Horoscop săptămânal 2 - 8 noiembrie 2020. Fecioarele își deblochează viața intimă, ce se întâmplă cu Balanțele 


Află ce îți rezervă astrele în materie de bani, sănătate și dragoste în săptămâna 2 - 8 noiembrie 2020.


Evenimentul astral important din această săptămână este revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, prin zodia Balanței, din 4 noiembrie. Comunicarea nu mai are de suferit și suntem invitați să stabilim relații și parteneriate noi. Acum putem clarifica unele aspecte, gândirea este clară și nu mai exitam în decizii.

 

Horoscop Berbec săptămâna 2 - 8 noiembrie 2020


Dragoste– În partea a doua a săptămânii iei decizii, împreună cu partenerul de cuplu, vis-à-vis de viața voastră de familie. Ziua de 4 noiembrie este favorabilă unui dialog pentru a remedia o situație în cuplu. Folosește-te de energia celor două planete personale, Mercur și Venus, în această săptămână, pentru a lămuri unele chestiuni.

Bani – În sfera financiară lucrurile se pot complica. Posibil să încasezi și o sumă de bani dintr-o activitate extraprofesională și să nu fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul privind destinația acesteia.

Muncă –Ai susținerea totală a superiorilor într-un proiect și ești determinată să reușești. Gândul îți este numai la ascensiunea profesională și cum să obții mai mulți bani.

 

Horoscop Taur săptămâna 2 - 8 noiembrie 2020


Dragoste– Vineri, pe 6 noiembrie, evită să intri în dispute cu cei cu care interacționezi, avertizarea fiind în special pentru relația de cuplu, pentru că simți nevoie să pui la punct pe oricine intră în contradictoriu cu tine privind credințele, convingerile, religia sau chestiunile legislative!

Bani – Dacă vei știi cum să pui problema și mai ales, să te pui în valoare, vei reuși să negociezi un contract în favoarea ta. Miercuri poți avea un succes financiar.

Muncă– Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, revine la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin sectorul muncii. Comunicarea cu colegii și cu partenerii de afaceri nu mai are de suferit, se pot relua unele proiecte și poți, în sfârșit, să continui ce ai început în urmă cu câteva săptămâni.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 2 - 8 noiembrie 2020


Dragoste– O veste bună pentru tine în această săptămână: Mercur, guvernatorul tău, revine din 4 noiembrie la mișcarea directă prin sectorul sentimental, al aventurii, al iubirii, romatismului. Vei avea mai clar în minte ceea ce-ți dorești în planul afectiv și vei lua initiative. Ai și susținerea lui Venus, care va mai tranzita sectorul sentimental până pe 10 noiembrie, așa că profită de aspectele astrale!

Bani –Zilele de 5 si 6 noiembrie sunt active în sectorul financiar, pentru că atunci vei încasa niște sume de bani și vei încerca să le administrezi cât mai bine. Atenție la faptul că vei fii tentată să cheltui mai mult, iar aspectele îți spun să economisești.

Muncă– Sectorul socio-profesional și ambițiile tale din carieră vor trece printr-un proces de analiză și reevaluare. Este ceva ce te nemulțumește la situația actuală și aștepți momentul în care să te lansezi într-un proiect personal. Dialogurile din weekend, cu cineva apropiat, ar putea să-ți aducă o revelație și să știi acum ce direcție să urmezi.

 

Horoscop Rac săptămâna 2 - 8 noiembrie 2020


Dragoste– Dacă în prima parte a săptămânii nu prea ești în apele tale pentru că Luna, guvernatorul tău, traversează casa universului interior și ești mai retrasă, în partea a doua a săptămânii, când Luna ajunge în semnul nașterii tale, îți revii și iei initiative în planul relațional. Deși serviciul nu-ți permite să-ți iei câteva zile libere, vei găsi totuși timp pentru a-l petrece împreună cu partenerul.

Bani – În weekend te preocupă situația financiară și faci planuri, împreună cu partenerul de viață, legate de ce aveți de achiziționat în casă, dacă aveți intenția să cumpărați un imobil. Lista este lungă, aveți nevoie de bani, dar Venus, micul benefic, intervine și apare și ajutorul financiar de la părinți și rude. Evenimentul astral important al săptămânii este revenirea lui Mercur, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, așa că planurile voastre legate de cămin, încep să capete contur.

Muncă– Ultimele două zile lucrătoare din săptămână vor fi cele mai solicitante la locul de muncă. Volumul de muncă începe să se mărească și vei mai cere șefilor un coleg să preia o parte dintre sarcinile tale, pentru că în acest fel nu vei reuși să duci nimic până la capăt.

Horoscop Leu săptămâna 2 - 8 noiembrie 2020


Dragoste– Luna îți traversează semnul nașterii în weekend, așa că vei avea parte de două zile tonice, vei fi veselă și te vei bucura, alături de partener, de tot ce este frumos și-ți aduce bună dispoziție. Dacă ești părinte, îți dedici timpul copiilor, le stimulezi creativitatea și încrederea de sine.

Bani – Nu se întrevede nicio modificare în această săptămână în planul financiar, așa că, ai grijă cum gestionezi resursele de care dispui!

Muncă– Din 4 noiembrie, comunicarea revine la normal, odată cu revenirea la mișcarea directă a lui Mercur, astrul comunicării, prin zodia Balanței. Este recomandat ca până pe 10 noiembrie, cât Mercur mai traversează casa comunicării, să duci la capăt negocierile sau planurile care privesc un proiect nou. Ziua de 4 noiembrie este importantă pentru a pune la punct o strategie, un plan, un proiect de viitor.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 2 - 8 noiembrie 2020


Dragoste– Ziua de miercuri este favorabilă în relația de cuplu pentru a iniția unele dialoguri, să depășiți unele blocaje pe care le-ați avut în intimitate. Gașești cele mai potrivite cuvinte să exprimi ceea ce simți, iar comunicarea sinceră poate avea un efect surprinzător din partea partenerului.

Bani – Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin sectorul financiar, al banilor și resurselor, așa că este posibil să reiei niște discuții legate de bani, salarizare sau privind unele colaborarări. Poți semna un contract până pe 10 noiembrie, cât mai traversează Mercur sectorul financiar.

Muncă – În prima parte a săptămânii se activează sectorul profesional și al imaginii. Așadar, dacă știi cum să te pui în valoare, să-ți demonstrezi abilitățile și experiența, este o perioadă bună care îți aduce surse noi de câștig, iar propunerile din partea șefilor sau din partea prietenilor, care te recomandă în proiecte noi, nu vor întârzia să apară.

 

Horoscop Balanță săptămâna 2 - 8 noiembrie 2020


Dragoste– Din 4 noiembrie, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă. Așadar, acum, poți lua decizii în chestiunile relaționale. Totodată, Venus, micul benefic și patronul tău, îți sporește farmecul, dispoziția de aventură, de iubire și ți se prefigurează o perioadă favorabilă planului afectiv.

Bani – Nu te poți plânge de situația financiară, pentru că stai bine la acest capitol. Vei cumpara un  cadou deosebit unei persoane dragi.

Muncă– Posibil să traversezi o perioadă de schimbări majore la locul de muncă. Relația cu superiorii se complică și aștepți momentul să-ți spui nemulțumirile. Ziua de miercuri este favorabilă să ai unele dialoguri cu persoane/instituții cu care vrei să închei un parteneriat.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 2 - 8 noiembrie 2020


Dragoste– Revenirea lui Mercur, astrul comunicării și al gândirii, la mișcarea directă din 4 noiembrie, ar putea să-ți aducă claritate în gândire și o revelație. Până pe 10 noiembrie, când începe să-ți traverseze semnul nașterii, va tranzita sectorul subconștientului și este un moment oportun pentru a găsi soluții la problemele care te macină în cuplu.

Bani – Planurile tale de a organiza o petrecere de ziua ta se dau peste cap din cauza evenimentelor de actualitate. Ești nevoită acum să-ți recuperezi o sumă de bani, pe care ai dat-o în avans.

Muncă- Dialogurile cu prietenii, legate de o propunere pe care ai primit-o de curând în sfera profesională, ar putea să te influențeze. Este recomandat să iei singură deciziile și să nu te lași influențată, pentru că tu vei fi cea care vei face față provocărilor!

 

Horoscop Săgetător săptămâna 2 - 8 noiembrie 2020


Dragoste– Sectorul asociat prietenilor și al planurilor de viitor, dar și axa sentimentală, vor fi activate din 4 noiembrie de revenirea lui Mercur, planeta comunicării, la mișcarea directă. Așadar, ai ocazia, până pe 10 noiembrie, când Mercur își începe tranzitul prin zodia Scorpion, să rezolvi unele chestiuni în relația cu un prieten, care ar putea deveni mai mult. Este o perioadă de tatonare și ai ocazia, în aceste zile, să-ți dai seama ce anume îți dorești.

Bani – Capitolul financiar te preocupă joi și vineri, când încasezi bani, faci plăți și încerci să identifici ce anume îți blochează intrarea unor sume de bani din unele activități extraprofesionale. Posibil să iei în calcul și varianta în care să renunți la unele colaborări.

Muncă– Prima parte a săptămânii este cea mai activă în planul profesional. Nu te grăbi totuși să semnezi un contract! Așteaptă să revină Mercur la mișcarea directă, din 4 noiembrie, pentru că este posibil să te răzgândești cu privire la unii termeni!

 

Horoscop Capricorn săptămâna 2 - 8 noiembrie 2020


Dragoste– Joi și vineri sunt două zile în care te va preocupa relația cu partenerul de cuplu. În ultima perioadă ai realizat cât de important este să ai susținere din partea acestuia și pentru că a fost lângă tine într-o perioadă în care cariera este importantă, îi faci o surpriză în weekend.

Bani – Preocupări pentru situația financiară apar în weekend, când Luna îți traversează sectorul asociat banilor pe care îi deții în comun cu partenerul, avantajele materiale sau banii proveniți dintr-un credit.

Muncă– Revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin zodia Balanței, prin sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, îți va aduce claritate în luarea deciziilor care privesc sfera profesională. Cum și Venus, micul benefic, traversează acest domeniu, vei avea susținerea șefilor, apar șanse și conjuncturi favorabile sau intri în legătură cu persoane importante, cu putere de deciziție, care te vor recomanda sau ajuta în ascensiunea ta în carieră.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 2 - 8 noiembrie 2020


Dragoste– Revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin sectorul transformărilor profunde, te va ajuta să ai claritate în gândire atunci când vei lua decizii privind viața de familie, căminul, patrimoniul. Ziua de miercuri este importantă în discutarea unor chestiuni care privesc sentimentele tale pentru partener sau dacă ești părinte, privind copiii.

Bani – Ai reușit cumva să echilibrezi cheltuielile cu încasările de bani și ești foarte fericită că te îndrepți pe direcția bună. Ai avut și susținerea familiei, pe care o vei avea în continuare, așa că nu renunța la decizia de a pune bani deoparte și în conturile de economii!

Muncă– În partea a doua a săptămânii, joi și vineri sunt două zile mai dificile la locul de muncă, dar vei reuși să faci față provocărilor. Posibil să ai un discomfort abdominal, așa că ei grijă și ține regim alimentar câteva zile!

 

Horoscop Pești săptămâna 2 - 8 noiembrie 2020


Dragoste– Sectorul intimității și al transformărilor profunde intră în atenția ta, în această săptămână, datorită revenirii lui Mercur, guvernatorul casei relațiilor, la mișcarea directă, din 4 noiembrie. Vei fi foarte atentă la sentimentele partenerului de cuplu, să identifici ce anume are nevoie în relație și să faci în așa fel încât să fii acolo dacă are nevoie de susținerea ta.

Bani – Revenirea lui Mercur, astrul negocierilor, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin sectorul avantajelor materiale, a banilor pe care îi deții în comun cu alte persoane, îți va aduce mai multă organizare în privința resurselor. Chiar dacă mai apar blocaje, înseamnă că nu mergi pe direcția bună și atunci ți se dă un semnal.

Muncă– Începând cu 4 noiembrie se încheie revizuirea proiectelor și a colaborărilor pe care le ai în momentul de față și vei alege ceea ce te reprezintă. Trebuie să te gândești ca tu și partenerii tăi să aveți avantaje reciproce, atunci când încheiați un parteneriat.

related posts

Modifică setările cookies