Horoscop săptămânal 16 - 22 decembrie 2019. Săgetătorii întâlnesc persoana potrivită, vezi ce se întâmplă cu Capricornii


Citește horoscopul săptămânal 16-22 decembrie 2019 realizat de Laura Ianculescu pentru Perfecte.ro.


Horoscop Berbec săptămâna 16 - 22 decembrie 2019

Dragoste– Săptămâna aceasta ai toate șansele sa te îndrăgostești de un prieten sau de un coleg de serviciu, mai ales că Venus, planeta iubirii își începe traseul prin sectorul care indică prietenii sau proiectele de viitor. Totodată, lărgirea cercului de prieteni, ar putea să-ți scoată în cale o persoane cu care ai pasiuni în comun.

Bani – Ai grijă cum îți gestionezi săptămâna aceasta finanțele, deoarece sunt șanse minime ca banii pe care îi aștepți să sosească.

Muncă- Dacă primele două zile ale săptămânii sunt dedicate sectorului amoros, din a doua parte te vei concentra mai mult pe sarcinile de la locul de muncă: ședințe, întâlniri, planul pe 2020. Din 22 decembrie Soarele începe să traverseze sectorul carieră și te înseamnă să te ocupi mai mult pe sfera socio-profesională. Vineri este posibil să închei un contract profitabil.

 

Horoscop Taur săptămâna 16 - 22 decembrie 2019

Dragoste– Venus, planeta iubirii și guvernatorul tău, își face intrarea în Vărsător din 20 decembrie în sectorul carieră și sferă prefesională. Există șansa ca în următoarea perioadă să te îndrăgostești de un șef, de o persoană cu funcție sau care conduce un department sau o instituție sau dacă pleci într-o călătorie, să fie o persoană care locuiește în afara țării.

Bani – Analizează cheltuielile din ultima perioadă, pentru că ar fi cazul să te abții să mai mergi la cumpărături. Sau dacă tot nu reziști, măcar limitează-te doar la cadourile de sărbători.

Muncă– Din 20 decembrie Venus, guvernatorul tău, își face intrarea în Vărsător, în casa carierei, semn că în următoarea perioadă va aduce mici noroace, vei avea o relație bună cu șefii și ai susținerea lor în diverse proiecte în care dai dovadă de multă creativitate și idei originale.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 16 - 22 decembrie 2019

Dragoste– Ești fericită că pleci într-un sejur cu partenerul sau dacă ești singură, cu un grup de prieteni. Numai bine, pentru că Venus, planeta iubirii, își face intrarea în sectorul călătoriilor și există șanse să-ți găsești perechea în vacanță.

Bani – Săptămâna aceasta cauți sprijin financiar de la familie. Deși ai de recuperat niște sume de bani din colaborări, banii nu intră încă în conturi.

Muncă– Posibil prima parte a săptămânii să fie mai aglomerată la locul de muncă. Poți să primești sarcini în plus și deși acest lucru te nemulțumește, cooperezi și faci tot posibilul să te abții de la comentarii. Cu Venus intrat în sectorul social din 20 decembrie, ai parte de proiecte care îți pun în valoare invetivitatea și spontenaitatea de care ai nevoie să faci față provocărilor.

 

Horoscop Rac săptămâna 16 - 22 decembrie 2019

Dragoste– Soarele aduce energie din 22 decembrie în sectorul matrimonial și timp de o lună de zile preocuparea ta principală va fi îmbunătățirea relației. Dacă ești singură, ai parte de noroc și poți să-ți întâlnești perechea.

Bani – Din 20 decembrie ai toate șansele să ți se suplimenteze veniturile, datorită intrării lui Venus în sectorul care indică avantajele materiale.

Muncă– Deși la locul de muncă este o perioadă aglomerată, lucrurile se îndreaptă în direcția dorită de către tine. Există și un mic inconvenient: șefii îți vor testa rezistența la stres, însă vei fi răsplătită la finalul lunii cu un bonus. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă nou, din 22 decembrie de când Soarele începe să tranziteze sectorul parteneriatelor, poate fi momentul încheierii unor contracte, în urma unor negocieri de luna trecută.

 

Horoscop Leu săptămâna 16 - 22 decembrie 2019

Dragoste– Venus, planeta iubirii îsi începe traseul prin casa cuplului și urmează o perioadă în care ar fi indicat să-ți petreceți timpul cu persoana iubită. Dacă au existat neînțelegeri, acum se pot rezolva și te bucuri de o perioadă fericită în cuplu.

Bani – Marți sau miercuri poți să fii dezamăgită de negocierea unui contract pe care dorești să-l pui în practică. Ai răbdare pentru că lucrurile se vor rezolva!

Muncă– Dacă ai de programat întalniri cu colegii, șefii și colaboratorii, ar fi indicat să le programezi spre finalul săptămânii, joi sau vineri, pentru a fi eficiente. Soarele își face intrarea în sectorul care indică munca și aduce multă energie în rezolvarea sarcinilor. Faci față cu brio tuturor provocărilor.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 16 - 22 decembrie 2019

Dragoste– Zile favorabile pentru a le petrece în cuplu se anunță marti si miercuri. Dacă vrei ca totul să fie perfect, apelează la diplomație, iar dacă nu-ți convine ceva în purtarea partenerului abtinete-te de la comentarii si critici. Totodată, Soarele își face intrarea în sectorul iubirii, al activităților recreative, de creație și va susține aceste domenii în următoarea lună.

Bani – Joi sau vineri cauți soluții pentru suplimentarea veniturilor. Vei avea o surpriză să primești o sumă de bani sub formă de cadou de la cineva din străinătate, o rudă sau un prieten.

Muncă– Luni și marți ai parte de zile agglomerate la locul de muncă. Ai initiative și ești inventivă în rezolvarea situațiilor apărute. În weekend îți rezervi câteva ore pentru a-ți face planul pe săptămâna ce urmează, pentru că urmează vacanța și trebuie să lași totul în ordine la serviciu.

 

Horoscop Balanță săptămâna 16 - 22 decembrie 2019

Dragoste– Din această săptămână sfera sentimentală este activată de către Venus, planeta iubirii si guvernatorul tău. Cooperezi  cu partenerul în toate dorințele acestuia, iar relația se îndreaptă în direcția dorită de amândoi.

Bani – Există posibilitatea să găsești o nouă sursă de venit. Lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine, totuși ar fi de preferat să faci și niște economii.

Muncă– Posibil în prima jumătate de săptămână să ai un nivel scăzut de energie și să faci față cu greu sarcinilor. De abia aștepți zilele libere de sărbători. Pentru a termina mai repede ce ai de făcut, munca în echipă te-ar ajuta, așa că, astrele te invite să soliciți ajutorul colegilor.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 16 - 22 decembrie 2019

Dragoste– Miercuri ești față în față cu o situație apărută în sectorul iubirii. Surpriza este că îți vei exprima deschis sentimentele și mai ales nemulțumirile. Dacă au apărut probleme în cuplu ce necesită rezolvare, ar fi indicat să nu amesteci familia sau prietenii, ci să le rezolvi doar tu cu partenerul.

Bani – Ai o listă lungă de cumpărături pentru acestă săptămână. Deții și banii necesari, așa că te poți duce liniștită la shopping.

Muncă– Finalul săptămânii îți poate aduce surprize la locul de muncă la care este posibil sa nu reacționezi tocmai bine. Soarele își face intrarea în zona comunicării și susține negocierile și acumularea de cunoștinte. Posibil, acum pe final de an, să ai timp să urmezi un curs de câteva zile de dezvoltare profesională sau citești mult, te informezi cu privire la un subiect care te interesează.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 16 - 22 decembrie 2019

Dragoste– Spre finalul săptămânii ai parte de o supriză în planul relațiilor. Posibil când mergi la cumpărături să te întâlnești cu o persoană din trecutul tău, lucru ce te va rascoli. Nu prea știi cum să reacționezi.

Bani – Ești preocupată de situația financiară și spre finalul săptămînii încerci să faci niște artificii din care să scoți un profit. Soarele începe să traverseze din 22 decembrie zona banilor, așa că posibil să începi să simți efectele, iar banii să intre în conturi.

Muncă– Marți și miercuri se activează sectorul profesional și poți să negociezi profitabil niște contracte. Contextul astral va fi susținut și de intrarea lui Venus, micul benefic, în sectorul care indică comunicarea, negocierea. Totodată, vei avea tot felul de idei originale, pe care vrei să le implementezi în anul ce urmează.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 16 - 22 decembrie 2019

Dragoste– Ești atrasă de o persoană care a apărut brusc în grupul de prieteni din care faci parte și în viața ta. Posibil să te încânte și posibilitățile materiale ale acestuia.

Bani – Încasezi bani încă din prima zi a săptămânii și te bucuri că poți să-ți achiți utilitățile, să scapi de o grijă și să mergi după cadouri.

Muncă– Ai muncit mult în ultimele luni, iar roadele muncii încep să apară. Vineri este o zi favorabilă în care poți încheia un contract/parteneriat, care să aibă legătură cu străinătatea. Obstacolele și amânările cu care te-ai confruntat tot anul sunt de domeniul trecutului.


Horoscop Vărsător săptămâna 16 - 22 decembrie 2019

Dragoste– Din 20 decembrie Venus, micul benefic, își face intrarea în zodia ta, respectiv în casa personalității. Devii dintr-o dată interesată să-ți schimbi look-ul, garderoba, te faci plăcută, flirtezi și ești interesată să traiești viața din plin.

Bani – Ți-ar prinde bine o nouă sursă de venit. Norocul îți surâde și primești o ofertă din partea unui prieten pentru o colaborare pe termen lung. Înainte să iei decizia, analizează toate aspectele!

Muncă– Contextul astral anunță o săptămână agitată la locul de muncă, cu discuții care se învârt numai în jurul finanțelor, ce trebuie investite în diverse proiecte de grup.  Evită conflictele cu șefii sau colegii!


Horoscop Pești săptămâna 16 - 22 decembrie 2019

Dragoste– Venus, planeta iubirii, începe să-ți tranziteze sectorul subconștientului. al izolării și al meditației. Traversezi o perioadă în care nu prea te simți în largul tău alături de partener și eviți să îi spui aceste lucruri.

Bani – Vrei cu orice preț să schimbi situația financiară actuală și cauți soluții. Te gândești să schimbi jobul sau să cauți o colaborare.

Muncă– Evenimentul important al săptămînii este intrarea Soarelui din 22 decembrie în sectorul care indică proiectele și prietenii. Este o perioadă favorabilă să faci planuri de viitor în sectorul profesional.

related posts