Horoscop săptămânal 18-24 martie 2019. Cum stai cu dragostea, banii și cariera în această perioadă


Horoscopul saptamanii 18-24 martie 2019. Cum stai cu dragostea, banii și cariera în această perioadă


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste – Dupa o perioada destul de lunga de timp in care nu ai avut prea mult noroc pe plan amoros, lucrurile incep sa se schimbe, iar sansa pare sa iti surada. Vei intalni o persoana cu care iti face placere sa iti petreci timpul, asa ca te poti declara multumita. 

Bani – Nu ai facut excese in ultima perioada, asa ca acum ai suficient de multi bani pentru a te rasfata si a-ti face cateva mofturi. Totusi este indicat sa nu faci prea multe excese si sa fii chibzuita.  

Munca – Vrei sa-ti impresionezi sefii, asa ca majoritatea timpului il dedici pentru a-ti termina proiectele mai devreme de data limita.  Te stresezi mult prea tare, asa ca planurile initiale iti sunt date peste cap tocmai din cauza entuziasmului mult prea mare.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - In viata ta apare o persoana cu care ai avut o relatie in trecut. Desi incercati sa va purtati civilizat, nu reusiti sa treceti peste divergentele pe care le-ati avut anterior. Sentimente inca mai exista, insa nu reusiti sa le gestionati asa cum trebuie. 

Bani- Apar multe cheltuieli neprevazute care iti dau peste cap planurile. Nu reusesti sa aduni suma de care ai nevoie, asa ca s-ar putea sa iti amani micile escapade pe care le-ai planuit.

Munca- Dupa o lunga perioada in care ai muncit neincetat, incep sa se vada si rezultatele. Vei primi o marire de salariu sau o promovare, iar aceasta veste extraordinara iti revigoreaza starea de spirit si te determina sa iti arati si mai mult calitatile profesionale. 

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste- Desi esti implicata intr-o relatie, simti nevoia sa faci o schimbare, mai ales ca in ultima perioada te-ai simtit singura si nefericita. Consideri ca partenerul de viata nu te apreciaza la adevarata valoare si neglijeaza relatia, nepasandu-i de felul in care te simti. 

Bani- Nu trebuie sa iti faci griji legate de bani, mai ales ca nu apar cheltuieli imprevizibile. Iti satisfaci mici capricii si reusesti sa pui si ceva bani de o parte. 

Munca- Ai sansa sa te implici intr-un proiect la care visai de foarte multa vreme, asa ca in urmatoarea perioada te concentrezi pe partea profesionala. Cunosti oameni noi de la care acumulezi multe informatii si iti imbunatatesti capacitatile de comunicare. 

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste- Esti atrasa de un barbat despre care esti constienta ca nu este ceea ce trebuie pentru tine. Fie ca este insurat, iti este sef sau pur si simplu are un temperament mai dificil, analizeaza bine situatia inainte de a face ceva in acest sens.

Bani- Ai cheltuit cam mult saptamanile trecute, iar acum nu stii de la cine sa te mai imprumuti cu bani. Ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru tine ca sa fii mult mai chibzuita pe viitor.

Munca- Vrei sa demonstrezi ca poti face mai mult decat taskurile banale care iti sunt  repartizate la job. Acum este momentul sa te afirmi si sa arati ca meriti sa fii promovata.

 HOROSCOP LEU

Dragoste-  Esti irascibila si agresiva in relatia cu partenerul tau, iar el si-ar putea pierde in curand rabdarea. Este momentul sa iti schimbi atitudinea daca nu vrei sa ai de suferit. Nu iti varsa nervii pe partener din cauza altor suparari.

Bani- 
Este o perioada linistita din punct de vedere financiar si te bucuri ca poti sa cheltuiesti dupa bunul plac. Nu te abtii de la nimic si iti cumperi tot ce iti trece prin cap.

Munca- Daca de obicei rutina de la job te enerveaza, acum te bucuri ca nu s-a intamplat nimic nou, care sa iti dea programul peste cap. Este o saptamana cat se poate de obisnuta la munca.

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste-  Simti ca ai nevoie de o pauza in care sa te gandesti la relatia ta. Te aflii intr-un punct in care nu stii prea bine ce iti doresti de la viata si de la partener. Trebuie sa iei o decizie importanta privind viitorul vostru impreuna.

 Bani- Banii pe care i-ai strans pana acum se dovedesc prea putini pentru cheltuielile majore pe care le ai de facut. Nu te demoraliza. Chiar daca sunt costisitoare, lucrurile pe care le cumperi se vor dovedi extrem de utile in viitor.

Munca- Este mult de munca la serviciu, insa acest lucru nu face decat sa te motiveze si mai tare. Iti place ceea ce faci si vrei sa demonstrezi ca iti meriti locul in echipa.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste- In sfarsit, te bucuri de o perioada plina de afectiune si tandrete in relatia ta. Partenerul este atent cu tine si te rasfata la fel ca la inceputul relatiei. Vei avea parte de o surpriza placuta din partea lui.

Bani- Esti foarte cheltuitoare in ultima perioada si continui pe aceeasi linie, in ciuda faptului ca bugetul se micsoreaza semnificativ. Ai grija sa nu ramai cu buzunarele goale in acest ritm.

Munca- Eforturile tale de la locul de munca nu trec neobservate. Ai reusit sa iti impresionezi superiorii cu ideile tale inovatoare si vei fi rasplatita pe masura. Nu te culca pe o ureche, continua sa muncesti la fel de mult si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste- Desi nu iti sta gandul la dragoste si aventuri amoroase, ai putea avea o mare surpriza din punct de vedere sentimental. Nu stii de unde poate aparea barbatul visurilor tale, asa ca fii in stare de alerta. Se anunta o toamna plina de pasiune.

Bani- Din punct de vedere financiar, lucrurile nu stau tocmai rau. Desi ai cateva cheltuieli importante de facut, te descurci bine cu banii si mai si reusesti sa faci si niste mici economii.

Munca-  Esti dezamagita de felul in care lucrurile evolueaza la tine la job. Desi te asteptai sa fii promovata sau macar sa primesti un bonus in urma rezultatelor bune din ultima perioada, nimic de acest gen nu s-a intamplat. 

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste- Este o perioada benefica pentru facut planuri si pentru a duce relatia voastra la un nou nivel. Tu si partenerul ati ajuns in acel stadiu in care va cunoasteti toate secretele si v-ati dat seama ca sunteti facuti unul pentru celalalt.

Bani- Ai castigat destul de multi bani in ultima perioada si ar trebui sa ai o saptamana linistita din punct de vedere financiar. Te descurci cu banii si este posibil sa ajuti si un prieten aflat la nevoie.

Munca-  Saptamana asta ai parte de o concurenta acerba la locul de munca si va trebui sa dovedesti ca esti mai buna decat restul colegilor tai. De acest lucru depinde viitorul tau in firma, asa ca mobilizeaza-te si da tot ce ai mai bun in tine.
 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste- Nativii din aceasta zodie trec printr-o perioada minunata din punct de vedere sentimental. Stabilitatea din cuplul lor li se va parea, in aceasta perioada, un lucru de mare pret. Totusi,Capricornii nu trebuie sa uite ca echilibrul intr-un cuplu nu e ceva ce se contruieste intr-o zi, ci necesita intelegere si determinare. 

Bani- Evitati in aceasta saptamana tranzactii financiare sau operatiuni imobiliare. Daca sunteti obligati sa incheiati o afacere importanta, luati-va maximul de precautii.

Munca-  Nu te poti concentra prea bine la locul de munca, in ciuda faptului ca ai o multime de treburi de rezolvat. Amani lucruri care, de fapt, nu suporta amanare si ii lasi pe colegi sa faca si treaba ta. Trebuie sa iesi cat mai repede din starea asta.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste- Nativele din aceasta zodie vor fi pline de entuziasm in aceasta perioada si gata sa se arunce in bratele dragostei. NVarsatorii sunt gata sa faca tot ce trebuie pentru a concretiza o legatura la care spera ce ceva timp.

Bani- Situatia voastra financiara va deveni o prioritate, saptamana aceasta. Pentru unii, asta s-ar putea traduce in dificultati, care vor cere, pe termen lung, o mai buna administrare a finantelor. Pentru altii insa va fi momentul in care isi vor primi rasplata pentru eforturile din trecut.

Munca- Aceasta perioada este excelenta pentru a va pune in evidenta calitatile. In aceasta saptamana sunteti favorizati daca trebuie sa va depuneti candidatura pentru un alt post.

 HOROSCOP PESTI

Dragoste- Daca ii veti cere partenerului si luna de pe cer, s-ar putea sa fiti dezamagiti. In schimb, daca va veti arata putin mai realisti in asteptarile pe care le aveti de la partener, s-ar putea sa aveti parte de satisfactii nesperate. 

Bani- Nu treci printr-o perioada prea buna din punct de vedere financiar, insa nici nu te poti vaita. Ai reusit sa pui niste bani deoparte pe care sa ii poti folosi in momentele de criza, asa cum se intampla si acum.

Munca- La job lucrurile sunt destul de linistite si ai intrat intr-o rutina care iti prieste. Nu te deranjeaza ca faci acelasi lucru zi de zi si esti multumita ca ai un job stabil.

related posts

Modifică setările cookies