Horoscop săptămânal 18 - 24 mai 2020. Racii au o problemă acută de sănătate, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de bani, dragoste și sănătate în săptămâna 18 - 24 mai 2020.


Horoscop Berbec săptămâna 18 - 24 mai 2020

Dragoste– Spre finalul săptămânii îți faci timp pentru partenerul de viață cu care pleci într-o deplasare, la părinți sau ieși la o plimbare în parc să vă bucurați de natură.

Bani – În partea a doua a săptămânii vei avea niște surprize de ordin financiar. Posibil să-ți revizuiești niște planuri pentru a găsi un echilibru în situația financiară.

Muncă – Până la mijlocul săptămânii vei fi foarte solicitată la locul de muncă, va fi multă agitație și vei fi nevoită să descurci unele lucruri, pentru că altfel nu vei putea să mergi mai departe. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, care se perfectează pe 22 mai și care va influența comunicarea, negocierile, sectorul învățăturii, al susținereii unor examene, proiecte, interviuri de angajare. Fenomenul de Lună Nouă marchează o nouă etapă în activitatea profesională care are la baza comunicarea, scrisul, negocierile și promovarea.

Horoscop Taur săptămâna 18 - 24 mai 2020

Dragoste– În ceea ce privește viața în doi, traversezi o perioadă în care ești mai afectuoasă, sensibilă și îi faci declarații partenerului.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 22 mai, care deschide o nouă etapă în administrarea situației financiare. Vei fi deschisă oportunităților prin asumarea de sarcini noi la locul de muncă sau în ceea ce privește o colaborare.

Muncă– Cele mai dificile zile la locul de muncă, care nu vor fi ferite de provocări sau cel puțin așa le vei percepe din cauza unor disfuncții organice, sunt luni și marți. Situația se mai relaxează la mijlocul săptămânii, când Luna ajunge în semnul tău zodiacal și-ți insuflă calm și răbdare.

Horoscop Gemeni săptămâna 18 - 24 mai 2020

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 22 mai, care va dinamiza axa relațională. Comunicarea este foarte importantă și felul cum vei aborda chestiunile în cuplu va depinde de evoluția din perioada următoare. Totodată, dacă ești singură, îți faci curaj și abordezi o persoană cu care ți-ai dori să te întâlnești.

Bani – Dacă ai în plan să te împrumuți de la niște prieteni, în prima parte a săptămânii, este posibil să fii refuzată și totodată, dezamăgită, pentru că tu ai sărit de fiecare dată în ajutorul lor și acum nu ți se întorc gesturile.

Muncă– De felul cum vei comunica/negocia în această săptămână depind rezultatele pe care le vei obțiune într-o proiect pe care ai de gând să-l lansezi. Urmează o lună de zile în care Soarele îți străbate zodia și trebuie să profiți la maximum din punct de vedere profesional.

Horoscop Rac săptămâna 18 - 24 mai 2020

Dragoste– În planul relațional traversezi o perioadă în care analizezi toate evenimentele din viața ta, decizii greșite, pe care vrei să le îndrepți și numai în urma unei analize temeinice, vei schimba direcția. 

Bani – Joi primești neașteptat o sumă de bani sau faci o achiziție a unui obiect electrocasnic care trebuie schimbat.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 22 mai, care dinamizează axa muncii și a sănătății. Posibil din cauza unor disfucții organice, să fii nevoită să-ți schimbi stilul de viață. Aceste aspecte vor avea legătură și cu locul de muncă, de unde vei afla secrete sau lucruri ascunse. Așadar, ești invitată să faci lumină într-o situație neclară la locul de muncă, iar apoi să iei decizii în cunoștință de cauză.

Horoscop Leu săptămâna 18 - 24 mai 2020

Dragoste– Axa sentimentală se dinamizează din această săptămână prin intrarea Soarelui în zodia Gemeni. Dacă ești singură, ești invitată de către astre să socializezi mai mult, pentru că nu se știe cine este interesat să intre în vorbă cu tine.

Bani – Finalul de săptămână aduce bani în conturi sau dialoguri care privesc destinația unei sume de bani pe care vrei să o investești.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 22 mai, care deschide o nouă etapă în proiectele și planurile de viitor. Posibil să te asociezi cu un prieten într-un proiect sau unul dintre partenerii de afaceri să-ți devină apropiat. În partea a doua a săptămânii pot avea loc evenimente surpriză în sfera profesională sau deciziile unora dintre șefi te vor lua prin surpridere.

Horoscop Fecioara săptămâna 18 - 24 mai 2020

Dragoste– La finalul săptămânii este posibil să cunoști persoane noi. Ești deschisă flirtului, însă rațională și nu te arunci cu capul înainte să vezi cu cine ai de a face.

Bani – Săptămâna aceasta nu prea se văd intrări de bani, doar cheltuieli, așa că ai grijă și încadrează-te în buget și nu depăși suma stabilită pentru cumpărături!

Muncă– Evenimentul important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 22 mai, care deschide o nouă etapă în sectorul socio-profesional. Așadar, ai ocazia să te afirmi, să faci impresie bună în cadrul unor initiative și să-ți setezi obiective în carieră pentru următorul an. La mijlocul săptămânii are loc un eveniment neprevăzut la locul de muncă sau se schimbă programul și o parte din sarcinile pe care le ai de îndeplinit.

Horoscop Balanță săptămâna 18 - 24 mai 2020

Dragoste–În primele două zile ale săptămânii se activează axa partenerială, unde se mențin conflicte cu partenerul de viață, mai ales că aveți tendința amândoi să vă spuneți lucruri care să vă rănească. Acestea nu vor duce la nimic bun, mai mult de atât, vă vor departa unul de celalalt.

Bani – În partea a doua a săptămânii primești o sumă de bani venită neașteptat sau ești nevoită să faci niște cheltuieli care nu erau prevăzute în bugetul tău.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 22 mai, care se formează în casa filosofiei de viață, a sistemului de valori personale, a studiilor, relației cu persoane sau instituții din străinătate. Așadar, poți avea întâlniri importante, de destin, cu persoane cu experiență, care ar putea să te îndrume să iei unele decizii profesionale.

Horoscop Scorpion săptămâna 18 - 24 mai 2020

Dragoste– Cum Luna Nouă din zodia Gemeni din 22 mai se formează într-o casă a transformărilor și a intimității, vei începe o nouă etapă în relația de cuplu și vei decide împreună cu partenerul de cuplu să reînviați pasiunea.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 22 mai, care se perfectează în sectorul asociat avantajelor materiale, a moștenirilor, creditelor, taxelor, dar și a sectorului intim. Prin urmare, un demers financiar ar putea să aibă success.

Muncă– Primele două zile din săptămână sunt cele care aduc suprasolicitare la locul de muncă. Dialogurile cu colegii, dar și cu șefii ar putea să scoată la iveală unele lucruri pe care nu le știai, care să te surprindă și să te pună pe gânduri. Și în zilele următoare nu este exclus să apară schimbări în clauzele unui contract.

Horoscop Săgetător săptămâna 18 - 24 mai 2020

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 22 mai, care activează sectorul mariajului și al relațiilor. Se deschide un nou ciclu și ești invitată să te folosești de energia astrelor pentru a îndrepta lucrurile în cuplu, mai ales că ți se dă șansa să rezolvi prin comunicare deschisă toate problemele.

Bani – Mijlocul săptămânii ar putea să-ți aducă niște evenimente financiare neprevăzute în relația cu unii parteneri de afaceri. Casa avantajelor materiale stă sub semnul imprevizibilului, va fi dinamică și în avantajul tău, mai ales dacă vei știi să treci peste obstacolele ivite în negocieri.

Muncă– Dacă lucrezi de acasă, nu vei fi surprinsă să afli joi că ți se prelungește contractul de telemuncă. Doar în programul de lucru și în unele sarcini vor surveni modificări și posibil să mai preiei sarcinile unui coleg/ă care pleacă din firmă.

Horoscop Capricorn săptămâna 18 - 24 mai 2020

Dragoste–În partea a doua a săptămânii se activează sectorul asociat iubirii, aventurii, flirtului, unde pot să aibă loc evenimente neprevăzute sau răsturnări de situație. Vei face eforturi să nu strici relațiile cu partenerul deoarece pot să apară tot felul de nemulțumiri și să spui lucrurilor pe nume. 

Bani – Nu sunt recomandate în acestă săptămână speculațiile financiare, investițiile sau achizițiile de lucruri de valoare!

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 22 mai, din zodia Gemeni, care deschide noi etape în casa asociată cu munca, activitățile curente de la serviciu și sănătatea. Așadar, comunicarea cu șefii, colegii, partenerii de afaceri și asociații devine importantă și o prioritate pentru următoarea perioadă.

Horoscop Vărsător săptămâna 18 - 24 mai 2020

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, care se perfectează pe 22 mai și care anunță o nouă etapă în sfera sentimentală. Aspectele favorabile te vor ajuta să lămurești niște chestiuni în cuplu și să vrei să continui relația pe alte baze.

Bani – Săptămâna aceasta ești tentată să cheltui mai mult decât ai. Apar dispute cu partenerul pentru că nu te întinzi cât ți-e plapuma și achiziționezi tot felul de lucruri care nu sunt urgente, numai de dragul de a face cumpărături.

Muncă– Casa asociată muncii ar putea să se dinamizeze din partea a doua a săptămânii când devii preocupată să spui șefilor nemulțumirile. Așadar, vei comenta deciziile acestora și este posibil să fii sancționată dacă nu-ți vezi de sarcinile tale și intervii în problemele altora.

Horoscop Pești săptămâna 18 - 24 mai 2020

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 22 mai, care se perfectează în casa vieții de familie și care deschide o nouă etapă în comunicarea cu membrii familiei, în ceea ce privește o mutare cu partenerul sau achiziționarea unei locuințe.

Bani – Începi săptămâna încasând bani, însă ai grijă pentru că configurația astrală în care intră și Luna Neagră nu e tocmai benefică și poți să pierzi niște bani.

Muncă– Sectorul comunicării și al deplasărilor se află sub vizorul astrelor în partea a doua a săptămânii, când este posibil să apară niște surprize și să primești niște informații care să te ajute într-o negociere.

Pe protvplus.ro, puteți vedea toate emisiunile preferate:

 

related posts