Horoscop săptămânal 16 - 22 august 2021. Taurii vor avea o aventură amoroasă, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 16 - 22 august 2021.Horoscop Berbec săptămâna 16 -22 august 2021

Dragoste– Începând din 16 august, Venus, planeta care îți guvernează sectorul relațiilor și parteneriatelor intră în zodia Balanței. Așadar, micul benefic te poate ajuta să găsești soluții de împăcare, armonie în cuplu sau dacă ești singură, lucrează în favoarea ta și-ți scoate în cale un partener. Urmează o perioadă favorabilă relațiilor de iubire. Luna Plină din 22 august care activează axa sentimentală poate aduce o un eveniment important în planul iubirii.


Bani – Joi și vineri sunt două zile în care ai putea stabili termenii unui contract, de pe urma căruia să obții niște avantaje materiale pe termen lung.


Muncă – Toată săptămâna este activat sectorul comunicării, întâlnirilor și abordării subiectelor importante, care ar putea să-ți aducă beneficii în carieră. Al doilea eveniment astral important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, în 22 august, respectiv pe sectorul muncii, așa că urmează o lună de zile, în care vei munci cu spor și vei obține rezultate pe măsură. Tot pe 22 august are loc și Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul planurilor și proiectelor pe termen lung, semn că vei finaliza un proiect sau vei culege roadele unor demersuri privind un proiect nou.

Horoscop Taur săptămâna 16 -22 august 2021

Dragoste– Intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, duminică, 22 august, în sectorul asociat iubirii aduce preocupări pentru sfera sentimentală, aventuri, distracție și plăcerile vieții. Așadar, urmează o perioadă dinamică în aceste domenii.
Bani – Contextul astral din această săptămână îți aduce mai multe cheltuieli pe distracție, plăceri și petrecerea timpului liber alături de partener sau de un grup de prieteni.


Muncă– Începând din 16 august, Venus, guvernatoarea ta, ajunge în zodia Balanței, respectiv în casa muncii și a activităților profesionale. Așadar, ești preocupată de activitatea la locul de muncă, unde îți dorești realizări. Oportunități și șanse pot să apară, pe care ar fi recomandat să nu le ratezi.


Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii, care se formează duminică, este Luna Plină din zodia Vărsător, care aduce evenimente neașteptate, răsturnări de situație la nivelul conducerii sau privind direcția ta profesională. Pot avea loc încheieri de etape, finalizarea unor proiect sau obținerea unei funcții.

Horoscop Gemeni săptămâna 16 -22 august 2021

Dragoste– Sectorul sentimental se activează din 16 august, când Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, respectiv în casa iubirii, fericirii, aventurii, distracției și flirtului. Așadar, este o perioadă bună pentru a-ți recuceri partenerul, pentru o vacanță sau pentru a avansa într-o relație. Nu rata oportunitățile care vin spre tine, pentru că este posibil să apară cineva din trecut sau să cunoști o persoană cu care să rezonezi. Intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, în 22 iulie, ar putea să-ți aducă, timp de o lună, preocupări pentru casă, o renovare sau achiziționare de bunuri de o valoare mai mare.


Bani – Banii pot să apară neașteptat în această săptămână, mai ales din surse noi, așa că fii atentă și prinde șansele care apar!


Muncă– Posibil în această săptămână să apară unele confruntări privind viziunile și mentalitățile. În prima parte a săptămânii relațiile cu persoanele cu care desfășori activități sunt bune. Sectorul perfecționării profesionale, a studiilor și filosofiei de viață este activat pe 22 august de Luna Plină din zodia Vărsător. Fenomenul astral anunță un succes legat de studii, încheierea unei etape și obținerea unor diplome, certificate de calificare, dar și schimbarea mentalităților prin eliminarea acelora care nu se mai regăsesc în filosofia ta de viață. Totodată, se intensifică relațiile cu persoane din străinătate.

Horoscop Rac săptămâna 16 -22 august 2021

Dragoste– Începând din 16 august, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, respectiv în sectorul asociat spațiului de locuit, al vieții de familie și toată energia ta o vei redirecționa spre familie sau pentru casă, o renovare. Urmează o perioadă bună pentru activitățile gospodărești, dar și pentru relațiile cu rudele.


Bani– Spre finalul săptămânii, după 20 august, apar preocupări pentru situația materială. S-ar putea să ai parte de un blocaj financiar într-un proiect sau răsturnări de situație în regimul salarial pe fondul Lunii Pline din 22 august, care se formează în zodia Vărsător. Aceasta activează axa financiară, a intereselor materiale și al banilor proveniți din salarii sau din alte surse.


Muncă– În primele două zile din săptămână, se activează sectorul muncii, iar lucrurile decurg normal la serviciu. În partea a doua a săptămânii, este posibil să susții un interviu sau faci eforturi pentru ca relațiile parteneriale să funcționeze, pentru că apar blocaje sau amânări. Atenție la cum comunici, pentru că riști să intri în conflicte majore cu șefii!

Horoscop Leu săptămâna 16 -22 august 2021

Dragoste– În planul relațional se întâmplă evenimente de abia la finalul săptămânii, duminică, când are loc Luna Plină din zodia Vărsător. Așadar, atenție la o criză relațională și la cum vei gestiona această situație! Este recomandată comunicarea și înțelegerea ambelor părți implicate, pentru că fenomenul astral poate aduce răsturnări de situație în relație, finaluri sau încheieri de etape, dar și trecerea la un alt nivel al relației.


Bani – Începând din 22 august, Soarele va traversa, pentru o lună, zodia Fecioarei, respectiv sectorul financiar și va susține toate demersurile pentru suplimentarea veniturilor și pentru încheierea unor contracte salariale noi.


Muncă – Sectorul comunicării primește din 16 august tranzitul lui Venus prin zodia Balanței. Vei rezolva multe chestiuni profesionale prin aflarea unor informații utile, ai întâlniri productive și te faci plăcută tuturor. Pe de altă parte, în partea a doua a săptămânii, pot să apară unele situații la locul de muncă, care să te oblige să muncești peste program.

Horoscop Fecioara săptămâna 16 -22 august 2021

Dragoste– Intrarea Soarelui în zodia Fecioarei din 22 august ți-ar putea aduce multă energie și determinare să iei initiative în planul personal. Bucură-te de o lună de zile în care ești susținută astral și în planul relațional! Doar pe 20 si 21 s-ar putea să apară unele surprize în planul amoros și nu toate vor fi pe placul tău, așa că fii atentă la cum vei gestiona o situație apărută!


Bani – Începând din 16 august, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, respectiv în sectorul financiar, semn că va aduce o îmbunățățire a situației financiare, dar și tendința de a cheltui mai mult.


Muncă – Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Plină din 22 august, care se formează în sectorul muncii și al activităților profesionale. Cum Vărsătorul este semnul surprizelor și al lucrurilor neașteptate, nu sunt excluse răsturnări de situație și evenimente care să te ia prin surprindere la locul de muncă, decizii luate de către superiori privind activitățile și programul de lucru. Totodată pot să apară încheieri de etape sau finalizarea unor proiecte.

Horoscop Balanță săptămâna 16 -22 august 2021

Dragoste– Primul aspect astral din această săptămână are loc în 16 august, când Venus, guvernatoarea ta, ajunge în zodia Balanței, respectiv în sectorul personalității. Micul benefic va opera în favoarea ta, aducând șanse și noroc, dar și dispoziție de flirt și de cuceriri. Din 22 august Soarele, guvernatorul casei prietenilor, ajunge în zodia Fecioarei, unde va sta o lună de zile, pe sectorul subconștientului, al lucrurilor ascunse, al trecutului, semn că vei fi tentată să începi o relație ascunsă cu cineva din trecutul tău, un prieten sau cineva cu care ai flirtat cândva. Și ultimul aspect astrologic al săptămânii are loc duminică, când se formează Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul sentimental. Așadar se încheie etape, se trece la următorul nivel al unei relații și nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în planul sentimental.


Bani –S-ar putea ca unele sume de bani pe care le aștepți în această săptămână să întârzie și planurile tale să fie date peste cap. Reprogramezi o sesiune de cumpărături sau o programare la un salon de înfrumusețare.


Muncă– Venus, guvernatoarea ta, va avea un efect benefic, din 16 august în toate acțiunile pe care le întreprinzi și la locul de muncă, pentru că te face plăcută și-ți aduce protecție și un sprijin real.

Horoscop Scorpion săptămâna 16 -22 august 2021

Dragoste– Începând din 16 august, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, respectiv în casa lucrurilor ascunse, a trecutului și a frământărilor interioare. Cum Venus este guvernatoarea casei relațiilor, relațiile vor intra în vizorul tău. Posibil să apară și parteneri din trecut sau relații karmice. Al doilea eveniment astral este Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe 22 august în sectorul familiei și căminului. Așadar, nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în familie sau privind o tranzacție imobiliară.


Bani- Contextul astrologic al începutului de săptămână îți aduce preocupări pentru situația financiară, pentru încheierea unui contract. Așadar, aștepți vești de la un angajator pentru a începe un proiect nou. Posibil nu toți termenii din contract să te mulțumească, însă decizi să te implici pentru a căpăta experiență și a învăța lucruri noi.


Muncă – Intrarea Soarelui din 22 august în zodia Fecioarei, respectiv în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor, aduce energie pentru următoarea lună de zile, în planurile tale profesionale. A doua parte a săptămânii, de miercuri până vineri se activează sectorul comunicării, însă nu vei fi deschisă către toate propunerile care vin spre tine. Mai mult de atât, vei respinge unele idei.
 
Horoscop Săgetător săptămâna 16 -22 august 2021

Dragoste– Venus, micul benefic, ajunge în 16 august în zodia Balanței, pe sectorul prietenilor și vei avea tendința să mergi spre cineva din grupul tău. Atenție la relațiile extraconjugale, pentru că este posibil să ajungi într-o poveste de iubire complicată!


Bani – În perioada miercuri-vineri se activează sectorul financiar și vei avea preocupări pentru suplimentarea veniturilor, să obții unele beneficii financiare de pe urma unor colaborări.


Muncă – Începând din 16 august, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, respectiv în casa proiectelor de viitor și a prietenilor. Așadar, micul benefic, aduce ajutor prin prieteni la locul de muncă, vei lucra bine în echipă și ai susținere într-un proiect nou. Al doilea eveniment astral este intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, pe 22 august, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, semn pe care îl va traversa timp de o lună. Vei avea energia necesară să demarezi proiecte noi, să-ți demonstrezi abilitățile, experiența, să te faci remarcată. Sectorul comunicării și schimbului de opinii va fi dinamizat odată cu Luna Plină din zodia Vărsător de duminică, unde pot să apară evenimente neașteptate, informații surpriză și vești privind activitatea profesională care să te ia prin surprindere.

Horoscop Capricorn săptămâna 16 -22 august 2021

Dragoste– Miercuri și joi se activează axa relațională, așa că vei fi interesată să relaționezi mai mult cu partenerul sau dacă ești singură, cu posibili parteneri. Primești invitații de a ieși în oraș sau pentru început, ieși cu un grup mai mare de prieteni.


Bani – Evenimentul astral important în planul financiar din această săptămână este Luna Plină din zodia Vărstător, care se formează duminică și aduce surprize neașteptate, încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri parteneriale și oportunități de rotunjire a veniturilor.


Muncă– Începând din 16 august, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, respectiv în casa carierei, iar viața profesională capătă avânt, te ajută să te afirmi și apar și rezultatele eforturilor tale. Ai șansa să fii numită într-o funcție, să te bucuri de aprecierea superiorilor și a celor cu care desfășori activități. Intrarea Soarelui în 22 august în sectorul asociat studiilor și perfecționării profesionale, te va ajuta, timp de o lună de zile, să înveți lucruri noi, să te perfecționezi într-un domeniu de interes pentru tine, să participi la seminarii, workshopuri sau cursuri.

Horoscop Vărsător săptămâna 16 -22 august 2021

Dragoste– Evenimentul astrologic important pentru tine din această săptămână este Luna Plină de duminică care se formează în zodia ta, respectiv în sectorul identității. Totodată va activa și axa relațiilor. Prin urmare, poți înregistra un succes personal și este posivil să apară unele evenimente neașteptate în planul relațiilor, evenimente pe care le vei declanșa, pentru că fenomenul astral îți aduce sponteneitate, idei îndrăznețe și capacitate inventivă.


Bani – Intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, din 22 august, pentru o lună de zile, va avea efect pozitiv pentru sectorul financiar, al intereselor financiare, al banilor și resurselor în comun deținute împreună cu partenerul sau ai banilor care provin prin intermediul altor persoane sau instituții.


Muncă – Începând din 16 august, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, respectiv în casa asociată lărgirii orizonturilor, studiilor, cursurilor de perfecționare și dezvoltării personale. Așadar, micul benefic aduce șanse de a învăța lucruri noi de la ceilalți, să începi un curs și să fii la curent cu noutățile din domeniul în care activezi sau care te pasionează.
 
Horoscop Pești săptămâna 16 -22 august 2021

Dragoste– Intrarea Soarelui din 22 august în zodia Pești, în sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor, va aduce timp de o lună, preocupări pentru relația cu partenerul de cuplu. Totodată, Luna Plină, care se formează în zodia Vărsător, pe 22 august, pe sectorul frământărilor interioare, ar putea să aducă evenimente neașteptate, care te vor pune pe gânduri. Este nevoie să te reechilibrezi emoțional, să lași în spate trecutul, persoanele toxice și situațiile, care te țin în loc sau nu te mai ajută în evoluție. Venus, micul benefic, activează din 16 august și sectorul intim și ești deschisă să reînvii pasiunea în cuplu.


Bani- Începând din 16 august, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, respectiv în casa asociată banilor partenerului sau intereselor materiale, semn că vei avea oportunități de a încasa niște sume de bani.


Muncă – Urmează o săptămână activă în planul profesional și al noilor proiecte, cu implementare de strategii pe termen lung și formarea unei echipe de lucru. Joi și vineri sunt zile favorabile încheierii unor contracte de pe termen lung.

Vezi și: Trending Review - Șarpe născut cu emojiuri pe spate!


 

related posts

Modifică setările cookies