai veche.

Bani – În partea a doua a săptămânii, te preocupă sectorul avantajelor materiale. Vestea bună este că Saturn părășeste acest domeniu pe 17 decembrie și eliberează sectorul financiar, pe care l-a testat în ultimii trei ani.

Muncă– Sectorul asociat mediului academic, al schimburilor de experiență profesională, a idealurilor, va fi activat începând din 17 decembrie de Saturn, seniorul zodiacului, și de Jupiter, marele benefic, din 19 decembrie, semn că următorii trei ani, aceste domenii vor fi de interes pentru tine și vei avea de învățat multe lecții, care îți vor schimba convingerile și principiile de viață. 

 

Horoscop Rac săptămâna 14 - 20 decembrie 2020


Dragoste– Dacă ești singură, Venus, micul benefic și planeta iubirii, odată intrată în zodia Săgetător, pe casa serviciului și a sănătății, poate aduce șanse de a cunoaște pe cineva prin intermediul serviciului, colegilor de serviciu, a celor cu care desfășori activități sau colaborarări sau prin intermediul sistemului medical.

Bani – Două evenimente astrale importante au loc în această săptămână, în sectorul financiar, al banilor proveniți din avantaje materiale, ai banilor pe care îi deții în comun cu partenerul sau cu alte persoane, din moșteniri sau credite. Așadar, Saturn intră în 17 decembrie în Vărsător și Jupiter, marele benefic, din 19 decembrie, în același semn al Vărsătorului. Vei avea oportunități să primești importante sume de bani, ți se aprobă un credit sau achiziționezi bunuri de o valoare mai mare.

Muncă– Contextul astral al începutului de săptămână anunță Luna Nouă și Eclipsa de Soare din zodia Săgetător, care se formează în 14 decembrie, în sectorul muncii și al activităților curente de la serviciu. Așadar, se deschide o nouă etapă, iar următoarele două săptămâni este recomandat să-ți concentrezi atenția pe a demara unele proiecte și a te face remarcată. Posibil să existe și surprize sau răsturnări de situație, însă din 15 decembrie ajunge și Venus, micul benefic, și cu razele sale benefice aduce oportunități la serviciu, volumul de muncă este posibil să se diminueze sau să-ți îndeplinești sarcinile mai ușor.

 

Horoscop Leu săptămâna 14 - 20 decembrie 2020


Dragoste– Luna Nouă și Eclipsa de Soare, care se formează pe 14 decembrie, în zodia Săgetător, aduce noi începuturi, dar și schimbări sau surprize neașteptate în planul sentimental sau în ce privesc copiii. A doua zi, pe 15 decembrie. Venus, planeta iubirii, ajunge în Săgetător, în același sectorul sentimental și cu razele sale benefice va aduce oportunități în dragoste, dispoziție de aventură, de flirt, romantism și de a trăi viața la cote înalte. Și cum nu este de ajuns să se petreacă doar două aspecte importante în sfera sentimentală, pe 17 decembrie, Saturn, seniorul zodiacului ajunge în zodia Vărsător, urmat de către Jupiter, marele benefic, din 19 decembrie, în același Vărsător, respectiv pe sectorul mariajului și al relațiilor. Așadar, relațiile devin importante, vei acorda mai multă atenție și resposanbilitate, iar Jupiter va aduce o perioadă bună în cuplu și șanse de căsătorie.

Bani – Sectorul financiar te preocupă în weekend, când te sfătuiești cu partenerul ce buget aveți și ce anume aveți nevoie pentru sărbătorile care se apropie.

Muncă– Cele mai solicitate zile la locul de muncă vor fi marți și miercuri, când Luna traversează acest segment. Vestea bună este că Saturn eliberează acest sector din harta astrală, pe care l-a testat timp de trei ani. Poate ai fost nemulțumită de o serie de măsuri luate de către șefi, de salarizare și ai făcut o schimbare, însă acum simți că intri pe un făgaș normal și ești liniștită.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 14 - 20 decembrie 2020


Dragoste– Luna Nouă și Eclipsa de Soare din zodia Săgetător, care se formează pe 14 decembrie, deschide o nouă etapă în viața de familei, în ce privește spațiul de locuit, căminul, relația cu părinții și administrarea unui bun de patrimoniu. Tot în Săgetător va intra și Venus, micul benefic, care aduce șanse de împăcare cu unul dintre membrii familiei, în special cu părinții, dar și intenția de a renova locuința sau a achiziționa diverse lucruri, de a face schimbări. În altă ordine de idei, Saturn, cel care ți-a testat relațiile de iubire în ultimii trei ani, părăsește sectorul sentimental, eliberându-l. Poți răsufla ușurată și vei vedea schimbări majore.

Bani – Posibil miercuri să încasezi o sumă de bani mai mare, pe care o vei administra rațional, chiar dacă ai tendința de a merge la shopping și a cheltui o bună parte din ea.

Muncă – În ce privește activitatea la locul de muncă, aceasta se va intensifica începând din 17 decembrie de când Saturn intră în Vărsător și din 19 decembrie, de când Jupiter îl urmează. Seniorul zodiacului va aduce lecții de viață și o mai mare responsabilitate privind activitățile profesionale, iar Jupiter, marele benefic, aduce oportunități de creștere la locul de muncă, de a găsi un job mai bun.

 

Horoscop Balanță săptămâna 14 - 20 decembrie 2020


Dragoste– Saturn părăsește sectorul vieții de familie pe care l-a testat în ultimii trei ani și din 17 decembrie ajunge în Vărsător, pe domeniul casei iubirii și a copiilor. Va fi urmat de către Jupiter, marele benefic, din 19 decembrie și va aduce oportunități în dragoste, înțelegere mai bună cu copiii, dacă ești părinte, iar dacă nu ești încă, decizi cu partenerul de cuplu că este momentul să deveniți părinți.

Bani -Nu este recomandat ca joi și vineri să faci niște artificii financiare, chiar dacă ești tentată.

Muncă– Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Săgetător, care se formează pe 14 decembrie, aduce noi începuturi, dar și schimbări neașteptate în comunicarea sau negocierile pe care le ai cu cei cu care desfășori activități la locul de muncă. Totodată, ești interesată de o bursă de studiu, de cursuri de perfecționare profesională sau cochetezi cu ideea de a pleca în străinătate.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 14 - 20 decembrie 2020


Dragoste– Sectorul vieții de familie, al patrimoniului și al locuinței în general, primește tranzitul lui Saturn, seniorul zodiacului, din 17 decembrie și a lui Jupiter, marele benefic, din 19 decembrie, ambele prin zodia Vărsător. Devii mai responsabilă atunci când vine vorba despre familie, de întemeierea unei familii sau de administrarea unor bunuri pe care le poți moșteni. Totodată, poți schimba locuința.

Bani- Luna Nouă și Eclipsa de Soare din zodia Săgetător, care se formează pe 14 decembrie în sectorul asociat finanțelor, deschide o nouă etapă în administrarea banilor pe care îi câștigi. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație și evenimente neașteptate. Din 15 decembrie, Venus, micul benefic, ajunge și el în sectorul banilor și va aduce șanse de suplimentare a veniturilor, așa că nu ai de ce să te plângi, în perioada următoare, din acest punct de vedere.

Muncă- Joi și vineri sunt două zile suprasolicitate la locul de muncă, însă cu rezultate notabile, privind încheierea unor contracte, parteneriate profitabile. Negocierile au dat roade și acum ești pe cale să semnezi un contract important.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 14 - 20 decembrie 2020


Dragoste– Săptămâna începe cu Eclipsa de Soare și Luna Nouă din semnul nașterii tale, care anunță un nou început în viața ta personală, în 14 decembrie. Cum se dinamizează axa relațiilor, nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în planul parteneriatelor și mariajului. Pe 15 decembrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia ta și cu razele sale benefice, îți va aduce protecție. Totodată, vei fi mai deschisă flirtului, te lași cucerită și vrei să experimentezi. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, îi ceri partenerului să nu-ți îngrădească libertatea, pentru că atunci simți că se va strica relația.

Bani – Vestea bună din această săptămână este că sectorul financiar va fi eliberat de către Saturn, care, în ultimii trei ani, ți-a adus cele mai multe teste în aceste domeniu. Poți răsufla ușurată, că restricțiile privind administrarea banilor or să dispară. Acest lucru nu înseamnă că acum vei putea cheltui după voia ta, ci doar că vei fi mult mai cumpătată. 

Muncă– Saturn, seniorul zodiacului, își face intrarea în sectorul asociat comunicării, învățării, acumulării de cunoștințe, în zodia Vărsător, pe 17 decembrie și este urmat de către Jupiter, marele benefic, în 19 decembrie. Așadar, aceste domenii devin importante, vei învăța lucruri noi în următorii trei ani. Totodată, Jupiter poate aduce șanse de a obține o bursă de studiu, de a te face remarcată într-un domeniu în care vei începe niște cursuri de perfecționare profesională.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 14 - 20 decembrie 2020


Dragoste– Luna Nouă și Eclipsa de Soare din zodia Săgetător, care se formează în 14 decembrie, deschide o nouă etapă în care ești invitată să-ți conservi energia și să o îndrepți spre interior, pentru că numai așa îți vei da seama ce anume îți dorești în planul personal. Pe 15 decembrie, Venus, micul benefic și planeta care îți guvernează casa sentimentală ajunge în zodia Săgetător, în același domeniu unde se formează Eclipsa de Soare. Așadar, este posibil să ai parte de surprize neașteptate, să te retragi, să-ți faci un bilanț și să-ți analizezi acțiunile de până acum. Vestea bună pentru tine este că Saturn, guvernatorul tău, îți părășeste semnul zodiacal și-ți eliberează casa personalității, unde timp de trei ani, ți-a adus lecții dure de viață.

Bani – Începând din 17 decembrie, Saturn, guvernatorul tău, ajunge în zodia Vărsător, pe domeniul casei financiare și până pe 7 martie 2023 va trebui să devii resposabilă cu banii pe care îi câștigi. Totodată, vei dori siguranță materială și începi să economisești mai mult. Al doilea eveniment important este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în același semn al Vărsătorului, în casa banilor, unde va crea oportunități însemnate de creștere și expansiune financiară.

Muncă– Primele zile ale săptămânii le vei simți mai acut pentru că Eclipsa de Soare din zodia Săgetător dinamizează axa muncii și pot să aibă loc evenimente neașteptate și la locul de muncă, care să-ți dea puțin peste cap planurile și programul stabilit.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 14 - 20 decembrie 2020


Dragoste– Luna Nouă și Eclipsa de Soare din zodia Săgetător din 14 decembrie dinamizează axa sentimentală, așa că pot avea loc noi începuturi, dar și schimbări neașteptate în planul iubirii. Din 15 decembrie, Venus, planeta iubirii, îți scoate în cale pe cineva prin intermediul grupului de prieteni.

Bani – Spre finalul săptămânii se întrevede intrarea unor sume de bani în conturile tale.

Muncă– Luna Nouă și Eclipsa de Soare din zodia Săgetător, care se formează în 14 decembrie, îți dinamizează sectorul proiectelor și al planurilor de viitor, unde aduce noi începuturi. Va fi susținută și de către Venus, micul benefic, care își începe tranzitul prin Săgetător din 15 decembrie. Este o săptămână importantă pentru tine, vei fi vedeta perioadei analizate, pentru că Saturn și Jupiter ajung în semnul nașterii tale, primul în 17 decembrie și al doilea în 19 decembrie. Așadar, te afli în fața unor schimbări importante pentru tine și cum ești o fire liberă, nonconformistă, deschisă și originală, de abia aștepți să începi aventura.

 

Horoscop Pești săptămâna 14 - 20 decembrie 2020


Dragoste–Începând din 17 decembrie, Saturn începe să traverseze sectorul asociat subconștientului, izolării, introspecției și trecutului, urmat din 19 decembrie de către Jupiter, ambele prin zodia Vărsător. Urmează o perioadă în care vei fi mai retrasă, dacă ai avut o decepție sentimentală acum poți să te regăsești, să te reechilibrezi și să te vindeci. Totul este să realizezi că trebuie să elimini din viața ta tot ce te ține în loc sau te face să suferi. 

Bani – Urmează o perioadă benefică în planul financiar, mai ales că vei avea parte de sume însemnate de bani, care vor intra în conturile tale. Atenție însă că vei avea tendința să cheltui mai mult!

Muncă– Luna Nouă și Eclipsa de Soare din 14 decembrie, din zodia Săgetător îți aduce noi începuturi în carieră, dar și evenimente surpriză. A doua zi, pe 15 decembrie, Venus, micul benefic, ajunge și el în casa carierei și vine cu protecție și sanșe de reușită într-un proiect. Evenimentul astral important al săptămânii, care privește sectorul asociat planurilor și proiectelor de viitor, este faptul că Saturn, seniorul zodiacului, părăsește acest domeniu, eliberându-l. Vei simți că munca ta dă roade acum, nu mai sunt blocaje sau amânări și începe să se vadă că lucrurile se mișcă într-o direcție bună.

 

related posts

Modifică setările cookies