Horoscop săptămânal 15-21 martie 2021. Vărsătorii își fac toate plăcerile în plan sentimental, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 15-21 martie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 15 -21 martie 2021


Dragoste– Mercur, astrul comunicării, ajunge în 16 martie în zodia Pești, în casa subconștientului, fapt ce ar putea să te ajute să-ți asculți vocea interioară pentru că este posibil să ai niște revelații legate viața ta de până acum. Venus, planeta care îți guvernează sectorul relațiilor, ajunge duminică în semnul nașterii tale și-ți va fi un aliat, îți va scoate în evidență farmecul și vei fi deschisă cuceririlor. Dragostea și oportunitățile în planul sentimental te vor căuta, vei avea parte de mai multă atenție din partea perechii tale, iar dacă ești singură, ai toate șansele să întâlnești perechea.

Bani – În partea a doua a săptămânii, o situație neprevăzută apare în demersurile tale privind demararea unui proiect, însă vei obține banii de care ai nevoie. Cum Venus este guvernatorul casei banilor și ajunge în zodia ta, unele planuri financiare se pot concretiza și să apară beneficii financiare de la locul de muncă.

Muncă – Începi săptămâna în forță la locul de muncă, îți programezi întâlniri, ședinte, reorganizezi activitatea și-ți dorești ca totul să se desfășoare conform planurilor tale. Soarele, energia, intră în semnul nașterii tale, în 20 martie, așa că ai susținerea astrului zilei, energie și curaj să faci față provocărilor.

 

Horoscop Taur săptămâna 15 -21 martie 2021


Dragoste– Odată cu intrarea Soarelui, în 20 martie, în zodia Berbec, în sectorul subconștientului, îți vei pune tot felul de întrebări legate de relația ta de cuplu, de viața de familie și cum ai putea să îmbunătățești lucrurile. Pentru că se dinamizează axa relațională, miercuri este o zi în care ai putea să surprinzi pe toată lumea prin acțiunile tale, dar mai ales pe partenerul de cuplu.Venus, guvernatorul tău, ajunge în zodia Berbec, în 21 martie, pe sectorul subconștientului și al secretelor, semn că planul sentimental va intra în atenția ta, vei analiza niște situații, vei dori să-ți dai seama de sentimentele tale. Dacă ești singură sau într-o relație care nu mai merge, este posibil să fii tentată să începi și o relație ascunsă, cu cineva din trecutul tău.

Bani –Sectorul financiar se activează de vineri, când ești determinată să obții niște sume de bani care ți se cuvin. Posibil să negociezi și contracte noi, iar aspectul care se întrevede nu pare că vei lăsa de la tine, ci vei lupta pentru a obține exact ce îți dorești.

Muncă– Mercur, astrul comunicării și planeta guvernatoare a casei banilor, începe să traverseze din 16 martie, sectorul asociat planurilor de viitor și a proiectelor pe termen lung. Astfel, vei putea să ai mai multe dialoguri cu persoane, care se vor implica în acțiuni umanitare sau într-un proiect cu obiective comune. 

 

Horoscop Gemeni săptămâna 15 -21 martie 2021


Dragoste– Din 20 martie, Soarele începe să traverseze zodia Berbec, respectiv sectorul relațiilor de prietenie și a proiectelor de viitor. Totodată, se dinamizează și axa sentimentală și este posibil să-ți petreci mai mult timp cu partenerul de cuplu și să faci planuri de viitor. Dacă ești singură, poate să apară cineva în viața ta prin intermediul prietenilor.

Bani – Deși ai multe discuții despre bani și despre finanțările de care ai nevoie, în săptămâna aceasta nu încasezi nicio sumă de bani.

Muncă– Cele trei evenimente astrologice din această săptămână vizează sectorul profesional și proiectele pe termen lung. Așadar, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în sectorul asociat carierei, în 16 martie, în zodia Pești, și-ți aduce propuneri de la șefi sau de la angajatori unde ai aplicat pentru un post. 

Dacă la actualul loc de muncă ai avut probleme de comunicare cu șefii, acum ai putea să conștientizezi unele lucruri, iar propunerile ce ți le fac, să le analizezi temeinic, deoarece acestea ar putea ascunde alte interese. Al doilea aspect este intrarea Soarelui în zodia Berbec, în sectorul planurilor și proiectelor pe termen lung. Vei face strategii de viitor și te vor preocupa proiectele noi, în care îți poți demonstra experiența. Și ultimul aspect este intrarea lui Venus, în 21 martie, tot în zodia Berbec, în sectorul proiectelor, unde va susține cu energia lui benefică toate acțiunile pe care le vei întreprinde.

 

Horoscop Rac săptămâna 15 -21 martie 2021


Dragoste– De vineri până duminică sunt cele mai active zile, mai ales că din configurația astrală face parte și Marte, planeta acțiunii. Fiind guvernatorul sectorului profesional, este posibil să fii nevoită să lucrezi o perioadă din weekend și toate frustrările acumulate, din cauza faptului că ți s-a stricat programul, să le proiectezi pe partener. 

Bani – Posibil miercuri să ai o surpriză neplăcută de la unul dintre prieteni, care ți-a promis că te ajută cu o sumă de bani și se răzgândește sau poate tu i-ai împrumutat și nu se ține de promisiunea returnării la timp.

Muncă– Mercur, astrul comunicării, ajunge pe 16 martie în sectorul care indică sistemul de valori și convingeri personale, semn că este posibil, încet-încet să ți se schimbe filosofia de viață, pe fondul unor evenimente cu impact emoțional. Soarele intră în zodia Berbec din 20 martie în sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale, așa că este momentul să demonstrezi ce poți, să te faci remarcată și să-ți duci la îndeplinire obiectivele. Tot aici, va intra și Venus, micul benefic, din 21 martie și-ți va susține demersurile profesionale. Posibil să avansezi în carieră sau să fii recomandată în diverse funcții sau poziții înalte, prin recomandarea unor persoane apropiate, prieteni sau foști colegi.

 

Horoscop Leu săptămâna 15 -21 martie 2021


Dragoste– În partea a doua a săptămânii, te sfătuiești cu partenerul de viață privind o decizie pe care trebuie să o iei privind cariera, pentru că vrei să schimbi domeniul și acest lucru înseamnă mai mult timp petrecut la locul de muncă până șefii îți vor vedea potențialul.

Bani – Dacă ai tot încercat să rezolvi unele chestiuni financiare și nu ai reușit, poate din 16 martie, de când Mercur își face intrarea în Pești, începi să vezi altfel lucrurile în ceea ce privește administrarea unor fonduri.

Muncă – Intrarea Soarelui din 20 martie în sectorul studiilor și al cursurilor ar putea să-ți aducă oportunități să mai faci un curs sau să te perfecționezi într-un anume domeniu, care te-ar putea ajuta în carieră. Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, în 21 martie, semn că o să apară oportunități de a călători în interes personal sau profesional, oportunități în planul educațional, care pot avea legătură cu sfera socio-profesională.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 15 -21 martie 2021


Dragoste– Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Pești, în 16 martie, în sectorul asociat relațiilor, mariajului și parteneriatelor. Astfel, poți relua comunicarea cu partenerul, dacă ați avut neînțelegeri, să găsiți punți comune să rezolvați niște tensiuni. Venus, micul benefic, ajunge în 21 martie în casa intimității și vei putea să-ți reînvii pasiunea în viața de cuplu.

Bani – Soarele își face intrarea în Berbec din 20 martie, în casa avantajelor materiale, a resurselor comune cu partenerul, a creditelor, moștenirilor, impozitelor și taxelor. Urmează o lună de zile în care preocuparea ta principală este să-ți suplimentezi veniturile, să-ți faci ordine în situația financiară. Venus ajunge în zodia Berbec, în aceeași casă financiară, în 21 martie și va veni cu sume mici de bani, care te vor ajuta.

Muncă – Începând de miercuri se activează sectorul muncii, unde pot să apară răsturnări de situație. Posibil șefii să facă unele schimbări, pe care nu le îmbrățișezi de la început, dar vei vedea, că pe termen lung, sunt de bun augur. Atenție la ziua de vineri, care pare conflictuală și riști să intri în dispute cu șefii sau cu o autoritate!

 

Horoscop Balanță săptămâna 15 -21 martie 2021


Dragoste– Din 20 martie, Soarele începe să traverseze, pentru o lună, sectorul mariajului și al relațiilor, semn că ar trebui să te preocupe mai intens relația cu perechea ta. Din 21 martie și Venus, guvernatorul tău, ajunge în același domeniu. Așadar, Soarele și Venus vor contribui la îmbunătățirea relației de cuplu, unde planeta iubirii vine cu razele sale benefice. Dacă ești singură, ai putea să începi să flirtezi cu o persoană care-ți place.

Bani –Cu Mercur în casa muncii, din 16 martie, ideile tale ar putea să-ți aducă mai mulți bani în conturi.

Muncă– Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, ajunge în 16 martie în zodia Pești, în sectorul asociat locului de muncă. Relațiile cu colegii se îmbunătățesc prin deschiderea ta către comunicare și relaționare mai bună. Dai dovadă de compasiune și sari în ajutorul colegilor care au nevoie. Posibil să primești și niște oferte de job, pe care le vei analiza. 

 

Horoscop Scorpion săptămâna 15 -21 martie 2021


Dragoste– Unul dintre evenimentele astrologice ale săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Pești, în 16 martie, în sectorul sentimental. Posibil să comunici mai bine cu partenerule de cuplu, să-ți exprimi mai ușor sentimentele și vei înțelege mult mai clar unele acțiuni ale acestuia, care te-au deranjat și au dus aproape la o ruptură.

Bani- Vineri se anunță o zi dinamică în sfera financiară. Vei iniția dialoguri cu șefii privind salarizarea.

Muncă – Sectorul muncii este activat de Soare, din 20 martie și de Venus, micul benefic, din 21 martie. Ambele planete vor intra în zodia Berbec și vei avea energia necesară să faci un plan/o strategie pentru un proiect nou la serviciu. Micul benefic aduce armonie în echipa în care lucrezi, iar dacă ești hotărâtă să-ți schimbi serviciului, ai mari șanse de reușită.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 15 -21 martie 2021


Dragoste– Planul sentimental începe să se activeze odată cu intrarea Soarelui, în 20 martie și a lui Venus, în 21 martie, în zodia Berbec. Așadar, te va preocupa, în următoarea perioadă, să petreci mai mult timp cu partenerul sau dacă ești singură, să-ți găsești un partener. Cum Venus este planeta iubirii, planul amoros este avantajat în această perioadă, ai dispoziție de flirt, cuceriri și să simți pasiune. Atenție la finalul de săptămână, că sunt posibile certuri cu partenerul!

Bani – Nu este o săptămână în care sunt recomandate investiții sau artificii financiare, așa că, dacă poți, evită-le!

Muncă– Miercuri și joi ai parte de două zile aglomerate la locul de muncă, cu surprize sau schimbări de planuri. După proverbul: socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, fii pregătită să schimbi direcția și să faci față unor provocări!

 

Horoscop Capricorn săptămâna 15 -21 martie 2021


Dragoste– Din 20 martie, Soarele, energia, și Venus, micul benefic, din 21 martie, intră în zodia Berbec și încep să traverseze domeniul asociat vieții de familie, așa că preocuparea ta principală, pentru următoarea perioadă, vor fi relațiile cu membrii familiei. Venus îți va da impulsuri să-ți redecorezi locuința, să te simți bine atunci când vii acasă. Miercuri sau joi poți avea parte de surprize în sfera sentimentală.

Bani – În partea a doua a săptămânii, în urma unei prestații la serviciu sau în fața unui public sau comisii, vei primi o ofertă de job mai bine plătită sau un contract de colaborare, prin care îți vei suplimenta veniturile.

Muncă– Sectorul comunicării și gândirii, al informațiilor și acumulării de cunoștințe se dinamizează începând din 16 martie, când Mercur ajunge în zodia Pești. Va fi un aliat în toate procesele de comunicare, învățare și studiu personal. Vei avea noroc la informații utile la locul de muncă.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 15 -21 martie 2021


Dragoste– Săptămâna stă sub semnul surprizelor, însă în planul sentimental, cele mai active zile vor fi vineri și sămbătă, zile în care îți vei face toate plăcerile. Posibil să pleci în afara orașului într-un minisejur, care nu a fost programat. Cum îți plac surprizele, cooperezi cu aspectele și mai ales cu invitațiile și le onorezi fără să stai pe gânduri.

Bani – Începând din 16 martie, Mercur, astrul tranzacțiilor și al negocierilor, ajunge în zodia Pești, în sectorul financiar. Posibil să începi să-ți renegociezi salariul și să primești oferte de job mai bine remunerate.

Muncă – Sectorul asociat comunicării, informațiilor, învățării, primește prezența Soarelui din 20 martie și a lui Venus, din 21 martie. Așadar, vei fi mai activă în planul social, în ce privesc dezbaterile și schimburile de opinii, în acumularea de informație, în toate activitățile intelectuale, dar și în negocieri sau tranzacții la locul de muncă.

 

Horoscop Pești săptămâna 15 -21 martie 2021


Dragoste– Unul dintre evenimentele astrale ale săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în semnul nașterii tale, pe 16 martie. Urmează o perioadă în care vei înțelege mult mai bine tot ce se întâmplă în jurul tău, sentimentele vis-à-vis de partener și ce-ți dorești să se întâmple mai departe în relația ta. 

Bani – Sectorul financiar primește prezența Soarelui, din 20 martie, și a lui Venus, din 21 martie, așa că în următoarea perioadă, se va simți o îmbunătățire a situației financiare. Micul benefic, Venus, îți va suplimenta veniturile și vei fi determinată să obții o colaborare extraprofesională.

Muncă- Odată cu intrarea lui Mercur în zodia ta, recomandarea în sfera profesională este să nu te lași influențată și să reduci receptivitatea exagerată și empatia, pentru pot să fie în defavoarea ta, în acțiunile pe care le întreprinzi și mai ales în încheierea de parteneriate și contracte.

 

related posts

Modifică setările cookies