Horoscop săptămânal 16-22 septembrie 2019. Cum stai cu dragostea, banii și cariera în această perioadă


Află ce îți rezervă astrele pentru această perioadă și citește mai jos horoscopul săptămânii 16-22 septembrie 2019.


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - La acest capitol lucrurile merg din ce în ce mai bine. Tu și cu iubitul tău vă pregătiți să treceți la un alt nivel.

Bani - Ai foarte multe planuri de viitor, așa că vei da buzna la pușculiță. Ar fi de preferat să-ți gestionezi banii cu înțelepciune și apoi să-i pui la loc.

Carieră - Îți place foarte mult ce faci și de aceea lucrurile ies atât de bine. Cu toate astea, din când în când este benefic să iei pauză, pentru a te concentra și pe celelalte planuri.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Chiar dacă ai o perioadă foarte încărcată, ar fi de prefeerat să-ți rezervi timp și pentru partenerul tău. Ai încredere în el și împărtășește-i din probleme tale.

Bani - În ultima perioadă ai făcut foarte multe cumpărături, iar acum a venit momentul pentru a face economii.

Carieră - Ai foarte multe idei noi pe care ai vrea să le pui în aplicare. Lasă-te gidată de imaginație și nu te sfii să le prezinți și superiorilor sau colegilor tăi idei inovative.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Din când în când ar fi de preferat să-i arăți partenerului și latura ta mai sentimentală. Folosește-te de ideile creative pe care le ai și pregătește-i și mici surprize.

Bani - Acum că a început școala,va trebui să spargi pușculița pentru anumite cheltuieli cu cei mici.

Carieră - Perioada ce vine o să fie foarte solicitantă, așa că ar trebui să-ți prioritizezi sarcinile de acum. Dacă simți că situația te depăsește, poți delega task-urile tale și colegilor.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Ar fi de preferat să fii mai răbdătoare cu partenerul tău și din când în când să îi ceri și lui părerea cu privire la deciziile pe care trebuie să le luați.

Bani - Pot apărea anumite suprize pe plan finaciar. Cu toate acestea, nu cheltui toți banii, ci încearcă să faci și anumite economii.

Carieră - În ultima perioadă te-ai focusat doar pe carieră și ai cam uitat de cei din jurul tău. Ia o pauză de la muncă și bucură-te de momentele frumoase alături de cei dragi.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Problemele financiare și profesionale nu trebuie să-ți afecteze relația. În loc să-ți verși nervii pe partener, vorbește cu el și găsiți împreună rezolvări la probleme.

Bani - Lucrurile pe acest plan continuă să meargă din ce în ce mai bine. Totuși, ar fi de preferat să faci și mici economii pentru perioadele viitoare.

Carieră - Ar fi de preferat să te obijnuiești cu ideea că vacanța a trecut. Ești implicată în foarte multe proiecte, așa că trebuie să te mobilizezi.

HOROSCOP FECIOARĂ

Dragoste - Este ok să ai intimitate, dar asta nu înseamnă să ții totul ascuns față de partener. Dacă vrei ca relația să țină, renunță la secrete.

Bani -  Există șansa să găsești o nouă sursă de venit, iar acest lucru te va ajuta să-ți onorezi datoriile.

Carieră - Ar fi de preferat să înțelegi că uneori ideile tale nu sunt cele mai bune. Ar fi de preferat să asculți și de ideile colegilor tăi, mai ales dacă lucrezi în echipă.

HOROSCOP BALANȚĂ

Dragoste - Pentru ca o relație să reziste cât mai mult ar fi de preferat să mai condimentezi un pic lucrurile. În acest fel, propune-i partenerului cât mai multe lucruri noi.

Bani -  Există posibilitatea să primești o mărire de salariu, iar în acest fel ți se vor mări semnificativ veniturile.

Carieră -  Dacă vrei să lucrezi în echipă și să faci treabă bună alături de colegii tăi, câștigă-le încrederea. Găsește subiecte de conversație care nu au legătură doar cu munca, ci și cu lucrurile pe care le aveți în comun.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Comunicarea este cheia, iar tu știi asta. În loc să rezolvi singură problemele, mai bine găsește soluția alături de partenerul tău.

Bani - Ar fi de preferat să te apuci de economisit, pentru că vor apărea foarte multe cheltuieli în perioada următoare.

Carieră - De ceva timp te gândești la o schimbare, ei bine acum este momentul pentru una în carieră. Înainte de a te decide, analizează fiecare posibilitate și cere sfatul și celor dragi.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Dragoste - De mult timp nu ați mai petrecut timp împreună doar voi doi. În acest caz, Plecați într-un weekwend la munte doar tu și el.

Bani - Ai cam depășit bugetul, așa că va trebui să te împrumuți sau să găsești o nouă sursă de venit.

Carieră - La muncă lucrurile merg strună. Superiorii tăi sunt mândrii de tine, iar colegii te îndrăgesc, așa că așteaptă-te numai la surprize plăcute, de ce nu și la o mărire.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Ai desoperit secretul relației perfecte. Tu și cu partenerul tău vă înțelegeți din ce în ce mai bine, iar acest lucru se vede pe toate planurile.

Bani - Reușești să-ți ții bugetul în frâu. Ai găsit un echilibru, astfel că te poți bucura de vară, dar reușești să pui bani și deoparte.

Carieră - Dacă în general făceai lucrurile ca la carte, acum vrei să schimbi strategia și să riști. Ideile tale îndrăznețe i-au luat prin surprindere pe toți și le-au plăcut și superiorilor tăi.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Dragoste - Dacă simți că relația nu te mai împlinește ar trebui să-i pui punct. Înainte de a lua o decizie pripită, vorbește cu partenerul tău și vezi dacă mai poate fi salvat ceva.

Bani - În ultimul timp ai făcut mici economii, iar acum când au apărut cheltuieli imprevizibile, știi cum să gestionezi situația.

Carieră - În ultima perioară te-ai suprasolicitat, iar acest lucru a avut efecte asupra stării tale de sănătate. Încearcă să iei o pauză de la muncă și să te relaxezi cât mai mult.

HOROSCOP PEȘTI

Dragoste - Simți că ai nevoie de un moment doar cu tine însăți. Ia-ți timpul necesar, pentru a-ți rezolva anumite probleme, dar nu te îndepărta de tot de partenerul tău.

Bani - Norocul îți surâde la capitolul finanțe, astfel că există șansa să găsești o nouă sursă de venit.

Carieră – În sfârșit eforturile tale au fost apreciate, iar veștile bune încep să apară. Nu ar fi exclus să primești o mărire sau să avansezi în funcție. 

related posts