Horoscop săptămânal 2-8 septembrie 2019. Cum stai cu dragostea, banii și cariera în această perioadă.


Află ce îți rezervă astrele pentru această perioadă și citește mai jos horoscopul săptămânii 2-8 septembrie 2019.


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Ar fi de preferat să discuți cu partenerul tău despre planurile de viitor și despre aspirațiile tale.

Bani - Există șansa să găsești o nouă sursă de venit, iar acest lucru te va ajuta să-ți onorezi datoriile.

Carieră - Vacanța se apropie de final, așa că ar trebui să te pregătești sufletește pentru muncă, mai ales că va urma o perioadă încărcată.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Ar fi de preferat să te axezi mai mult pe relația cu partenerul tău. Comunică cât mai mult cu el și nu te sfii să condimentezi un pic lucrurile între voi.

Bani - Nu se întrevăd schimbări majore la acest capitol. Sparge pușculița și profită de ce a mai rămas din vacanță.

Carieră - Dacă locul de muncă nu te mai împlinește, fă o schimbare. Înainte de a lua o decizie, analizează fiecare opțiune.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Lucrurile în relația cu partenerul merg din ce în ce mai bine, iar acest lucru te face extrem de fericită.

Bani - Există posibilitatea să primești o mărire de salariu, iar în acest fel ți se vor majora semnificativ veniturile.

Carieră - Creativitatea și implicarea ta vor fi în sfârșit apreciate. Cu toate acestea, continuă să fii la fel de perseverentă în continuare, pentru a crea o impresie cât mai bună superiorilor tăi.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Partenerul tău are planuri foarte mari cu tine, așa că așteaptă-te la foarte multe surprize din partea lui.

Bani - Lucrurile pe acest plan continuă să meargă din ce în ce mai bine. Totuși, ar fi de preferat să faci și mici economii pentru perioada viitoare.

Carieră - În această săptămână îți vei canaliza foarte mult atenția asupra unor noi proiecte. Dacă ai idei îndrăznețe, nu te sfii să le prezinți în fața superiorilor tăi.

HOROSCOP LEU 

Dragoste - Ar fi de preferat să accepți și punctul de vedere al partenerului și să-l lași și pe el să ia anumite decizii în ceea ce privește relația voastră.

Bani - Este cazul să te apuci de economisit, pentru că vor apărea foarte multe cheltuieli în perioada următoare.

Carieră - Începi în forță după vacanță. Pregătește-te pentru o sesiune întreagă de proiecte la muncă.

HOROSCOP FECIOARĂ

Dragoste  - Există posibilitatea să apară anumite schimbări în cuplul tău. Lasă-te ghidată de ce îți spune inima și nu lua decizii doar pe moment.

Bani - Va trebui să spargi pușculița pentru anumite reparații prin casă, așa că strânge cureaua cu anumite cheltuieli.

Carieră - În ultima perioadă te-ai focusat foarte mult pe carieră, așa că a venit timp și pentru relaxare. Ia o pauză de la muncă și bucură-te de cea mai rămas din vacanță.

HOROSCOP BALANȚĂ

Dragoste - Dacă simți că relația a început să devină cam monotonă, vino cu cât mai multe idei noi pentru a-ți surprinde partenerul.

Bani - Pot apărea anumite surprize pe plan finaciar. Cu toate acestea, nu cheltui toți banii, ci încearcă să faci și anumite economii.

Carieră - Chiar dacă îți vei canaliza toată atenția asupra job-ului, nu te distanța de familie. După ce îți îndeplinești toate sarcinile, bucură-te de compania celor dragi.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste -  În ultimul timp te-ai axat mai mult pe carieră și ai cam uitat de partener. Revanșează-te față de el și petrece cât mai mult timp în compania lui.

Bani  - Apar vești bune. Există șansa să primești o mărire de salariu, sau să ți se restituie o sumă de bani.

Carieră - Pot apărea foarte multe oportunități în ceea ce privește cariera. Fii la fel de perseverentă și conștiincioasă ca înainte, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Dragoste - Lucrurile în relația ta merg din ce în ce mai bine. Cu toate acestea, nu ezita să-i propui iubitului cât mai multe lucruri noi.

Bani - Pot apărea anumite cheltuieli imprevizibile, care îți pot afecta bugetul. Nu te demotiva, ci încearcă să strângi cureaua, până lucrurile revin la normal.

Carieră - Acum că vacanța s-a încheiat, ar trebui să te focusezi mai mult pe carieră. Ieși din zona ta de confort și încearcă să dobândești cât mai multe cunoștințe noi.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste – În ultimul timp s-au instalat foarte multe dubii în mintea ta. Ar fi de preferat să vorbești cu partenerul tău despre lucrurile din relația voastră.

Bani - Există șansă să primești o mărire de salariu, sau alte beneficii. Profită de moment și răsfață-te.

Carieră - Creativitatea este punctul tău forte. Nu te sfii să le prezinți colegilor și superiorilor tăi ideile inovative pe care le ai. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Dragoste - Ar fi de preferat ca uneori să lași deoparte măștile și să fii sinceră cu partenerul tău. Dacă lucrurile încep să scârțâie, spune-i adevărul și nu-l amăgi.

Bani - Reușești să-ți ții bugetul în frâu. Ai găsit un echilibru, astfel că te poți bucura în continuare de vacanță, dar reușești să pui bani și deoparte.

Carieră -  Săptămâna acesta poate marca un nou capitol pe plan profesional. Ia în calcul toate oportunitățile care apar.

HOROSCOP PEȘTI

Dragoste - Relația cu partenerul a ajuns la un alt nivel, așa că să nu te mire dacă iubitul tău va începe să vorbească despre planurile de viitor.

Bani -  Norocul îți surâde la capitolul finanțe, astfel că există șansa să găsești o nouă sursă de venit.

Carieră  - Ar fi de preferat să tratezi cu mult mai multă seriozitate sarcinile de la muncă. Chiar dacă ai revenit de curând din vacanță, nu găsi scuze pentru a nu te implica.

related posts

Modifică setările cookies