Horoscop săptămânal 15 – 21 februarie 2021. Fecioarele au parte de răsturnări de situație și conflicte, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce-ți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 15 – 21 februarie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 15 – 21 februarie 2021


Dragoste– Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, duminică, așa că poți relua dialogurile cu prietenii sau în sfera sentimentală. Ai traversat o perioadă de trei săptămâni cu răsturnări de situație în anturaj sau în planul afectiv. Interacțiunea cu prietenii te-a ajutat să dobândești maturitate afectivă.

Bani – În zilele de miercuri, joi și vineri te poți aștepta la surprize în planul financiar. Posibil să fii nevoită să-ți recuperezi niște sume de bani.

Muncă – Începând din 18 februarie, Soarele ajunge în zodia Pești, în sectorul care indică subconștientul, izolarea, frământările interioare, și timp de o lună îți va răscoli universul interior. Vei observa o scădere a energiei și a randamentului la locul de muncă, așa că ar fi recomdat să iei lucrurile mai ușor. Îți plac confruntările, situațiile dinamice și provocările, în general, dar luna care urmează trebuie să reduci puțin viteza și să-ți faci timp și pentru sufletul tău.

 

Horoscop Taur săptămâna 15 – 21 februarie 2021


Dragoste– Contextul astral al zilei de 18 februarie aduce intrarea Soarelui în zodia Pești, în sectorul vieții sociale, a prietenilor și a planurilor de viitor. Totodată, va fi dinamizată și axa sentimentală. Cu ajutorul unor prieteni sau persoane apropiate, poți, până pe 20 martie, să refaci o legătură sentimentală.

Bani – Preocupări pentru chestiuni financiare ai în weekend. Mercur, guvernatorul casei banilor, revine la mișcare directă din 21 februarie, așa că de săptămâna viitoare ai putea avea succes într-o negociere.

Muncă– Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, revine la mișcarea directă de duminică prin sectorul asociat carierei și a aspirațiilor profesionale, unde, timp de trei săptămâni, a adus tot felul de dialoguri și dezbateri, fără o finalitate. Acum, vei putea lua decizii constructive.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 15 – 21 februarie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este revenirea lui Mercur, guvernatorul tău, la mișcarea directă, de duminică, prin sectorul asociat principiilor și convingerilor de viață. În weekend, Luna îți traversează semnul nașterii. Dialogul cu cineva din străinătate, care ți-e mentor sau care are o experiență de viață, ar putea să te ajute să-ți pui ordine în gânduri și să ajungi la niște concluzii. Timp de trei săptămâni, ai facut un pas înapoi pentru a analiza unele aspecte ale vieții tale, astfel încât să devii mai obiectivă, iar acum vei avea surpriza să descoperi soluția la problemele, care te frământă în planul sentimental.

Bani – Posibil în prima parte a săptămânii să primești o sumă de bani de la cineva din familie, posibil unul dintre părinți, care dorește să te susțină într-un proiect personal.

Muncă–Începând din 18 februarie, Soarele ajunge în zodia Pești, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, așa că, până pe 20 martie astrul zilei îți va susține toate demersurile în sfera profesională, te poți afirma sau poți consolida poziția câștigată. 

 

Horoscop Rac săptămâna 15 – 21 februarie 2021


Dragoste– Contextul astral al săptămânii îți aduce preocupări de natură profesională și financiară și vei lăsa pe locul doi planul sentimental. Perioada miercuri-vineri este foarte dinamică și riști să proiectezi asupra partenerului nemulțumirile de la serviciu. Recomandarea este să ai grijă cum pui problemele, nu intra în conflicte și dacă simți că ești iritată, stai departe de partener, pentru a nu strica relația!

Bani – După ce, timp de trei săptămâni, Mercur, astrul comunicării și al gândirii, ți-a răscolit sectorul asociat finanțelor, de duminică revine la mișcarea directă, iar demersurile tale vor avea o finalitate, pentru că acum vei putea lua niște decizii raționale.

Muncă– Începând din 18 februarie, Soarele, guvernatorul casei banilor, ajunge în zodia Pești, în sectorul asociat studiilor și perfecționării profesionale. Va lucra în folosul tău până pe 20 martie și te invită să te perfecționezi profesional, dacă vrei să obții venituri mai mari.

 

Horoscop Leu săptămâna 15 – 21 februarie 2021


Dragoste– Dacă în ultimele trei săptămâni, Mercur ți-a răscolit relațiile de cuplu și nu ai ajuns la nicio concluzie privind drumul vostru împreună, de duminică, de când revine la mișcarea directă, se va lămuri situația. Totodată, ai ocazia să refaci niște punți de comunicare cu partenerul.

Bani – Evenimentul astral important al acestei săptămâni este intrarea Soarelui în zodia Pești, în 18 februarie, în sectorul asociat avantajelor materiale, al banilor pe care îi deții împreună cu partenerul sau alte persoane. Așadar, până pe 20 martie, astrul zilei îți va susține demersurile financiare.

Muncă – Perioada miecuri-vineri este cea mai dinamică în sfera profesională și trebuie să fii atentă la acțiunile tale, dar și la felul cum comunici și interacționezi cu ceilalți, pentru că este posibil să intri des în conflicte și chiar să-ți strici imaginea.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 15 – 21 februarie 2021


Dragoste– Primul eveniment astral al săptămânii este intrarea Soarelui, în 18 februarie, în zodia Pești, în sectorul asociat mariajului și relațiilor. Așadar, până pe 20 martie, astrul zilei va susține relațiile parteneriale.

Bani – În primele două zile din săptămână reușești să încasezi niște sume de bani, pe care le așteptai de abia la finalul săptămânii, așa că faci niște plăți mai devreme sau mergi la shopping.

Muncă – Zile active în planul profesional, cu răsturnări de situație și surprize, sunt joi și vineri, când se activează sectorul muncii. Atenție la faptul că pot să apară conflicte de idei cu colegii sau cu șefii! După trei săptămâni în care Mercur, guvernatorul tău, ți-a răscolit activitățile de la locul de muncă și relațiile cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități, planeta comunicării revine la mișcare directă din 21 februarie. Așadar, comunicarea va fi mai deschisă, eficientă, poți trage concluzii constructive sau iei decizii privind o ofertă de job.

 

Horoscop Balanță săptămâna 15 – 21 februarie 2021


Dragoste– Luna îți traversează sectorul asociat mariajului și relațiilor luni și marți și vei fi preocupată de relația de cuplu. Atenție la tensiunile care pot să apară între voi din cauză că ai depășit cu mult bugetul stabilit!

Bani – Joi și vineri sunt două zile în care te va preocupa situația financiară, mai ales că pot să apară unele situații neprevăzute, care să-ți dea socotelile peste cap.

Muncă– Evenimentul astrologic important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Pești, în 18 februarie, în sectorul asociat muncii și activităților profesionale. Prezența Soarelui te va ajuta până pe 20 martie în desfășurarea sarcinilor de serviciu.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 15 – 21 februarie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Pești, în 18 februarie, în sectorul asociat iubirii, romantismului și aventurii. Până pe 20 martie, astrul zilei va susține cu energia lui toate demersurile în planul iubirii. Pe 21 februarie, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat vieții de familie. Prin urmare, neînțelegerile dintre tine și partener, care au avut loc din cauza unor membrii ai familiei, încep să își găsească rezolvare.

Bani- În weekend încasezi niște sume de bani de la familie sau mergi la cumpărături și achiziționezi niște bunuri de valoare mai mare pentru locuință.

Muncă- Primele două zile din săptămână se anunță aglomerate la locul de muncă, cu provocări și termene limită de respectat. Joi și vineri Luna îți traversează sectorul parteneriatelor, însă nu sunt recomandate întâlniri sau încheiere de contracte, pentru că nu vei fi pe aceeași lungime de undă cu partenerii de afaceri sau cu colaboratorii. Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă de duminică și vei observa o îmbunătățire a relațiilor de natură profesională.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 15 – 21 februarie 2021


Dragoste– Luni și marți ești preocupată de sfera sentimentală sau ești nevoită să rezolvi unele chestiuni apărute neprevăzut în relația cu membrii familiei. Weekendul îl petreci în compania partenerului de cuplu, cu care vei discuta subiecte importante, mai ales că duminică, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă și acum poți aborda subiecte mai sensibile, fără să existe riscul să intrați în conflicte.  Începând din 18 februarie, Soarele intră în zodia Pești, în sectorul asociat vieții de familie și căminului, așadar până pe 20 martie, vei fi mai preocupată de relațiile cu familia, cu părinții.

Bani –Joi și vineri vei cheltui niște sume de bani pentru activitățile extrașcolare ale copiilor.

Muncă– Ultimele două zile din săptămână se anunță aglomerate la locul de muncă. Duminică, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat comunicării, negocierilor, schimburilor de opinii și dezbaterilor. În urma dialogurilor cu cei cu care desfășori activități, negocierile vor avea și o finalitate.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 15 – 21 februarie 2021


Dragoste– Sectorul sentimental se activează de miercuri până vineri, când pot să apară surprize și răsturnări de situație. Dacă ești singură, ești deschisă către relaționarea cu oameni noi, cu care speri să ai pasiuni în comun. 

Bani – Posibil în weekend să primești o ofertă de job cu o salarizare mai bună decât ai acum. Pe 21 februarie, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, prin zodia Vărsător, prin sectorul financiar, semn că vei putea încheia un contract profitabil.

Muncă– Începând din 18 februarie, Soarele intră în zodia Pești, unde, timp de o lună va traversa sectorul asociat comunicării, dezbaterilor, schimburilor de opinii, învățării și deplasărilor pe distanțe scurte. Așadar, urmează o lună în care vei învăța lucruri noi, poți avea succese la interviuri, poți finaliza niște proiecte începute de mai de mult, este susținută comunicarea, negocierile și perfecționarea profesională.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 15 – 21 februarie 2021


Dragoste– Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă din 21 februarie, prin semnul nașterii tale. Așadar scapi de confuzie, se încheie autoevaluarea și poți lua liniștită decizii privind viața personală. În weekend se activează sectorul sentimental, unde este posibil să ai parte de niște surprize.

Bani – Începând din 18 februarie Soarele ajunge în zodia Pești și până pe 20 martie va susține sectorul financiar. 

Muncă– Partea a doua a săptămânii se anunță dinamică la locul de muncă, cu evenimente care pot să schimbe procedurile sau programul pe care îl aveai până acum. Totodată, pot să apară și colegi noi, pe care va trebui să îi înveți tot fluxul sarcinilor.

 

Horoscop Pești săptămâna 15 – 21 februarie 2021


Dragoste– Mercur, guvernatorul casei relațiilor, revine la mișcarea directă din 21 februarie, prin zodia Vărsător, prin sectorul subconștientului și al universului interior. Dacă ultimele trei săptămâni ai făcut un pas înapoi pentru a analiza anumite aspecte ale vieții tale, ai devenit obiectivă și ai dobândit o perspectivă diferită, de acum încolo poți reface relația sau să rezolvi o criză apărută în cuplu.

Bani – În prima parte a săptămânii ai preocupări de natură financiară. Încasezi sume de bani, faci plăți și posibil să negociezi niște contracte în favoarea ta.

Muncă- Începând din 18 februarie, Soarele ajunge în semnul nașterii tale și timp de o lună de zile te va susține pe toate planurile, îți va aduce energie, rezistență și demararea unor proiecte importante la serviciu.

 

Cadoul perfect de Valentines Day! - Trending Review cu Daragiu - episodul 54

related posts

Modifică setările cookies