Horoscop săptămânal 15-21 noiembrie 2021. Gemenii se îndrăgostesc de un bărbat cuplat, ce se întâmplă cu Leii 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, carieră și bani și citește horoscopul săptămânii 15-21 noiembrie 2021. 


Horoscop Berbec săptămâna 15 - 21 noiembrie 2021


Dragoste– Luna Plină din 19 noiembrie, din zodia Taur, se află față în față cu sectorul intimității, care este traversat de trei planete: Soare, Mercur și Marte și s-ar putea să aduci în discuție teme mai sensibile în relație. Îți dorești o schimbare și încerci să-ți dai seama ce te-ar face fericită.

Bani –Atenție, miercuri, la instabilitatea financiară! Nu este recomandat să faci investiții sau artificii financiare, pentru că este posibil să ai parte de evenimente neprevăzute! Luna Plină din 19 noiembrie, din zodia Taur, însoțită de o Eclipsă de Lună, activează axa financiară și nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în situația banilor pe care îi câștigi. Pot avea loc încheieri de contracte, care să te determine să obții venituri din altă parte.

Muncă – În prima parte de săptămână, Luna îți traversează semnul zodiacal și ai multă inițiativă și determinare să rezolvi chestiuni amânate sau lăsate nerezolvate, de care ai impresia că te împiedici, că nu sunt duse la capăt. Finalul de săptămână vine cu multe deplasări în scop financiar, dialoguri, negocieri. Ai toate șansele să obții ceea ce-ți dorești, însă în urma unor efoturi considerabile.

 

Horoscop Taur săptămâna 15 - 21 noiembrie 2021


Dragoste– Se anunță o săptămână grea în planul relațiilor, mai ales că Luna Plină din zodia Taur, din 19 noiembrie, care este însoțită de o Eclipsă de Lună, se formează în sectorul personalității tale și-ți poate aduce o criză de identitate, în urma unor evenimente care apar neașteptat. Axa relațiilor este puternic dinamizată de Eclipsa de Lună, care aduce provocări în relație și mai ales în convingerile și principiile de viață.

Bani – Vineri apar preocupări pentru situația financiară și te sfătuiești cu partenerul de cuplu într-un context financiar. S-ar putea să ți se reproșeze că ai cheltuit mai mult din fondurile comune.

Muncă– La serviciu trebuie să ai grijă cum comunici cu șefii, cu colegii, la negocieri cu partenerii de afaceri sau cu cei cu care desfășori activități. S-ar putea să fii percepută că vrei să manipulezi sau să deții controlul asupra tuturor lucrurilor și de aici să se iște niște dispute.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 15 - 21 noiembrie 2021


Dragoste– În prima parte a săptămânii ai o nemulțumire în planul sentimental. Este posibil să-ți placă cineva de la serviciu, dar care este implicat într-o relație. Momentan sunteți la stadiul de conversații, însă relație devine repede apropiată, așa că ar trebui să te gândești încotro te îndrepți. Nu de alta, dar nu ai nevoie de complicații.

Bani –Miercuri s-ar putea să primești neașteptat o sumă de bani, pe care nu o așteptai așa curând și decizi să o redirecționezi către conturile de economii.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Taur, din 19 noiembrie, care se formează pe casa subconștientului și frământărilor interioare. Totodată, se dinamizează axa muncii, unde se află cele trei planete în tranzit: Soare, Mercur și Marte. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente, situații sau informații/vești, care să te ia prin surprindere privind locul de muncă sau activitatea profesională, mai ales că fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Lună care aduce finaluri și încheieri de etape.

 

Horoscop Rac săptămâna 15 - 21 noiembrie 2021


Dragoste– Planul sentimental va fi puternic aspectat în această săptămână, pentru că Luna Plină din 19 noiembrie activează axa sentimentală, a creativității și copiilor. Așadar, ai grijă la comunicare, la vorbele pe care le arunci! Tinzi să spui lucruri adunate de mai mult timp, care dor și care implică sentimente, iar dacă ești părinte, implică și copiii, educarea și creșterea acestora.

Bani– Discuții legate de bani sau de un buget ar putea avea loc miercuri. Din contextul astral face parte și Uranus, planeta surprizelor, așa că așteaptă-te la surprize și evenimente neașteptate!

Muncă– La începutul săptămânii ai parte de provocări în sfera profesională. Pot să apară unele confruntări și surpriza să nu ți se aprobe un proiect. Pe fondul acesta astral se formează Luna Plină din zodia Taur, din 19 noiembrie, care dinamizează sectorul asociat planurilor și proiectelor profesionale. Relațiile cu colegii sau cu unii prieteni pot trece prin momente dificile și realizezi că trebuie să închei o etapă în viața ta profesională sau relațională. Luna Plină va fi însoțită de o Eclipsă de Lună și cum Luna este guvernatoarea casei personalității, este posibil ca evenimentele să aibă un impact emoțional puternic asupra ta.

 

Horoscop Leu săptămâna 15 - 21 noiembrie 2021


Dragoste– Planul familial va fi puternic aspectat în această săptămână, pentru că Luna Plină din 19 noiembrie activează axa familie-carieră. Planetele din casa familiei, Soare, Marte și Mercur se află în opoziție cu Luna Plină și este posibil să apară o criză care necesită rezolvare, un echilibru între viața profesională și cea familială. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație la nivelul conducerii firmei unde lucrezi, se produc schimbări, care vor avea efect și-n planul familiei.

Bani – Dialoguri despre bani, proiecte și suplimentarea veniturilor familiei ai putea avea în weekend.

Muncă – Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Plină din zodia Taur, din 19 noiembrie, care se formează pe sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, a statutului și imaginii publice. Efectele fenomenului astral, care este însoțit de o Eclipsă de Lună, se vor face simțite începând de miercuri, când Luna face un aspect de conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 15 - 21 noiembrie 2021


Dragoste– Contextul astral al săptămânii vine cu vești de la drum, din străinătate, de la o persoană cu care ai vrut cândva să începi o relație și lucrurile nu s-au legat, dar gândul ți-a rămas tot acolo. Sau poate este vorba de cineva din trecutul tău, care apare brusc și neașteptat și te invită într-o călătorie.

Bani – În weekend faci niște deplasări, mergi la cumpărături și cheltui mai mult decât bugetul stabil, însă îți dorești să investești în garderoba ta.

Muncă – Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Plină din zodia Taur, din 19 noiembrie, care-ți activează sectorul proiectelor personale, studiilor, schimburilor de experiență profesională și activitățile de publicare, dar și călătoriile și lărgirea orizonturilor cunoașterii. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, iar Luna îți guvernează casa prietenilor, este posibil, prin intermediul unui prieten, să te lansezi într-un proiect, să te faci remarcată. 

 

Horoscop Balanță săptămâna 15 - 21 noiembrie 2021


Dragoste– Luna Plină din zodia Taur, din 19 noiembrie, activează casa intimității și transformarea profundă, iar contextul astral nu este favorabil relațiilor sentimentale, din cauza aspectelor disonante pe care le fac planetele. Dacă faci parte dintr-o relație mai veche, este posibil să descoperi lucruri secrete despre partener și de aici să apară o criză relațională.

Bani – Luna Plină din zodia Taur, din 19 noiembrie, activează și sectorul intereselor materiale, a moștenirilor, creditelor, taxelor și impozitelor. Totodată, se activează axa financiară și banii pe care îi câștigi din muncă. Însoțită de o Eclipsă de Lună, iar Luna guvernează casa carierei, s-ar putea să apară răsturnări de situație sau evenimente neașteptate în sfera profesională, la nivelul conducerii, să preiei niște sarcini noi, poate să administrezi un buget. 

Muncă– La serviciu apar neplăceri legate de sarcinile pe care unii colegi nu le duc la bun sfârșit și-ți afectează și ție munca, așa că decizi să ai o discuție serioasă cu șefii.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 15 - 21 noiembrie 2021


Dragoste– Relațiile tale și modul cum te raportezi la cei cu care interacționezi vor fi temele principale ale săptămânii, pentru că Luna Plină din zodia Taur, din 19 noiembrie, însoțită de o Eclipsă de Lună, va atinge domeniul asociat relațiilor, mariajului, parteneriatelor și asocierilor. Nu sunt excluse surprize, răsturnări de situație și încheieri de etape în relații. Dacă îți dorești să păstrezi o relație sau o căsnicie va trebui să-ți schimbi modul de abordare, să depui mai multe eforturi și să eviți conflictele. Totodată, pot reveni în viața ta persoane din trecut sau tu să fii cea care-ți dorești să revii la cineva din trecut.

Bani – În weekend sunt șanse să primești o sumă de bani sau cadouri de la cineva din familie sau de la prieteni.

Muncă – Cele mai active zile din săptămână la serviciu vor fi luni și marți, când Luna traversează zodia Berbec. Cum Marte, guvernatorul Berbecului, se află în zodia ta și-ți imprimă multă energie, determinare, ambiție și inițiativă, te vei face remarcată, prin idei, acțiuni. Vei fi ca un fel de locomotivă pentru restul colegilor. Atenție, însă, la modul cum vei pune problemele, pentru că este posibil să fii mai agresivă, să dorești să deții controlul și să nu-ți pese de opiniile celorlalți!

 

Horoscop Săgetător săptămâna 15 - 21 noiembrie 2021


Dragoste– Marți, miercuri și weekendul sunt zile în care te preocupă sfera sentimentală și relația de cuplu. Posibil în weekend să iei o decizie importantă pentru tine, care privește sfera profesională. Ai susținerea partenerului, așa că vei face mult mai ușor schimbarea.

Bani – Contextul astral al săptămânii poate aduce șanse de mărire salarială, dar numai de tine depinde cum vei pune problema șefilor. Dacă-ți abordezi șefii cu agresivitate, clar nu vei primi mărirea mult dorită și te vei reorienta spre a face o schimbare, mai ales ca unii dintre prietenii deja ți-au făcut o propunere.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii analizate este Luna Plină din zodia Taur, din 19 noiembrie, care aduce evenimente în planul muncii, al activităților curente de la serviciu, dar și privind starea de sănătate. Însoțită de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral poate să-ți atragă atenția că este nevoie urgentă de o schimbare la locul de muncă, pentru a nu-ți mai afecta sănătatea. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, de o criză care poate să apară în colectivul în care lucrezi. Contextul astral este foarte încărcat și ies la suprafață unele nemulțumiri, sarcini, responsabilități pe care nu le mai poți duce. Și relațiile cu colegii pot deveni conflictuale, așa că ai grijă la felul cum comunici!

 

Horoscop Capricorn săptămâna 15 - 21 noiembrie 2021


Dragoste– Sectorul sentimental și planurile de viitor sunt temele principale ale acestei săptămâni, pentru că Luna Plină din zodia Taur, din 19 noiembrie, aduce evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situație. Însoțită de o Eclipsă de Lună, iar Luna îți guvernează casa relațiilor, este posibil să apară schimbări sau momente de criză, finaluri neașteptate, pe fondul unor nemulțumiri mai vechi. 

Bani – Eclipsa de Lună din 19 noiembrie poate scoate la iveală nemulțumiri mai vechi, pe care acum ar trebui să le rezolvi. Ai grijă la modul cum îți cheltui finanțele și nu te lăsa ispitită de tot felul de oferte!

Muncă– La serviciu, constați că ți-ai pus nădejdea într-o persoană, care nu se ține de promisiuni, căruia nu-i pasă de implicarea ta și de aici să se iște o dispută, o confruntare. Cel mai bine ar fi să clarifici lucrurile, dar cu calm și diplomație.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 15 - 21 noiembrie 2021


Dragoste– Sectorul asociat vieții de familie, locuinței, patrimoniului, relațiilor cu părinții întră în atenția ta în această săptămână, odată cu Luna Plină din zodia Taur, din 19 noiembrie. Însoțită de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral poate aduce schimbări și răsturnări de situație în planul familial. S-ar putea să fii nevoită să faci niște schimbări și să echilibrezi timpul petrecut cu familia și cel rezervat carierei. Dacă locuiești cu familia, s-ar putea să decizi să schimbi casa sau să faci niște schimbări în casă.

Bani – Atenție la cheltuieili săptămâna aceata, pentru că în primele două zile din săptămână ai de făcut mai multe deplasări și s-ar putea să fii tentată să te oprești si la shopping!

Muncă – Eclipsa de Lună din 19 noiembrie activează axa familie-carieră și este posibil să apară unele conflicte, iar sub impulsul nervilor, să iei niște decizii nu tocmai bune în planul profesional, mai ales că Luna guvernează casa muncii și a activităților profesionale.

 

Horoscop Pești săptămâna 15 - 21 noiembrie 2021


Dragoste– Ești tentată să achiziționezi un sejur sau primești cu optimism invitația unui grup de prieteni de a pleca într-o mică excursie în afara orașului. Partenerul nu este prea încântat, așa că trebuie să apelezi la toate tehnicile pentru a-l convinge să accepte să plecați.

Bani- Atenție în această săptămână la conflictele care pot să apară din cauza banilor, ai banilor pe care îi câștigi tu sau îi deții împreună cu partenerul de cuplu! Posibil să existe un schimb de replici între tine și partener legat de cine aduce mai mulți bani în casă și de cheltuirea acestora. Aplanează conflictele și încearcă să nu răspunzi agresiv acuzațiilor sau criticilor!

Muncă – Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Plină din zodia Taur, din 19 noiembrie, care activează casa asociată comunicării, gândirii, opiniilor, dezbaterilor, învățării. Însoțită e o Eclipsă de Lună, fenomentul astral poate aduce vești și informații surpriză, răsturnări de situație în deciziile tale privind acumularea de cunoștinte, învățarea unor lucruri noi, care ar putea să te ajute mai târziu în carieră.

 

related posts

Modifică setările cookies