Horoscop săptămânal 16 - 22 noiembrie 2020. Balanțele țin secretă o poveste de iubire, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna 16 - 22 noiembrie 2020.


În săptămâna analizată au loc două evenimente astrale: intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion, în 21 noiembrie și a Soarelui în zodia Săgetător, în 22 noiembrie. 

Venus, planeta iubirii, invită la transformare în relațiile de dragoste, la vindecare și la găsirea unor resurse interioare noi de iubire, iar Soarele, odată ajuns în jovialul Săgetător, va schimba vibrația într-una optimistă și înflăcărată, cu încredere, că mergând înainte, în ciuda obstacolelor, vom reuși în tot ce ne-am propus.

 

Horoscop Berbec săptămâna 16 -22 noiembrie 2020


Dragoste– Cu Venus în zodia Scorpion din 21 noiembrie, se activează sfera intimă, așa că, dacă până acum ai avut în plan să cucerești pe cineva, vei vedea și rezultatele în scurt timp. 

Bani – Începând din 21 noiembrie, te va preocupa situația banilor pe care îi deții în comun cu partenerul, pentru că Venus, guvernatorul casei relațiilor, ajunge într-un sector financiar. Posibil, tu și partenerul să primiți o sumă de bani sub formă de cadou, moștenire sau partenerul este cel care primește un bonus pentru întregul an de activitate.

Muncă – Săptămâna aceasta, marți și miecuri, ești foarte organizată și capabilă la locul de muncă. Șefii te apreciază, pentru că ai resurse nebănuite și multă ambiție. Ai demonstrat că poți munci în orice proiect care ți-a fost dat și să obții rezultate notabile.

 

Horoscop Taur săptămâna 16 -22 noiembrie 2020


Dragoste– Dacă ești singură, norocul îți surâde, pentru că din 21 noiembrie, Venus, planeta iubirii și  guvernatorul tău, ajunge în sectorul asociat relațiilor și parteneriatelor și-ți deschide oportunități de a intra într-o relație. Dacă deja ești într-o relație sau un mariaj, ai putea să reînvii pasiunea în cuplu. Atenție însă la accesele de gelozie sau de posesivitate, pentru că partenerul nu va reacționa tocmai bine dacă vei avea un astfel de comportament!

Bani – Sectorul avantajelor materiale, ai banilor proveniți din moșteniri, credite, împrumuturi, banii pe care îi deții împreună cu partenerul de cuplu, va primi tranzitul Soarelui din 22 noiembrie, așa că vei avea preocupări de natură financiară în următoarea lună. Poate trebuie să administrezi un buget și la serviciu și trebuie să fii atentă să nu-l depășești!

Muncă– Joi si vineri sunt cele mai active zile la locul de muncă, când Luna îți traversează sectorul muncii, prin zodia Vărsător. Cum Vărsătorul este asociat cu imprevizibilul, neașteptatul și surpriza, este posibil să apară răsturnări de situație la serviciu și mai ales la nivelul conducerii firmei.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 16 -22 noiembrie 2020


Dragoste– Soarele, energia, începe să traverseze zodia Săgetător din 22 noiembrie și astfel se dinamizează sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor personale. Îți revine entuziasmul și ai din nou dispoziție de iubire, de a fi în centrul atenției partenerului, iar dacă ești singură, să cunoști persoane noi cu care să ai preocupări comune.

Bani – Posibil marți sau miercuri să primești o sumă de bani, nu mare, dar cât să mergi la cumpărăturile săptămânale. 

Muncă– Venus, micul benefic, ajunge în 21 noiembrie, în zodia Scorpion, în sectorul muncii, așa că vei beneficia de razele sale în sarcinile de serviciu, în relațiile cu colegii și în relațiile cu cei cu care desfășori activități. O singură atenționare se cere: să stai departe de bârfe, intrigi și să nu cauți  să afli lucruri care nu te privesc!

 

Horoscop Rac săptămâna 16 -22 noiembrie 2020


Dragoste– Venus, planeta iubirii, ajunge în 21 noiembrie în zodia Scorpion, în casa iubirii, a aventurii, romantismului, distracției și plăcerilor, așa că vei fi deschisă flirturilor, dacă ești singură. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, este momentul din an în care ți se dă ocazia să-ți reînvii pasiunea în relație.

Bani – Joi și vineri primești niște vești legate de bani, care te pun pe gânduri, pentru că s-ar putea să apară niște situații surpriză, care să-ți dea peste cap toate planurile tale privind banii pe care îi deții în comun cu partenerul de cuplu. Este posibil să fii nevoită să returnezi o sumă de bani mai devreme decât ai stabilit.

Muncă– Începi săptămâna în forță la locul de muncă și deși nu este o perioadă la fel de aglomerată ca în ultimele săptămâni și ai timp să respiri, mergi pe aceeași direcție. Nu te oprești din drumul tău. Numai că, de data aceasta, cu Soarele, din 22 noiembrie, timp de o lună, prin casa muncii, vei munci cu spor, entuziasm și fără să mai simți obstacolele și amânarile.

 

Horoscop Leu săptămâna 16 -22 noiembrie 2020


Dragoste– Prezența Soarelui, din 22 noiembrie, în zodia Săgetător, prin sectorul asociat iubirii, romantismului, aventurii, flirtului, va activa dispoziția ta spre aventură, vei fi deschisă unei noi relații sau dacă, deja te afli într-o relație, vei traversa o perioadă de o lună de zile în care vei simți nevoia să strălucești, să fii în centrul atenției partenerului și să te răsfețe.

Bani – Până duminică nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani în conturile tale, iar în ultima zi a săptămânii este posibil să ceri ajutorul unui prieten, care-ți va vira o sumă de bani cu împrumut.

Muncă– Joi și vineri poți avea parte de o surpriză din partea celor cu care lucrezi și va trebui să ții cont de veștile care-ți parvin, pentru că deciziile, pe care le vei lua în următoarea perioadă, vor fi în funcție de cum va evolua relația profesională cu asociații/colaboratorii. Posibil să fii nevoită să alegi din mai multe proiecte, așa că nu da răspunsul înainte să analizezi bine!

 

Horoscop Fecioara săptămâna 16 -22 noiembrie 2020


Dragoste– În primele două zile din săptămână te preocupă viața de familie, posibil să ai unele dialoguri cu cei apropiați, legate de copilărie, de trecut, de relația cu părinții, care, probabil ți-a influențat viața ta de cuplu. Din 22 noiembrie, de când Soarele începe să tranziteze zodia Săgetător, respectiv casa familiei și a rădăcinilor, copilăriei, trecutului și căminului, ai timp o lună de zile, în care să identifici motivele pentru care lucrurile nu merg în direcția dorită de tine în planul sentimental. 

Bani – Din 21 noiembrie, Venus, guvernatorul casei banilor obținuți din muncă, ajunge în zodia Scorpion, prin casa comunicării, a schimbului de opinii, a negocierilor și interacțiunii cu ceilalți. Așadar, este posibil să te implici într-un proiect nou, care ar putea să-ți aducă și beneficii financiare.

Muncă – Posibil să ai parte de susținere într-un proiect nou. Spre finalul săptămânii apar niște evenimente neașteptate la locul de muncă, situații care să te surprindă, să fii nevoită să te mobilizezi și să rezolvi repede.

Horoscop Balanță săptămâna 16 -22 noiembrie 2020


Dragoste– Mai profită până pe 20 noiembrie de micul benefic Venus în semnul nașterii tale, care ți-a adus protecție, iubire și dispoziție către plăcerile vieții. Din 21 noiembrie, când ajunge în zodia Scorpion, vei fi tentată să ții în secret o poveste de iubire.

Bani – Începând din 21 noiembrie, Venus, guvernatorul tău, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă, așa că se poate îmbunătăți situația financiară în următoarea lună.

Muncă– Primele două zile din săptămână se activează axa comunicării, care va primi tranzitul Soarelui din 22 noiembrie, așa că urmează o perioadă în care poți învăța lucruri noi, vei comunica mult mai bine, iar astrul zilei te va susține în întâlniri, ședințe, cursuri, interviuri.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 16 -22 noiembrie 2020


Dragoste– Venus, planeta iubirii, ajunge în semnul nașterii tale în 21 noiembrie, așa că te poți bucura de protecția acesteia. Dacă ai avut probleme în relație, ai suferit și ai făcut totul să îndrepți niște greșeli față de partener, acum este momentul în care vei găsi resurse noi în iubire. Partenerul va aprecia și-ți va răspunde cu aceleași gesturi și tandrețe.

Bani- Sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă se dinamizează odată cu intrarea Soarelui în zodia Săgetător în 22 noiembrie. Următoarea lună ești invitată să-ți îmbunătățești situația financiară, pentru că vei avea parte de multe oportunități.

Muncă- Posibil cele mai active zile la locul de muncă să fie marți și miercuri, când se activează sectorul comunicării și al deplasărilor pe distanțe scurte. Chiar dacă vei mai întâmpina unele blocaje în comunicare din cauza lui Saturn, care te face reținută în declarații sau în a-ți arăta cunoștințele și experiența, în această săptămână îți vei demonstra valoarea, iar soluțiile pe care le vei găsi la probleme, te vor ridica în ochii șefilor.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 16 -22 noiembrie 2020


Dragoste– Venus, planeta iubirii ajunge în zodia Scorpion, din 21 noiembrie, în sectorul asociat universului interior, al subconștientului, trecutului și secretelor. Posibil să fii tentată să cauți pe cineva din trecut cu care să vrei să începi o relație secretă. Dacă ești singură, poate fi cineva de la locul de muncă cu care flirtezi de ceva timp. 

Bani –Marți și miercuri se activează sectorul financiar și încasezi bani, faci plăți, returnezi datorii și socotești banii, în așa fel încât să fii la zi cu toate plățile. 

Muncă– Evenimente sau situații surpriză pot să apară la locul de muncă spre finalul săptămânii. Posibil să ai impresia că nu mai faci față volumului de muncă. Cum Venus, guvernatorul casei muncii, ajunge pe domeniul casei problemelor, crizelor și vindecării, în 21 noiembrie, este posibil să ai o revelație, să găsești o soluție la o problemă care te macină la locul de muncă. Dacă abordezi diferit problemele sau ai o perspectivă nouă, vei vedea că soluția era în fața ta.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 16 -22 noiembrie 2020


Dragoste– Intrarea Soarelui în zodia Săgetător din 22 noiembrie, în sectorul asociat universului interior și subconștientului te invită la meditație, la introspecție, să-ți faci un bilanț și să identifici ceea ce nu merge în relație. Dacă ești singură, ar trebui să-ți dai seama ce te ține în loc să mergi mai departe și să elimini din viața ta lucrurile și persoanele care mai mult îți pun piedici, decât te ajută.

Bani – Posibil unele evenimente, care vor avea loc la finalul săptămânii, când Luna traversează zodia Vărsător, respectiv casa banilor, să-ți dea planurile peste cap, pentru că imprevizibilul Vărsător aduce mereu surprize și trebuie să fii mereu pregătită.

Muncă– Odată cu intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion din 21 noiembrie, în sectorul asociat prietenilor, proiectelor și planurilor de viitor, vei începe să vezi și rezultatele muncii tale. Totodată, vei avea susținerea unei femei din anturaj, care te poate recomanda într-o funcție, un proiect. Din a doua parte a zilei de marți, miecuri și joi, Luna îți va traversa semnul zodiacal și te ajuta să-ți susții interesele. În unele cazuri se va dovedi că nu ești prea cooperantă într-un dialog, iar partenerii de afaceri, cei cu care lucrezi, interacționezi, se vor da bătuți sau amână negocierea.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 16 -22 noiembrie 2020


Dragoste– Odată cu intrarea Soarelui în zodia Săgetător, se activează și axa sentimentală și urmează o lună de zile în care ai putea să rezolvi unele problemele legate de încrederea reciprocă. La un moment dat este posibil să apară cineva din trecutul tău și să fii indecisă, dacă să vă întâlniți sau nu.

Bani – Nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani săptămâna aceasta, așa că amână-ți planurile pentru a pleca la cumpărături și abține-te să folosești cardurile de credit!

Muncă– Începând din 21 noiembrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale, semn că urmează o perioadă în care ar trebui să profiți de acest aspect astral, să ceri susținerea sau ajutorul șefilor/persoanelor cu putere de decizie, pentru a-ți atinge obiectivele. Din 22 noiembrie, Soarele ajunge în zodia Săgetător, în sectorul prietenilor și proiectelor, așa că ești invitată să-ți lărgești cercul de cunoștințe, pentru că pot să apară persoane cu care să colaborezi în proiectele viitoare.

 

Horoscop Pești săptămâna 16 -22 noiembrie 2020


Dragoste– Posibil în partea a doua a săptămânii să ai niște dialoguri sensibile cu partenerul și să te lovești de reținerea acestuia în a rezona cu proiectele/planurile tale de viitor. Astrele te invită să cauți să ajungeți la un numitor comun, să ții cont și de părerea partenerului și să decideți împreună drumul pe care să mergeți.

Bani – Joi și vineri este posibil să vrei să negociezi un contract și lucrurile să ia o întorsătură neașteptată, așa că, dacă poți, mai bine amână pentru săptămâna următoare.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui, din 22 noiembrie, în zodia Săgetător, în sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale. Așadar, urmează o perioadă de o lună de zile în care ar trebui să te ramarci, să-ți demonstrezi abilitățile, experiența acumulată și să te relansezi profesional. Te va ajuta și Venus, micul benefic, care intra în zodia Scorpion, din 21 noiembrie, pe sectorul studiilor, cursurilor de perfecționare profesională. Dacă dorești de mai mult timp să obții o funcție și ai nevoie de o diplomă, să mai dai un examen, acum este momentul să te înscrii, pentru că vei avea randament mare de asimilare a cunoștințelor.

related posts

Modifică setările cookies